- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirjak
aktív tag
válasz
Atti777 #50354 üzenetére
Rendben, köszi.
(#50355) csapee: a klán tagok neve utáni kiírást ribanc logónak hívni azt enyhén szólva is túlzásnak tartom. Egy csoport tagjai külön-külön szerzett tapasztalatát ha megosztják egymással jó szándékkal az mindegyiküknek komoly tapasztalatszerzés lehet. Nem véletlen csoportosulnak az élőlények már évezredek óta, együtt eredményesebbek vagyunk még mi emberek is.
Persze ha a sötét szobámban depisen kuksolva játszanék sokat akkor jobb egyedül de már csak a társaság miatt is megérheti a csatlakozás ha az valóban jó.
Írtam mindezt annak ellenére hogy vannak negatív tapasztalataim de ez nem zárja ki hogy vannak jó hangulatú csapatok is. -
kirjak
aktív tag
Tudtok ajánlani egy "türelmes" klánt ahol valóban értelmes emberek és jó társaság van ? Főként med és light vonal kezdene el érdekelni de eddig egy hülyegyerek szintjén játszottam és kicsit unom már hogy ennyire benga vagyok.
Köszi előre is , további szép napot nektek.
-
kirjak
aktív tag
Tapasztalt még valaki rajtam kívül olyat hogy a periszkópot vagy más felszerelést random ledobálják a tankok ?
-
kirjak
aktív tag
PZ. 58 MUTZ - ULTIMATE erről tud valaki valamit?
-
kirjak
aktív tag
Tudtok olyan klánt ahol nem kell ts-t használni (utálom) de van szakaszozgatás stb. ?
Skype van. -
kirjak
aktív tag
Sziasztok!
Karbantartás van? Nekem nem indul el a játék valami miatt.
-
-
kirjak
aktív tag
Ha a K-roy féle audio mappából (441MB) csak a magyar szinkront szeretném feltenni mást nem akkor mely hangfájlokat másoljam be?
-
kirjak
aktív tag
-
kirjak
aktív tag
válasz
proximusser #9910 üzenetére
Köszi ez hasznos!
-
kirjak
aktív tag
Valaki el tudná nekem mondani hogy mi történt FSB-vel? Mi miatt nem írhat ide?
-
kirjak
aktív tag
Na csak érjek haza, nekiugrok én is az ST-I-nek.
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #8198 üzenetére
Ne is mondd a tegnap estém egy óvodás szintjét se ütötte meg, csinálhattam én bármit....
Valahogy meg kellene kedvelnem a hülyéket de még nem jöttem rá a módszerre.
Talán ha a játék neve Tank of Kabaré lenne akkor tudnám hogy a feladatom röhögni másokon(akik elbaccák a meccset)és nem bosszankodni.
A legkomolyabb az volt amikor tegnapi utolsó meccsemen aktív játékkal 3 killel elfüstölt a KV1-S-em és bent maradtam nézni hogyan nyerjük meg. Az ellen 2 játékos (su-100 meg egy vele egy szintű angol AT-valami) volt mi 8-an maradtunk.
A 8-ból 7 kemperkedett. Egyesével mentek oda meghalni a megmaradt 2 páncélvadászhoz....
Meg is ittam a sörömet aztán elindítottam egy filmet.
Majd jövő héten megpróbálom az ilyet élvezni.Más: Szerintetek EZ mennyire hasznos?
Illetve EZ is érdekelne még. -
kirjak
aktív tag
válasz
Atlantis #8176 üzenetére
Csatlakozom! (attól függ mivel kell jönni)
(#8177) Borote: T-25 nekem is volt, jó kis tank de ha már pénzt adsz ki akkor ne 5-ös prémet vegyél.
SOKKAL kevesebbet hoz mint a 8-as testvérei. Hosszú távon mindenképpen jó befektetés.
Ha tier 8 fölé mész majd rájössz. Én mindenkinél határozottabban állítottam hogy nem fogok pénzt költeni erre a játékra és mégis....Egy hétvégi kerti party vagy egy buli sokkal többe kerül mint ez. Persze nem erőszak a disznótor.
Engem az első pár kör meggyőzött amikor elkezdtem használni (nem sikeresen)
-
kirjak
aktív tag
Megcsináltam pár szorzót de szerver restart miatt ismét van rajtuk szorzó.
A "francba" !
-
kirjak
aktív tag
Szerintetek EZ biztonságos?
-
kirjak
aktív tag
Aki szereti az új dolgokat kipróbálni az nézze meg ezt. Annyira nem új már, de szerintem sokan nem ismerik.
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #7969 üzenetére
Értelek.
A vélemények ütköztetése hasznos dolog és tanulságos is lehet ha nem olyan stílusban írják mint ahogy ezt mostanában teszik többen.
Pl.#7968) virkir
Emiatt jómagam is eltértem a topic témájától sokszor de rajtad kívül nem nagyon vette a lapot senki, ami téged igazol.
Az a stílus ahogyan itt írnak neked most már többen, engem is sarkall valamire amit sajnos és hála istennek egyszerre,nem tehetek meg.
Tele a hócipőm azzal hogy nem tudják magukat átlendíteni a témán.
Talán ha privátban írnának neked (javaslat) kellemesebb lenne mindenki másnak hiszen nem kéne olvasnunk ilyeneket.
A vélemények helyett másoknak (nem neked) talán tapasztalatokra kellene szorítkozni. Azon meg nem kéne csodálkoznia senkinek hogy ő mást tapasztal.
Én például azt TAPASZTALTAM hogy átlag alatti teljesítményem ellenére a KV1-S és T29 tankokkal a 8.6 óta (is) az én átlagomon felül tudok teljesíteni szinte mindig.Búcsúzóul egy klassz kép mára:
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #7924 üzenetére
Ez a hyposzexualitás érdekes gondolat.
Az embernek maradni ebben a tekintetben (előző hozzászólások alapján) akkor egy baromság lenne, hiszen még az emberré válni sem sikerül(t) sokaknak.
Magyarázhatod egy előembernek hogy miért nincs igaza, csak csapkod a furkósbotjával és vicsorog. -
kirjak
aktív tag
Nekem meg az a véleményem hogy bár főként sebzés alapú a jutalmazása a meccseinknek, nem feltétlen akkor vagyok hasznára a csapatnak ha sokat sebzek.
Amik még fontosak lehetnének a csapatjáték során:- sebzés felvétele (!!!)
- együttműködési képesség az aktuális szituációnak megfelelően
- türelem
- határozottság
- kérések/utasítások kiosztása és elfogadása, egyáltalán megfontolásaEzeket a játék nem díjazza viszont más jól profitál belőle helyetted!
Sokszor látom hogy a kék és zöld netán lila (epic) játékosok a szitunak megfelelően állnak és nem mozdulnak heavy tankokkal, mondjuk mind nagyon "okosan" védekeznek. Tartják a pozíciójukat és várják a sültgalambot még akkor is ha már csak 3-4 perc van hátra.
Ha beírok egy pls help-et és nyomok mellé egy F7-et és előre lépek egyet fedezék mögé bújva és ezt megcsinálom 3 szor így spottolva pár ellent aki megpróbál kilőni és így felfedezetté válik majd kisvártatva kilőnek akkor azok akik nem mozdultak sokkal tapasztaltabbak? Ügyesebbek?Elég szépen sértegetitek egymást számomra érthetetlen okból, türelem aztán nem sok van bennetek.
Ez egy játék és méltósággal kellene játszani közben is és utána is. (itt) -
kirjak
aktív tag
Persze... nem várom el hogy megértse mindenki, főként azt nem hogy egyet is értsen. Ezt olyan valaki írta akivel szerintem nem nagyon lehet vitázni. Belekötni meg bele lehet de csak akkor ha nem egy kiragadott részletet vetünk nagyító alá hanem az egészet egyben értékeljük.
No de nem tartok irodalom órát, aki veszi a lapot az veszi, aki nem az nem. -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #7538 üzenetére
Tolom az orosz td-t én is
A fraciával is kezd jobban menni:
Aztán van képem egy érdekes csapatról is
Egy arról, hogyan lehet elérni a csúcssebességet leghamarabb:
Végül egy bug ami nem tudom melyik addontól lehet de NAGYON idegesítő:
Utóiratként pedig ezt kívánom mindenkinek aki épp leszálló ágon játszik!
