-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxTorque
tag
Szerintem hasznos jószág voltam végre. T5 csata BT-7-el, és nem haltam meg
Eredményekről sajnos nincs képem, de a replay az megvan. [link]
Szerk.: kritika jöhet
-
MaxTorque
tag
válasz
galervin93 #22654 üzenetére
Himmelsdorfban egy ideje mintha könnyebb lenne belőni az ablakokon.
-
MaxTorque
tag
Ma láttam az RNG-t működésben. Hacsak nem lehet kanyarban lőni az artyval
És köszönöm a kritikákat a replayemről, megpróbálom ösztönszintre fejleszteni a beforgatást, és ráfekszem a nyomás alatti célzásra is, ja, és figyelek majd honnan lőnek
-
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket. T1 heavy-vel dobott be magasabb tierhez, Mines mapon. Egy ARL 44-el és egy harmadik tankkal (akit zavartam is sokat, szerintem miattam lőtték ki
) védtük a hegyet. A ti véleményetekre is kíváncsi lennék, hogy mit csináltam jól, rosszul, mit kéne legközelebb másképp.
-
MaxTorque
tag
A free xp-t a T1 Heavyre tartogatom, egyik haver már hozott vele pár tank ász medált, és ő mondta, hogy a 3. szintű motorig egy nagy lassú tégla vagy vele
Azért keresek jó T4 tankot, mert még nem tartok ott tudásban ahol szerintem T5-n kéne, úgyhogy gyakorolnék még egy kicsit
A Hetzer elmegy, de az ugye TD, a T28 meg vigyázós tank, mert könnyen kilőnek.
-
MaxTorque
tag
Nekem most az a nagy szívfájdalmam, hogy az M3 Lee-vel nem tudok mit kezdeni. Egy nagy céltábla vagyok, lassan bírok visszahúzni a fedezékbe, ha jön szembe egy tog pánikrohamom van. Eddigi legutáltabb tankom. Nem igazán találom a helyem Tier 4-en. Tier 3-ban a Chi-ha, Pz.C, M2 Medium, BT-7 mind nagyon tetszett. Tudtok ajánlani valamit ami olyan jó T4-ben, mint ezek voltak T3-ban?
-
MaxTorque
tag
Hejj de messze van még az 1000 wn8 [link]
De azért egy konstans -bár enyhe- emelkedés megfigyelhető.
-
-
MaxTorque
tag
Nagyon tetszik a T95, de jóazamúgy?
-
MaxTorque
tag
Erről mi a véleményetek?
T28-ban ülök, egy T46-os a csata kezdetétől lőtt engem, de csak lepattanó lett belőle. Mígnem 8-8 állásnál a bázisuk közelébe értünk, persze már várt ránk a 2 Marder 38T... Ez a felejthetetlenül fergeteges játékos pedig engem lő meg, mert voltam olyan pimasz, hogy odagurultam a dombra, ami mögött a marder rejtőzőtt, (vagy a dombon keresztül akarta lelőni, vagy megint csak én voltam a célpont
), be is kékült szépen, ki akartam lőni, de aztán inkább beálltam elé, megvártam míg a Marder mögém kerül, és szépen kioldalaztam. A Mardernek egy lövés volt
Ez korrekt, vagy parasztság? Kérdeztem tőle chaten még csatában mi baja, de nem válaszolt.
-
MaxTorque
tag
Megmutatnám azt a meccset amire a legbüszkébb vagyok, akkor vettem meg a Pz.j-t, egy kis szabad tapasztalattal felhúztam, és hajrá.
Az első kilenc kill nem volt nagy truváj, jó fedezékem volt és a másik csapat meg csak úgy kiállt a domboldalra, hogy majd jól szétkapnak minket. Hát nem jött össze
Viszont a 10. kill: T18 lenn a hegy lábánál, elindultak felé ketten, kilőtte őket könnyedén, én szépen felmentem a hegy tetejére a térkép bal oldalán, próbáltam óvatosan leereszkedni mögé, de persze nem ment. Mozgásképtelen lettem, észrevett, kaptam két lövést, közben csak a fél életét tudtam leszedni, készül a kegyelemdöfésre, de abban a pillanatban meg tudtam mozdulni, elfordultam pár fokot, valami 2 centivel mellém lőtt, és én győztem. Felejthetetlen meccs
-
MaxTorque
tag
Rátaláltam erre a topicra, és a Wotinfora is kis olvasás után, aztán rájöttem, hogy vacak játékos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest