- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #47377 üzenetére
Lefordíthatod, bár a bozgort szerintem mindenki megérti már
Elszakadt nála a cérna, ezek szerint a magyarok sokszor elpicsázták már
De amúgy pont egy román cigányozza a magyarokat
-
nightmare13
őstag
válasz
Dobi 562 #47368 üzenetére
Végjáték, encounter, csapatom foglal, A-43-ban ülve jött rám egy KV-85 hátulról.
Mivel nem épp megbízható az ágyú, így átváltottam APCR-re, KV-85 kilőve. Mindezidő alatt szemben zöld hatos svéd td roncs mögött (kb 50 méterre), arra várt, odaérjen a kv-85.
Amikor ráfordultam az orosz gépre, meg próbált meglőni, utolsó pillanatban visszatolattam, így mellé, utána meg már nem váltottam apcr-ről, hanem bedaráltam. Ez nem tetszett neki
-
nightmare13
őstag
Egy kis passzív spot kempinovkán. Igaz Ace nem lett, de legalább az LT-14 küldi meglett (5k spot).
-
nightmare13
őstag
válasz
galervin93 #47179 üzenetére
Én se másnak vettem
SH-ra ugye nem jó, viszont öröm nézni, ahogy körbemégy a Tigris mögött, megállsz, kitárazol, és még mindig nem tudott rádfordulni
-
nightmare13
őstag
-
nightmare13
őstag
válasz
jozefgucci1 #46760 üzenetére
Üdv!
Azzal a küldivel én is elvoltam egy darabig, 8-as medekkel egyszer nem volt olyan csatám, mégha 4 td is volt, hogy eleget tudjak beléjük küldeni.
Nekem tök random jött össze az M46 Patonnal, az nagyon kezes kis dög
A kis BC-hez képest élvezet vele játszani!
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
A PH klán örökébe lépő 2MPH klán továbbra is keresi tagjait.
Elvárásaink nem óriásiak, az se baj, ha kezdő vagy, csak legyen benned hajlandóság szakaszozni és esetleg megfogadni 1-2 jótanácsot.
TeamSpeak szerverünk van. Jó társaságunk van. Átlagéletkort én 30 környékére lőném be, ettől függetlenül alapvetően jó hangulat szokott lenni, persze néha-néha van 1-2 szarkasztikus megjegyzés, vagy pl tőlem az "Ez meg mi a k...a anyád volt? Hát a f...m kivan, de tényleg!" kiabálás néha-néha elhangzik.
Kötelezettségek nincsenek, ennek ellenére szeretném, ha folyamatosan szakaszoznának a tagjaink, hogy szokjuk egymást, ha véletlen SH-ra kerül a sor
Üdv:
Bálint -
nightmare13
őstag
válasz
jozefgucci1 #46500 üzenetére
Gratulálok
Asszem ezzel írhatnál ki egy olyan ad-ot, hogy így növeld az e-péniszed 7,5 centivel 10 perc alatt
(Amúgy tényleg szívből gratulálok, én sajnos az első 400 csatámat elrontottam ezzel a tankkal
)
-
nightmare13
őstag
Nekem is meglett volna, ha: fiery silent, jobb oldalt bokorban lapulok, spotolok 7 ellenséget, középről csipegetnek, sajnos az én oldalamon "csak" egy ISU-152 volt. Tier 8 csata, WZ-131-m lapul, ahogy kell, de az ISU csak nem jön előrébb, egy kurva lövés nélkül fejezte be a csatát... pedig világítottam neki, az ellen nem mert megindulni... simán kiszedhette volna őket úgy, hogy esélyük nincs spotolni... de ő nem mozdul meg... hát úgy reportoltam, ahogy annak rendje és módja...
Az elmúlt 3 napban ha 15x nem voltam stroke közeli állapotban, akkor egyszer se. Egyszerűen lehetetlen lett normálisan játszani... Tegnap előtt 1800 WN8-t tartottam, de 35 csatából 11 győzelem... kicsit korábban 15 csatából 1 győzelemmel álltam (Recent winratem 60% körüli volt... volt, igen
)
Tegnap a fordítottja, első tíz csatám mindegyike úgy fejeződött be, hogy vagy kiégtem (volt, hogy háromszor gyulladtam ki!), vagy ammorack, javít, ammorack, majd felrobban az ammo rack... Jöhetne már az a bann hammer minél előbb
-
nightmare13
őstag
válasz
nightmare13 #46399 üzenetére
Nah, itt az én hibám, tanuljon belőle mindenki (nem, nem arra gondolok, hogy noob vagyok, hanem amit a végén csináltam--- bár összefügg azzal, hogy noob vagyok
-
nightmare13
őstag
Hát a top sebzést nem ezzel hozod össze (néha franciásan viselkedik, megmakacsolja magát, és az istennek se talál el semmit), ha nem prémet használsz (az meg ugye drága és az átütése se túl magas).
Kicsit több, mint 7,5 másodperc alatt lehet vele tüzelni, így kifuthatsz lőszerből. B1 alváz, így viszonylag páncélozott, kis tankok próbáltak már rammolni, hát mondanom sem kell, ingyen kill nekem
Kicsit tohonya, lassan fordul, alacsony az átütés és a sebzés, de nagyon élvezetes jószág, simán láncon lehet vele tartani heavyket
-
nightmare13
őstag
válasz
elttiL #46091 üzenetére
Sajnos egy legénység egy tankhoz ért csak egyszerre, így ha mondjuk vissza akarod ültetni őket átképzés után az eredeti tankba, ott megint képezni kell majd. Kivétel a prémtankok, ott az azonos nemzet azonos osztályú tankjához tartozó legénységet szabadon mozgathatod a prém tank és az eredeti jármű között (értsd, churchill 1 legénységét nem kell átképezned excelsiorra, csak simán beülteted őket oda)
-
nightmare13
őstag
-
nightmare13
őstag
válasz
jozefgucci1 #45895 üzenetére
Elnézést tudatlanságomért
Mindegy, azért ártani biztos nem árt, ha Combat Officer rangot kaptak
-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #45892 üzenetére
Többieknek mondtam már, kb egész hétvégén nem leszek, max vasárnap este. H1mpi, Atti, Syrn elvileg tud SH-t kezdeményezni, ha sikerült jól belőnöm a jogokat!
-
nightmare13
őstag
válasz
Stanislav84 #45874 üzenetére
Nem vagy te surmó, 1 hónapja kezdted
Az a lényeg, mindenki tudja élvezni a játékot, szerintem a mi klánunk ehhez jó alapot nyújt
-
nightmare13
őstag
A miénk alapvetően idegenekből szerveződ(ik)ött, de szerintem egy egész szuper mag alakult ki
Kicsik vagyunk, örülök, ha összejön a hatos SH-ra az ember néha napján és igyekszek növelni az aktív tagok számát. De semmi se kötelező nálunk se. Én például szeretem, ha fellépek, és van ott 1-2 ember, akikkel szakaszba lehet verődni. Direkt van tankom 2-9-es szintig, hogy mindenkivel tudjak menni
-
nightmare13
őstag
válasz
galervin93 #45863 üzenetére
BTW hogy tetszett a tegnap esti ökörködés?
-
nightmare13
őstag
válasz
Stanislav84 #45855 üzenetére
Alex iszik, tegnap is tolta sorra a pálinkát SH alatt
Én alapjáraton hülye vagyok!
-
nightmare13
őstag
válasz
Stanislav84 #45848 üzenetére
Stanislav, baby don't hurt me, baby don't hurt me, no mooooooooooooooooooooooooooooooore!
-
nightmare13
őstag
Halihó
Aki érez egy kis késztetést, hogy tagja legyen a nagyrészt PH tagokból álló klánnak, akkor jelentkezzen nálam!
Elvárás:
- legyél jó fej
- legyen hajlandóság benned szakaszt nyomni társakkal, hogy így is gyakorolj
- ha szeretnél SH csatákban részt venni, akkor TS3 sem ártA klán becsületes neve a 2. Magyar Páncélos Hadosztály.
Üdv:
Bálint -
nightmare13
őstag
Tudom, hogy csak ilyen kevés sebzéssel értem ezt el, meg biztos hátul csaptam a faszt, hát nem teljesen, csak a többiek lemorzsolódtak, és nekem kellett befejeznem. Viszont ez az első Pool medálom.
-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #45647 üzenetére
Változó, épp amikor összejön a banda! A TS-ről az infót srácok is át tudják adni
-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #45643 üzenetére
Nah várjál, az a 44% vasárnap előtt 32% volt
TS hiányában azelőtt a csapat 5 felé indult el
Vasárnap egész jó volt. Miattam ma is lehet SH, csak 20:45 előtt fejezzük abba, meg szeretném nézni aranylábú ifjainkat
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
A 2. Magyar Páncélos Hadosztály keresi még mindig leendő tagjait!
Amit garantálni tudunk:
- szinte mindig találsz valakit szakaszba
- SH-n előbb halsz meg a TS-n nyomott szövegtől, mint az ellenféltől (tényleg jó hangulat szokott lenni)
Ez egy baráti társaság lenne, életkor vegyes. Elvárások annyi, hogy ha lehet, tudjad, mit csinál a WASD meg hogy bal egér gombbal kell lőni
TS 3 szerverünk van. Egyelőre 6-os SH csatákban utazunk, nem véletlenül toboroznék még több tagot.
Összefoglaló: WOT, jó hangulat, WOT, idióta klántársak WOOOOOOOOOOOOT!
-
nightmare13
őstag
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
Lenne nekem 3 invite kódom, ami a következőt adja:
T2 Light
Garázs hely a gépnek
7 nap prémium
1000 aranyHa van ismerősötök, akit érdekelne a játék, szóljatok
-
nightmare13
őstag
Szerintem Excelsiorral is szépen lehet pattintani, persze az premium
-
nightmare13
őstag
-
nightmare13
őstag
Srácok, van még olyan mod, ami mutatja az arty esetén a lövedék célba jutásának idejét. Anno a Jimbo félében volt ilyen, aztán egy idő után eltűnt.
-
nightmare13
őstag
A Tier 5 svéd tanknak lesz egy 10,5 cm-es ágyúja, ami a jelenlegi adatok alapján 104 mm-t üt át alap lőszerrel 350-es alfáért
Nagyon nem is kell vele HE
Amúgy itt az ötös tank fontosabb adatai
Ugye a kettes szintű tank az, amiből a magyar Toldit licencelték, hát mondanom se kell, a svéd eredeti kicsit jobb lett
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
A 2. Magyar Páncéloshadosztály keresi jövőbeli tagjait.
A klán hamvaiból próbál feltámadni, jelenleg azon vagyunk, hogy esténként meg legyen a stabil létszám 6-os SH csatákhoz
Elvárások:
- legyél jó fej (ne bunkó)
- ne csak azért lépjél be, hogy legyen egy szép klánlogód meg klánjelzésed, hanem szakaszozzunk is a pajtikkal
- renitensek vagyunk, nem TS3-t használunk, hanem Discordot, de erről majd belépés után
- nem baj, ha jelenleg még pár ezer csatával nem vagy jó játékos, majd fejlődsz
- nem hárdkóóóóóóóóór klán vagyunk, sok-sok különféle idióta csak, aki szereti ezt a játékot, még akkor is, ha már 100x megfogadta, hogy elég volt már az rng-ből meg a sok idiótából, de csak nem tudja otthagyni a játékot.Szóval ha úgy gondolod, hogy saját elképzeléseiddel tudod egyeztetni a fentieket, szívesen várunk
Jelentkezni Antonius1978 kollégánál, vagy jómagamnál (nightmare1367) WoT-on belül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest