- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
#32070144 #65642 üzenetére
Köszi az infót, amint települ, lecsekkolom
Csak egyik oldalon olvastam valamit, és az maradt meg bennem, hogy választhatok egyet.
BC: közben én is erre gondoltam, ticketben küldtek egy linket, hogy vonalkódot meg a referencia kártyát kell postázni. Akkor ez majd ünnepek utánra marad
Köszönöm még egyszer a segítséget! -
ígyvanferi
addikt
válasz
#32070144 #52966 üzenetére
Szerintem is érdemes lehet két gyűjtögető szakmát kezdeni elsőre és szedegetni questelés közben a matériákat. Viszont azt is figyelembe kell venni, mivel ilyen baromi gyors már a szintezés, sokszor kényszerülhet az ember visszamenni korábbi zónába, mert nem találkozott annyi gazzal, kővel, a következő területen meg már nem elég a skillje begyűjteni őket. Vagy gyakran kimaradnak egész zónák is. Szóval lehet az lesz ebből, hogy tényleg majd 90-en mész vissza, és gyűjtesz össze mindent.
-
hemaka
nagyúr
válasz
#32070144 #46184 üzenetére
Igen, ez volt éppenséggel a gond, hogy a weboldalon upg-em és a full kliensben hiába jelentkeztem be, még mindig az fogadott, hogy Upg vagy free trial...
Szóval most uninstall az egészet és újra letöltöm, remélem mostmár jó lesz és nem kell megint 0-ról húzni a karaktert...Wolverine
Ha nekem full digital van, akkor is aktiválgatni kell, vagy majd frissül?szerk.
Már letöröltem, most töltöm le megint(20%). Akkor várok majd, hogy aktiválják, köszi a segítséget. -
echterion
nagyúr
válasz
#32070144 #45448 üzenetére
Ez már régi probléma, ráadásul sok gépem volt az utóbbi 2-3 évben, így a vas hibáját kizártam (kb. két havonta cseréltem a gépeim). Elképzelhető, hogy a flash player okozta, de nekem egyszerűbb volt másik böngészőre váltani, ráadásul ugyanazzal a flash player-rel a króm nem esett össze.
(#45447) Cathfaern: Ha tényleg flame-keltő volt, akkor elnézést kérek mindenkitől, akit zavart ez, nem az volt a szándékom vele, csak egy tipp volt a kollégának, mivel a kliens többünk szerint is kizárható. Marad a böngésző és a vas, amin fut.
-
ígyvanferi
addikt
-
ArmanD.
őstag
válasz
#32070144 #30729 üzenetére
Viszont most azzal szopok hogy a mostani frissitést megcsinálja 98%ig ahol bejelenti hogy az update leáll mert a wow.exe virusos lett és nem tudja megpatchelni sem, igy abszolút nem tudok kezdeni semmit a game-mel, repair helyreállitja az exe-t újabb frissités kb fél óráig és 98%-nál megint bejelenti hogy az új file is ismét virusos lett szóval nem értem mi a tökömet kezdjek még ezzel.
Most végtolom a Nodot aztán meglátjuk mi lesz -
ArmanD.
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
#32070144 #5708 üzenetére
A ferat combat skillt kivették a legutóbbi patchcsel, csak expertise van
Vistaboy: nem tudom, nálad hányas a huncsati (nálam pl. 5-ös, bejelentkezéskor kiírja), ha oda akarsz írni valamit, akkor így csináld: /5 duma Ez esetben meg is kell jelenjen ott a szöveg... Ha csak konkrétan egyvalakinek akarsz mondani valamit, akkor /w név duma vagy /t név duma
Utána a válasz mehet /r duma módon.
Amúgy a Ragna ally huncsatin ha nincs flame, akkor csend szokott lenni...szerk: #5723: nyugi, azok a nagak nem egyszerűek és tényleg gyors a respawnjuk... Valamikor délután majd megyek segíteni, vagy akár ma este is
Valsz. egy Benazzar nevű sámánnal.
Ptech: általában nincs lag, de a héten már kétszer beesett 3-6 sec-es szerverlag
Vicces volt, szerencsére nem harc közben történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest