Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Látom jó magasan van az ász határ az FCM-re.
-
diegho
nagyúr
Már megint kimaradok a jóból

-
emre
veterán
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Pedig épp írni akartam mert azért van aki részére szívesen megosztom a tapasztalataimat.
Én nem mondom hogy nem írok, de kétszer is meggondolom, hogy kinek és mit.
De a véleményem továbbra is fenntartom, az on topikban vak vezet világtalant.Van mentése valakinek a bukott gazda törölt hszéről?
Küldje el külön kérés nélkül pls.
-
Stigma.HC
senior tag
Na akkor az on topic követése részemről ennyi volt
Oda többet biztos nem fogok írni. -
Emu
őstag
De negatívak vagytok, egyébként épp 1499

-
Emu
őstag
Hétvégén "jubiláltam" ugyanis pont 1500-al lett több a WN8-am mint mielőtt elkezdtem olvasni a fórumot, és tisztába tettem alap fogalmakat

-
Departed
őstag
válasz
üzenetére
Régóta játszom és szinte soha nem lövök aranylőszert. Inkább játszom olyan tankokkal és löveggel aminek OK pen-je van és szépen sebzek gyengébb pontokat ismerve és azokat lőve.
Herótom van az aranylőszer intézményétől, nem is tartok meg azt akár kismértékben is igénylő tankokat - T69, T32, T44 jut eszembe pl.
-
törölt tag
Jó tank meg minden, de nem állt rá a kezem sajnos. Pedig mennyire vágytam rá.
Nagyjából minden tankom hozta azt, amit elvártam tőle, kivéve ezt az egyet. Sokszor tényleg csak a bosszankodás volt. Kb. 13s alatt tölt, aztán amikor már 3x pattantam valamiről, mert az rng istenei éppen ilyen kedvükben voltak, ez felbosszantott.(#41365) Szepi1979 nem hiszem, annyira nem volt szívem csücske ez a tank.
Eddig csak egy tankot vettem vissza (T32), mert azt imádtam. 
-
h1mpi
félisten
megint tesztelhetem a WoT-ot IGP-ről pár napig

-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem tényleg szerencséje volt hogy oda lőtt(lehet hogy simán a spot bokrokat lövi megszokásból), ő sem spottolva nem volt,te láttad volna ha igen,sem a 6. érzéked nem jelzett.
Az arty az meg biztos felba@tza magát,hogy nem maradtál ott meghalni,és spottolni neki.
Meg a magyarok jól elvoltak a közös cseten.
De ezek szigorúan szubjektív vélemények
. -
jano_77
nagyúr
sziasztok
Ru legénységnek milyen skillek javasoltak?
SPIC-ből teszem át majd és teszek hozzá egy töltőt a Pz.II-ből.
Jelenleg így néz ki, de bármit megváltoztatok, újraosztok:
Parancsnok: 6.érzék, álca, felderítő
Lövész: álca, pillanatkép (most tettem)
Vezető: álca, off road (most tettem/ esetleg a sima utazás jobb lenne?)
Töltő: biztonságos elhelyezés, javítás (97%) - ezeket simán újraosztom, ha az javasolt, mert vannak jobb skillekKöszi előre is a tanácsokat. Illetve Ru-ra milyen felszerelések javasoltak?
-
Cseri0058
őstag
válasz
diegho
üzenetére
azok az öröm percek mikor megvolt az elsődleges aztán szenvedtem a másodikért felbecsülhetetlenek

illetve azok a pillanatok mikor ráb@sztam az asztalra szintén felejthetetlen fájdalmak voltak
ennek ellenére nem hogy biztatnál hogy semmibaj majd meglesz meg király vagy meg mittudom én...neeeem
inkább még ilyen szépeket írsz...
-
Type 61-nél 1295 xp jelenleg 1. osztályt ér.
Az előbb találkoztam egy felborult ellenséges T-44-gyel, de olyan furcsa volt, hogy 5-6 másodperc volt, mire rájöttem, hogy az egy tank

