- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
kirjak #50356 üzenetére
Egy csoport tagjai külön-külön szerzett tapasztalatát ha megosztják egymással jó szándékkal az mindegyiküknek komoly tapasztalatszerzés lehet.
Egy elit kánban semmit nem osztanak meg, adnak ingyen, kurvára meg kell dolgozni mindenért és elvárják, hogy nem kelljen a kezedet fogni.
Egy átlagos csapatban meg ez az elv a vak vezet világtalant.
-
emre
veterán
válasz
kirjak #50350 üzenetére
Ahhoz hogy fejlődj nem kell klán tagság.
Nézz videókat, replay-ket, ismerd meg a map-okat, taktikákat, tankokat, melyiket hol és hogyan lehet sebezni. A stat és a játékon belüli kredit és xp hozam is a sebzésre épül. Tehát csak sebezned kell...jó sokat, de első körben elég ha az adott tank hp-ját tudod csatánként kiosztani.
Nem kell rohanni a fejlesztéssel, jó legénységgel könnyebb a játék. -
-
-
diegho
nagyúr
válasz
kirjak #15891 üzenetére
Ebben semmi érdekes nincs. A győzelmi arányt kell nézni gondolom. Rengeteg 3 fős szakasz és tank company, 90% win rate hozható ha sok a company. Én inkább a sebzést és átlag xp-t szoktam nézni, az ad valós képet. Amikor sorban bukom a 6-8k sebzéses köröket egyedül, akkor teljesen felesleges a win rate-et nézegetni.
-
Borote
addikt
Szerintem a T-25-t kellett volna megvennem most, hogy akciós volt. 8-as prémtankot biztos nem fogok venni, mert nem fogok én annyi ideig játszani a WoT-tal, hogy megérje ennyit ráköltenem
Mondhatjuk, hogy sóherság, de én általában hamar megunok mindent, a WoT már így is rekorder a maga fél évével.
Meg pénzem az van rá (mondjuk 7 milla annyira nem sok), mert T6 fölött még nem mentem, egyelőre a legényeket gyúrom a VK36-ban, aztán majd a párducba mennek, ami jelenleg üresen áll a garázsban.
De ha lenne prémtankom, akkor sem biztos, hogy nem várnék az akciókraNo meg legyek én az n+1-edik, aki úgy vesz egy 8-as prémtankot, hogy még T7-ben sem játszott?
(#8175) Taragas: függetlenül attól, hogy a győzelem zenéjét mindig jó hallgatni, nekem EZ a kedvencem
-
fsb1000
nagyúr
KI kell próbálni.... lehet üti az XVM-et. (elotte 0.8.7 mappa lementve)
Régebben az X4-est használtam, de soknak találtam a 20x-et ott is visszavettem a nagyításból.Ja igen.. 01:00-tól megint volt duplázás. Meglepő volt.
(#8138) Dobi 562 : Pedig nagyon reménykedek, hogy másnál is megáll a winráta esés.
Mondjuk az utolsó 8.6 napom is 55% feletti volt.... lehet nem csak az RNG-s babonáról van szó.
Végül is mindegy.... rég nem játszottam ilyen jó csatákat. -
fsb1000
nagyúr
Azt hiszem értem... és a "hypo..." sem akart sértő lenni.
Márai fűveskönyvét pont jókor olvastam. 40 évesen ahogy kell.
Nem "valamit" mondott amihez csatlakoznom kellet, hanem azt mondta amit én is gondolok az életről, emberekről, tisztességről, hazáról. Csak szebben, művészként, nehezen felejthetőként.A te "emberednél" nem éreztem ezt az egy húron pendülést, de tisztelem a fennkölt és tiszta gondolatokat. Nem lennénk emberek ezek nélkül.
És "hiszem", vagy gondolom, hogy Márai esendő volt velem együtt. Ő is tudta, hogy csak egy szintig lehet embernek maradni, és ha bunkósbottal jönnek, akkor neked is elő kell venni. Lehetőleg azt ami éles csonttal van kiverve.Mondom ezt.... akként akit 90'-ben ok nélkül és kishíjján meglincselt a kistarcsai cigánytelep, és utána is csak humánus gondolataim voltak, amíg Olaszliszka el nem jött.
És akkor valami megroppant... Azóta nem hiszem, hogy csak jó emberek vannak, vagy bármi áron embernek kell maradni. Még a katona élet sem véste ezt belém.
"Oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult, hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra, s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg, befonták életét vad kényszerképzetek."Ennyit az önvallomásból...
Tán még annyit, mára odáig jutottunk mint a 40 feletti értelmiség jó része, hogy Radnótiról másod néha első körben is a "zsidó" szó jut eszünkbe, és csak pár pillanatig csodákszunk ezen. -
fsb1000
nagyúr
Ennek a szerzőnek Darwinnal kellet volna elbeszélgetnie.
Vagy lehet hyposzexuális volt. Bocs... nem bántásból írtam, hanem valós okként amiért ilyen szemszögből látja a világot. A két alapvető és intellektusunkat is átszövő ösztön csakis a versengésről szól. Versengés hogy a "holnapot" is túléljük, és versengés hogy magunkat tovább örökíthessük. Ez csapódik le a legtöbb tevékenységünkben, az emberekkel és társadalmunkkal kialakított viszonyunkban is. Még egy játékban is.
Legalábbis szerintem.
-
fsb1000
nagyúr
Ráéreztél. Nagy CIV rajongó és gémer voltam, több mint 15 éven át, a Civ1-et még a melóhelyen játszottuk 91-től. Lehet ezért vettem az első PC-met is, előtte más gépeim voltak.
A CIV5 csalódás volt, mint a legtöbb hardcoreCIV-esnek, de ez a kieg talán valamit visszahoz a régi fillingből, amikor még többet kellet gondolkodni ezen a játékon, mint a grafikát élvezni. Igazi stratégia volt.
De lehet hogy már annyira populáris, és annyira könnyű játszani, hogy ez a cucc sem segít rajta.Minden karácsonykor előveszem a kollekciót és 1-2 hetet civezek. CIV3-al vagy 4-el.
-
-
fsb1000
nagyúr
Kétségtelen hogy t7 felett egyre jobb képességű játékosokkal találkozni és szerintem ezért nehezebbek a csaták, de én főleg a t10-eket kedvelem. Nagyjából egyenlőek az esélyek már ezen a szinten.
Az ST1 nekem is meglett., de még sokat kell vele bénázzak hogy maxra fejlesszem.
-
-
fsb1000
nagyúr
Akkor kicsit bánom, hogy nem vettem meg. Mehettünk volna 3-as szakaszba.
Több mint 2 éve játszom a WoT-al, napi több órát. A 8.6 utáni 1 hét volt az első időszak amikor elment a kedvem az a játéktól.
Nyitottam egy új accot is, de azzal sem ment, lehet én bénultam le.
Kicsit pihi, meg lazitok COD-ban. -
Gaz 78
aktív tag
-
fsb1000
nagyúr
Tegnap voltak fura akadások.
Állok a sarkon és egy TD kidugja az orrát. Durr leláncolom. Aztán még kettőt belelőttem de nem sebződött csak a hang jött.
Aztán időugrás, nincs már a sarkon, nekem elsül a lövegem, de csak 2 lőszer hiányzik, pedig négy lövés hang volt és 3x nyomtam meg az egeret.A másiknál sivatagi pályán robogok, menetből leadok egy lövést, aztán mintha megállna minden de én megyek tovább. Aztán megállok, mert nem értem mi van. Az előttem lévő tank eleje belesüllyedt a homokba. Épp lefotóznám, amikor jön az időugrás, és ő már messze jár én meg kinn állok a nyilt terepen és lőnek rám.
-
fsb1000
nagyúr
8.6
- hát én is nehezen nyerek, de még mindig nem a tipikus randomfaktor, lehet csak bénázok
- A hangok bénák és gyakran félreértelmezem, pl nem érzem hogy meglőttek
- rázkódás - ha csak bekapott találatkor rázna ok lenne, bár a hang jobb
- lővési rázkódás - kezdem megszokni, de jobb volt nélküle, mert csak látványelem
- kevesebb a lepattanó lövésem a nagy lövegekkel (150mm és felette)
- t10-ekkel pluszban vagyok prémmel, kivé T110e5
- érzem a pontosság javulást, kivéve angol top TD-nél
- arty továbbra is képes 900-akat beleverni TOP tankjaimba, a superpáncél kicsit segít ezen (MAUS)
- tapad a célkereszt!!!!!! sokszor nem mozgatom az egeret mégis olyan érzésem van hogy kissé rámozgattam a tank egyes pontjaira és kicsit mintha követné is a löveg. leheletnyi érzet, de nagyon zavaró vagy fura. Lehet ez annak a hozadéka hogy az éleknél, domb-széleknél, gerinceknél nem ugrál annyira a célkereszt.A legrosszabb: csökkent az fps. eddig fix 60fps-em volt Vsynccel, most nem bírja a sandy 4GHZ-en. Néha, főleg csaták elején csak 30-40fps és remeg darabos a kép. Élvezhetetlen. A célzást is nehezíti.
Van még egy problémám, de lehet ez a zoom mod miatt van.
1. Sniper és maxra zoomolok
2. görgövel vissza veszem a zoomot 1-2-3-4-normál (ahol a tank is látható)
Régebben a 3.-4. is sniper volt most valami hibrid izé mert a mozgást gyorsabbnak látom.
Azaz csak 2 sniper állásom van a 3. használhatatlan a 4. nél már látom a csövet.Volt egy 4x modom ahol be tudtam konfigolni a nagyítást 8.5-ben, de most az nem müxik.
-
fsb1000
nagyúr
Jól nyomjátok! GRAT!
Az a helyzet, hogy pár napja szakaszoztunk hármasban egy jó pörgöset. Talán csak 56% volt a winráta, de nagyon rég szakasztunk ilyen jót.
Mondtam is: Mentünk, löttünk, győztünk. Igazi hajtós, pörgős csaták voltak.
Szeretek menni szakaszozni, de ritkán ad + élményt. Örülök, hogy klánon belül néha összejön.
Jó volt nézni ahogy 3 HOBO együtt nyomta....****
Mostanában az artyzás egész jól megy:
-
fsb1000
nagyúr
-
Patrick76496
őstag
Nyugodtan átválthatod azt az 5k gold-ot, ha van rá pénzed, de tank kifejlesztésre szerintem ~1000-nél ne használj több free XP-t. Hidd el, a moduloknál sokkal nagyobb szükséged van rá.
(#6322) dfsz34:
Nem szeretnék kötekedő lenni, csak megjegyzem áthúzva, hogy 2925 a DPM.Nagyon jó az a kis gép, én is tervezem, hogy megveszem a Type mellé. Pont jót fognak tenni neki a 8.6-os változtatások, mind pontosság, mind XP és kredit bevétel tekintetében. Szektor szerint le tudnád írni, hova álltál be? Én E-F9-be szoktam.Más: AMX13F3AM is готов, végre ki van fejlesztve a Lóry: Researched:
Lorraine155 50 researched. Undistributed experience spent: 116500. Free Experience spent: 0.
57%-os win rate-ű klán társam szerint jól arty-zok, én nem tartom magam annyira jónak. Mostanában elég sokat lőtt mellé, kicsit mintha alkalmaztak volna egy olyan módosítást, hogy milyen 8.6-ra számítanak az emberek. Kegyetlen pontatlan volt, vettem részt olyan körben is, ahol 11-ből egy sem talált, hiába a mostmár csak 47-es találati arány.
Ebben a körben ezeket lőttem: AMX50Foch ~1070 hp, AMX50100 ~1180 hp (TD üzemmódban), Tiger II ~970 hp. A vége felé jót nevettem, az ellenséges E-75-el kergetőztem az egyik ház körül, amíg a többiek szétlőtték. -
fsb1000
nagyúr
Az lenne a célszerűbb (grundolni és a free-t a lövegre egyebekre költeni), de van mikor az ember nem bírja kivárni. Az angol TD vonalnál és is váltottam XP-t pedig nem akartam, de a végén már kínszenvedés volt.
Régen kicsit más volt... vett az ember 3-4 újságot féláron és mehetett az XP váltás. Még úgy is érzi az egyszerű user milyen jól járt, mert 0,6FT-ért vette a Gold darabját.
Az NVIDIA kuponnal már közel 1 FT volt egy gold, ami gyak azonos azzal ha WG-től vesszük. -
Tomi0703
addikt
Én, nem ő vagyok viszont vert. stab. és töltésgyorsító szerintem alap rá. Nekem e kettő van rajta. Azon kívül meg venti szerintem.
Más: Végre elértem az 1800-as átlagsebzést IS-3-al!
Így visszagondolva az IS top lövegével sem volt annyira borzasztó, mert hiába a kicsi pen, de ha betalált legalább sebzett. Azzal volt olyan 1300-1400 körül az átlagsebzésem, amint rátettem a bl-9-et (~ 50 csata után), mint egy álom, olyanná vált ez tank. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megkedvelem. Nagyon szeretek menni vele. Ezen kívül kettő másik 4-esem van, Tiger 2 és KV-4 de velük meg sem közelítem ezt a szintet (jó, Tiger 2 az első 8-asom volt
, az nem ér
).
Következő cél a 2000, bár azt már jóval nehezebb lesz elérni. -
fsb1000
nagyúr
Tényleg bővíthetnék 1-2 hellyel a lehetőségeket.
Persze ezzel megint a WoT-gazdagok járnak jól, mert nem probléma 8-10 tankra felrakni 4. és 5. felszerelést.A prémlőszerrel is ez a helyzet. Aki meg tudja termelni azon vagy másik tankon az árát, vagy akciónál be tud vásárolni 10-20 milláért prémlőszert az a csatákban előnyben lesz és még több kreditet termel, ezzel még több prémlőszert tud vásárolni
-
fsb1000
nagyúr
hehe...
Hát az utóbbi időben én is ezt próbáltam, csak nekem nem sikerült lenyomni...Leginkább az segített mikor itt panaszkodtam egy sort artykra meg 183-asra, aztán másnapra kicsit javult a helyzet. E100-at meg nem merem dicsérni, mert még szétnerfelik.
Olyan jól megy mostanában hogy az hihetetlen. Még a vesztes meccseket is élvezem. -
Stigma.HC
senior tag
Akit én említettem még ennek a felét sem érte el több mint fél év alatt. Talán valamikor szeptember környékén regisztrált ha emlékeim nem csalnak és azt néztem, hogy talán napi másfél csata jött ki neki játékban. Na valahogy így volt és ezeknek a nagy részét prém tankokkal mente
Valahol lennie kell róla egy fotónak mert lőttem egyet róla az tuti. Majd megpróbálom előkeríteni.
Szerintem ő nem is akar jobb játékos lenni, hébe-hóba belép a játékba, megy vele pár kört és ezt nem kis szinten akarja hanem a nagyok közt ezért bevásárolt prémtankokból. Jól érzi magát így, kész. Pont ez a lényeg.Persze amiket írtál az igaz sok más játékosra hála az égnek, de kivételek mindenhol vannak. Lásd a fenti gyerek. Vagy munkatársam, ő sem lesz nagyon jobb játékos de szerintem sokszor jobban élvezi a csatákat mint én. Keressetek rá: pakuha
-
Plasticbomb
addikt
Arty vs td: rohadjon meg az mm. berakott 2 isut az ellenfélhez, akik nem voltak platoonban. és összedolgoztak.... fel sem tudtam őket spottolni, de ők vígan láttak engem. (T69el voltam ventillátor álcafestés látcső van rajta, és mégis, ők láttak engem, én nem láttam őket...)
-
fsb1000
nagyúr
Az első nap tényleg szuper, de a második az csak átlagos. Remélem azért sok kredit folyt be 88 csatából még prém nélkül is 1 milla összejöhet ha 80%-os az akció.
(#5791) AMD Power: DaoPay a legegyszerűbb gold vásárlási lehetőség. Ha mered használni a céges telót és nem tiltják a 90-es számokat akkor még ingyen is van.5500-as goldot érdemes venni kb 6000FT, ennyit átlagpolgár kibír, vagy a céges számlán se tűnik fel.
Ebből 1 hó prém acc és a maradék 3000 gold kitart egy darabig.
t5 felett érdemes a legénységre is áldozni, ha van már elég másodlagos képességük.
A leghatékonyabb a felszerelés leszerelése... 10 gold
Ami kicsit pazarlás az a free XP váltás, de néha belefér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest