Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ez a T32 számomra egy óriási csalódás. Volt egy AFK ST-I az ellen kezdőjénél Swampon. BEforgatva láttam rá és a T32-vel 10 lövésből 1 ment át! Ez nem a megtartós kategória, sokkal inkább a T34.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
@Tomi0703
Elnézést, lehet, hogy félreérthető voltam: jobb egér gomb folyamatosan lenyomva tartva.; rögzíted vele a célkeresztett az adott irányba, a tank mozgásától függetlenül (kivéve pl. TD-k a kitérésen túl).
Nem autoaim-ként dobod rá a cél közepére, hanem kicsit félrehúzva, így nem "ugrik rá".
-
Departed
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát igen, borravaló a neve, a 40ezer forint kicsit sok borravalónak.
A kisebbeket megérdemli mert nagyon jó a stream-je.
Ismertek még mást aki hasonlóan jó játékos és hasonlóan szórakoztató?
- Szakállas káromkodó nézőkkel nem törődőt inkább nem kérek köszönöm, bármennyire jó játékos (sorry Circon, belőled egy csipetnyi is elég volt
). -
-
bluyoo
nagyúr
válasz
rlazol
üzenetére
Tudni tudok mondani valamit. Viszont lehet nem nekem kellene tanácsokat osztogatni a témában.

Mindenesetre nálam a Tiger I-en a rádiós: elitalakulat, helyzetfelismerés, harmadiknak jelenleg a javítás van 70%-on.
A lövész: elitalakulat, mesterlövész, és a pillanatkép van 70% -on.
Szerintem van értelmük. Bár összehasonlítani valamit is ebben a játékban igencsak nehéz. Még ugyan azzal a tankkal, képességekkel játszva is egyik nap unikum, a következő nap meg még tomatónak is gyenge a játékom.
-
emre
veterán
-
joergie
őstag
válasz
bullseye
üzenetére
Én a lövések jó felét, ha nem többet ezzel eresztem el, és ugyanazt a statot csinálom mint előtte. nem kell a célzással görcsölni, meg könnyebben elengedem, ha nem talál, nem idegelem fel magam ha mellémegy, lepattan.
Én nem nézek QB streamet szóval nem tudom miről van szó.. Igen autoaim indicator a neve. -
bullseye
addikt
-
joergie
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
nem az általam írt mod. nem tudom mire gondolsz. nem írok modokat, és nem találtam olyat ami tökéletesen kielégítené az igényeimet, de ez megfelel. nincs hang, cserébe viszont kiírja a célzott tank típusát a célkereszt alatt sárgával. emellet használom az armor penetráció indikátort, tehát a célkereszt piros, narancs vagy zöld vagy fekete attól függően hogy nem tudom átütni épp, talán át tudom, valószínűleg át tudom, vagy takarásban van. tehát ha nem fekete, van rálátásom az ellen tankjának sulypontjára(gondolom oda céloz).
Úgy néz ki, hogy kattintok bárhova jobbgombbal, az ágyú ráforog a spottolt tankra, és követi. lőni én lövök jobb gombbal.
Sokmindentől függ, hogy pl mozgó tankra érdemes e rálőni. toronyforgás, skulo sebesség, ellenséges tank távolsága, sebessége, mérete, páncélja. pl centurion tier9el bárhol bárhonnan eleresztem ha zöld, mert jó a toronyforgás, jó az átütés és irdatlan a skulo sebessége. -
Tomi0703
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Na ne mondjátok, hogy nem látjátok a streamjei alatt. Akkor látszik, mikor a tankból csak egy kis rész látszik, ő ráviszi a célkeresztet, lő, de sniper módban marad és hátramegy, majd előre a célkereszt pedig ugyanott marad. Nem autoaim, mert az bevágná középre, nemde? Vagy ilyen jól kezeli az egeret, hogy ezeket az apró mozgásokat lekövesse azzal?
(#23077) joergie: Viszont ez akkor mégse az általad írt mod. Amúgy kattintasz és előbb magától ráviszi a keresztet majd lő?

-
joergie
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
aimbot vagy ilyesmi. nemtudom, az újat nem tudom hogy működik, én egy régebbit teszek rá az aslainmodokra mindig, azt tudom hogy működik, az azt és úgy csinálja, amit én akarok. Legális? nemtudom. Hivatalos wot eu forumon találtam november elején. korábban ebben a fórumban linkeltem is, keressétek meg
itt keressétek -
joergie
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Én olyan autoaimet használok, hogy bárhova kattinthatok, a kattintáshoz viszonyítva a legközelebbi spottolt tankra viszi az autoaimet, tehát nem kell az ellen tankra kattintani, nem kell a sziluettet keresni, nem kell forgatni a kamerát hozzá , hogy ráláss, bárhol bármikor ráviszi. Lehet ő is ezt használja.
-
csapee
őstag
Ha mar QB, Type59-et lehet nyerni nala. Teendo - egy allat replayt bekuldeni. Xp, sebzes, kill szamit.
Mondjuk a SnakeHungary amokfutasa mar jo alap lenne. -
Tomi0703
addikt
Amúgy az valami mod amit QB is használ, hogy nem autoaimot használ, hanem ha ráviszi a tankra a célkeresztet, az ott is marad és nem mozog el.

-
bluyoo
nagyúr
válasz
rlazol
üzenetére
Köszi! Sajnos nekem ez az akció kifújt három nemzetnél, de legalább +9nap prémium megvan (és persze amit mindezalatt összelőttem).
Mára megkedveltem ezt a rusnyaiságot, a lassúsága ellenére is. Pedig inkább a sűrűjébe szeretek lenni a csatának.
Kézit használok rajta. Viszont nem emlékszem, hogy alkalmaztam volna. Azért is vettem le, és került fel a nagy javítókészlet a kicsi mellé (mert ugye sokszor szitává lőnek vele
), erre azonnal lángba borult! 
Na mindegy, visszatettem. Csak ugye vele egy időben megléptem a KV-85-el, erre az is porig ég ....
Automatát csak a két tigrisen használok (szerencsére mióta fent vannak vagy 10X gyulladtam ki).
Ezekszerint nem csak a véletlen műve, ha eleve csökkenti a tűz esélyét. -
Tomi0703
addikt
Belenéztem QB streamjébe... Baszki egy csávó 100 fontot adott neki!

-
szallasi007
őstag
Azért az kemény mikor panaszkodnak hogy nem spotolok és hogy buzi light. Passzív spot fogalmat szerintem el kell felejteni.
5 kört mentem vele és mind az 5 kb erről szól. Felspotolom a fél ellenséges - nem a suicide spotter modján hanem szép lassan bokorról bokorra - csapatot a csapattársaim meg nézik őket, azt nem tudom hogy ezek a való életbe milyenek lehetnek de a birka szó jut eszembe róluk.
-
-
rlazol
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
grizlisandor - több megoldás is van: ha vmelyik legénységi tag meghal (és nem gyógyítod meg), az nem kap XP-t. A másik, amit dfsz írt: ha pl a tag 93%+x XP-n van, amikor átképzed 80%-ra, az x hozzáadódik a 80%-hoz. Így az első okból származó kicsi különbségek okozhatnak nagy eltérést. AZ egyik tag 94%-on van, a másik 93+22000-en, akkor az egyik 80-ra képződik a másik 89%-re fog állni.
Igen, a Béla igen jó páncélt kapott...
bluyoo - Gratula! kics vagy nagy tűzoltód volt a TOGon? mert a nagy eleve csökkenti a tűz esélyét.
-
289 pen-nel nem tudtam belőni a Béla alsó lemezét, se a géppuskanyílását; ez mi?

Jah, hogy kapott buffot, akkor nem szóltam. Ph3lan mondta valamelyik videójában, hogy így buffolva komoly ellenfél.
-
[HUN]Dani
őstag
Ez a hülye event.. Mintha kényszerből kellene játszanom. Teljesen a stat rovására megy, hogy tök nagy hülyeségeket csinálok, szóval i'm done.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
dfsz34
üzenetére
Majdnem 600 csatát toltam idáig vele, szóval belefért.
Mint említettem ezzel keressük a pénzt. Nem mintha az én gépparkomat nehéz lenne eltartani, de prém nélkül azért kell egy kis plusz a fejlesztésekre.
Most már azért 1000 környékén hozom a sebzést. Az elején, alap legényekkel azért máshogy adta.
Pl. ma: TOG II* Wins:3/9 Átl.Sebzés:955 WN8:1 531
Szerk.: Na meg kell egy kis szerencse, hogy jó fele induljon az ember. Nem egyszer lemaradtam a csatáról. -
dfsz34
őstag
válasz
bluyoo
üzenetére
A frag-et én is toggal gyűjtöttem a legkönnyebben. A sebzés része talán nehezebb, 1e fölé nekem legalábbis nehéz vinnem az átlagot, tehát 150 csata kellett volna vele. Mondjuk még az sem annyira vészes mennyiségű csata, főleg, hogy gondolom a kredit is kellett, azt meg termeli a tog a maga szintjén.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Tomi0703
üzenetére
Sajna az egyetlen egy angol vasam amivel csinálhattam ... plusz az egyetlen egy farmoló tankom.

Mondjuk meglepően könnyen ment vele, a német ággal ellentétben itt a sebzés jött lassabban.
Az orosz küldetést is egyedül a KV-85-el tudom csinálni. Lassan az is kész van, bár közben az IS is "kigyűlt".
A többi nemzetbe meg bele sem fogtam ....(#23054) Tomi0703
Lassú, de mégis vannak esetek amikor a csapattársakhoz képest gyors vagyok.
Felderítő kitüntetés, 2,5
levadászott arty (a 3.-at egy tolvaj lenyúlta, hála ennek a marad az ellenségen 0,0001hp marhaságnak ...). -
dfsz34
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Ezek gyerekek, kölykök. Nekik már egy félreértelmezett köszöntés is elég indok a TK-ra. A bizonyos csata helyzetek értelmezése szintén bonyolult, például a passzív felderítés. Nekik a felderítés az, ha öngyilkos módon rohangál a könnyű tank, másra úgysem tudják használni. Lehetne még sorolni, de ilyen kölyköktől sokat ne várj, pláne mást.
-
bluyoo
nagyúr
Ja, a TOGII-vel befejeztem az angol küldetést. Lassan ment!

-
bluyoo
nagyúr
Azért néha tényleg ... a játék.
Annak ellenére, hogy a győzelmi arányom siralmas, ma jó játszani.
De történt hogy a TOGII-ről, és a KV-85-ről leszedtem a tűzoltókészüléket, helyette betoltam a nagy szerszámkészletet, mivel nem igazán lángoltak a masinák. Mit ad isten, a KV-85-el az első csatában, a TOGII-vel a másodikban égtem porig ....
Persze ösztönből nyomtam a gombot, szóval a két nagy javító is odalett!
-
[HUN]Dani
őstag
Mennyi retardált játszik ma te atyaúristen.

T71-el bemegyek egy csatába. Redshire normál csata t9. 30% esély xvm szerint, de ettől függetlenül nyertünk. Elején beírom, hogy a szar mm igazán bekaphatja amiért már sokadikra a rosszabb csapatba kerülök. Piros csapattársak meg egy uborka vk.béla nekem álltak, hogy én vagyok a paradicsom, engem azonnal jelentsen mindenki.
Közbe ellenféltől a S3AL-os gyerek azt írja, hogy he's blue actually. Erre a sok répa beírja, hogy ők nem így látják és hogy mi akkor más fajta xvm színezést használunk.
Mikor már biztos volt, hogy nyerünk gyönyörűen kilőtt a saját vk.b csapattársunk azért mert azt mondtam rá, hogy cucumber. Csata után rám írt egy ilyet: next time shut up big moron!!! f*ck you mother!!! 
Miután kilőtt, persze ment az adok kapok. Először felidegesített, de így utólag inkább vicces, hogy valaki ennyin így felhúzza magát.

Tegnap egy magyar srác himmelsdorfon rhm-el azért lőtt ~700-at a saját IS-7-be, mert levett róla ~10-20hp-t a meccs elején szokásos lökdösődés közben. Az se százas azért.

-
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hát nem tudom de csak 23000 xp hátránya van, egy kis elit képzéssel gyorsan behozza majd a többieket. Én a csata végén még a rádióst és meggyógyítom ha marad kötszerem, de nagyon valószínűtlen hogy azért ennyire lemarad mert többször hal, az meg tényleg biztos feltűnő lenne ha állandóan ez lenne.
Zozyk: köszi!
-
-
joergie
őstag
Még mindig senki nem játszik tier6-al?
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Indien-Pz megvan, kapott laprugót, majd eladom. Egyenlőre úgy érzem nagy lesz a barátság, ez az ágyúcső kitérítés valami hitetlen jó, az eddigi tankjaimhoz képest, ez már a Jumbo-nál tetszett nagyon.
(#23028) Szepi1979:
Ez egy jó ötlet köszönöm szépen!
(#23031) rlazol:
Felfüggesztés és Torony modulokra kell XP és mehet az e50 xp rush.
Egyenlőre kihagyom azt az ágat, majd egyszer.
-
zozyk
addikt
Na,a karácsonyi terveket szépen sikerült tartanom.
IS7,Maus a garázsban,T57 heavy kifejlesztve (hála az xp és a credit akciónak,kb. 100k xp-t szedtem össze 2 nap alatt) + pár kisebb tank is begyűjtve. (T20,T44, Cromwell)
Már csak kreditfarmolás jön,hogy az akciós áron meg tudjam venni a T57-et.

-
rlazol
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
panther 2 szenvedős amíg stock, legalábbis nekem az volt. viszont az e50 kárpótol.
-
emre
veterán
-
Szepi1979
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
IS3-(BL9 kifejleszted)->IS8-(top löveget kifejleszted)-> most jöhet sz ST-I! a top löveggel kezdhetsz.
-
-
stork13
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az Aladár nem kapja meg a KT top ágyúját (L68) csak az L52-t.
-
fradi81
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jó választás nálam is ezek vannak. Hogy a P2 rossz, azt mondjuk nem mondanám, nem sokban különbözik az indientől.
-
Új tankokat akarok venni, 2 db-ra lesz pénzem, úgy számolom.
1 orosz tankot:
ST-1, IS-3
Tier9-ben az ST-1-el a top IS ágyúval nem sokra megyek, mire kiszenvedem a BL-9-et, megőszülök. Tier8-ban az IS-3 hamarabb meglesz, ha az ágyú meglesz és úgy állítok anyagilag, majd jöhet az ST-1. Mind2 tankra nagyon kíváncsi vagyok, mert heavy tankkal szerek a frontvonalban harcolni és mind2 alkalmas erre.1 német tankot:
Aladár, PantherII, Indien-PzAladár: Megkapja a KT top ágyúját, tűzerővel nincs gond. Sajnos ritkán találkozok ilyen tankkal és nem tudom milyen játékstílus illene hozzá, ha KT-féle támogató kihagyom, de mindjárt lesek pár videót jubobon. Kövi tankok, Béla, Egérke, hát Bélát kipróbálnám, de a Maus hidegen hagy.
PantherII: Rengeteg rosszat hallottam róla, elődjével sok bajom nem volt. Kövi tankok e50 és e50m egyik se tetszik.
Indien-Pz: TOP ágyúja veri a PII kolléga TOP ágyúját, meg tetszik a kinézete nagyon(bár nem e miatt kellene tankot választanom
). Kövi tankokra kíváncsi vagyok, a Leo PT és Leo 1.Én jelöltjeim Indien-Pz és IS-3, ha valakinek van jó ötlete, szóljon.
-
Departed
őstag
Hát lehet hogy Circonflexes statja jobb mint QB-é de maga a körítés egyáltalán nem tetszik nála - se a fazon búrája
se az ahogy viselkedik, rossz poénkodik a platoontársaival újra meg újra, és unalmas az is hogy rengeteg meccset megy egymás után ugyanazzal a tankkal, satöbbi satöbbi.
QB változatosan játszik, sose feledkezik el a nézőkről hogy tanítson szóval és külön mutatással is, tréfásabb és szórakoztatóbb. Nem csodálkozom hogy 3szor annyian nézik őt, mint ezt a szakállas csókát.
Innentől lényegtelen hogy superunicumabb az egyikük mint a másikuk, QB-t ajánlom ha megkérdezik.
-
h1mpi
félisten
Egy érdekes index cikk: [link]
-
joergie
őstag
Mostmár tier6 platoontársat keresek type58 melláé, vagy amx12t mellé vagy vk3001p mellé, elég sokáig, nem csak ma. 55%+ az elvárás

-
zozyk
addikt
Ma nagyon adta,igen jó nap volt,de mára elég.

Amcsi küldi pipa,~60 kill kellett hozzá
T54E1-re összeszedtem ~80k xp-t,még 22k kell a T57-hez.Élvezetes csatáim voltak,nagyon tetszett.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A T34-nek is ugyanolyan erős a tornya.
- Szakállas káromkodó nézőkkel nem törődőt inkább nem kérek köszönöm, bármennyire jó játékos (sorry Circon, belőled egy csipetnyi is elég volt
).
ha meg ennyi pénze van, ezerszer jobb helyekre is adhatja... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

se az ahogy viselkedik, rossz poénkodik a platoontársaival újra meg újra, és unalmas az is hogy rengeteg meccset megy egymás után ugyanazzal a tankkal, satöbbi satöbbi.