- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz
diegho #22327 üzenetére
VaZo, AlkorQua, WoW(új accal, de csak stronkholdot vezet, mondjuk nagyon CW-zni nem is fogunk, mert nagyon jó a Stronkhold támadásrendszer) HannibalXX, meg kampányokon vezet Szuper is. Ők az FC-k, valamint a két Delta vezet még, meg én, ha nagyon kell, bár én nem szeretek egyáltalán vezetni.
-
szalai56
senior tag
válasz
diegho #22286 üzenetére
Köszönöm a kioktatást, de mivel a keresőt feltehetően nem jól használtam, plusz az angol tudásom a nullával egyenértékű, ezért mertem megkérdezni a fórumon, mivel szerintem ezért van egy fórum. Legközelebb légy szíves ne válaszolj az általam feltett kérdésre, ha csak ilyen hangnemben tudsz felelni.
Elég lett volna csak annyit írnod, hogy decemberi küldetés volt . -
szallasi007
őstag
-
zozyk
addikt
válasz
diegho #22132 üzenetére
Fejleszd ki a MAUS-t,még az is gold ammo-t lő rád,aki mögötted áll és a torony hátsó részét lövi...
Amennyire vártam szegény egérkét,annyira ki is ábrándultam belőle,egyszerűen random csatában egyedül használhatatlan.
Nincs olyan meccs,ahol nem vesznek körbe,elindulok egy oldalra,és akkor oda nem jön senki,mert ott egy MAUS,majd megoldja alapon...hiába írok,pingelek a mappon,semmi...agyhalottak között hiába... -
Bingisz
addikt
válasz
diegho #22188 üzenetére
Sajna nem. Ez a kampányon jött ki leginkább. Azaz már a kampány előtt láthatóak voltak a hiányosságok, csak úgy döntöttünk, hogy legyen meg mindenkinek a tank, mármint amennyit lehetett annyit összeszedtünk, aztán majd januárban lesznek változtatások így az egésszel kapcsolatban, mert a jelenlegi állapotban az FC-ket olyan szinten készítik ki a marhaságaikkal, amit egy papíron ennyire jó játékosoktól nem, hogy csak meglepő volt a naiv számomra, hanem egyenesen megdöbbentő. Ha érdekel valakit, akkor részletezem jobban a problémákat.
-
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #22136 üzenetére
Sztem most az event miatt mindenki biztosra akar menni.
Én is pl. az E100-ba jobban hajlok az aranyra váltásra a nagyobb vasak (E100, IS7,IS4, stb.) ellen.
Az a durva, hogy a light és med tankok is ontják a gold-ot. Elég sűrűn találkozok aranyat puffogtató Batchat-tel is. Bele se merek gondolni mekkora deficitet termelhet az full arannyal. Mondjuk más kérdés, hogy ha helyesen használják abban pl. semmi szükség arany lőszerre. Nekem abba 1 db sincs bepakolva. -
fsb1000
nagyúr
válasz
diegho #22080 üzenetére
Kedvet csinálsz ehhez a tankhoz, de 28EUR (9000 HuF) még mindig sok.
A 7300 gold is gyak ugyanennyi ha valaki shopban veszi a goldot.
.
Félek csak bénáznék vele.... a legtöbb pályán nem tudnék úgy rejtve maradni, hogy rálássak az ellenfélre, pedig ahogy írjátok ez lenne a harcmodorja.
3 skilles legénység megvan.... de minek egy prémtank? -
bullseye
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz
diegho #22088 üzenetére
Megnéztem Cleverland videóját, aki nem egy rossz (kék) játékos és a második pályán elég látványosan szenvedett vele. Erre gondoltam. Ez a tank egy jó "sniper" spot med, kicsit olyan TD feeling. Aki igazi támogató med-re vágyik annak nem ez lesz a kedvence. Jól is mondja, hogy az FCM 50t majdnem ugyanez a szerep csak még tier limites is. Persze az új ár miatt már jóval olcsóbb a Panther 88.
-
h1mpi
félisten
válasz
diegho #22084 üzenetére
Mert a gun depje se a legjobb, illetve a torony páncél is átlagos. Semmi olyan nincs, ami miatt "kimagasló" lenne bármely tulajdonsága (esetleg a pen és a pontosság az). Viszont, hogy használni is tudd, ki kell bújni lőni és ott már elég sebezhetővé válik. Ezért írtam, hogy átlagosnál jobb játékosoknak tényleg jó tank.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
diegho #22046 üzenetére
Én soha nem fogom megérteni, hogy miért kell zaklatni privátban az ember fiát, 98%-ban teljesen értelmetlenül. Szerintem, akik bekerülnek 1-1 ilyen videóba, jó eséllyel számíthatnak váratlan vendégekre a chat ablakukban.
De ilyen szempontból sajnálom szegény clever-t vagy épp ph3lan-t is, mert állandóan van "társaságuk" -
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz
diegho #21992 üzenetére
Bocsi... sosem nézem a játékosok neveit.
Ha köszöntél és nem olvastam akkor azért is elnézésed kérem.
.
Arra viszont világosan emlékszem, hogy jól ment a csata, már sebeztem 900-at és a HP-m 2/3-a megvolt, sőt nyerésre álltunk.
Ekkor indultam meg feléd, azaz az ellenfél kezdő poziciója felé. De alighogy átvergődtem a sziklán felspottolódot az arty és 1 tized másodperccel előbb lőtt mint én.
Sbiperből még láttam ahogy a lőszer száll felém....
.
Ha abból a szituból megnyerted az csoda... és szép játék.
Ha megint ellopják a replayed, majd megnézem YT-n.
.
Egyébként tudtam(sejtettem) hogy oda van becélozva az arty, de azt gondoltam leszed rólam 4-500-at oszt jól van. Nekem meg lesz 3-4 lövésem még.
De az a közel 800 sebzés elég durva volt. -
-
emre
veterán
-
[HUN]Dani
őstag
-
szallasi007
őstag
-
myckey
veterán
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #21767 üzenetére
Ertem, szoval 16k.
Vajon mennyi a rekord, amit elertek a jatekban ?
Az E5-t tavaly ilyenkor nagyon dicsertek ha jol emlekszem, es tenyleg, joparszor kerultem vele szembe, es utos gepnek tunt, de talan utolag butitottak ? Mindegy, nem tart vissza attol hogy megszerezzem, mar az M103-nal tartok, valamikor jovobe meglesz. -
Departed
őstag
válasz
diegho #21763 üzenetére
A jó öreg Ruinberg, egyik nagy kedvenc. Legutóbb ARL44-gyel volt ott szép győzelmem - igaz T6-ban, és a téli verzión első alkalommal játszva - top sebzéssel és kill számmal. De persze le a kalappal, mintaszerűen használtad ki az MM által megadott lehetőséget.
Asszem többször kéne elővennem az E5-ömet, legutóbb én is topsebző lettem vele a 30 emberből full T10 csatában, remekül össze tud vele jönni az ellen szétszedése.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #21763 üzenetére
Ezen a megjegyzesen, vagy bekopesen, kinyilvanitason jot rohogtem. (meg egyszer Emrenek volt egy hasonlo bekopese, amin szarra rohogtem magam
).
Holnap meg kell nezzem a visszajatszast.Jokivansagaim a 10k sebzeshez.Mennyi volt a legtobb amit elertel, nemreg tett be valaki egy 14k-t E-100-al.fsb1000 talan elnek is az ajanlatoddal, ha ujabban nem unnek rohadtul jatszani, ezert a kinai csodaert sem indulok, minek ? van mar IS-6, es a 25 arany sem izgat, mert van 1300, abbol learazaskor tudok venni egy T-25-t, meg meg valami 3as csodat...
-
dfsz34
őstag
válasz
diegho #21752 üzenetére
Biztos, hogy bugos még mindig, mert vannak benne érdekes ugrálások, csak ugye a nagy, látványos korábbi hibát kijavították. Ilyen apró változások meg a legtöbb játékosnak fel sem tűnik, csak a power userek nézegetik
Majd akkor javítják ki, ha a serb is akar 3 akármit a tankjára és nem a programozó gyerek heggeszti rá neki...
Jó lenne az is, ha nem csak dísznek lennének a tankon, hanem ahogy rebesgetik kapna a tank +10-30% xp-t is.
-
-
válasz
diegho #21578 üzenetére
Értem amit leírtál és köszönöm is, hogy ilyen részletesen tetted de egyet nem értek vele!
"Ha nem vár elég olyan játékos, akiket össze lehet úgy rakni, hogy két nagyjából azonos erőt képviselő csapat kerüljön össze, akkor a gyorsítás érdekében összerak két olyan csapatot, amit éppen tud"
Az összesorolható tierek szabályát betartva légyszi írj le 30 olyan tankot amit nem lehet viszonylag kiegyenlítetten elosztani."Régen mikor lehetett látni a várakozó tier-t is, rengetegen voltak T8-ban, sokszor többen, mint az összes többi tier-ben együtt, ezért pl a T6 nagyon ritkán volt top."
Ez lehet, hogy így volt -bár a mostani szerverenkénti játékosszámot látva, gyanítom ez a probléma már nem áll fent- de ez is csak a rendszer alapjaiban rossz mivoltát bizonyítja. Ha annyira sok pl. a T8 akkor nem logikusabb full T8 csatákat generálni mint mondjuk aránytalanul nagy számban low-ba tenni a T6-ot? pl. én elég sokszor játszottam, játszok full T5 csatákat (szerintem most belőlük van sok)"Nem mellesleg pár éve a T6 heavy lazán ment a Maus ellen úgy, hogy gold ammo csak goldért volt mégsem nyihogott itt senki"
"Nyihogtam" én egy szót is arról, hogy túl sok a magasabb tierü tank a csatákban? Az a gáz, hogy nem is figyelsz a másikra szövegére. Nem azzal volt a bajom, hogy mekkora tankokkal rak össze, viszont egy jó rendszerben elvárná az ember, hogy legalább hasonló számban legyen ő a top mint a low (főleg ha heavy a tankja, mert ugye light-nál más az ábra)Enzolord: Gondolom te azokban a szép időkben álandóan KV-val mentél az IS 4 ellen és fordítva sosem volt igaz?
-
válasz
diegho #21575 üzenetére
Mik is ezek a legfontosabb változók (ilyenkor szeretsz általánosságban beszélni, konkrétumok nélkül) amiket kihagyok? Szerintem pl. egy heavy tanknak mindenféle változók nélkül is egy eléggé behatárolható sávban kéne kapnia, tier szerint a társakat! Ha 5x low az pl. még elfogadható, (bár érdekes) de ha ennél sokkal többször ez a helyzet az már eléggé nehezen magyarázható.......
-
válasz
diegho #21569 üzenetére
Ez tökéletesen igaz!
A gond csak ott van,hogy úgy osztod az észt egy topicban ahol a fórumozók 99%-a (100?) gyengébb mint te, hogy nem tudsz elszakadni a saját tudásodtól. Amit a játék mechanikájáról, lexikálisan tudható részéről mondasz az mind tuti, de mikor egyéni teljesítményről, rossz MM-ről, stb. beszélünk akkor totál szubjektíven csak a te szemszögedből oktatod a népet! -
válasz
diegho #21566 üzenetére
Erről már párszor elmondtam a véleményem, bár neked tök mindegy mit mond az ember.....
Gondolom szerinted teljesen jó az a rendszer ahol csak a T10 kap normális (az ő esetükben ugye evidens) tier elosztást. Máskor meg sirdogáltok, hogy mennyi nooob megy fel T10 be megfelelő tudás nélkül......
-
jr1994
addikt
válasz
diegho #21527 üzenetére
Annyira, hogy én nem is tudok. Ha arra megyek rá hogy lopkodjam a killeket sokkal rosszabbul megy úgyhogy csak játszok a többi majd jön magától. Az az egyetlen amire oda lehet figyelni és nem zavar össze hogy mindig az egylövéses ellenfelet lőjük, de csak akkor ha több célpont van egyszerre. De hogy szándékosan várjak míg lesebzik, az nem megy.
-
rlazol
veterán
-
fsb1000
nagyúr
válasz
diegho #21422 üzenetére
Valóban, de én megelégszem azzal is ha tier*200 sebzés meg van.
Sajnos nem minden t10-nél sikerült és csak az IS7-nél van némi mentegető magyarázat.
.
Egyébként kezdem nem érteni egyáltalán hogy érhettem el ilyen magas WN8-at vagy eff-et.
Most tolom a második accot és rendkívűl gyengén megy.
Csak két tippem van.
Vagy nagyon sok játékos érte el az én átlagos szintemet az utóbbi 6-8 hónapban, vagy én lettem bénább mint rég. -
válasz
diegho #21385 üzenetére
Amikor kezdtem a játékot vettem két prémium tankot. Mind a kettőt eladtam. Később rájöttem hogy én voltam az aki nem tudta kezelni őket és utólag meg is bántam mert jól jöttek volna kreditfarmra. Akkor megfogadtam hogy a wg ajándék tankjait sem adom el
nem hogy azt amire pénzt is áldoztam. No offense
-
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #21308 üzenetére
IS-8 miben jobb áruld már el?
Miben hasznosabb a csapatnak ,mint egy E75?
Páncélja egy nagy nulla, ágyúja pontatlan (egyedül a pen ami jó). Ami a többi heavy fölé emeli, az a mobilitása.
De akkor már inkább egy igazi med, mint ez a hibrid.Az M103-mal az a baj, hogy a páncélzata mindig akkor engedi be a lövedéket, amikor a legnagyobb szükség lenne a védelemre. A pattintása totál kiszámíthatatlan. Az ágyúja jó, az nem kérdés.
Mindegy , nincs értelme erről "vitázni" , én nem adnám oda ezek közül egyikért sem az E75-öt.
Mellesleg a statisztikák alapján is az M103 is az E75 után van, az IS-8 meg a sor végén kullog. -
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #21287 üzenetére
E75 gyenge? Na ne nevetess már.
Mi az ami tier-jében jobb heavy?
IS8? Na persze, az egyik, ha nem a leggyengébb heavy tier-jében.
M103? Az E75-tel megeszem reggelire és ki is köpöm.
Conqueror-t meglövöm, szinte instant ammo rack, onnantól kezdve könnyű préda.Ami pariban van vele, az a Béla és még talán az ST-I.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest