Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Enzolord
üzenetére
Még nem, szerintem megvárják az első adatokat arról, hogy hogy megy, aztán eldöntik, hogy mekkora buff kell neki egyáltalán. Látatlanban a célzásidő 100%, hogy jobb lesz, mert ez így egyrészt hülyén néz ki, hogy az ágban mocsok gyorsan céloz ugyanez az ágyú, másrészt ekkora alfa mellé nagyon ritkán van ilyen brutális célzásidő, mondjuk az ARL-nél.
(#40193) sith7: Nálam a próbakör majd akkor lesz, ha kipofozzák és normális 8-as prémtank lesz, nem egy ilyen kis retard.

-
zolika15
tag
Na holnaptol az AX-eket felvaltjak az Fv4202p-k van egy olyan sejtesem!!

-
rlazol
veterán
a szolgálati napló a múlt.
amit a csatában látsz az a jelen.
nem tudhatod mi zajlik a másik monitora előtt, így ne ítélj.
Lehet, h bot volt, lehet, h apuka megengedte a 6 éves Gyurikának, h menjen egy kört, lehet, h többen játszanak ua-val az acc-val stb.
Klántagság.... pfff...
Láttam már 200 alatt WN9as klánvezért, aki azt hitte magáról, h ő a faszagyerek. -
törölt tag
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Nagyjából azért már sikerült annyit látnom hogy legyen némi viszonyítási alapom.
Szóval amit csata közben nem láttam:
Ő a sziklán át akarta elintézni az ellenségeit de azt rendíthetetlenül.
Erre szerintem nincs mentség akár klántag akár tomato akár super unicum.Leszel klántag, beveszlek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kchryss
veterán
"Össze vissza forgatta a tornyát"
Ez a botok egyik ismertetőjele."de feltételezem hogy aki klántag az már nem piskóta gyurka."
Rosszul feltételezed, a nooboknak is van klánja, a klán nem a jó játékosok gyűjtőhelye hanem közösségépítő szerepet tölt be a játékban. Te is alapíthatsz klánt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zodo
nagyúr
válasz
jr1994
üzenetére
Senki senkit és nem kéne csak eljátszottam a gondolattal hogy mi lenne ha "lenne örök tiltólista" ami soha többet nem tenne egy csatába az adott játékossal.
(#40181) meunier
Persze de ezt rossz volt nézni.
Össze vissza forgatta a tornyát holott csata vége felé full hp-n talán 2:4 arányú csatában ahol tisztán látszott hol az ellenség.
Tolatva fredén a hegyoldalon jött le a dombról holott a lejtő alján várta az ellenfél és meg sem próbált rá célozni.(#40182) rlazol
Mi alapján kellene úgy mond látatlanba?
Nincs csoda színes xvm stat aktiválva így csak utólag láttam a szolgálati naplóját.
Klántagság ide vagy oda, tudom hogy necces mert van nálam rosszabb statal (nem nehéz) rendelkező aki még streamal de feltételezem hogy aki klántag az már nem piskóta gyurka. -
zodo
nagyúr
Miért nincs olyan tiltó lista hogy soha többet nem szeretném látni?

Nyilván engem is sokan tiltóra tennének de van ami nekem is sok...
Klántagsággal rendelkező KV-1S persze troll gun mert az a tuti de azt se tudta merre van előre.
Nekem ugyan rejtély de valakinek sikerült 84-et kiosztania egyik top heavyként.
Utólag kiderül hogy nem rossz játékos, sőt de hogy nem ő játszott az tuti.
Viszont ennek tükrében megérdemelné a tiltást, "félrevezetés" címszó alatt. -
zolika15
tag
Elindultam a kínai nehéz vonalon, egész élvezhető fullosan az IS2 itt az első ász vele 4400dmg-el, minden összejött ezt hozzá kell tennem!!!

-
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem egyértelmű a kép alapján, célzó
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Cukrász vagy? És ez baj vagy mi? Legjobb barátom apja cukrász volt, annyi volt náluk a marcipán hogy nem tudtak vele mit kezdeni én meg majd meghaltam érte. Ők meg már unták, engem meg hülyének néztek hogy mit sírok miatta.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mostanában medekkel is elég gyakran megyek a heavyk mellett, és amíg nem rám figyelnek addig csipegetek, de ezt nem sok pályán lehet a lorrival eljátszani, mert nem mindenhol van lehetőség visszavonulni. Ahol érdemes megpróbbálni: Live Oaks, Lakeville, Murovanka, de a kedvencem ebből a szempontból Redshire, J0-ba, ha van egy kis gun dep, vagy kemény a torony. Innét lehet spotolni a társaknak E0-ban levőket.
Ha az volt QB oldalára feltöltve akkor már leszedtem, mert felbasztam az agyvizem, hogy egyeseknek nem elég egyszer linkelni valamit, meg rá sem tudnak keresni ha érdekli őket egy gép. Most csak ez van, itt még nem volt hatodik érzék a parancsnoknak, ezért vagyok olyan kis beszari az elején.
-
SoulReaver
veterán
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Asszem egy nem túl régi replay-em van fenn.
Azt is meg a pta-n is húztam a legénységet hogy legyen hatodik érzék végre. A csata elején rejteni szoktam és sznájpolni, aztán megkeresem azokat amiket egy tárból el tudok intézni, és nem kell félnem hogy védi valaki. -
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Meg valamelyik map (nem jut eszembe a neve) bizonyos részein vannak fagyások. Akkor is csak a feladatkezelőből lehet leállítani a wot.exe-t, mert semmi másra nem reagál. A napokban is ott rohadtam lorrival, de legalább betárazott míg újraindult a wot.
-
zolika15
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Alt+f4 nekem is eljtsza neha, pedig csak egy minimal hit log van abbol is csak az ami az ossz dmg-et irja ki semmi extra mod.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ja, emre tudott, alf+f4 ha jól emlékszek.
Már egy idelye nem ragad benn a célkereszt, szóval nagy okosságot nem tudok mondani. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem ez vagy 6 patchhel ezelőtt volt, Emre tudott akkor megoldást, úgy rémlik..

-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Még mindig nem értem, hogy mi köze a WOT topiknak, hogy mi a szakmám. Én sem teregetek magánéleti infókat az interneten, rólad, vagy akárki másról...
Múltkor már tettem erre egy célzást..
-
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
A kapitány úr megviccel...

-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
az utolsó mondat ,amit a cukrásznak írtál, kicsit melegre sikeredett...
-
Bingisz
addikt
Sírok ettől a tanktól, de azért ha olyan helyzet van, ahol csak lőni kell, előjön a beteg dpm. Ráadásul ez még az A barrel, kíváncsi vagyok, hogy a B barrellel ez mennyivel fog még javulni.
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szerintem ÉN mellőztelek titeket... 

-
Chris0321
veterán
válasz
Enzolord
üzenetére
Nálunk falun 3 internetszolgáltató van, ebből csak egy vezetékes. Az enyém a településünkről sem vezetéken viszi a netet de nemrég beszéltem velük ping problémák miatt és akkor mondták, hogy pár hónapon belül szeretnék összehozni a települések között a kábeles összeköttetést és az egy éves tervben van az, hogy településen belül is kábelen menjen a net. Nem hiszem, hogy nagyon nyaggatnák őket a gyorsaság miatt, nekem 20/6-os net van, egy gép van rákötve de nekem bőven elég. Délelőtt játszottam, 50 körül volt a ping.
-
Minden kedves érdeklődőt várok majd ! A WP-t már telepítettem az OBS progival együtt ! A bukomate.hu oldalon volt egyben

Szepi : Ne viccelj már , az a te bajod , hogy túl szerény vagy !
Diegho : Pár körre nagyon szívesen látnánk és azt , hiszem ezt többes számban is mondhatom !
Soulriver-cukrász : Tudom , hogy fáj a mellőzés az utóbbi időben ,de ha jó leszel esetleg beveszlek

-
diegho
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Néha beugorhatok majd.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A mondat elején még úgy gondoltam rád írok aztán látom mi az elvárás.
nem aprózod el! -
emre
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ha nem kell lila akkor megyek én, csak előbb aktiválom a warpackot aztán majd mondom élőben merre jön az ellenfél. Így talán a sajátodból is bannolnak.

-
SoulReaver
veterán
válasz
zolika15
üzenetére
Nem lehet tudni ezeknél, hogy mi van... Lehet a winfos éppen küldi az adataid a CIA -nak vagy akármi...

