Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Hamár bejutsz ne kelljen keresgélni meg mérgelődni a szakasztársakon.

-
emre
veterán
ez mizistennyila?
most jött ingame
a wot.eu meg nem enged be, hurry

-
Enzolord
addikt
Na, az on topic bepörgött, mint a búgócsiga, sajnos már moderálva lett, pedig igen érdekes volt megint, ki miért nem szereti az Unicumot..

-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ha nincs ESL akkor általában randomozok.

Csak hát te mindig akkor találsz meg amikor ESL van
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz
üzenetére
Nahát... Azt hittem, hogy te ESL-en kívül mást már nem is játszol.
(#12080) emre: Nem para. Így már érthető mitől érdekes a történet. Lehet mégsem annyira baromság, amit a cseh/szlovák srác írt a chat-en, bár ki tudja a lengyelek miről dumálnak.
(#12081) virkir: Azt csak valamelyik ázsiai szerveren lehet megvenni.
(#12082) Enzolord: Vagy ásni kell egy kib*szott mély gödröt, mint a filmekben.

-
Stigma.HC
senior tag
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Mert a WZ-111 nyolcas prémium tank?
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
sry, elírtam wz131-el volt a delikvens
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
UPSZ, bukó...

-
emre
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
De azt mondtam és így is van.
-
Patrick76496
őstag
LEL!
Az egy volt klántárs.
Vele egyszer asszem még szakaszban is voltam. HAD, mi így szeretünk. :3(#12053) Atlantis: Én is egyet értek veled. Csak annak köszönök, aki esetleg volt klántárs/szakasztárs/PH!-ról ismerős/nem valami atom agyhalott játékos... Néha én sem szeretem, hogy ott van a nevem mögött a HUNS felirat, a nevemből egyáltalán nem vehető ki, hogy magyar vagyok. No meg azt is megbántam már, hogy második account-on a WorldofTards_HUN nevet választottam, az az utolsó 4 karakter nem kellett volna. Mondjuk volt már, hogy megdicsérték.
(#12054) diegho: Van magyar? Erre a tökéletes válasz: NINCS! Viszont ilyenkor nagyon szeretem megkérdezni.
(#12070) emre: Nem azt mondtad tegnap, hogy egyedül játszol?
(#12071) marked one94: How terrible...

-
psycroptic
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
• 500 Gold
• 7 Days of Premium
• 100,000 CreditsEzt kapod vele, ha él még...

-
szalai56
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
Szóltál volna decemberben, itt ragadt 3 invite kódom.

-
psycroptic
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Mindjárt küldök egyet amit félre raktam magamnak csak, hogy lásd jó szívemet...

Szerk.: PM
-
marked one94
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Még nem
Engem itt nem szeretnek 
-
emre
veterán
Hát a faszom az egészbe, most baszott le egy magyar wz111-el hogy a t6-os csitóval miért nem spotolok neki.

-
Enzolord
addikt
válasz
üzenetére
Én az Üdv/Hi formulát részesítem előnyben, néha Sziasztok, ennyi...

