Hirdetés
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem ma 4x kapott ammorack-et a Cromwell, mindig kb fullhp-ról...

-
SoulReaver
veterán
Ma minden lövés a csövet találja el? Tök jó mikor egy meccs alatt 3x lövik el..

-
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Jó na bocsi, csak olyan mint a pattanás tudod, hogy nem szabad hozzányúlni, de mégis piszkálod, amíg ki nem nyomod!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Emre!
Like.

-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
igyál kv-5-öt..

És Te vagy keleten,a szó, amit kerestél, a kellett..
(#42291) emre Segítek az öregeknek, én már csak ilyen szimpatikus gyerek vagyok..

(#42292) meunier Te csak rohangássz a nagy piros nínós autóddal, ha módodban áll..

-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Ja, feltört mint a szennyvíz.

Megpróbálja az élet és játékunt öregek szakmai hozzáértését fiatalos lelkesedéssel pótolni.
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Áá ezt most minek kelet ha ?
Végre lett volna egy nap amikor nem jön be a nagy arcával ide és tessék most , hogy leírtad a nevét tuti itt lesz 
És mire ezt leírom itt is van alattam , ilyen nincs , inkább iszom egy kv-t

-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
vagyok, csak read onlyban..

-
MinionFlasH
senior tag
Enzo nyaral, vagy "felemlkedett" az onba?
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én azzal egy csatát mentem stock-ként és 75-ös legénységgel, ilyen rossz stock tankot rég láttam
Úgy elment tőle a kedvem hogy én többet nem is mentem vele. Tesóm viszont közben kihúzta belőle a 6-ost, de így kampány előtt nem fogjuk megvenni, pláne hogy le sincs árazva. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A 6-ost már dícsérik, én pont itt tartok. Hát nem tudom, szerintem közelébe nincs egy crom/ T34-85-nek. Elég lapos az ág idáig nekem, pedig a tárasokat szeretem.
Nem azt mondom, hogy rossz, de nem kiemelkedő, mint az előbb említett "király", és a "koronázatlan".
-
Tegnap megvettem a csoda Skoda T24-et és free-ből ki is fulloztam

Aki húzta-húzza ezt az ágat az honnan rakott bele legénységet és vagy mennyire volt gáz 75%-os legényekkel húzni ? Ellőttem egy legénységi bónuszt ,de valahogy nem akart haladni a dolog. A töltés most picivel 5sec alatt van ,de a célzás borzalom lassú , valamint pontatlan rettenetesen . Jó tudom alap legénységgel ne várjak sokat ,de valaki irja meg , hogy a hatos az már jó lesz .Most ,hogy lehet 3x legénységi xp-s boost-okat kapni megint ráfekszem a dologra . -
törölt tag
válasz
Enzolord
üzenetére
Szidni akartam a fehérorosz fejlesztőket, hogy a 2.vh. legjobb lövegéből (a fricc 88-as) erre a játékra egy olyan pontatlan trágyadombot csináltak, hogy ihaj. De mire leírtam, elpárolgott a mérgem, így inkább hagytam a francba. Azért ez kicsit fura: 33 lövésből 16 talált. Valami 48% volt a találati arány. Centit 150 m-ről vagy 6 lövésből 2 találta el, amiből egy lepattanó volt és egy sebzett. Persze, a centi az oldalát mutatta nekem, mert mással volt elfoglalva.
-
törölt tag
Inkább megtartom magamnak...
-
Emu
őstag
Holnapi esetleges akciókról nincs valami hír?
-
Departed
őstag
válasz
csapee
üzenetére
Miért tetted offtopic-ba? Mindenkinek jó ha tudja hogy a Toldi a játék egyik rossz tankja.

Anno a WG videóban is az volt hogy "és mindenki kap egy ingyen garázshelyet!...mármint tankot amit elad nagyon hamar a garázshelyért!"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NA-n egyébként rendesek most az 5 éves évfordulóra kaptam 3 garázshelyet meg egyéb finomságokat. 3-4 éves accountra már jó sokminden járt.

-
Mark_o
tag
Sziasztok
Kis hazánk büszkesége ,a Toldi legénysége elérte 100%-ot.
Mi legyen az első skill? Álcára gondoltam.
Az LTP kivételével eddig eladtam minden kapott tankot.
De hát ez mégis csak saját, és igaz kicsit savanyú mert vaksi szegény, de sztem azért teljesen élhető.
Bár elfogult vagyok
-
athomi
veterán
Ketten voltunk 9-esek, többi 7-es és 8-as. A másik 9-es azzal szórakozott, hogy tol, blokkol. Biztos voltam benne, hogy valami agyament 400 wn-es kisgyerek. Szóltam neki, folytatta. Belelőttem, folytatta. Megvártam míg egy lövéses lesz és kiszedtem. Kiértünk a csatából, erre kiderült, hogy 57% fölött volt a win rate-je. Fasza gyerek...
-
-
törölt tag
Bulldoggal ilyen magas az ász szint?
1326 alap xp-re csak első osztály. 
-
-
törölt tag
-
jr1994
addikt
válasz
üzenetére
Én tegnap a wgl döntőn a Na'Vi-tól mintha kétszer is azt láttam volna hogy mines-on valahogy csont nélkül felmásztak BC-vel a hegyre, de nem középen hanem a bázishoz közelebb, és így nem lövik közben el őket rögtön. Ez lehetséges valahogy, vagy csak én néztem be valamit? Sajnos a jelenetnek mindkétszer csak a végét láttam.
-
-
törölt tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Az. Pont uszonnáztam csata közben.
A meglepetés miatt takaríthattam a monitort.
-
törölt tag
A nap fénypontja.
Csak az utolsó 15 másodperc a lényeg, amikor a két japó óriás összecsap.
replay
-
zodo
nagyúr
Hihetetlen mennyire bottá lehet válni

-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Te már csak tudod..
-
-
törölt tag
Köszi!

Enzo, már vagy 2 órája visszaigazoltam

-
mcwolf79
veterán
És meg is lett a 3. csillag egy tank ász kíséretében. Nem volt hibátlan kör, kettő sima lövést is elvétettem:

[replay akit érdekel]I <3 T-10

-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
-
joergie
őstag
válasz
jr1994
üzenetére
szbalogh kollegának e3-al lett meg, majd én is azzla csinálom meg egyszer, bár a minap meglett az obj260(ht15-öt megcsináltam kitüntetésre vk45b-vel). Nekem obj263 van rá, számomra alkalmatlan rá, minden belövi az alját. ha választanom kéne jpze100(gold 420mm), vagy e3. T95 megvételre vár, remélem 1 hét múlva akciózzák.
Nézem ezt a grandfinals-ot, és azon ámulok, hogy képesek ilyen testhelyzetben teljesíteni
könyökük 5centivel az asztal alatt, a monitor sincs teljesen fejmagasságban. Szerintem fontos a játékhoz, hogy hosszútávon is kényelmes testhelyzetben játszon az ember(egyenes alkar, megfelelő ülésmagasság, monitor fejmagasságban). -
jr1994
addikt
Nekem ugye már csak egy utolsó küldetés van hátra hogy meglegyen az obj 260, a TD15 (lightot kihagyom). Namármost a 10-es TD-im közül egyikkel se szeretek játszani. A waffen egy ocsmány hulladék, a jgpz olyan semmilyen - van páncélja de minek, van ágyúja de minek ha csomószor csak láncot lő, az obj 268-ról meg szerintem nem kell mondanom semmit.
Úgyhogy fejlesztem mindkét amcsi ágat, meg a kisebb alfás oroszokat, mindháromnál a 8-asnál járok. Megnéztem a 9-es TD-ket wotreplaysen, sebzés szerint csökkenő sorrendben legfelül a két amcsi volt a leggyakoribb, meg a JT. Sok 8k feletti sebzés volt már ezekkel is, csak az kell hogy jól jöjjön ki a lépés. Megnéztem pár csatát, de már a harmadik kicsapta a biztosítékot nálam, kb az egyik legröhejesebb csata amit valaha láttam, de legalább találó a címe: Even Noobs can be good with T95 -
fradi81
veterán
Jagdtiger ACE + T55A-TD15 küldije, pedig jgpe100-al akartam ami ma lesz megvéve

-
jr1994
addikt
válasz
Szepi1979
üzenetére
Orosz medre én szellőzést tettem hogy még gyorsabban tudjak lőni ha úgy van, a 390 alfájúakra egyéni preferencia. Amik sokáig töltenek pl Centurion 7/1, arra úgyis mindegy hogy 1-2 tizeddel gyorsabban tölt, arra inkább távcső. Egy M48-ra szerintem felesleges, a BIA+venti kombó eléggé felturbózza az alapból jó látótávot.
Általánosat nehéz mondani, azért jó ha megvan mozgás közben minimum 430m körüli látótáv, amúgy kempelősebb magának spotoló medre inkább a látótáv a fontos, közelharcosokra a szellőzés.
-
törölt tag
Ezeken a helyeken még soha sem fagytam ki. Pedig tegnap is voltam vagy két-három alkalommal ott.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én a RU-t sebzésre használom, med felszerelés van rajta, töltés és célzásgyorsító meg távcső.
-
törölt tag
Melyik része bugos? Ott már bejártam tolnát-baranyát, de fagyást nem tapasztaltam.
-
mcwolf79
veterán
Nem hiszem el, hogy a WG nem bírja helyrerakni ezt a xar Fisherman's bay pályát. Kétszer fagyasztotta le a gépet egymás után

-
Srácok felszerelésekből a RU-ra és a TVP ágra mit érdemes rakni , mert most bevásárolnék belőle !
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Eh, korrekt kör. T9 csatában nemhogy top sebző, de több mint kétszer annyi sebzés, mint a másodiknak. Rettentő gáz, már persze a csapatra nézve...
Nekem ma WR-növelő napom van, 10/13 CDC-vel, 2000 sebzéssel, szóval dőlt a lé. (Játszottam egy-egy meccset más gépekkel is, összesen 17 meccs / 800e kredit, levonva mondjuk 100e-et ebből, akkor is 50e+ egy kör ezzel a döggel... Úgyis kifogytam pár dologból, nem fog ártani. :-) )
Elmúlt két nap 17/23 vele, ami igazi felüdülés, mert nem sokkal ezelőttig az overall WR-em 50% alatt volt vele. -
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
Mindkettő nagyon jó gép - Mutz és CDC - élvezetes velük a játék és jól hozzák a kreditet. Mondhatni fossák! Ma én is főként a CDC-el mentem, hogy az egy nap Razer-es prém napot vmelyest kihasználjam és igaz a WG és RNG nem volt velem ismét, de pénzt legalább tudtam keresni. Ez volt a legjobban sikerült köröm:

Sajnos bukó lett, mint oly sok csata a mai napon is.

szerintem a csata nem rajtam múlott
-
galervin93
addikt
Lenyomtam az 1000-dik csatám is a CDC-vel, az első gépem ennyi csatával. Bár az átlagstatjaim nagyon gyengék vele (ez volt az első 8-as gépem az egész játékban), de mostanában már megyeget vele a játék, talán meglesz rá a két csík. Ja és már kihúztam benne két garnitúra 3 skilles legényt, most ül benne a harmadik 2 skillel. A pénzt is nagyszerűen hozza. Ha valaki izgalmas és farmolásra is alkalmas gépet keres, erősen ajánlott... Talán a Mutz lehet még ilyen, de az nincs meg.
-
törölt tag
Egy kis tapasztalat a leo pta-val kapcsolatban. Kb. 100 csatát mentem vele, sajnos vagy 30-at teljesen stock állapotban. Úgy nem nagyon tetszett, de ugye stock tankot nem báncsuk (
). Aztán free xp-ből kihúztam a lánctalpat, majd a 30 csata alatt a tornyot. Aztán ráuntam a grindelésre és az összes felgalmozott xp-t átváltottam. Hát, nem bántam meg. Eddigi wotos életem 2. legjobb tankja. (az első a felülmúlhatatlan E50). Persze, ez valószínűleg meg fog változni, ha nekiugrok a ruszki med ágnak és eljutok a T-54-ig.
Na szóval, leo pta: szerintem ezt még egy leichttraktor is átlövi, olyan foch a páncélzata. Viszont azért néha meglepő dolgokat tud pattintani, pl. M103-at kétszer is. Az ágyúja baromi jó, csak meg kell várni, hogy beszűküljön, mert amúgy lő mindenfelé. A sebességét, látótávját, fodulékonyságát és camoját nagyon szeretem. Ezzel lőttem ki a legtöbb tankot, tankos pályafutásom alatt. Szóval, most ez az aktuális szerelmem. Szegény E50, E50M meg a többi éppen porosodik.
-
Cseri0058
őstag
válasz
Enzolord
üzenetére
csak azért mert mondtam volna minden artysra egy szépet, de már megnyugodtam. olyan szinten felhúztam magamat ma 8 meccs alatt...nevetségesen minden mellé ment vagy lapattant..minden körben arty lőtt ki szinte...4. csatától meg már mérgemben ha valaki elém állt belelőttem+ha az elején belém lőttek úgy hogy nem láttam ki volt az már adtam is fel...végül letöröltem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgy elment tőle a kedvem hogy én többet nem is mentem vele. Tesóm viszont közben kihúzta belőle a 6-ost, de így kampány előtt nem fogjuk megvenni, pláne hogy le sincs árazva.

1326 alap xp-re csak első osztály.