Egyébként Sokáig veszekedtem emiatt a upc-vel, aztán egyszer csak kijöttek ellenőrizni a vezetékeket, mire kiderült, hogy kint az oszlopon az elosztó volt kaki... kicserélték és minden tünetmentes lett... De mondom, nagyon ritkán csinálja.
(#40146) jozefgucci1
Ha ketten is lilák melletted, akkor te már nem is kellesz oda..
Te csak a közvetítést adod majd max
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Valahogy úgy !
Arról nem is beszélve , hogy őszinte is voltam és adtam Linkin alá a gold lovat 
Nem is játékos nem bírt inkább a modik ,de ez olyan dejavu érzés ...... !
Amúgy már századost ( Diarmand) rávettem a szakaszra közvetítés alatt , szóval még egy elvetemült embert keresek magam mellé aki hupilila és akkor sztár leszek
Emre : Ez övön aluli volt lentebb

-
zolika15
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nalam 60-as ups van de az elmult honapban azt jatszotta, hogy 5 percenkent felurott 200-300-ra a ping ahogy mondod, a hajam kiteptem mar es egyszer csak abbamaradt!!
-
Enzolord
addikt
Igen, csak kint volt a hölgy szerződést hosszabbítani, és akkor kérdeztem, mire mondta, hogy nincs rá akkora igény, hogy fejlesszenek..
Remek.. Ráadásul IP TV is van, ami szintén fog sávszélt. .Ketten már nem is tudunk játszani otthon egyszerre, pedig régen nem volt ezzel gond.. -
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Otthon szülőknél Tréhóm, nem optika, elvileg 20/5 de ping minimum 60, de inkább 100 környéke, úgy, hogy semmi nem megy mellette, és nem is tudnak jobbat adni, mivel nincs igény falun a gyorsabb netre.. Fuck

-
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mivel gyakorlatilag minden valamire való közvetítésből bannolták kénytelen valami elfoglaltságot találni magának.

-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
ÉS te leszel a sztrímer?
-
-
diegho
nagyúr
18/4es net megrendelve, remélem jobb lesz a pingem.
-
PengeBaby
csendes tag
válasz
Departed
üzenetére
Ennek nagyon egyszerű oka van. A t37-emen is 3 csillag van. Ez egy játék. Azért játszom, hogy kikapcsoljon, feltöltsön. A spottereket nagyon szeretem, ezért azt tolom, de a T54-nél tartok az obj140 ágon. Elég sok dolgom van a játék mellett, ezért azokat a perceket, amelyeket a WOT-on töltök igyekszem élvezni. Ergo, azzal játszom, amire ráérzek. Nem áll emögött semmi mély mondanivalót rejtő gondolatrendszer, csak nem engedhetem meg magamnak azt a luxust,hogy csak azért húzgáljak tankokat, hogy egy-egy esetleges leinfózó ne illessen kritikával. Értékes időt pocsékolnék,hogy idegeneknek feleljek meg.
-
Departed
őstag
válasz
PengeBaby
üzenetére
~2200 csata a type64-gyel, mellette pedig kifejezetten kevés nem premium tankos csata...Mindig érdekelt hogy milyen meggondolásból dönt valaki, hogy ahelyett hogy változatosan sokféle tankot próbálna ki és játszana velük, 1-2-nél ragad le. Nálad ez hogy alakult így?

Most megnéztem én speciel ~200 féle tankkal játszottam már a játékban.
Nyilván vannak akik már az összessel. 
-
szbalogh
addikt
Hopp egy Kolobanov medál

replay -
h1mpi
félisten
Jingles átment AW-ra...
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Mondta, kell neki az E5. Látom, elkezdte.

-
-
kchryss
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Valamelyik eu wotos fórumon olvastam, hogy a felhasználók szerették volna ha az eu2 szervert lecserélik a ru3-ra, mert az is európában van és ott állítólag jobb a ping. Most kíváncsiságból megpingeltem 100x eu2-t és ru3-at:

Nálam ru3-on a maximum pint kevesebb, mint eu2-n a minimum.

Az orosz felhasználóknak már Európában is jobb szerverük van, mint nekünk.
-
-
lacibacsi
addikt
Tudom, hogy noob vagyok és azt is tudom, hogy nem illik beszólni másoknak, de néha kijön belőlem az úrihölgy és akkor néha (tényleg nagyon finoman) írok néha a chat-be.
Miután az alábbi eredményt elérve távoztam az élők sorából, beírtam, hogy "noobs again, defeat again".
Na, ekkor a kitakart részen szereplő hazánk fiai nekem estek, hogy én vagyok a noob, hiszen még klánom sincs és még csak az O-I-t sem tudtam kilőni és ne szóljak bele a naggyok (sic!) dolgába. Nem érdekes, hogy kik voltak (bár a nyilvános megszégyenítés sem ártana nekik és a klánjuknak), csupán a jelenség az érdekes és az, hogy egyre inkább jellemző az ilyen viselkedés a csatáért semmit sem tevő szájkaratésok részéről. -
Bad Pritt
félisten
Tök jó lenne, ha ennél a heavy küldinél beleszámítaná a hősies ellenállással elbukott csatákat is. Már rég meglenne a 25 győzelem a hősies vereségekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sok sikert!!