Viszont csata után még sosem írtam rá senkire, hogy te büdös k*csög, meg ilyenek, mert minek..
Rám már írtak párszor, de mire válaszolhatnék, már le is vagyok tiltva.. Ezt sem értem, ha leanyáz, legalább várja meg a választ, mert így nem tudja, hogy mit szólok a privátjához...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
igen alapértelmezett a TAB ..bocs,megszokásból mondtam a saját beállításomat mert már nagyon rég másképp van nálam belőve
Kikapcsoltam a csetet én is az előbb ..csak a "F" billentyűkkel használatos parancsok és térképjelölések érkeznek,egyéb szöveges üzenetek nem
..így tényleg jobb,igaza van Runonak. -
törölt tag
válasz
Enzolord
üzenetére
Én csak egy "gl,hf" -et engedek el.
Érdekes módon, állandóan szakaszba akarnak hívni, vagy pedig chaten leanyázni a csata után.Tegnap megint cirkuszolt egy okoska, mert Carnevaronnal kikaptam az ő keményem megszerzett is-6-osát az El hallufi darálóban.
Az volt a szövege, hogy reportol, mert kilőttem. Ő a másik accján unicum játékos.
Ezen csak 800-as effije volt.
Persze angolul írta be, csak a "rohadt köcsög" kifejezés utalt a magyar voltára.
Biztatta a többieket is hogy jelentsenek fel.
Beírtam a szokásos dumám: "Reportolom apád, mert nem használt óvszert."
Az én indokom valahogy jobban bejött a többieknek, mert többen csatlakoztak.
-
bullseye
addikt
Van magyar? kérdésre én ált. beírom, hogy "15 millió, szerte a világon". Ha érti, jól elleszünk, ha nem, úgyis megsértődik, és elhallgat...
Köszönni meg hangulat és játékosfüggő. Ha valaki 0k csatával köszön, visszaköszönök, újonc, legyen valami pozitív tapasztalata. Ha jó WN6-ja van, akkor is, mert miért ne, udvariasság, meg ha egy csapatban vagyunk és támogathatom is, tudjon róla. 6k csata 300WN6-os köszönőnek inkább nem, nem tetszene neki a mondanivalón.
Amúgy a csúcs eddig az volt, amikor egy honfitárs megpróbálta megbeszélni a többiekkel (nem velem, én csak elképedve figyeltem az esetet), hogy mi magyarok ne lőjük egymást a csatában.
-
Enzolord
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom, én köszönök csata előtt, nem szoktam cseverészni meccs közben, és anyázok, ha rossz napom van, de szidni csak az arty-t, és annak sem az anyját, hanem őt, mert a másik anyjának szidása szerintem gusztustalan, még a net személytelen világában is... Az ,hogy ő egy bránerslukkoló kemper arty, az belefér szerintem, ő visszaír, hogy noob vagyok, és ennyi, mindenki heppi..
Legalább is ez az én hitvallásom Woton belül.. -
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Édes kicsi csillagom! ..hát azért kellene ..de csak kellene visszaköszönni mert köszönök :/ ..nem azért köszönök,hogy beszélgessek,hanem puszta udvariasságból! ..de felveszem a ritmust -haladni fogok a korral és innentől bunkó leszek én is .)
Tomi0703 : ..nálam enterezéssel müxik ill. váltogatja a csatornákat
-
scyllarus
veterán
A "van magyar ?" kérdésre én sem reagálok. Nem mindegy, van-e? Van a pályán 29 játékos rajtam kívül, ebből jó esetben 14 velem van. Mindegy és nem is érdekel, hogy magyar, lengyel, német, üzbég vagy chilei. Max akkor szoktam hozzászólni valakihez magyarul, ha éppen barom, és látom a nevéből, hogy magyar. Hátha akkor hamarabb felfogja. A múltkor egy másik IS-sel ballagtunk a szokásos heavy ütközőpont felé az arctic pályán, mikor elrongyol mellettünk egy Tiger P. Nekimegy mindkettőnknek, de megy tovább. Kidugja a csövet, lő egyet, majd hátrál ezerrel. Vagy 30m! után belém tolat, és rámír, hogy "miért nem engedsz vissza, ba.od?" Akkor visszaírtam neki, hogy "legalább 5 tanknyi helyed volt, ba.od" Persze, lehet, hogy rosszul tudom, és a peek-a-boo technikát 50m-es úton kell csinálni

-
-
diegho
nagyúr
válasz
Atlantis
üzenetére
+1. Ha jön a kérdés, hogy "van magyar?" akkor az biztosan egy borzasztóan rossz játékost takar, ha jön rá válasz, hogy "van" akkor az egy újabb gyöngyszem, ha még el is kezdenek beszélgetni, hogy kinek milyen tankja van stb, akkor már biztosan van 2 bot a 30 emberből. Én nem szoktam reagálni. Max akkor írok magyarul, ha ismerős név van, vagy ha elkezd anyázni.
-
Atlantis
veterán
válasz
Gaz 78
üzenetére
Miért kellene visszaköszönni? Ez nem a való élet, az etikett nem mérvadó, tartsatok érte bunkónak, de én se szoktam reagálni a köszöntésekre (sem), pedig a klán miatt most egyértelmű, hogy magyar vagyok. Engem, kicsit bosszant is, hogy a csata első harmadában egymásnak köszöngetnek az emberek, meg klánba toboroznak, okoskodnak, stb....
Max. akkor szoktam köszönni, ha ismerős nevet látok.
-
törölt tag
Azt én is nagyon untam, hogy kilövök valakit, és anyáz... volt ilyen klántársam is, mondtam neki, ha nem hagyja abba, kirúgom... ha ő kilő valakit, az helyén van, de ha őt kilövik az nagy "bűn" ?!

Már említettem, de megint mondom, sokkal de sokkal élvezhetőbb lett a játék, hogy ki van kapcsolva a cset...
Szakasztárs szokta mondani, hogy "tudod mit írtak neked?!"- nem, de nem is érdekel.....
-
psycroptic
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Kaptál már?
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Midway
üzenetére
akik szakaszban vannak,csetelni is tudnak egymással magáncsatornán ..az enter-t lenyomod megnyílik a cset a saját csapatodnak,ha másodszorra is lenyomod az enter-t mindkét csapatnak írsz,és ha harmadszorra is lenyomod az entertt,akkor a saját szakasztársaidnak nyithatsz meg egy cset csatornát....
-
jahrn
senior tag
Latom meg mindig divat a magyar jatekosok kozott az ellent anyazni ha kilottek:

Az kulon aranyos h o kb el sem mozdult a jatek soran a pontjarol, mig en azert vegig harcoltam a varost... GG

-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Van de nem adok.
És én is csak listáról fogadok meghívást. -
Enzolord
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Hàt jó.. Ha nem akarsz tanulni, az a Te bajod....

-
emre
veterán
mondjuk lassan kezdem unni kicsit
"Velem játszani nem volt elég nagy kihívás? "
Hát jelentett egyfajta tűrőképesség vizsgálatot, főleg ha Virkir is ott volt.
Megfogadtam hogy én a szakaszomra többet mérgelődni nem fogok, inkább egyedül játszok.
A faszomat sem érdekel hogy a win meg az effem növekedjen, így legalább csak magamat hibáztathatom ha eltolom, de az eredményeimet sem kell másnak megköszönnöm. -
Enzolord
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
És a klánba is visszatérsz?

-
Bingisz
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Pff még egy second acc núúúb

-
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
ha nem szerencsétlenkednél ennyit akár is6-os is ott állhatna mostanra a garázsodban
ja meghívót csak ismerősöktől fogadok el, de tuti ami tuti a barát listámat letöröltem (gondoltam szólok)
engem a kihívás érdekel, már a t59-el sem megyek annyit
-
Enzolord
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Visszatérsz?

-
marked one94
őstag
Valakinek van invite kódja?

-
Gaz 78
aktív tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
egyszerre válaszoltunk
-
Midway
senior tag
Mennyi tudatlan vesz álca festést meg gold lőszert.
De játszani azt nem tudnak csak költik apuka pénzét.
Délután katasztrófa mennyi ilyen van.
És osszák azt észt , hogy úgy jobban tudnak játszani.

-
Exorsized
tag
Ilyen platoon-októl mentsen meg a játék

-
Gaz 78
aktív tag
..buék belétek a kisördög fórumozók!

-
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Pedig a nagy torony szerintem inkább, hogy előny. Sokkal jobb a látótávja, több a HP-ja, gyorsabban tölt, és még jobban is néz ki.
Amúgy az IS-8 mocskos nagy gép az ST-I mellett.(#11981) Enzolord: Ő nem olyan kitartó.

(#11982) Bingisz: Ez annak a "magyarokmégalengyeleknélisrosszabbak" srácnak a klánja, akit pár napja linkeltem.
(#11998) Tomi0703: Én azt vettem észre, hogy mostanában eléggé elszaporodtak. Más téma, hogy bármivel állok szemben, 3-4 tank közül valahogy mindig engem vesznek célba, kezd már unalmas lenni. Lehet mert én vagyok a kék?

(#12014) diegho: A második mondatra +1. Velem is megtörténik, hogy anyázok egy szépet a kör elején a pálya meg a tier miatt, aztán mégis sikerült jó kört menni.
Csak az a baj, hogy mostanában egyre többször kell használjam az "isten" alanyt.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nem tudom mennyien láttátok a képeket az új modellekről. Ez mind szép és jó, az is, hogy nem kell mindenkinek azt használni, de mikor akarnak már valamit a játékon optimalizálni? 8.10 óta lassan örülök, ha nem esik le az FPS 30 alá, pedig pár patch-el ezelőtt még stabil 50-60-al játszottam. És még mindig Minecraft grafikán WoT-ozok, pedig nem a legszarabb a gépem... Csak nem értem az ilyen felméréseknek akkor mi értelme: "- WG made a special survey on player computer configurations, that’s how they know about so many players using crap computers, they collected data on 2,5 mil configurations"
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Így előre is sikerekben (no meg sebzésben) gazdag, örömteli boldog új évet kívánok a fórumtársaknak! -
szalai56
senior tag
Baj van a WOT-tal, már Diegho is panaszkodik.

-
AMD Power
titán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Most már jó....

-
emre
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Az jó hogy tervezett.
Plusz egy nap prem meg lehet holnapra megnyújtjàk az 5* akciot.Mondjuk amivel menni akartam már megvan most meg amúgy is dolgoznom kell.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Steelheart2
üzenetére
Az a durva amikor 5-ös csatában Pz1C-vel én vagyok a top sebző, meg a top xp-s. Nyertük is.

-
AMD Power
titán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Engem most beengedett. A kliens szerint 3 tankom még mindig csatában van.

-
Máté94
addikt
Túl sok a hülye ma, a zöldek még a pirosak szintjén sem tudnak játszani, borzalmas...
-
szalai56
senior tag
Nesze nekünk ötszörözés. Kidob, utána meg belépni sem enged.

-
Steelheart2
őstag
Ma megint tele van idiotákkal a game.T9es csatában t7 es at7 el én sebzem a legtöbbet és kapom a legtöbb xp-t az már durva.Föleg ugy hogy nagyon nem is csináltam semmit.

#12003) AMD PowerNálam sem megy.Nem enged belépni csatába.Hiba a csatába lépéskor üzenet jön elö.Onnan a garázsba sem tudok visszalépni. -
bullseye
addikt
Azt már értem, hogy a pirosak miért idióták, de a kékek?
1697 WN7 T54 beszólt, mert a Su101M-emmel meglőttem kétszer, arannyal. (de nem én öltem meg...)
Volt minden, l2p, no skill, gold ammo idiot. Igaz, az elsőt az oldalába kapta, az lehetett volna AP, de nem gondoltam, hogy ilyen hülyén jön ki, amikor lát... Szerinte mit kellett volna csinálnom? Várnom, ahogy XP-t farmol rajtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy én sem vagyok valami büszke a körre, de ezt lehetetlen lett volna lehozni.

Kellett nekem kimenni, végül azért csak te végeztél ki

Az egy volt klántárs.
Vele egyszer asszem még szakaszban is voltam. HAD, mi így szeretünk. :3