Hirdetés
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Azért elbeszélgetnék annak az anyukájával, aki miatt a prém artym használhatatlan lett. Az összes arty pontosabb lett, az enyém meg valami elképesztő módon pontatlan. A full összeszűkült eddig 100%-os lövések mennek a toronyóra minden irányában. Eddig simán láncon tudtam tartani egy VIII-as heavyt, most örülök, ha eltalálom... Komolyan legszívesebben írnék nekik, hogy vegyék vissza, mert ez így semmire nem jó kb...
-
emre
veterán
Valamelyik HSC-s kolléga említse már meg Repesztek-nek hogy top E50-el nem illik full base camp-et nyomni. Remélem most csuklik az anyja egy darabig.
-
-
h1mpi
félisten
QB a nézőivel szakaszozik, milyen jó fej

-
h1mpi
félisten
Valaki olvasta az összefoglalót? Megtisztelő, hogy 2 helyen is szerepelek, de a hsz gyűjtés (ott is én vagyok) részét nem értem.
Mivel ez lokál topic, így hsz gyűjtésre nem is alkalmas, vagy tévedek?Flood-ot kerüljétek, ne itt gyűjtsetek hsz-t (pl.: flood)vagy hsz gyűjtés
-
diegho
nagyúr
Valakinek van kedve T7 heavy-vel jönni, amikor én T6 meddel megyek? Van 2 küldetés amit nem tudok megcsinálni, mert állandóan top tank vagyok.
-
zozyk
addikt
ARL ász.
Nemsokára búcsúzok tőle,így ideje volt.
replay -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Jól adta
A BP-vel nekem is városi pályán lett meg az ász, talán Ruinbergen (nem épp a csapattársak segítségével
).
Top tierben vagy 1-2 8-as tankkal még el lehet vele boldogulni, de általában nem egy élmény vele játszani. A szorzókat megcsinálom vele, aztán lassan (még 30k xp) eladhatom végre
-
mcwolf79
veterán
No comment:
Black Prince top tier-ben városi pályán![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elég frusztráltak lehettek, mert gyak. csak a legvégén tudtak megsebezni, mikor az T-34 a hátamba került, és ontani kezdte az aranyat.
Látványosan előnyös néha a magas ROF.Mikor szerencsétlen kénytelen végig tétlenül érzékelni hogy leamortizálom... Megfizethetetlen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kapom az ammo rack-et a T-34-3-tól, megjavítom, jön egy kis fight, utána kapja a BL-9 olmot az arcába.

Utána közölte nem tetszését chat-en.
Ászt ért ez a kör az IS-3-mal.
Fejlesztett torony+lánc kell rá még.
Szerk.: A legénységi skilleket nem nézni, mert még ezek még azok a fiúk, akikkel kezdtem az orosz ágat anno régen, csak lusta voltam átképezni őket valamire is.

-
1 hete nem tankoztam, mondom ma toljuk kifulladásig 4 csata 0 win.
Egyedül a T-34-85-tel tetszett, hogy 900 hp ugrott a Tiger-ről.
-
diegho
nagyúr
A hellcat mennyi camo nerfet kapott? Nem játszottam vele fél éve, de ahol eddig lőni is tudtam ott most lövés nélkül is látnak. Legénység ugyanaz.
-
törölt tag
Az ilyen nyomorék kis pöcsöket kéne kitiltani a játékból....
Feljelentett, mert ELC-vel ki mertem lőni... mert tanuljak meg játszani, mert az ELC nem TD-zni való...
És feljelentett mert sértegettem, mert meg mertem neki mondani, hogy tanuljon meg játszani sírás helyett, mert be mertem lépni a játékba, mert meg mertem születni... -
fradi81
veterán
T-25 ace 7 kill

replay -
jr1994
addikt
Jeeeeeeeeee megvan az 5000 spot
Med és TD küldit kell elitre javítani vagy az utolsó 3 artyt megcsinálni és megvan a HTC 
-
emre
veterán
-
Dr_Syrex
senior tag
Találtam egy fél évvel ezelőtti wotinfo-s topikot a magyar klánok (wn8 átlag szerinti) erőviszonyáról: [link]
Akkor egy srác foglalkozott vele egyénileg.
Elérhető most valamilyen aktuális rangsor?Csak azért érdekel a dolog, szeretnénk felvenni legalább 20-25 normális játékost (1000-1600 wn8 viszonylatban), de ez jóval nehezebb, mint vártam. Leragadtunk 62 főnél, amiben már tartalákosak és inaktív tagok is vannak.
Magyar klánból rengeteg van, de a top 10-et leszámítva mennyi ebből a "jó közepes" erősségű? -
emre
veterán
Akkor a gyújtogatós küldihez a Cromwell jó választása volt.
(és a statomat is javíccsa)(#24524) LicskaiJ
Értem én hogy gőzgép de mi hajtja?
Szóval egy médium tech tree akciót mi a bánatos lófaxnak kell kiterjeszteni a korcs light ágra?
Semmi bajom azokkal a gépekkel, de ez egy médium ág. (pont) -
emre
veterán
Urak, nem találok infót hogy a küldetéshez milyen tier limit tartozik. Valaki fel tudna világosítani?
Gondolom T5-ös géppel már lehet csinálni.
(#24521) Dobi 562
Hát a kényszer.... a wt-s kolléga nagyon ki volt akadva, mert egyrészt amíg odaértem szart sem talált el, másrészt a sok light ellenére nem volt folyamatos spot azon az oldalon. Ami engem meglepett, hogy a kezdőjükön levő és a sínen áthaladó 2-3 gépet is én spotoltam amikor a csata elején kinéztem középen.
-
törölt tag
A sok ász után végre egy Topgun is összejött a csajokkal.
Pár csata és meglesz a csőre a harmadik csík is.

-
Tomi0703
addikt
-
emre
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
kényszerből
replayKözépre akartam menni, de a kolléga (wt-vel) egyedül maradt azon az oldalon egy jpze társaságában, miközben ment rájuk egy E5, T54, M48 meg mittudomén még mi. Így átmentem kicsit besegíteni és ez lett belőle. Amikor ott szerencsétlenkedek az E5 mellett az csak azért volt hogy fordítsa felém a tornyát, mert másképp nem tudták belőni.
Meg egy replay-t elbsztam, mert meglett a heavy 15-ös is ST1-el, de berágtam és nem vártam meg a csata végét ezért minden eredmény elveszett. Szóval egy E100 egy E4, egy E75 meg mittudomén még mi segített a 10k össz sebzésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1500-at megyek átlagba és folyamatosan esik... pedig jó lett volna ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy meg 2052 dmg az átlag a 9 csíkra, ami nem kevés, de ki tudja

Mivel ez lokál topic, így hsz gyűjtésre nem is alkalmas, vagy tévedek?