-
Cseri0058
őstag
a tankos feladatoknál ha az artys részt nem csinálom meg akkorsem kell a többinél megcsinálni a másodlagos küldiket?
-
zodo
nagyúr
válasz
üzenetére
Összességében azért jó az E75 érdemes energiát fektetni a kifejlesztésébe?
(#41341) Atti777
Na ja, ez ilyen.
Tegnap előtt én benyomtam az IS-3-ra ami az egyik legjobban fekvő tank lett a kezem alatt, legjobb statisztikával a többihez képest és 11 csatából 3 győztes és azok se combosak közül. -
-
Szepi1979
senior tag
Most hallottam a szakasztársamtól:
" b@ssz@meg ha marad hp-m akkor túlélem. "
Valóban, hibátlan a gondolatmenet!
-
Már nem sok hiányzik az STB-hez, gondoltam bekapcsolom a +100% xp személyes tartalékot.
Mintha a "Csak hülyékkel akarok egy csapatba kerülni" opciót jelöltem volna be, végig vesztes csaták, campelő, fogalmatlan idiótákkal, szörnyű... -
virkir
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem, majd megadod.
Kb 10 perc és vagyok. -
virkir
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azért volt mert nem jössz velem szakaszba

-
SoulReaver
veterán
Kis help kellene.
Van itt EZ a replay. Most történt. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondtok rá, mert nem értem.
T49 csak vaktában lőtt meg? Spotolva nem voltam.
Aztán a saját arty-nk meg belém lő... hihetetlen..
-
törölt tag
válasz
galervin93
üzenetére
Tegnap E75-el lakewill-en voltam "csatában". 0 sebző lövésem volt és forogtam, mint kezdő buzi a gőzfürdőben. A kisebbik lányom ügyesebben játszott volna, mint én.
Tegnap nagyon nem ment vele. Szerencsére a panther 8.8 meg az E50 kárpótolt. 
-
diegho
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
A magyarok jobbak? 24k csatás E100 szemből lövi a maus oldalát 6 lövés 0 sebzés.
-
galervin93
addikt
válasz
üzenetére
A vicces a sok "van magyar?", "sziasztok magyarok!", "hajrá magyarok!" beírás a chaten, nem tudom mire vélni.
(Persze van sok pozz, salut meg siema is, szóval nem magyar jelenség, de mindenképpen [kelet-]közép-európai.
)
Tegnap volt olyan meccsem, ahol 20 felett volt a polákok száma... Elképesztő mennyien játszanak... Illetve pontosabban mennyinek van regisztrációja és nyom rá a "Csata" gombra, mert hogy játszani azt nem megy... Nem tudom hogyan lehet 5-10-20 ezer csatával max két-három sebző lövést leadni, ennyit akkor is tud az ember, ha afk és csak akkor nyomja a gombot, ha már rárohantak...szerk.: diegho, a rossz játékos minden zászló alatt rossz, csak a lengyelek feltűnőek, mert sokan vannak, így sok rosszat is látni.

-
törölt tag
Csetlő-botló FV ász.

-
törölt tag
válasz
galervin93
üzenetére
Már harmadik napja megy az a tendencia, hogy ha magyar zászlót látok a csapatomba, akkor garantált a vereség.
Amikor a három top heavynk magyar, mind bőven 2k wn8 felett, és az ellen top játékosának sincs 1500 wn8-a akkor is bukta a vége, és persze az űberek nincsenek benne a top 10 xp-ben, mert azt vették a fejükbe, hogy nekiállnak a pálya sarkából wn8-at lőni az orosz sebésszikékkel.Eddig azt vallottam, hogy az a csapat veszít, ahol több a lengyel, de ez a pár nap egy picit átírta a törvényt.
-
kchryss
veterán
Ezt se gondoltam volna hogy a kenyérpirítóval valaha lesz kamikaze kitüntetésem. Az új fizika csodákra képes. Bezuhant mellém a T-34-85 nekem meg sikerült felmásznom rá és elpárolgott a hp-ja, slussz poén volt hogy utána beleestem a tengerbe és így ő is megkapta a killt és így szemet szemért jelvény is lett.

-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
gratula!
szép kör.
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ja. Sok ilyen van. Már meg sem érintenek nagyon a dolgok. Ezt is csak azért posztoltam ki, mert fajtájának egy kapitális képviselője... Szegény...
(Ja, és ez csak a csata utáni agyfolyása. A csata utolsó 2 percében - miután kilőttem - ugyanígy tolta.)
-
lacibacsi
addikt
Ha van itt valaki a HUNNS klánból, akkor adja már át az üdvözletem Kris93_1 nevű kollégájának. Üzenem neki, hogy édesanyám foglalkozását tekintve tévedett. Ha pedig ennyire fáj neki, hogy egy Su-101 körbetáncolja a stock Ferdijét, akkor talán a Minecraft lenne a neki való játék...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A stílus maga az ember:

-
SoulReaver
veterán
-
emre
veterán
tényleg elég 2k csata egy tízes tankhoz

-
törölt tag
válasz
galervin93
üzenetére
Ha lehet, ne menj egyenes vonalban, mert úgy túl könnyű célpont vagy.
-
törölt tag
válasz
galervin93
üzenetére
Tegnapelőtt Malinovkán az E-75-öm menetből megtalálta a hetes amcsi arty, bár csak 450-et sebzett belém.
A srác megkérdezte, hogy hogy vagyok, mire őszintén válaszoltam:
A sofőröm túlélte.
A legénység maradéka ment a levesbe, és persze csak kis eü.csoagom volt.
Onnantól kezdve top heavyként én voltam a spotter. -
galervin93
addikt
Elképesztő perchem van, minden csatában full-3/4 hp környékén megtalál valami nagyot odab*szó TD vagy arty. Indien: pattintok egy T34-et, full hp-ról kivág a SU-14_1. Következő meccs T-54, 1180 hp-ről ammorackel egy E4. Újabb meccs, Pershing, lőnek egy motor + láncot, megjavítom a motort, erre megint lelövik a láncot, 13-90 meg amorackel. Most pedig Cromwell B, full hp, SU-152 kicsap... Mindez mozgolódás és akció közben, nem kemp-feszt. Mindez 4 egymást követő csata! Hihetetlen... Nem bírok egy normális kört menni, pedig amíg be nem jön valami, addig simán jön a sebzés...
-
h1mpi
félisten
-
SoulReaver
veterán
Háh... És az utolsó arty inkább beletolatott a vízbe
Replay Izgalmas kis kör volt, annyi szent. Sajnos a saját 13 90ünket, ki kellett végeznem, mert agyhalott volt. -
galervin93
addikt
Én a minap a T55A egy lövésből kill+sebzés küldetését majdnem összehoztam Mineson a G.W. Pantherrel. Jagdtiger + M103 jött egymás mellett, sima HE-vel sebeztem mindkettőjükbe pár százat. Aztán jöttek tovább, ekkor már a nagy robbanó volt betöltve. Jagdtigert lelőtték 50 hp-ra, M103 közvetlenül mögötte... lövedék kilő repülési idő ~1 mp... ...és kilőtték a JT-t közvetlenül az én lövedékem becsapódáskor... Na ott anyáztam egy csúnyát, simán meglett volna, ráadásul T10 csata volt, nyertünk is, ja és ász lett 3000+ sebzéssel...
A G.W. Tiger P meccs szép kör, grat! Nekem is alap ágyú van még rajta, de már nem kell sok a nagyhoz. Kényelmetlen szorzózós grind, mert már agyhalált kapok tőle. Múltkor volt egy menetem vele, Malinovka, T9, egyedül arty... Fasza leszek! 4-ből 4 lövés alá-fölé-mellé, totál beszűkülve, álló célpontra. Ötödik lövés egy mozgó T10, na mondom ezt tuti ezer felett sebez... 1400+ sebzés... RNG shit... Ennyi volt az összes az egész csatában.Ha már arty, van kedve valakinek T8-ban szakaszozni? Húznám én is ezt a dögöt...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Byintek Love U14 Projektor
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

T29 minden csatája fun mert T9-ben is bőven lehet vele mit kezdeni.

És ezek mind egymás utáni kibekúrt meccseken!!!