Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán

-
vJokka
aktív tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Akkor csak velem cseszik ki. Csinálnám a 15ös med missiont a T-55A-hoz és kb. 5-ből 4-szer top tier vagyok

-
Antonius1978
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Akkor free-bol kihuzom ezt a Pz.Sfl. IVb-t, es hatha sikerul vele csinalni valamit...
szbalogh hat nem a nagy kedvencem, es arra gondoltam hogy mivel nagyon pontatlan, nehez lesz vele megcsinalni a kuldeteseket, mert amugy sem arty-s tipus vagyok, es nem vagyok valami nagy tuzer.
De talan ha felvaltva jatszom a 2 artyval, akkor talan sikerulhet. -
szbalogh
addikt
válasz
Antonius1978
üzenetére
Az S-51 tökéletes.
-
válasz
Antonius1978
üzenetére
Válaszd azt, amit könnyen elérsz és tudsz bele épkézláb legénységet rakni.
A Pz.Sfl. IVb szerintem nagy fun, én nagyon szerettem azt a gépet.
Az amcsi M41 sem rossz, az után következő M44 meg kimondottan jó -
Antonius1978
addikt
-
infectedmann
őstag
0.9.15 óta nekem borzalmasabb a MM, mint valaha. A WG legújabban úgy akar rávenni prém lőszer vásárlásra, hogy minden második csatám +2 tierrel magasabb?
-
törölt tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Ez igaz. Csak 4 csajszit kapsz. De nekem ez elég is, mert a leo1-be elég a négy. Meg egy csomó más tankba is, nem feltétlenül németbe.
Viszont ha oda kellenek a csajok, akkor csak meg kell csinálnod az spg küldiket is. -
Antonius1978
addikt
-
törölt tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Elég a legutolsó, 15. küldit megcsinálni kitüntetéssel. Javítani lehet, mert ott van, hogy eredmény javítása.

-
Antonius1978
addikt
válasz
üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy 1 vonalat kihagyhatsz ha a tobbi 4-et kituntetessel zarod.De hiaba, mert a HT-nal mar a vege fele vagyok,a MT a kozepen, es a LT vonalat is elkezdtem, de a TD agat nem.De egyeseknel nem sikerult a masodlagos kuldit is megcsinalni, csak egyes esetekben...most akkor hogy legyen ?
-
törölt tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Igen, a stugos csajokat képeztem át. Szerintem csináld meg az utolsó küldiket (ht, mt,lt,td) kitüntetéssel és akkor az spg küldit elfelejtheted, mert így nem kell mind az ötöt megcsinálni.
-
Antonius1978
addikt
válasz
üzenetére
Azokat a csajokat a Stug IV kuldiert kaptad ? Jo lenne nekem is megcsinalni, minden egyebbel bovel el vagyok latva hogy idovel megcsinaljam, de kellene a tuzerseges kuldi is, es nincs csak S-51-em 7es ruszki, es az nem valami jo erre a celra.
Ha mar szoba kerult, valaki tudna ajanlani egy 4-5-os szintu tuzerseget, hogy megcsinalhassam vele a kuldiket ? Van vagy 73 ezer free xp-m, szoval az nem lenne gond...A Turannal csak ugy erdemes menni, ha van veled meg 2 szakasztars, akik fedezik a segged, es kihuznak a szarbol, maskepp egyedul nem mindig jon be.Pl meg az aszt nem tudtam vele megcsinalni...jo lenne egy Tarczay vele, magyar tankra magyar erdemrendet

-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy ha kilőnek egy csatába és szeretnék a garázsba kilépni akkor nem lép ki hanem lefagy ?
Tegnap még semmi gond nem volt.
Mod sincs fenn. -
mcwolf79
veterán
Hát így 81 csata után azt kell mondjam jobban szeretem ezt,mint az IS-7-et. Ennek valahogy jobban lehet számítani a páncélzatára,és a jobb ágyú is sokat számít.

[replay] -
Emu
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Visszavonom korábbi felvetésem, nem nyúltak bele az MM-be. Tegnap VTU-val csaták felében T10-ben voltam, ahogy általában lenni szokott. Viszont végre meglett a Skoda T50...el is ment majdnem 90k free

-
jano_77
nagyúr
megkérdezem itt is, hátha hamarabb kapok majd választ:
Vmit mókoltak az XVM-el is, mert a régi megszokott beállításokkal most vmiért a klán logókat nem teszi ki a Players panelekre!? Se a médiumra, se a nagyra, se TAB-ra, sehogyan sem, pedig elvileg az van beállítva, hogy mutassa:
{
"def": {
"c1": "0x13C313",
"c2": "0xFF0F0F"
},
"xmqpServiceMarker": {
"x": 6, "y": 1, "align": "center", "bindToIcon": true,
"format": "<font face='xvm' size='23' color='{{alive?{{x-spotted?#FFBB00|{{x-sense-on?#D9D9D9|#BFBFBF}}}}|#FFFFFF}}' alpha='{{alive?#FF|#80}}'>{{alive?{{x-spotted?p|{{x-sense-on?p|{{x-enabled?z}}}}}}|}}</font>",
"shadow": {}
},
"playersPanel": {
"alpha": 35,
"iconAlpha": 100,
"removeSelectedBackground": false,
"removePanelsModeSwitcher": false,
"startMode": "medium",
"altMode": null,
"clanIcon": {
"show": true, (itt ha false volt, akkor sem mutatta)
"x": 88,
"y": 0,
"xr": 105,
"yr": 0,
"w": 24,
"h": 24,
"alpha": 90
},
"none": ${"PP/playersPanel_none.xc":"."},
"short": ${"PP/playersPanel_short.xc":"."},
"large": ${"PP/playersPanel_large.xc":"."},
"medium": ${"PP/playersPanel_medium.xc":"."},
"medium2": ${"PP/playersPanel_medium2.xc":"."}
}
}mi lehet a gond?

-
törölt tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Közben a legénység kiképezve a leo1-be (marmit a 4 csajszi). Érdekes amúgy, mert a wr-t rendesen tolja felfelé. Meg meg is ajándékozott több top gunnal meg egy rehadli egyéb vacakkal. Nem tudom eldönteni, most szeretem vagy sem.

Végül is, annyira nem rossz ez, ha még egy Kolobanovot is sikerült összeharcolni vele. Csak lehet, hogy ehhez (is) túl türelmetlen vagyok.
-
Antonius1978
addikt
válasz
üzenetére
Hat a legenyseget ugy kell alakitani benne, hogy legyen jobb fordulas, jobb talajellenallas, jobb szoraskep stb,
akkor nem annyira veszes, habar nem egy gyors tank.
En csak a Turan miatt tertem vissza a jatekba.Innen a forumon felvettem 2 legenyt, es csodak csodajara annyira jol tudtunk egyutt jatszani, hogy a WR felment 45-rol 57-re
Ez volt a 3-ik csapat a WOT-os palyafutasom alatt, akikkel ennyire jol ossze tudtunk dolgozni.Pedig rengeteg
jatekossal jatszodtam innen a forumrol is, es mashonnan is.
Szoval csakis a magyar tankok miatt jottem vissza jatszani, mert a hivatalos WOT oldal foruman, ahol regebb eleg sokat boncolgattuk a magyar tankokat, es hala Karikanak - paran lehet olvastatok angolul a cikkeit a magyar tankokrol - vegul betettek a Toldit meg a Turant, nos ott kifakadtam, hogy jo lenne mar magyar es mas
nemzetisegu tank is a kissebb nemzetektol, errefel valaki azt mondta, hogyha nem tetszik, hogy nincs magyar,
akkor ne jatszodjak, na mondom jol van, es kb 1,5 evig nem is jatszodtam majdnem, csak decemberben leptem be, hogy meglegyen a Toldi, aztan szulinapomra megvettem a Turant.
A latotavot egy oldal szerint 404,427 meterre lehet feltornaszni tavcsovel vagy periszkoppal, BIA-val es latosagnovelo tulajdonsagokkal.5-6-os szinten meg eleg turheto a 404 meter kb.Eleg sokat igyekszem spotolni, ha olyan a palya es a tier.En ugy dontottem, hogy latotavra gyurok ra a tanknal, epp az altalad mondott okbol kifolyolag.UI : hat igen, meg par metert adhattak volna pluszba a latotavjara, asszam az alap 330, de vannak tankok amiknel kevesebb, szoval ez olyan jo kozepes ertek.
-
xAttilax
őstag
Nagyon nem adta ma, kivágott az arty vagy 4x full vagy sok hp-ról, mondom egy uccsó mára az örök kedvenccel.. na itt az összes arty lövés visszakaptam

-
törölt tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Sajnos túl lomha. A parancsnoki kupola meg bazi nagy weak piont. Hulldown-ozni nem lehet vele, mert előbb lövik be, mint ahogy egyáltalán meglátnám az ellenséget. A másik fele pedig az, hogy hiába olyan nagy az a bumszli a tetején, látótávja az nagyon karcsú szegénynek. Szóval, vaksi, mint állat.
-
Enzolord
addikt
Örülök, hogy mindenkinek ilyen remeküp adja.. Én bezzeg a huncut kis M12-vel csecselek folyamat..

-
galervin93
addikt
válasz
benvolio
üzenetére
Én délután kéccázért vettem Erdinger Pikantust, 7%felett van, kezdem is érezni, megint nem fog menni a játék.

Az elmúlt bő hétben nem játszottam, tegnapelőtt és tegnap volt időm játszani, de kizökkentem a ritmusból a kisebb szünet alatt, nem találom a helyem a pályán, remélem ma már jobb lesz valamivel. Érdekes, mindig ez van, ha kihagyok jó pár napot, egyszerűen nem megy utána a játék, bele kell rázódni. -
benvolio
őstag
válasz
kchryss
üzenetére
Tényleg így van, valahogy megtévesztett, hogy nézegettem a felszereléseket a tankokon és feltűnt ez a 445m, de már sok bennem a meggy sör.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más: szerintem igen jó lett ez a frissítés, szebb lett a játék, jobb lett az fps is, ilyennek kellett volna már lenni régóta. De a játék menet nem változott, mert belépve aktiváltam a személyes tartalékból és 2óra alatt egy tankot sikerült tripláznom.

-
kchryss
veterán
válasz
benvolio
üzenetére
445m a maximális spot táv, ha valami ennél messzebb van tőled azt nem tudod felspotolni bármennyi a látótávod. Ettől függetlenül azért van értelme 445m felett növelni a látótávot mert az kompenzálja az ellenfél kamóját.
Példával érzékeltetve van egy O-I tőled 446m-re. Nem spotolod fel periszkoppal és anélkül sem
Van egy Bulldog tőled 200m-re egy bokorban. Lehet hogy periszkóppal felspotolod anélkül meg nem. -
Cseri0058
őstag
na ez a meccs a wtf?
ezzel az új fizikával inkább hasonlít valami gagyi kis autós játékhoz
ebben a csatában aztán alakított az ellenfél
[link] -
benvolio
őstag
Ha egy tank elérte a 445m látótávot távcsővel vagy látótáv növelő skill-el, akkor felesleges a periszkóp rá, illetve további látótáv növelő skill, mert úgyse tudja kihasználni?
Üdv! -
Emu
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
T49-ben nekem sincs egyetlen gold sem
Egyébként nagyon ritkán lövök prém lőszert, mindig próbálom megoldani a helyzetet máshogy, de az a baj, hogy a VTU-nak egyetlen egy pozitívuma van: a csőlehajlása. Semmi mással nem tudod átbillenteni a mérleget a te oldaladra, egy olyan pályán ahol ezt sem tudod kihasználni, ott max. sodródsz a tömeggel és pufogtatsz hátulról. -
törölt tag
-
Nálam is ez a cél alapból ,de vannak tankok amivel a saját hp meglövése még "kevés" . Nálam most a T34/100-ban 10 gold van . Elég gyakran vagyok vele T8-9 ben és ott azért már el szoktam lőni
Viszont a legtöbb tankomban alig van 5 darab Gold és van olyan is amiben nincs. Buldogban pl a táras ágyú miatt tök felesleges a gold . -
Emu
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem mindig az a cél, hogy átlagban min. a saját HP-m meglegyen. Eleinte bőven meg is volt, de szerintem elvesztettem a türelmemet

T10-ben alapból goldot töltök, mert már a T54 hasát se viszi át a normál lőszer. Viszont az, hogy 4.4k egy gold, az azért vicc (T30-é 4.8k, és annak 750 az alfája). Ha ehhez mérnék a többi arany lőszer árát mindjárt nem lenne akkora gold spammelés. (Így a T30 aranya 13,2k kavics, az FV183 31k lenne...) -
válasz
jano_77
üzenetére
Persze hogy működik

20$/patch az ára. Kb. két hete láttam írást róla a Status Reporton, azóta szemmel tartom a saját arty-jainkat, hátha látom valamelyiket használni, mert azt a replayt el fogom küldeni a supportnak! Még jó, hogy felismerhető, ha valamelyik arty használja, mert normál esetben, ha függőlegesben van a csöve nem tud célozni semmire.
Sajnos viszont ez CW-n, SH-n és csapatban nem működik, mert az ellen artyjai jól elbújnak és akkor használják a mieink pedig nem használják. -
törölt tag
Hogy ez a Turán mekkora egy trágyadomb! Nem csoda, hogy elvesztettük a háborút!
-
jano_77
nagyúr
EZ mennyire durva már, hogy ilyeneket csinálnak!? Így rohadt nehéz játszani.
Ez tényleg működhet? 
-
jano_77
nagyúr
Én a TVP-el sokszor top tier voltam már a 9.14 idején is.
Sajnos tényleg sok pattan, de azért a végére tényleg nem volt rossz.
Nem tudom mi számít jónak/elfogadhatónak, de elvileg 10xx átlag sebzést mutat az XVM a garázsban a tanknál, nekem 13xx lett a végére. Nekem elegendő. Voltak kiemelkedő csaták, mikor tényleg kulcsszerepet játszottam (4-5K WN8-as körök), de volt, hogy csak pufogtattam, mert T10-ben nehéz vele boldogulni. -
Emu
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Dehogy, csak 2 csatát mentem! Abban top tier voltam, úgy gondoltam következő biztos nem lett volna az
T49- zsinórban 3/3 T9 csata (pedig az új csodaTD-t szerettem volna irtani)
T20 - 2/3
TVP- 15/11 -
A T34/100 nem olyan rossz tank szerintem sem .Alapból hátul sunnyogok vele mindig , még top tierként is .Már van benne 50K xp és át is léphetném ,de inkább megtartom az xp-t a T9-es csodára.
Emu : Ugye nem három csata után jutottál arra a következtetésre , hogy változtattak az MM-en ?
Ezt a marhaságot más oldalon is lehetett olvasni ma . -
mcwolf79
veterán
"elvileg" nem nyúltak a MM-hez

-
Emu
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
T34/100-al én is így voltam: végére belejöttem, lett hatodik érzékem, és élveztem is a játékot vele. Viszont a VTU-t nagyon nem értem. Tegnap volt olyan köröm, hogy top tankként 24 lövésből 19 találat és ebből csak 6! átütésem volt. Nekem alig magasabb az átlagsebzésem vele, mint az elődjével...pedig volt bőven 1600 felett is egy darabig.
MÁS: MM-be belenyúltak most? Tegnap feltűnően sokszor voltam toptier kb. 3/2 csata...
-
jano_77
nagyúr
Nekem tegnap előtt lett meg a T50, de én pont a végére egész "megkedveltem" a TVP-t! Sikerült 50%-ra hoznom a szar WR és a sebzés átlagom sem lett végül annyira foch. Egészen használható tank, csak nem szabad nagyon közel menni a fronthoz. De azért minden szívfájdalom nélkül fogom eladni, ha vált a TOTT!
-
Emu
őstag
Hihetetlen ez a TVP VTU, mikor már úgy vagyok vele, hogy a maradék XP-t betolom freeből és eladom, hogy ne is lássam, akkor jön egy kör ahol minden bemegy amit akarok, és kapok egy ászt. Utolsó 50 csatában megromlott a kapcsolatunk, a papíron jó 8.8as ágyú pocsék, átütő találat esetén a veresegyházi asszonykórus elénekli az örömódát. Már kevesebb mint 20k xp kell T50ig...
-
-
otto14
őstag
Ha alt+tabolok a játékban, eltűnik a tálcáról az alkalmazás, ha pedig visszalépnék a játékba alt+tabbal, akkor kiírja a monitorom, hogy out of frequency és alvó módba lép, csak játék restart után tudok megint játszani. Találkoztatok hasonlóval? Modok nincsenek.
-
mcwolf79
veterán
Hát így nézem a stream-eket és játszva ellene nagyon ráfér a nerf erre a Grille-re. Ezt a WG elqrta, nem kicsit,nagyon. Valahol meg lehet nézni a statjait a tanknak globálisan ? Mert sztem eszement értékeket kapnánk róla.
-
mcwolf79
veterán
Lol QB 7xxx sebzéssel, 6000 assist-tal csak másodosztályt kapott erre a xarra
Hol van az ászhatár??? -
mcwolf79
veterán
Nem tudom ennek a Grille 15-nek milyen papírból van a tornya, de elég masszív. Egy meccsel ezelőtt IS-4-gyel löttem tornyon repesszel kb. 20 méterről hatástalanul, most meg az E100-zal nem tudtam megsebezni repesszel:
[link]És nem ezek az egyedüli esetek, mikor tornyonlövöm repesszel,és nem sebez. Valami itt nem kerek.
-
Bingisz
addikt
Milyen jól sikerült kiegyensúlyozni ezt a Grillét.

-
törölt tag
-
jr1994
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Azt hiszem nem volt még linkelve, de ebben az írásban részletezik a szakasz bónusz/büntetés újdonságokat, és a végén a whats next-ben van szó róla.
"Further on in development we will be moving towards platoons of the same Tiers and will disabling the ability to go into battle within a platoon of vehicles of different Tiers."
Mintha olyan nehéz lenne most azonnal letiltani a trollszakaszokat

De a folytatás még jobb:
"This will allow us to make necessary improvements to the team matchmaking system. Unlike the already existing one, that forms teams depending on the queue to a battle within the server, the new system will be more focused on the equality of the opposing teams by Tier and type of vehicle. It is planned that the teams will be formed on the principle of 3-5-7: 3 top-Tier tanks for the battle, 5 medium Tier tanks and 7 tanks of the minimum Tier."
Tehát ha 3 db 10-es összeáll szakaszban, mindig egyedül ők lesznek 10-esek? Ez úgy hülyeség ahogy van.
-
emre
veterán
No és vannak már mod-ok?

-
mcwolf79
veterán
Ezzel a troll szakasz büntivel adtak a xarnak egy nagy pofont.
Akik eddig behozzák T10-be az alacsony tier tankokat ezután is be fogják, nem fogja érdekelni őket, hogy kevesebb XP-t kapnak.
Egyáltalán nem is kellene engedni, hogy adott tier-be oda nem való tankokat behozhassanak. -
joergie
őstag
válasz
Szepi1979
üzenetére
Ezt találtam ON-ban:
0.9.13-ig, egy mag teljes 100%on ment nálam, mig a többi csak egy kicsit dolgozgatott - ez javult a hangok kulon feldolgozasaval (0.9.14) de egyikuk folyamatosan 100-on pörgött míg a GPU terhelése a grafika beallitasok valtoztatasaval aranyosan nőtt-csökkent de max 80% volt. (4mag4GHz, egyik folyamatos 100%)
0.9.15-ös tesztszerverrel kiegyenlitett a magok terhelése és a GPU 100-on teper, ergo a korábbi CPU limitből GPU limit lett de ez nem azt jelenti hogy a grafikai valtoztatások miatt jobban enné, mert e mellett komoly FPS növekedés is jelentkezett ugyanazon beallitasoknal illetve nem tudtam (nem is nagyon neztem igaz) CPU limitet létrehozni. (4mag4GHz, mindegyik 60-80% között, minden maxra allitva kiveve az arnyekok visszavéve ultra-rol maximumra, ami 50-ről 80FPS-re valo ugrast eredmenyezett)
Probaltam monitoroztatni de az AB nem akarta az igazat...
A procidnak a magjai külön frekin skalazodnak tehat nem lehet tudni hogy épp idlében csinal valami aprosagot vagy dolgozik illetve a gépedben levő 7770-nel GPU limited van, ezért nem latod. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ahogy gondolod.. Pedig jól jött volna, ha estig összeszedsz másfél M ezüstöt a T54-re..
-
Szepi1979
senior tag
Létezik hogy megvalósult a több magos támogatás? Mind a négy fizikai mag 45-50%-on meg.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nincs, mert ma kijött a 9.15
(#43310) +SoulRiever- Szólj, ha kell az accom játszani, most úgy is melózok este 8ig..

-
SoulReaver
veterán
Már nincs teszt szerver?
-
diegho
nagyúr
A szerverek lagolnak ennyire ma, vagy a netem extra fos? Konkrétan teleportálok, késik a lövés, néha megáll az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu ray írás és írási hiba
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont a legtöbb tankomban alig van 5 darab Gold és van olyan is amiben nincs. Buldogban pl a táras ágyú miatt tök felesleges a gold .
Ezt a marhaságot más oldalon is lehetett olvasni ma .
Hol van az ászhatár???