-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
válasz
#21346560 #19941 üzenetére
Erre mit lehet mondani!
Én sem vagyok pro de ennyi csatával a hátam mögött és ilyen stattal önként mennék száműzetésbe!Más!
Az mitől lehet ha megnézek egy saját replayt akkor a tankok kiinduló pontja és a tankok is fekete a minimap-on!?
Mit kell és hol állítani,hogy úgy nézzen ki mit mikor csatában vagyok!? -
Arpee78
senior tag
válasz
#21346560 #19730 üzenetére
NE tegyél fahéjat a kakaóba, mert gusztustalan nyálkás trutymó lesz és boríthatod ki az egészet. A fahéj nagy mennyiségben tartalmaz egy összetett szénhidrát szerkezetet, amelyet mukopoliszacharidnak hívnak. Amikor nedvesség éri, akkor ezek a hosszúkás szénhidrátok, nyálkás, ragacsos formát vesznek fel.
A fahéjas kakaó hibát maga Stahl Judit is elkövette: Fahéjas kakaó
Következtetés: Ne nézd Stahl Judit YT csatornáját ha jó akarsz lenni WOT-ban
-
Arpee78
senior tag
válasz
#21346560 #19711 üzenetére
Nálatok egy Sherman Jumbo és a T71 a veszteség. Az ellenfélnél három valami, az egyik Sturer Emil. Mindháromnak te vitted be az utolsót Chaffee-val. A Sturert kötve hiszem hogy önerőből ölted le, maximum spottoltad. Talán az arty leszedett belőle egy nagyot, te meg lelőtted a maradékot. A vágott képből egyéb infót nem lehet kibányászni, ja de, az Abbey pályán esett meg az eset. A végeredményre e hatalmas infótömegből nem lehet következteti.
Ebben az állásban arra tippeltem volna, hogy (ha a többi a társaimon múlik, akkor) kikapunk...
De szerencsére páran beálltunk foglalni és nyerttünk.. Talán a három kill amit a lista alján tanyázó könnyűtankkal produkáltál vezetett a társaid értékeléséhez, mert XVM-et, minimapot nem látni.(#19720) fsb1000 Nem biztos, hogy passzív TOP TAnKoK voltak. A kép vsz még a csata elején készült. Csatában, a nevek melletti killek semmit nem jelentenek, jó majdnem semmit. Nem is értem minek tette oda a WG.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #19705 üzenetére
Igen mérvadó a wr%, akár már 100 csatától, de szerintem csak 500 feletti csatszámnál kezd releváns lenni.
És ez jelentősen változhat attól függően, hogy a tankon (vagy más tankokon) mit állítanak.
Erre legjobb példa a Maus és a miniMaus esete.
A t10-essel nagyon javul a statom, a kicsivel meg romlik. Nem is játszom már vele az átsorolás óta. -
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #19703 üzenetére
Javítás után is gyenge a statja, előtte meg katasztrófa volt.
Sajnos nem ismerek olyan oldalt amely tankonként számolna effet,
Az biztos, hogy WN7/8-ban ultra piros vagyok a 120 átlág sebzés miatt.
[link a képre] A 4-es szpot ezen nem sokat segít. -
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #19696 üzenetére
Ha naponta lesz 2-3 tankászom akkor lehet nem.
De példát veszek rólad és elég lesz megmutatni ezt a kis képet.
.
Hogy ne unatkozzunk szervezhetnénk egy szavazást, hogy melyik a legrosszabb tank amivel valaha játszottunk.
Esetleg ha van jópár PH játékos aki klánba szeretne tartozni (kezdetben csak logóért) akkor fel lehet éleszteni a PH klánt is. -
KaLeun
senior tag
válasz
#21346560 #19249 üzenetére
Legtöbbször mindenki magasról tesz rá és azok nyomatják legjobban az idiot, noobs, stb. szöveget akik pont olyan tankban ülnek amivel lazán visszaérnének. Egy ilyen tipikus foglaló hős, most mondjuk más szituáció, de biztosította számunkra a győzelmet...:
Vagy 5 percig egyedül védte Fisherman's Bay B2-öt, igaz ellenfél már csak a városkában volt. Akkor indult el amikor a csapat fele már az artyt kereste és a másik fele pedig az utolsó túlélőket végezte ki. Sikerült neki befoglalni mire a T-54 és én beértünk volna a híd alá. Azt nem tudom, hogy megvolt-e a gg, mert megint kikapcsoltam a csetet.
-
bullseye
addikt
válasz
#21346560 #19251 üzenetére
Egy TOG, aki rám látott annyira, hogy megöljön, de nekem csak a lövés után spotolódott fel. Kicsit fura volt, de nem tudom mennyire. Csak hogy legyen valami hasonlóból replay is, ne csak beírás a titkos lopakodó TOGokról. A képet meg van Gogh készített, azért ilyenek a színek...
-
Antonius1978
addikt
válasz
#21346560 #19119 üzenetére
Hat ne tudd meg, hogy en is sokat mergelodtem regebb, olyanokat karomkodtam a gep mellett, hogy csak na...
Mostmar nem izgatom fel magam, csak akkor ha tenyleg nagyon keshegyre megy a dolog es valami barom elcseszi az adott meccset.
Utoljara a tavaly lottem ki szandekosan valami roman urget, mert a jatek elejen belem lott.Megvartam amig lesebzik, es kilottem, mondjuk en is le voltam sebezve, es miutan kilottem, a szakasztarsa engem is kilott, de legalabb bosszut alltam -
Gaz 78
aktív tag
válasz
#21346560 #18983 üzenetére
Az nagyon jó,imádom
..Megfestem a kiszemelt ellenséges tankot és rálövök.A másik arty nem várja meg az eredményét a lövésemnek,gyorsan ő is rálő ..a tank túléli,mi meg egyszerre töltünk újra és nem tudjuk a támadást folytatni .)
(#18985) mefistofeles
Tegnap egylövésezte a Togomat egy KV85
-
Djuree
félisten
válasz
#21346560 #18690 üzenetére
majd egyszer, ehhez nagy türelem kell, megvárom még magától kihullik a hajam, majd utána tanulom.
az obj704-el nagyon ment, 4-5k-s körök nem voltak ritkák. ezzel az 1-2k-s körök is ritkák lesznek. bár lehet 6-7 csata alapján nem kéne elitélnem, de az obj-el már az elején ment.
néznem kell replayeket vele. az a baj szerencse kell hozzá. az meg ritka. ha bekerülnek véged. ha jönnek eléd akkor jó lehet, de golddal átlőnek simán. ez a gold ammo nem jó, én kivénném a játékból. -
KaLeun
senior tag
válasz
#21346560 #18648 üzenetére
Így járnak akik a legrosszabb 8-as artyval 6k felett sebeznek.
Jó múltkoriban én is jártam így amikor 2,5-3k átlagsebzést mentem napokig a WZ-120-szal, pedig nem is volt csetem és nem is "büntettem". Hát elküldtem a supportot, oda... ...ígérve, hogy ezután mindenért ticketet fogok küldeni. Válasz: izé... bla-bla megérti, hogy kellemetlen...
-
zsolthee
senior tag
válasz
#21346560 #18240 üzenetére
Bezzeg az ellenfélnél a SU...Ő volt az egyetlen aki hozzátett a játékhoz valamit.
Tegnap az új Murovanka-n mentünk Tier8-as tankokkal. Délről indultunk, én az erdő felé vettem az irányt.
A lényeg, hogy a végén én maradtam ott egy IS3+T32 szakasszal szemben. A túloldalon a mieink (Hellcat+KV85+Tigris) nem mertek rámenni az egyetlne RHM-re.
Kérdem: Mit csináltok? Nem megyünk mert sniperkedik és kiszed minket.
Mondom ha netán egyszerre indulnátok el akkor max 1 tankot veszítünk, lemorzsoljátok az RHM-et, utána tudnátok spotolni az IS3+T32-t. Véletlenül sem. Végig ott álltak és bámultak.
Én mire helyezkedtem volna, rámjött a két heavy. Várható volt. Hiába klick-eltem az erdő szélére, hogy figyeljék, mert ott végigmennek és behúzzák a zászlót...A csapattárs sebzésénél/lökdösődésnél sokkal jobban idegesítenek a tátott szájú marhák, akiknek a logikus gondolkodás halvány szikrája sem jeleneik meg az üreges koponyájukban.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
#21346560 #18240 üzenetére
Ez teljesen normális dolog. A legjobb védekezés a támadás . Az a legjobb amikor megdicsérek valakit , hogy hogyan sikerült összehozni ezt a gyalázatos statot és erre beböfögi én vagyok a hülye mert használom az xvm-et mert az nem is igaz amit mutat ő jobb játékos mint itt bárki . Ilyenkor általában ezek a csata elején elhullanak vagy minimális sebzéssel végigkempelik a mapot.
-
csapee
őstag
válasz
#21346560 #17633 üzenetére
Hat a type59-nek is csak 6-al nagyobb a penje.
Mai termes 3000+ wn8 es 35% winrate. Az egyik buko T10 csataban lehulyezem a Tiger2-t, erre a valasz mit csinaljon o csak T8-as. En csak megelegedtem volna ha nem lokdos loves kozben, ill. nem blokkol utana. Minden noob be van szarva ha nagyobb tieru tankot lat.
-
KaLeun
senior tag
válasz
#21346560 #17603 üzenetére
Ha BC-vel artyzom és már nem tudok újratölteni akkor rammolok vele. Akár 4-500 sebzést is összejön egy-egy puhább tankon, de 2-300-ról t10 tankokat is magammal tudok vinni. Persze jön a sok értelmes hozzászólás: höhö noob arty, idiot. Az eszükbe sem jut, hogy ezzel is sebeztem még.
-
rlazol
veterán
válasz
#21346560 #17603 üzenetére
kezdő artistaként én is öltem meg magam. De azóta inkább úgy állok hozzá, h az arty a "desszert", a győztes jutalma, kis túlzással free kill. én se szeretem, ha elveszik tőlem. Hát én is megpróbálok vitézül helyt állni, mégha esélytelen is.
Hogy fair-e az 1 arty ellen a 4 tank?
15-15-el indult a játék. -
Gaz 78
aktív tag
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
#21346560 #17423 üzenetére
Láttam már érdekes szakaszokat,na de ez bizarr volt
..10-es hevivel szakaszol a kis T1 ..gondolom lehet inteligensen spotolni egy kicsi fürge vassal,no de pont egy olyannal melynek a rádiója csak 265m Hmmm.
Megjegyzem a T1 volt az első halott ,mert a sráci kirohant mint Zrinyi a várból és megindult felém .
Pont betöltöttem a tárat a Foch155-be,aztán csak néztem rá.
Vártam,hátha egy med leszedi,de miután már nagyon közel volt hozzám kénytelen voltam lelőni ..és fel sem spotolt engem. -
rlazol
veterán
válasz
#21346560 #17400 üzenetére
Runo: igenis felejt: a következő lépcső elvileg a végleges lett volna, de csak megint csak egy hónapot kaptál. tehát valamennyit elfelejtett.
nyilván, ha egyszer már egy hónapot kaptál, már sok volt a rovásodon, több idő, amíg elfelejti.
unravel: részben igazad van, erről is volt egy kis vita a minap, amikor én védtem pl egy 70 éves ember szar statjait, de ez ritka. Ezt leszámítva, aki nem képes 100-as WN8-ot összehozni 20k játék alatt, az megérdemli, h kinevessék. Oké, én is vértomato vagyok; de legalább fejlődöm és 10k csatára vsz lesz egy normális (zöld körüli) statom. Mindannyiunkat ugyanaz az MM irányít el, de ez a WN8at alig befolyálja. Valaki mesélte a múltkor: játszott egy lila (WN8 2500+) játékossal, akinek a WR-je 42% - volt. Na, őt is mindig a rossz csapatba teszi az MM, de ez csak a WR-en látszik, az egyéni statjain nem. Ami meg a hardvert illeti: 2-es golfom van (1.3-as benzines) nem megyek se driftelni se gyorsulni. Majd, ha lesz egy Porsche-m, de legalábbis egy Honda-m, akkor eldöntöm, van-e kedvem rá. Ha a gépe alkalmatlan a játékra, ha szaggat, ha kifagy, kimerevedik, megszakad, miért erőlteti? Tele van a NET kisebb gépigényű ingyenes játékokkal.
-
unravel
őstag
válasz
#21346560 #17411 üzenetére
Nem rólad van szó. lol.
Próbálok nektek magyarázatokat adni mitől lehet valaki piros. . Pl. ha meló után fáradtan stock tankkal szakaszozik a tomató haverjaival.
Szóval szerintem tök fölösleges belinkelni egy játékost és melléírni hogy "jézusmária". Bár ez itt az offtopik, itt mindent lehet. Csak nem értettem, hogy miért. Na mindegy. -
válasz
#21346560 #17286 üzenetére
Bocsi, hogy nem értetted meg a példámat....
Termésetesen sosem megyek be a sarokba kávézni, túlzóan azt akartam megfogalmazni, hogy van amikor mindenképp nyerek, méghozzá zsinórban, máskor pedig mire elfoglalom a poziciómat már 0-8 az állás (szintén nem egyszer vegy kétszer egymás után). -
Gaz 78
aktív tag
válasz
#21346560 #17273 üzenetére
Köszi
- szerencse,hogy egymás mellett álltak.
Én is jártam már úgy. Az a fura,hogy a cézókában látom,hogy a röppályát jelzó csík zöld,tehát semmilyen terptárgyba nem ütközne a lövedék,erre elakad a 2m-en egy elöttem álló csapattársban :/ ....nem veszi figyelembe a szövetséges tankokat a célzó,vagy már a 2. méteren durván el akart hordani a lövedék :/ -
Gaz 78
aktív tag
válasz
#21346560 #17269 üzenetére
Szevasz Runo!
Ma délelött elszaporodtak a vesztes csaták,ezért nem is eröltetem,majd csak ebéd után
Nem jönnek össze a dolgok,sok csatában szinte nulla sebzésekkel haltam meg ..ez van
Tegnap jó kis csatákat sikerült kifognom,remélem ma délután is jobb lesz és leszáll rólam a negatív random.
..a ma délelötti büszkélkedésem ebben az egy momentumban ki is merült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest