Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
A periszkópot preferálom... elég pénztárcakímélő megoldás. Elég 2 darab a 100 tankhoz
És akkor a leszerelés bonyodalmairól nem is volt még szó.
Általában 2 féle szituáció van E5-el. Vagy 50 méterről megy a puffogtatás, vagy megy a kemp valahol Prokhorovka egyik bokrában. Az, hogy pont abban a 10%-os sávban legyen éppen valaki, amit a távcső ad.... elég kevésszer fordul elő. Inkább hagyok valami csapattárs tankot köztem és az ellenfél között és lövök látótávon kívülről amíg lehet. Jah, E5-ön nekem szerelőláda van harmadiknak.
Csak 1-2 szpotter lighton hagytam meg a távcsövet de azokon periszkóp is van. -
lacibacsi
addikt
Tudom, hogy többen vannak itt, akik fél karjukat is odaadnák egy Type 59-ért. Nos, nem kell csonkolni, mert jó magyar forintért is megvásárolható a tank!

-
Veatta
aktív tag
-
Veatta
aktív tag
válasz
baboss
üzenetére
Hát álcahálót azt nem érdemes.
1 töltésgyorsító,
2 egld, vagy célzásgyorsító, amelyik rámegy
3 szellőzés, vagy javítókészlet, esetleg távcsővagy ha nem akarsz hasznos dolgokat akkor abból válogathatsz ami még maradt: csigaszem, repeszpáncél, torziós rugók, vagy tényleg lehet még az álcaháló is A1 mezőben való sniperkedéshez -
válasz
athomi
üzenetére
Szerintem ne add el ! A végére én egészen megszerettem olyan hátulról pötyögtető tank . Elég kicsi a sebzése ,de cserébe gyorsan lő ! A Centi7/1-el vagyok úgy , hogy fullos ,de nem érzek rá .Fullos legénységgel ( lányok ) több mint 10s alatt tölt ami nekem sok !
Baboss :T110E5-re pedig nálam álcaháló , torziós rugó és cyklon filter van felrakva !

Jó troll OF : Sűrgősen szedd le azt az álcahálót az nem egy sunnyogós TD !Nehéz tankoknál rá kell menni a célzás-pontosság-gyorsaság kombóra és gyorsaság alatt a lövést értem , nehogy extra olajat rakj bele nekem !
Dobhatnál egy képet a játékból ! -
baboss
őstag
A t110e5-re mit érdemes az álcahálón kívül még felrakni ?
-
athomi
veterán
eladom a picsába ezt a centurion I-et, egy igazi lúzer tank, közelről is criticalokat osztogat csak ha nem szűkül be teljesen, ráadásul bármilyen jó csatákat megyek vele, a win rate 44% vele 90 csata után...
nem véletlen nem fizetek én ezért a játékért egy forintot se

-
-
rolio1
tag
Sziasztok
Egy kis néznivaló, szerintem nagyon jó kis sorozat...
-
baboss
őstag
Sziasztok.
A X-es tankok közül melyik az amelyik aránylag gyors, jó páncélzattal rendelkezik,és az újratöltés is elég gyors ? -
jano_77
nagyúr
válasz
Departed
üzenetére
De jó Neked, örülhetsz akkor. Nekem tegnap olyan hatalmas laggjaim voltak, hogy csak pislogtam. Egyik csatában konkrétan mikor lejárt a 30 sec vissza számlálás, nem indult el a játék, azt hittem kifagyott a net! De NEM, csak volt egy kb 20 sec-es LAG, amikor nem indult el semmi!

(#40760) galervin93: nekem meg tegnap meg is lett a T54 LTWT-re az összes hiányzó XP!

-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord
üzenetére
Igen, megpróbálkoztam, de nem sok volt a motiváció.
Viszont mostanára arra is rájöttem, hogy még arra sincs sokszor idő, amivel tényleg szeretnék játszani, pedig nagyon várom a névnapomon kijövő Need For Speed-et. 
(#40419) sith7: Nem hiába tartjuk.

(#40425) jozefgucci1: Örülök, hogy tetszettek a
miniesszéim, pedig szerintem volt benne egy kevés személyeskedés. A legtöbb ember biztos mindig skippelte őket.
Legalábbis a személyes véleményemet írtam le mindig a játékról, amiben sokszor szerintem igazam is volt (vagy csak hirtelen felindulásból írtam). Bár ki emlékszik arra, hogy miket írtam már pontosan... Mindenesetre nálam egyelőre 4 év elég volt ebből a játékból, most már tényleg hanyagolom jó időre. Egyedül a buffolt FV4202-re leszek majd kíváncsi. A válaszolgatásnak meg manapság alacsony prioritása van, inkább játszok, ha van egy kis időm. 
Igen, sok Type 59-es körünk volt, az biztos. Hogy megutáltam azt a tankot is a végére.(#40428) emre: Biztos szebben nézett volna ki, de így sem szúrtam ki egyből a nicknevet.

-
galervin93
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Én barátnéval szoktam így játszani, szintén ő a sofőr.

Más: marhajó ez a plusz xp-s cucc, bekapcsoltam, és két óra alatt 25 ezer xp-t szedtem össze a VK 30.02 D-vel. :-) Gyors lesz ez így, hála az égnek...

Én ma is korrekt napot zártam magamhoz képest, nekem ennyi elég is, hogy ne rossz szájízzel feküdjek le. Valami porszem került a WGépezetbe, mert napok óta kék vagyok, és nem team-dmg miatt, félek meg lesz ennek a böjtje...
-
jr1994
addikt
Annyira elegem volt már a játékból hogy az M103-mat 5 csatából se tudtam lecsillagozni hogy fogmosás közben leültem (bal kezes vagyok) és mondtam húgomnak hogy jó, irányítsd te, én meg majd lövök. 2700 dmg és végre egy győzelem lett az eredménye
Ezután örömmel ki is kapcsotlam a gépet, jó éjszakát 
-
diegho
nagyúr
Kicsit jobb lett a netem

-
emre
veterán
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Hát dehogynem. Én most épp azt csinálom.

(#40753) Enzolord
höhöhö, álmodik a nyomor?

Figyelem ex cvakkosok, mindenki lépjen be a kh-ba, és utálja ki a régieket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Departed
üzenetére
Szóval ha már csak belépek megnézni hogy mondjuk kik vannak fent haverok a játékban csak úgy hozzám vágnak 5 goldot és ha már amúgy is húzok mondjuk egy ágat amiből jönne az xp így is úgy is akkor még 5 gold. És máris meg van egy modul leszerelhetőségének az ára, micsoda pofátlanság tényleg.
Gondolom ezen kívül jönnek még a hétvégéi küldetések meg amiket úgy általában benyomnak folyamatosan.
Én komolyan nem értem mit is akarnak itt sokan? -
Departed
őstag
Csak én vagyok elképedve a WG-n? NA szerveren misszió: napi 10ezer xp-t ha gyűjtesz kapsz kb. 5 forintnyi (!) ha napi 35ezret (azért ez már nem pár csata hanem jónéhány főleg prem nélkül) akkor még 5 forintnyit. Ez csak szerintem pofátlanság a köbön?

Magáért a belépésért még jár 5 forint. Összesen sok-sok játékkal lehet gyűjteni 400 forintot egy hónap alatt, tehát egy pohár sörnyit. Ez aztán valami...
-
athomi
veterán
Nem hiszem el ezt a béna Centurion mk I.-et meg az egész wot-ot. Mióta fullos átl. 1600 dmg, tudom, nem egy unikum, de nem 44%-os win rate-hez kéne elégnek lennie. Comet ennek az ellentétje volt, ha itthagytam a játékot, mert a gyerek sírt, akkor is nyertünk...
-
kchryss
veterán
válasz
Enzolord
üzenetére
Nagyon jó csata volt egyébként. Mi 3-an maradtunk 8 ellen, ekkor még 0 killem volt, de éreztem a fiúkban hogy le fogják hozni és ekkor hívtam meg őket. Mountain passon volt a csata és az E3 beállt a bázison a hegyre védeni, nem nagyon tudtak vele mit kezdeni, a JCKAL-os gyerek meg kb 60 hp-n volt, de még 3-4 tankot kiszedett így.

-
kchryss
veterán
válasz
Enzolord
üzenetére
16e csatája van és ezalatt szerzett 400 elit alakulat jelvényt, dieghonak 17e csatája van és ezalatt szerzett 73-at. Elég árulkodó adat a szakaszozásra.

Erről jut eszembe egy tegnapi csatám. Így kell jól kiválasztani kiket hívsz meg dinamikus szakaszba, a napi küldi mellé egy kritikus együttműködés is csurrant

-
lacibacsi
addikt
válasz
zolika15
üzenetére
Így van. Ha valakinek küldesz egy meghívó kódot és ő azzal regisztrál új accountot,majd ezek után kihúz egy T10-es tankot, akkor te megkapod ezt az ajándékot. Ha szakaszoztok, akkor még más nyalánkságok is lesznek. RÉSZLETEK ITT!
-
lacibacsi
addikt
Ez a tank nem más, mint a Refer a friend program ajándéka.
Nyilván _zo_do_-ként hívtad meg a jackie_brown accodat az éles rendszerben és valószínű, hogy ez utóbbival kifejlesztettél valami tízes tankot a teszten. A WG pedig hálája jeléül a meghívónak ajándékozta ezt a csodát... -
h1mpi
félisten
70.70% WR-es superunicum

-
zolika15
tag
Azt kell mondanom ez a Jagdtiger egy rakás.... a Jagdpanter 2 után nem lehet játszani vele, vagy csak várod hogy jöjjön a sebzés...
-
mcwolf79
veterán
Arty-k közül francia ki van húzva T10-ig.
Német T8-ig, de nem tetszik hogy csigalassú.
El akarok kezdeni egy másik arty ágat, melyik legyen az? Én az amcsi arty-k felé kacsintgatok.
Valami javaslat? -
szbalogh
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Nem tudom, nálunk az a szokás, hogy ha valaki lát egy T-22-t azonnal megy a report

-
emre
veterán
laggol a ph....mocskos WG
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#40700) jr1994
Csak elgondolkodtam rajta. Normál randomon kívűl egy percet sem mentem másmilyen csatában mióta szólóban tolom. Az az valamivel több mint egy éve.
(#40676) sith7
Azért hihetetlen hogy egyesek semminek sem tudnak örülni.

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... vagy akkor én is az vagyok 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)