-
kirjak
aktív tag
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #7187 üzenetére
Azért az nem túl jót tesz egy játéknak ha folyton változtatnak ennyi mindent.
Az új pályák és új tankok rendben vannak.
Bevétel alapján bizonyára előnyös ha sok ember játszik, nem túlzottan zavar senkit a (WOT-nál) ha sok a béna ezért ezzel nem is foglalkozom már.
A hangokat (szerintem rosszabb lett) ha lenyelem meg minden mást is és elfogadom a változtatásokat azzal a címszóval hogy "egyensúlyba" kellett biztosan hozni a játékot, akkor is vérlázítónak tartom a valódi pénzért vásárolt prémium tankok többszöri gyengítéseit.
Összességében nézve szinte biztos vagyok benne hogy a játék életben maradása érdekében a céljuk a CIRKUSZ fenntartása.
Más miatt fogom én folytatni a játékot más miatt fogod te. Ha pedig "bassza a csőrödet" hogy a héten sikertelen vagy pedig 2 évig jó voltál akkor jobban érdekel még ha bosszant is és tartani akarod a szintedet ne adj isten még javítani is szeretnél ezért tovább játszol.
Én nem hiszem hogy mérnök emberkék oly bénák lennének hogy ekkora játékosszám (bevétel) mellett ne tudnának tökéletesebb játékot alkotni.
Akkor viszont hol maradna a várakozásunk az ezer féle probléma megoldására ha mind meg lenne oldva."Tudom, hogy nincs tökéletesség a földön. És elfogadni bizonyos értelemben a tökéletlent, ami mindennek ellenére a tökéletesség felé visz minket - ez a maximum."
-Pilinszky János-
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #7177 üzenetére
Érdekes egy tank . Nem nagyon tudok véleményt alkotni még hisz gyerekcipőben jár nálam, alap rajta minden.
Emiatt nyilván sikertelen vagyok vele de nem tűnik kellemetlennek.
Szerintem jó motorral elég mozgékony lesz és a csöve sem rossz papíron.
Penetrálása nem túl jó, becslésem szerint 20% körül van az én használatom szerint.
Majd utána nézek mennyire kell befordítani. Jó lenne ha az első 9-es tankomat meg is tarthatnám. -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #7175 üzenetére
T-150 "elkelt" 6-osok közül csak a Kv1-s maradt meg, meg hamarosan a T-21 lesz még ill. a Pz4 és Cromwell.
7-esen sok tankom "megragadt" abból eddig a T-29 és Tiger-P ami bejön és meg is marad ha nem csinálnak azokkal is valami eget rengető baromságot.
8-as szinten még semmi nem tetszett meg igazán, szerintem ott csak az IS-3 játszik majd ha meglesz végre de még az IS-t sem kezdtem el.
9-esből meg csak egy van, ST-ILelassult a fejlődésem mostanában, úgy érzem mintha tier 7 felett nem lenne olyan jó játszani.
Persze lehet hogy csak hisztizem a szürke hétköznapok meg a meleg miatt
-
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #7140 üzenetére
Így már értem, semmi baj. Nem volt sértő egyáltalán csak szerettem volna érteni. THX
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #7122 üzenetére
Megvettem mindkét akciós tankot.
Eddig a Pz4-et vettem kicsit használatba csak.
Amire jó szerintem az a támogatás. 6-os szinten második vonalból fedezék mögül támogatni tökéletes.
Beforgatva nagy ritkán "penetrálni" is hajlandó.
Sebessége lassú/közepesnek mondható, gyorsulása elfogadható.
Előnye a pontos löveg és a töltési sebesség.
Én periszkópot szeretnék szerelni rá, eddig csak töltésgyorsítóval szereltem.
Kv1-S -el nem érdemes kiállni 1v1 be semmiképpen annak ellenére hogy a hasát/elejét elég jól át tudjuk lőni kb 3/1 arányban.3 accba vettem a HOBO-nak ilyet + egy leendő klántag is vett egyet akit most fertőztem meg a játékkal.
Kinézete elég egyedi, nekem kissé rút de pont emiatt tetszik.
Nem fog sokat porosodni. A kereset könnyű vele bár nem lesz vastag csak ettől a pénztárcánk.
Mégis jövedelmezőnek tartom és élvezetesnek.
"lazító" tanknak is tökéletes. -
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #7083 üzenetére
A rám vonatkozó részét nem igazán értettem. Kifejtenéd?
-
kirjak
aktív tag
Hogyan tudok venni valakinek prémtankot, de olyat ami nincs benne a gift shopban.
Aranyat nem akarok neki venni csak a tankot. Van erre mód?
A gift shopban lévőknél van az biztos. -
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #6891 üzenetére
Köszönöm !!!!!!
Ha ekként játszom akkor van értelme ezt a tankot használni szerinted?
Többen írták hogy szeretik. Engem csupán az gondolkoztatott el hogy miért nem találkoztam még vele. -
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #6868 üzenetére
A papír a frontja és csak az oldalával lehet játszadozni milyen játékmódot takar nálad?
Hogy kell vele közlekedni oldalazva? -
kirjak
aktív tag
Csatlakozom....
2 napja 33-40% közeli értéket tudok produkálni, minden mutatóm romlik és "nem találom a helyem" a játékban.
Amikor sikerül 5-10 csatában erőltetnem a sebzést pl. KV1-s-el akkor is mindet bukom, hihetetlen.
Nem vagyok sem pro sem extra, unicumi meg végképp nem de azért álljunk már meg....
Tier 5-9 ig tesztelve kb 70 csatáról beszélek.
Kabaré...Egyébként sikerült megvennem ST-I et végre, csak azt nem értem miért nem játszik senki (?) IS-4-el.
Én még soha (!) nem találkoztam vele.
Ennyire rossz lenne? -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #6739 üzenetére
Ez így elég érdekesen hangzik. Lehet hogy megfogtad éppen az isten (lábát) heréjét és haragszik rád.
Most először én is tapasztaltam valamit ami tényleg érthetetlen.
Csata végén egy 9-es arty és egy is7 maradt életben nálunk. Az ellennél egy E100 és szintén 9-es arty. Az Is-7 nek 17 élete volt, mellette haltam meg úgy hogy egy Maussal kilőttük egymást.
Miután tankomat elvesztettem felderítette az Is7 az E100-at kb 200-250 méterre ami tökéletesen oldalt állt !
Abból a pozícióból egy lövéssel kiszedte az Is-7 et majd elkezdett ráfordulni a kilőtt Is-7 re !!!!??????Lefagytam ettől mint az Excel. Ha az arty szedte ki akkor miért az E100 at írta megsemmisítőnek a rendszer?
Ha meg az E-100 volt hogy lőhetett volna oldalra amikor teljesen más felé nézett?
Nem értem mi történt egyszerűen ehh...A T69 engem is izgat de a hétvégén most már tényleg összehozom az ST-I-et inkább.
-
kirjak
aktív tag
válasz
Dobi 562 #6676 üzenetére
Ő valószínűleg mindent tud használni....
8.6 óta a következőek a tapasztalataim:
T29 könnyebben átlőhető. A hangok furcsák és olykor megvezetnek.
Felszaporodtak a retardáltak (ennek meg mi köze van a 8.6 hoz nem értem !!!!)
Nem tudok nyerni csak nehezen. Nyafogásnak hangzik de én ezt tapasztaltam.Folyt. köv.
-
kirjak
aktív tag
Zsidó katona tankkal üldözi a Palesztin lázadót, aki futtában lövi a harckocsit. A töltények mind levágodnak a tankról, aztán a sokadik lövés után elfogy a lőszere, úgyhogy megáll és eldobja a fegyvert, a kezeit a magasba teszi. A tank megáll, és kiszáll a zsidó:
- Mi van Palesztin, elfogyott a töltény?
- Igen.
- És mond csak... nem akarsz venni? -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #6406 üzenetére
Munka közben 1024X768-ban nem túl szép de nagyon jó az élmény!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igen emlékszem arra a pörgős szakaszozásra , mi is élveztük rendesen!
Pumpali szeret veled/ünk játszani.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------Artyval még sosem értem el a pusztítót. GG !
-
kirjak
aktív tag
válasz
Steelheart2 #6404 üzenetére
2 ember kell a medálhoz.
Akkor jó emberrel szakaszoztál mind az 5 ször és te is nagyon ügyes vagy ha neked 5:3 arányban esik -
kirjak
aktív tag
válasz
Steelheart2 #6402 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest