- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
válasz
e-newsee #52900 üzenetére
Nem vágod a közmondást. A szarra jön a légy, ennyi semmi több.
Midway egy másikat idézett aminek a lényege, hogy minden szarra van jelentkező, magyarázat: a veréb megeszi a lószart és jól érzi tőle magát, épeszű ember ilyet nem tesz. Kicsit gondold tovább: ingyenes játék, hiszti a wot topikban de azért fizetek. Mégsem a veréb a hülye -
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52625 üzenetére
Szerencsére szabadidőm kevés ... leköt a munka , ami nem 8 óra . A vírus is mehet a picsába ... szabadon mozoghatunk , még a lezárt határokon , kijárási tilalom idején is . Nem kell a 4 fal között rohadni .
A wot is elég ráncos lett az idők folyamán ... lehet , hogy nem is kéne erőltetni , hisz már foga sincs ... nem baj nem fogaz .. -
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52573 üzenetére
Igazad lehet ... Kiegyenlített csata alig van . Az , hogy az RNG egyenlő mértékben van minden játékos mellett ? Azt még most sem hiszem . De erről ne vitázzunk , mert lejárt lemez . Egyszerűen kivágta maga alatt a fát a játék . Nem mondom , hogy nem játszok többet , de most teljesen hidegen hagy .
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52485 üzenetére
Csak poénból raktam be ... a mai hírhajhász világban , a kattintások korát éljük . Ez csak egy fricska akart lenni az általam nagyon megvetett sajtó felé . A hányinger kerülget a ma használatos szalagcímek láttán . A legborzasztóbb az , hogy működik .
Manipulálva vagyunk az élet minden területén .
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52462 üzenetére
Szia ,
Dehogy írok nekik ... nem kardinális kérdés . Amúgy lehet , hogy Neked van igazad abban , hogy nyomott egy eü csomagot . Ami azt illeti nekem is van eü csomag (nagy) a tüzéreimen . Sőt ... nagy javító és automata tűzoltó készülék is . Az eü csomag jól jön , ha vakon betalál az ellen tüzére és viszi a csapat felét . Ha a végszónál talál el és már veszett az ügy én nem javítok . Viszont a csata elején történik , akkor érdemes . Sőt ... kötelező . Amúgy is egy örökkévalóságig töltenek , szűkülnek , haladnak . Képzeld el ezt megspékelve kilőtt töltővel , kilőtt lövegkezelővel és vezetővel ...
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #52405 üzenetére
Azt hiszem Ő az arty "király"! Rankedet is kizárólag artyval tolta végig és simán végig ért rajta!
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52405 üzenetére
Szia ,
Régebben kihúztam két tüzérágat ... a Németet és az Angolt . Nem mondom , hogy nem voltak jó köreim a kifejlesztés alatt , de fele ennyire sem adta mint most . Vannak jó tankjaim a garázsban , de már beleuntam abba , hogy vagy az én kezemet kötik hátra a csata kezdete előtt , vagy az ellenfelemét . Ezt képletesen értsd , mert a 25%+/- RNG gyakorlatilag ezt eredményezi . A kiegyenlített csata ritka mint a fehér holló . Az , hogy egyes játékosokat meddig szívat a negatív RNG , az is változó . Na mindegy ....
Amúgy szuper megfigyelésekre ad lehetőséget a madártávlatból való szemlélődés . -
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52333 üzenetére
Én úgy gondolom , hogy nem a felhasználó a potenciális "ellenség" a tüzérfóbiások esetében , hanem a feddhetetlen , patyolattiszta wégé...
Ha van a tesztszerver , ott lehetne futtatni olyan csatákat , ahol nincs tüzér és kerekes fos . Az ottani tapasztalatok alapján eldönthető lenne , hogy változik e pozitívan a játékélmény . Ez a játék úgy szar ahogyan van .... de mit lehet tenni ? Függők vagyunk (még ) . -
Dobi 562
addikt
válasz
e-newsee #52174 üzenetére
Ott megdol az elmelet, hogy abbol indult ki ooloo adott jatekosok mindig ugyanazt csinaljak. Szerintem meg a gyava, beaszari kemperek sem kempelnek mindig.
El kell fogadni, hogy akinek jobb a helyzetfelismerese az jobban jatszik. Az osszes tobbi dolog az jon magatol ha nem sik hulye az ember (palyaismeret, gyenge pontok, jatek-mechanikak).
A szerencse (RNG) pedig pont azert lett belerakva 25%-oskent hogy csokkentse a kulonbseget a jo es rossz jatekosok kozott. Akik sirnak, hogy az RNG-t csokkenteni kene azoknak meg rosszabb lenne kesobb mert a jo jatekosok meg jobban dominalnak a jatekot.
Az osszes tobbi csak kifogas, konteo...
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52174 üzenetére
A WG-nél olyan algoritmust írnak amilyet csak akarnak .... komoly fejlesztői gárdával dolgoznak . Ez magán a játék kinézetén is látszik , hogy nem szarral gurítanak . Ledöbbennél ha tudnád , hogy mire képes egy tehetséges programozó ... pláne ha egy csapatban nem egy , hanem több is akad . Leszögezhetjük ... a WG-nél nem a kétforintos programozók vannak .
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52162 üzenetére
Pont neki , mert vele beszélgetek .... Ő egy , azaz 1 db játékos . Rajta kívül kb 250 ezren játszanak heti rendszerességgel akiknek a zöme nem úgy játszik , mint Laci . Jó játékos ... ehhez kétség sem fér , de tehetetlen egy olyan helyzetben , ahol egyedül próbál valamit alkotni . Ha egyedül indul el a kézenfekvő ütközési pont felé , a kudarca borítékolható .
-
válasz
e-newsee #51928 üzenetére
Ha felrakom a modot utólag a replay megnézése után is mutatni fogja a találatot? Az első találat előtt nem volt sérülés a motor tér felett találat után pedig már volt ebből gondolom hogy telibe vert. Visszanéztem ultra grafikán is a két jelenetet de egyszerűen magát az arty lövedéket nem látom csupán magát a robbanást. Ráírtam a srácra hogy legyen kedves küldje el a meccsről a replay fájlt ha megvan neki. Csak annyit irt sry no enlis. Nem szoktam ilyeneken fenn akadni sőt nem is nagyon találkoztam még ilyennel. Support lezárta a ticketet és átirányított a bug report fórumra hogy odaírjak.
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #51924 üzenetére
Vicc az egész . És az is , hogy a Lengyel vonalon a X-es előtti tankok tudtak pattintani , a X-es már nem . Holott a játékosállomány ugyan az . Azt sem lehet mondani , hogy a X-es szinten a profik vannak . A csapat zömét ( kb 80%) a narancs játékosok teszik ki . Igaz , hogy ezek egy jelentős része 40k-50k + játékos . A TP60 esetében hiába a nagy alfa sebzés ha az átütést lecsökkenti 200mm alá . Arról már nem is beszélek , hogy a csapaton nehéz tankjai elindulnak a közepeseinkkel . Hiába vagy top tier ha egyedül vagy ... 1-2 lövés aztán ledarálnak . Biztos a sors rendelte így , de szinte mindig így van . Természetesen az ellen szinte mindig nagy erőkkel támad azon az oldalon , ahol egymagam vagy jobb esetben másodmagammal veszem fel a harcot .
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #51784 üzenetére
Ennek semmi köze ahhoz , hogy pénzért vett vagy kifejlesztett tankkal teszi... javítás és mehet a következő csata . Az , hogy tele a faxa a tankos játékkal az eléggé általános jelenség . Az , hogy ennek ellenére tovább játszik , az már egy másik kérdéskör . A játék egyfajta függőséget okoz ami miatt nehéz végleg letenni a játékot .
-
Stigma.HC
senior tag
-
válasz
e-newsee #51563 üzenetére
Törlés helyett inkább csak átnevezném első körben, mert lehet hogy nem az a probléma, és akkor egyszerű visszaállni.
A profil mappát egyébként akkor is érdemes kitakarítani időnként, ha nincs gond a játékkal, mert összegyűlik benne a "szemét"tankos50 : a játék mappájában lévő python.log fájlt érdemes megnézni, hátha van benne valami hibára utaló bejegyzés
-
benvolio
őstag
válasz
e-newsee #51531 üzenetére
Tudom, eddig 960 2GB-ost használtam és cseréltem 1050Ti 4GB-osra. A 960 is max-ra állítva szépen játszható volt, de még vsync-el se volt igazán "folyós" a játék. Az 1050Ti-vel vsync-el 74Hz-es monitoromon "folyik a kép", lehet a plusz ram miatt, ez tényleg elég. De tervbe van egy freesync-es 144Hz-es monitor, és az Nvidia viszont csak az 10xx tipusoktól támogatja az adaptív/gsync-et, ezért váltottam. Az 1650 Super-ről csak azért érdeklődtem, hogy szerintem ez a kártya a max. amitől nem érdemes feljebb lépni ezért a játékért. A gyereknek most rendeltem egy ilyet, bár Ő már nem WOT-ozik, de majd kipróbálom, hogy mit hoz fps-be átlagba ennél a játéknál, mert azért lényegesen erősebb az 1050Ti-től, és aztán lehet beszerzek magamnak is egyet.
-
tankos50
tag
válasz
e-newsee #51473 üzenetére
te összekeversz valamit amígó
a full hd nem ugyanaz mint a full grafika
a páromnál csak a grafika van alapon , maga a felbontás az full hd vagyis 1920 x 1080
tökéletesen látszik minden , csak a tankok meg a táj nem csili-vili henem minimumnincsenek tüzek , robbanások , füst meg ilyen szarságok , ami őt csak zavarná
nem csillog a vizfelület , se a tankok , meg egyéb ilyen semmire sem jó cuccokRuno
a tiéd meg már WQHD
-
Jadro
veterán
válasz
e-newsee #51459 üzenetére
E2180 volt a 1050Ti mellett és 8 GB ram. Simán fullra hajtotta a procit és meg-meg röccent elég szépen ha fejletett grafikán volt fullon a játék. Nyilván itt a proci volt a szűk keresztmetszet.
A V-sync korlátot meg úgy értettem, hogy nem látom értelmét 60 FPs fölé engedni a játékot (ha a monitor is 60 Hz-es), mert feleslegesen hajtja a procit miközben 100 fölötti FPS-eket pumpál ki magából.
-
emre
veterán
válasz
e-newsee #51435 üzenetére
Részemről semmi harag.
De én ebből a szempontból elég speciális hülye vagyok ha tehetem ilyen marhaságokra nem fecsérelek energiát mert ez mégiscsak egy játék és ennek megfelelően kell kezelni a dolgokat (de nem felejtek). Wot-ban talán csak a cvakkosokra haragudtam meg igazán. Azok, (azért voltak köztük kifejezetten jó arcok is) illetve az akkori vezetés nagyon felbaszta bennem a pumpát. Utána hagytam is a klánozást.
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #51422 üzenetére
Én speciel az olyan barmokat is rühellem, akik látják, hogy beálltam pozícióba, hogy pl Mines-on a középre igyekvőket oldalba lőjem és begurul elém, pont mikor lőni tudnék! Emiatt persze nem tudom leadni a lövésemet vagy lövéseimet és ezzel is úgy felbasznak, hogy simán bele eresztek 1-2 lövést a nyomorultjába. Viszont most ennek már semmi jelentősége, mert nem fogy a HP-ja, tehát nem ártok a majomnak semmit. Viszont egy enemy ahelyett, hogy mondjuk fél HP-al legyen, mindig full HP-n flangál.
kchryss: szerinted mi vagyunk a hígagyú balfaszok!? szerintem meg az imént leírt egyedek és azok, akik lökdösődnek, meg akadályoznak egész csata során! Véleményed szerint ki okoz nagyobb kárt a csapat számára?!?
-
Enzolord
addikt
-
törölt tag
válasz
e-newsee #51412 üzenetére
Nem kell ám olyan sok rosszat tenni...
Konkrétan kilőttem 2 könnyű tankot, amik az artym mellett kempeltek, és már ott is volt a ban!És most mivel olyan jól megmondtad, kaptam egy kis lelki fröccsöt, megyek, és tolom kicsit!
Amúgy meg senki nem kíváncsi rád itt, mennyévissza a főtopikba!
-
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #51327 üzenetére
Nekem az egyik Scheff-nek írt twitch komment maradt meg a fejemben erről az esetről:
"Ha én Foch lennék, mindig ott lennék ahol nem gondolod."Egyébként mindenkinek igaza van, a foch lehetett volna jobb pozícióban ahol nem csak 1x tud még kitárazni, ettől még Scheff hibája, hogy beleszaladt a csapdába. Közjáték pedig kell, néha rá is kell játszani az ilyen kis apró dolgokra, mert ez generálja a nézettség egy részét.
Sajnos a nyers játéktudás nem elég a nézettséghez. Goodbad például sokkal gyengébb játékos Scheff-nél mégis többen nézik. De említhetném Kajzoo-t is aki az utóbbi idők legnagyobb sikereit elérő magyar wot-osa, streamelt már magyarul, angolul, franciául mégis ilyen 10-20 ember nézi csak. -
ooloo
őstag
válasz
Az , hogy minek vesszük a Tibike közjátékát , az szubjektív .... én magamból indultam ki . Hasonló helyzetben én magamat okolnám , hogy miért voltam ilyen óvatlan . Hiszen ott , és feljebb a dombon sorakozhatnak a TD-k , arra várva , hogy a saját nehéz tankjaikat likvidáló ellenséges tankokat kilője , lesebezze . Ez történt ebben az esetben is .... egyszerű hétköznapi esemény . Ezen még csak felszisszenni sem szabadna . Szerintem .
-
Dobi 562
addikt
válasz
Az a hely, ahol a Foch kempelt nem volt logikus. Hagyta, hogy bedaraljak a frontvonalukat majd arra vart, hogy egyszer ki tudjon tarazni garazsmenet elott. Egyebkent ez a tipikus TD gameplay a mai metaban ahogy eszrevettem.
Engem a sajat TD csapattarsak szoktak kiakasztani hasnolno szitukban mikor nem jonnek segiteni, varjak, hogy mi meghaljunk a fronton, utana ok leadnak 1-2 sebzo lovest mielott megolik oket.
-
tankos50
tag
válasz
e-newsee #51165 üzenetére
talán könnyebb lenne nekik ha nem naponta jönne új prémtank meg olyan ami sosem létezett , meg a sok csili-vili szarság aminek semmi haszna
rengeteg erőforrásuk ezekre megy elkezd nekem gyanús lenni : nem érdekeltséged van véletlenül ? vagy rokonod valamelyik ?
miért is véded őket szinte minden szavaddal , csak a mentséget keresed ? nem látsz semmi rosszat , mindenre van ilyen magyarázatod ?na jó , vegyük viccnek amit írtam s kérlek ne folytassuk inkább , ez rossz irány amerre tartunk
jó éjt s hagyjuk ennyiben
sosem fogunk közös nevezőre jutni az már biztos és csak vita van ha fojtatjuk
béke , s aludjunk -
Gyuri27
félisten
válasz
e-newsee #51161 üzenetére
A játék eleje óta sirunk valami eló rendszerért amit szintén figyelembe vesz az mm.
Amúgy az mm a sokadik nefutásra is szar konkrétan.
Nem tudom ki szokott top tank lenni én kb sose.
A legutoljára beharangozott egy top, egy bot, egy mid és néha full tier az nincs.
Mindegy-hogy t5-9-ben játszol.
A tankokat is jól osztja el. Az egyik oldalon x nehéz papir vagy sniper a másikon az összes szupernehéz.
Még mindig nincs elég map. Ami van azok jó része is fis-fos 800x800. Vagy a pálya felét kitakarja valami viz, hegy stb. -
tankos50
tag
válasz
e-newsee #51153 üzenetére
e-newsee
pedig hidd el sokkal nagyobb élmény játszani végig s megy az adok kapok , mint most hogy kapsz egyet s irány a garázs
ilyen 3:15 , vagy 15:3-as csaták nemigen voltak
nem nagyon volt lehetőséged egy bokorban végig csücsülni a játékotde ha neked ez jött be , akkor ez
én nem vita indítónak szántam a megjegyzésem , véleményemStigma.HC
""Nem volt akkoriban se minden fenékig jó"" igaz ,
de sokkal kevesebb rossz volt( szerintem )
-
-
tankos50
tag
válasz
e-newsee #51150 üzenetére
2011 április 25. vagy 24.-e
na az még aranykor volt
2014-ben már volt vagy hat nemzet kbmost az asszony végett megint regeltem , kár volt
mikor megkapja a tankot , a mostani acc megy a levesbe
nyugisabb az élet nélkülemost hogy itthon van párom 2 hónapig , addig játszom vele
-
törölt tag
-
KISDUCK
addikt
válasz
e-newsee #51082 üzenetére
Érdekes ötlet, de akkor ugye rendesen ki kellene dolgozni a szerepköröket, mert egység sugarú júzerként gondolkozva tényleges szerepe a tüzérnek és a sofőrnek lenne. A töltőt még egyszerű lenne kivitelezni, mert csak a lőszert kellene adagolnia, de lehetne komplikálni hogy ne legyen unalmas pl.: kivenni az üres shellt a lövegből majd elrakni, kivenni a tárolóból az új lövedéket és betölteni. A Rádiós akkor lenne jó, ha nem lenne a minimapon jelölve semmi (max. a rádiós pöttyözne a saját tankjának) és a többi rádióssal kéne kommunikálniuk a tankok helyzetéről. A parancsnoknak is kéne meló, ő látná csak a tankokat és neki kéne jelölni a saját tüzére és a rádiósa számára. Ki lehetne dolgozni nem lenne rossz móka.
-
Dobi 562
addikt
válasz
e-newsee #51036 üzenetére
Altalaban azok atlagon aluli teljesitmenyu jatekosok akik csata kozben szidjak a csapatot miutan kilottek oket, altalaban 0-hoz kozelitu teljesitmeny utan.
Ez az egyik oka annak hogy rossz jatekosok, hogy masban keresik a hibat. En meg szoktam kerdezni az ilyeneket, hogy ok PRO-nak gondoljak magukat a 4x% gyozelmi aranyukkal es azert erzik, hogy joguk van szidni mindenkit? Ilyenkor erveles helyett altalaban az anyamat szidjak meg tragarkodnak, ami megerosit benne, hogy nagyon fiatalok es/vagy butak, ugyhogy rajuk szoktam hagyni.
Van egy nagyon keves ember akivel csata utan meg lehet beszelni emberi hangnemben, hogy mi volt a gond. Szerencsere! Sot, en szoktam gratulalni egy-egy nagyon ugyes ellenfelnek mikor latom, hogy lehozta a csatat vagy szetszivatott.
Erdekes modon annak ellenere, hogy a csataim jo reszeben top sebzo vagyok es van, hogy 2-3* annyit sebeztem mint a kovetkezo, csak anyazast kapok, koszonetet nem. Nem mintha szuksegem volna ra, de azert jol esik mikor elismerik az ember teljesitmenyet, meg ha csak egy jatekrol van is szo.
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #50896 üzenetére
Írtam is , hogy 3 éve játszottam rajta tankos játékot és akkor gond nélkül futott rajta full HD-n . Majd hétvégén kiderül ( vagy nem ) . Lehet az is , hogy megadta magát a sorsnak , csak eddig nem vettem észre , mert olyan programokat használtam , amit az integrált is simán visz . Gondolom .
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #50600 üzenetére
Teljesen egyet értek azzal, amit leírtál! Mi sem zárkózunk el a modern technológiák elől, nekünk is okos telefonunk van, van otthon is net, okos TV.
De igyekszünk ezek használatát minimalizálni a gyerek jelenlétében. Olyannyira, hogy TV-t csak fektetés után kapcsoljuk be.
Rengeteg elvet állítottunk fel i is anno, mikor még vártuk a babát. (erre mondta egy ismerős pár, hogy az elvek azért vannak, hogy aztán legyen mit felrúgni) Nem mondom, hogy mindenben, de sok dologban igazuk lett és mi is felrúgni kényszerültünk pár elhatározásunkat. De azért igyekszünk mi is nagyjából ideális mederben tartani a dolgokat. Miután haza hozzuk az oviból, akkor igyekszünk 3-ban játszani Vele vacsoráig, illetve fektetésig. Hétvégén általában mindig van vmi program - ez tudom, hogy nem feltétlen tökéletes, mert a túl sok programtól is lehetnek a mai gyerekek ennyire felpörögve - amit igyekszünk szintén közösen csinálni.
Természetesen mi sem csinálunk mindent tökéletesen és volna min javítanunk - még mielőtt vki megszólna! -
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #50276 üzenetére
Pontosan. Sokszor azon panaszkodunk - igen én is - hogy jöhetnének új pályák (vagy legalább amik vannak, nem kevés, azt forgatná rendesen a rendszer) mert már unalmasak a megszokott és mindig ugyan az az 5-6 pálya, amit bedob a játék egy nap teljesen mindegy mivel megy az ember. Most van egy megváltozott - nem új, csak újszerű - pálya és rögtön panaszkodás, hogy battyák meg. Semmi sem jó nekünk, ez kriminális.
-
zodo
nagyúr
válasz
e-newsee #49901 üzenetére
Megérkezett a SteelSeries Siberia 200 headset.
4 napja használom 1-2 órát napi szinten szóval még nincs teljes képem róla.Könnyű ahogy vártam, szép kidolgozás és jó anyagminőség.
Kábele kissé merev a gumis hatású borítás végett
Kényelmes még szemüveg használata mellett is.
Nem tudom hogy direkt vagy sem de a fül párna alja nem teljesen ül rá az államra mert nem hajlik kellőképp a szár rögzítési pontja végett.
Jól szól amolyan steril érzés mint egy semleges stúdió füles de elsőre mély szegénynek tűnt ami később kiderül hogy nincs így csak inkább a magas és közép amire leginkább gyúrtak, gondolom a lövöldözős fps játékok hanghatásai végett.
Viszont ez a típus az elődjéhez képest mély és mikrofon ráncfelvarrást kapott ezért tényleg megállja a helyét még a dnb zenék hallgatása közben is.
Aki a super bass kategóriát keresi az keressen tovább, ez nem az viszont cserébe nagyon széles sztereó színpadot kapunk.
Mikrofont csak ts teszt beállításán keresztül próbáltam, meggyőző.Szerencsére sikerült elcsípnem 23 angol fontért + némi posta díjért ami kb. fél ár bármelyik kínálathoz képest így tuti jó vétel volt.
-
Gyuri27
félisten
válasz
e-newsee #50034 üzenetére
Most mit mondjak erre? Hiába jó a kredit szorzó ha kuka a tank és semmire nem mész vele (mert a 0-t szorozhatod bármennyivel az nulla). Egyszerűen a wg nem akar normális ingyen vagy olcsó tankot adni. Nekik ez nem bolt. Üzletpolitika nem engedi.
A pilóta meg a lagok miatt kínszenvedés volt.
kchryss: igen. Mint mondtam a pilóta is mehetne tierlimitbe, a dmax is meg még sorolhatnánk. Ha már nem kapnak buffot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest