Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Rammos med küldinél még sose örültem így városnak Pershingel

-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az OMC modpackban már benne van a tanktípusonkénti automata küldetésfelvétel

Más:
Egyébként mit csodálkoznak egyesek, hogy a hülyék ellepték a magasabb tiereket? Tomato Józsi meglátja az első heavy küldit (1 kill + sebezz ezret), "hú, elő kell vennem az E-75-öt ehhez" Mivelhogy a T5-ös tankjaival 150 az átlagsebzése, meg sem próbálja T9 alatt
A többiről nem is szólva.Nekem elsőre elég jól sikerült

-
gergom91
tag
Egy gyors kérdés :
Ha egy ilyen videokártya a leggyengébb pontja a gépnek, akkor mi az a legnagyobb beállítás amin még szépen fut a játék? -
fradi81
veterán
Várom már az object 263-at,

Nekem azért elég lesz a 290-es alap átütése, nem kell gold a zöld színhez
-
Patrick76496
őstag
válasz
jr1994
üzenetére
Néztem róla videót, újragondoltam, tényleg nem olyan rossz dolog. Keverés szempontjából viszont tényleg nem jó, azt (is) szerettem volna.
Egy-két 6k sebzéses Foch 155 kör. Tudom nem nagy szám T10-es TD-vel, de ennél jobb nem igazán lesz. Nem nekem való ez a TD-zés, baromira korlátolt így a játék, inkább maradok a medeknél. A mai játék nagy részét pedig még élveztem is vele, a végére viszont nagyon csúnyán elb*szódott az egész. Mondjuk a mai napig nem értem, miért is volt annyira OP ez a cucc, hogy nerfelni kelljen az alfáján kívül más adatait is...
Amúgy a második körre lazán meglehetett volna a TD-15-ös küldi, de én barom most legelőször elfelejtettem bekapcsolni.

-
szallasi007
őstag
HUNW igazán okos klán tagjait innen is csókoltatom!!! remélem annyira értelmesek mint ahogy játszanak
-
rlazol
veterán
ha az x-et lenyomod, stabilizálod a lövegcsövet, de attól még szabad nézetbe nem tudsz visszamenni.
a jobb billentyű nyomva tartásával tudsz nézelődni szabadon artyként is, de az aktuális nézetből.
Olyat, h az artyt becélzod felső nézetben és után visszajössz normálba és ott nézelődsz csak a fentiek kombinációjával lehet,tudtommal.fradi81 - mit kell nézni? látom a nyilakat, de nem értem. oké, h ez kevés sebzés az E50-vel, dehát naponta látunk ennél sokkal rosszabbat.

-
galervin93
addikt
Végre eljutottam arra a szintre, hogy csíter lettem. :-D Honfitársunk nem fért a bőrébe, miután T-150-nel fésztufész kiszedtem, egy gyöngyszem a sok közül:

[link] pontpontpont :-D
Amúgy egy tök gyenge kör volt, mármint megnyerhettem volna, Erlenberg, egy bázist kellett volna foglalni, a végén nálunk maradt egy afk Covenanter meg én, az ellennél egy Sherman III (egy lövés) meg egy Pz IV H full hp-n. A PZ meg én benn voltunk a cap körben, közben jött a Sherman, akiről oldalról pattantam (vicc), egy lövést még eleresztettem a PZ-be, de seajnos kiszedett. Elbénáztam, mert kicsit elvonta a figyelmem az anyázó kolléga, mondjuk nagy kaliber lett így is 2000+ sebzéssel, de jobb lett volna a szájízem egy egyedül kiharcolt győzelemmel. -
-
zozyk
addikt
Melózok,csak estefelé leszek.
Pénteken leszek majd reggeltől.Ezt az egész küldetéses faszságot valahogy ki-be kapcsolhatóvá kéne tenni...
Benyomtad a küldetést,mész az A kalapba,nem nyomtad be mész a B kalapba,csak olyanok játszanak veled,akiknek kell/nem kell szenvedni 1-1 küldiért,és akkor nem kéne pöcsök miatt szívni annyit... -
zozyk
addikt
Vicces ez a mai nap,inkább hagyom is a francba...

0/6-nál már majdnem alt+F4-et nyomtam,de gondoltam 10 meccsig elmegyek.
Az 54 sebzés/1 kill és foglalós csapattársakról meg nem is beszélve
-
h1mpi
félisten
-
[HUN]Dani
őstag
Na ha már mindenki kapott valamit akkor én is megosztom.
Tegnap este megkaptam valakitől, hogy reméli a családom és én is meghalok rákba a lehető leghamarabb. Beteg f*sz az ilyen.. 
-
emre
veterán
napi bölcsesség rovatunk következik

-
Magany
tag
Na várjatok ... nem tier limites a küldi? Valamiért az van bennem hogy 4 estől felfelé teljesíthető csak. Amúgy 59 16 al AMX 12 vel meg a drága kis stuartal szoktam próbálkozni. Most hogy este meg lett a táras ágyú az 59 16 ra majdnem meg lett a dolog de sajna mindig meg talál egy IS3 vagy hasonló tank és egy lövéses vagyok nekik.
-
[HUN]Dani
őstag
Ez egy jel lehet, hogy hagyjam a fenébe az artys küldiket?

-
Ez nem sírás !
Tegnap gyalázatosan ment a játék a saját hibámból is . Annyira ráfeküdtünk a küldetésekre T10-ben , hogy volt csata amiben nem is sebeztem és elvéreztem az elején. Kicsit későn esett le , hogy nem minden küldit kell vagy érdemes T10 ben csinálni . A csapattársakról csak annyit , hogy a kill lopás nagyon feltűnő mostanában. Volt egy csata amiben két táras tizes -el voltunk és jött mögöttünk végig egy Leopard PTA és megvárta amíg lesebezzük az ellent 400HP alá és csak akkor lőtt. Mivel magyar volt el is küldtem melegebb éghajlatra még a csatában .Vagy amikor 50-120-al rámentem egy AMXM4-re sehol senki a közelben mert a sarokban bújkált és beírom , hogy szeretném lerammolni mert 37 HP maradt benne erre jön a buldog a map másik oldaláról és kilövi .

-
PitLee
őstag
Régebben én a "boci" hitzone skint használtam nagyon déjzános kis boci
hadsereg lett tőle,+ a paintball módot ahol átszíneztem a lepattanót rózsaszínre az átmenőt pirosra.
Volt hogy a Ferdinándot elől meglőtték és a másik oldalon hátul jött ki, amúgy arra használtam, hogy az olyan gyenge pontokat kutassak amik nincsenek jelölve, nagyobb hp veszteség esetén gyors átforgattam a nézetet, hogy hol lőttek meg. -
jr1994
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nem kibaszás mert kvázi 0. skill, tehát hacsak nem akarod keverni őket fiú legénységgel, nagyon hasznosak. Van egy teljes második skill de a harmadikhoz amit már te fejlesztesz csak annyi xp kell mint más legénységen második skillhez, tehát azonos mennyiségű csatával sokkal jobb lesz a képzettségük mint egy hagyományos legénységnek.
-
h1mpi
félisten
Ja ez így van "elméletben" tudod hova kell lőni. Ma Jp II-vel toltuk sokat és sok esetben full beszűkülve a kör szélére ment
De E-25-el is szokta még csokival is.Nekem magamhoz képest jól adta ma:

-
emre
veterán
És amikor sikerül kétszer egymás után kigyújtanod az ellent az érzés megfizethetetlen lesz. De azért ennek sincs túl nagy jelentősége, mert a löveg sem lesz pontosabb ha 60x-os zoomot használ valaki, úgy az esetek többségében az ember örül a tiszta célpontnak, nemhogy még a bohóc skint is figyelje ami 150-200 méterről nem is látszik rendesen.
-
emre
veterán
válasz
csapee
üzenetére
Nem. Azok békén hagytak, de volt más ami elvégezte helyettük. Egyébként nem szégyellem használni a hitzone skint, sajnos nem vagyok túl okos, és csak néhány gépen tudom fejből pl. azt hogy hol tudok ammorack-et vagy üzemanyagtartályt lőni. Mondjuk az ezt megelőző peccsnél pont nem használtam mert zavart, meg túl nagy méretűvé teszi a modpackot.
mod: lol
Nem is ennek a csatának az eredményét tettem be. Ezt bezzeg senki nem vette észre. De ha nekem is csak ennyire tellett lehet jobb is ha nem erőltetem a játékot. -
emre
veterán
Csináltam én már mindent mindenhogy, de semmivel sem ment igazán jól. Ennek vajon mi lett a vége?
-
-
emre
veterán
Hogy ne csak akkor írjak mikor megy a szekér...szóval ma alulmúltam önmagam.

-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Eljön majd az ideje.

Egyénként meg minek neked a küldetéseket csinálni ha így is tele vagy női legénységgel?

-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz
üzenetére
Első körre meg is adta, pedig végigtelefonáltam a meccset.

(#23302) [HUN]Dani: Tessék jönni a cvakk-ba.

(#23379) Joe.36: Bocs, de az XP-ből nem lehet megállapítani, hogy mennyit sebeztél.
- - - - - - - - - - - - - - -
Egy jobbféle 113-mas kör:Az Object 260-ról már rég lemondtam, de legalább ez a tank mindig itt lesz.

Ezt a képet meg csak úgy itt hagyom. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
T-54-el nekem is összejött egy szép körben
Ma először láttam (messziről) Stug IV-et, az ellenfélnél, de nem alkotott nagyot vele, bár egész jó játékos volt. Már önmagában a millós kredit mennyiség miatt megéri megcsinálni a küldetéseket.
A nehéz tankos részben elakadtam a rammolós küldinél. Egyszerűen nem jutok lehetőséghez; amikot meg mégis, akkor nagyvonalúan kilövik előlem 10 méterre
ugyanez a medes változatban jóval hamarabb összejött. -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ezzel valaha is meglesz a tank ász, de most kettőt futottam egymás után

Csak tanulok én is lassacskán
És viszonylag új a legénység, még az első skill (álca) is csak 65 % körül van.
[ELC AMX tank ász Malinovkán] -
zolika15
tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Koszonom a gyors valaszokat

-
emre
veterán
válasz
zolika15
üzenetére
Frissítsed az xvm-et, illetve ha van ingame stat mod akkor azt is. Vitiris Full Tank Stat graphical & color message v5 0.9.5
(#23418) sebijani1982
-
sebijani1982
senior tag
válasz
zolika15
üzenetére
World of tanks by Cleverland Facebook oldalon a megoldás:
Sziasztok.
Aki ilyen ablakot lát csata után az töltse le az új 5.5.1.2 xvm modot. Legyen az aslain's vagy sima xvm.
Üdv. Pyter[link]
http://wothungary.hu/xvm-modok/aslains-xvm-mod-v4123-095 -> ennél már van frissebb.
Tetszik · · Megosztom · 2912[link] oldalra felmész pl. onnan a downloads-ból leszeded a frisset.
-
zolika15
tag
Sziasztok egy kerdesem lenne h miert van az szemelyes kuldetest teljesitettem es tiszta ures az ablak nem mutatja miket kaptam mitol lehet ez???:/

-
rlazol
veterán
a no cap helyét átvette a no kill, amióta ezek a küldik vannak

-
diegho
nagyúr
válasz
sebijani1982
üzenetére
Randomban jobb a 128-as, 8-as team battle-ben jobb a nagy, mert 2 lövés a tankok zöme.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Scheff
üzenetére
Kipróbáltam, pont azért kérdeztem, hogy most User error van, hogy nem tudom használni. Vagy esetleg a normál gondolkodás szerint is a nagyobb átütés, gyorsabb töltés bár kisebb sebzés a nyerő taktika ezzel a TD-vel.
Használtam alap lőszerrel, 215 pen nekem kevés, hiába célzom a gyenge pontot, ha a löveg nem lövi, hanem "dobja" a lőszert. (Túl íves) Repesszel hiába próbáltam, 300-600-nál nagyobb sebzés nem jött össze vele, még a tankok fenekét ért találatnál sem. Volt Full Goldos csatám is, ott is voltak számomra fura dolgok....Persze ez az én hibám is, még a zöldektől is fényévekre vagyok....
A sniperkedés, viszont nagyjából jól megy... Akkor marad a hosszú löveg.
Az is fura, hogy 10 csatából 8-szor X-esek között kell játszani, de X-esből van mondjuk 8-9, IX-esből és nyolcasból 4-5 összesen oldalanként. Mindig ennyire fel dobja ezt a tankot az MM, vagy csak én látok rémeket?
Köszönöm válaszod!
-
Scheff
tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Nem játéktudástól, hanem játékstílustól függ. Miért nem próbálod ki mindkét löveget?
-
PitLee
őstag
válasz
xAttilax
üzenetére

http://www.kephost.com/images4/2014/5/11/a1_2014_5_11_tggaanu2s2.gif
Én szerettem menni a nehezek mögött suport-olni és jó móka volt a troll gun.
A rengeteg modul sebzésről már ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sose késő, a másik egérgomb a jobb, a tankot meg az X rögzíti(lövegkitérítés szélső határát elérve nem fordul utána)