- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Tarill #232784 üzenetére
Battle Pass tájékoztató.
Ahogy h1mpi írta, megveszed 2.500 goldért az Improved Pass-t ami után tudsz venni 250 goldért 1-1 szakaszt (50/fejezet) így kijön a 15.000 gold/fejezet.
-
2thletme2day
őstag
-
Swinegod
őstag
válasz
Tarill #231420 üzenetére
T-92 simán csak szar, a Senlac az egyik legjobb lótátávval a játékban pontosan arra van, hogy csak pucold a répát az egyik bokorban és kispotolj bármit, bárhonnan, az Even meg arra, ha azért néha talán csinálni is akarsz valamit, esetleg pofátlanul előre menni vagy valami
-
válasz
Tarill #230980 üzenetére
Igen jól mondja lemusz ha lenne egy haverod aki besegít sokkal gyorsabban végeznétek. Ha csak a napi szakasz pontlimitet segítene kifarmolni már azzal is sokkal előrébb lennél.
Az előző szezonban nekem még csak az Stb-1 volt meg és azzal kellett végig tolnom az első divizióig. Erre a rankedra már direkt kihúztam tervrajzokból és megvettem a Kranvagent az Stb-1 meg a menetközben kihúzott 60 Tp mellé. És azt kell hogy mondjam nekem inkább a Kran ami szenvedős. Sokszor van hogy kitárazok aztán rámugranak többen. Az Stb-vel még vesztes csatában is tudok sráfot menteni vagy első helyen végezve hozni egyet. Nem vagyunk egyformák kinek mi jön be. A Vz. 55 nincs meg az lesz a kövi amit kihúzok a kövi szezonra, a karácsonyi kedvezményeket is arra raktam rá. Kiváncsi vagyok rá hogy jön majd be.
-
Phobion
őstag
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Tarill #230448 üzenetére
Ha fullos, a hetes és a nyolcas is játszható, csak érdemes óvatosan használni őket. De nekem mindkettő kifejezetten a kedvencem lett mindkét accon. (Nyilván nem annyira, hogy napi szinten játsszak velük, de ott vannak a garázsban.) A kilences és a tízes viszont nagyon jó. Ott mindkettő 4-5-6 perkes legénységgel figyel a garázsban.
-
köpet
aktív tag
válasz
Tarill #230413 üzenetére
Röviden: amelyik illik a stílusodhoz.
Tankelit, scheff vagy skill4ltu bemutatja őket részletesen.
Itt a Patriot szokott lenni az ajánlat, azt tartják a legtöbbre, de nekem pl. a Guard jött be inkább. A Liberté van még meg, az is használható, hozzám közelebb áll, mint a Patriot.
A Mutz nagyon hasonlít az Indien panzerre, ha azzal jó vagy abban sem fogsz valószínűleg csalódni. -
aginor
veterán
válasz
Tarill #230093 üzenetére
Med, nem vitás. A nehéz ágból a 9-es nem olyan rossz, az az előttiek nekem nem tetszettek. A 10-esről nem tudok érdemben nyilatkozni, mert az nincs meg nekem, de állítólag az a legjobb az ágon, de még így is messze van a metától.
A közepes vonalon sokan szeretik a Standardot (egyesek szerint az ág csúcsa), viszont a Prog 65-is rendben van. Én annak ellenére szeretem, hogy amúgy elég hosszú a töltésideje. Nem op a saját szintjén, de tök jól játszható az ágyú miatt. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tarill #176669 üzenetére
Január 13-án mikor kilépnél akkor szedd le!
Járt vki mostanában a Kiképzőtáborban - oktató rész?
Brahiból gondoltam bemegyek és megcsinálom újra és ahogy az első részt teljesítettem, a GYŐZELEM feliratnál kifagyott a dolog. Járt már így vki más is? Karácsonykor a Keresztfiam itt volt és az Övét is csináltuk - Neki volt még teljesítendő küldetése - és akkor is kifagyott! Ennyire elkefélte ezt is a nyominger WG?!
Mondjuk nagyon nem lepődnék meg rajta. -
kchryss
veterán
válasz
Tarill #170493 üzenetére
Amikor megveszi a tankjait lehet kérni "flag request" néven. Szinte minden tankján vannak zászlók.
Úgy van a rendszer nála, hogy ha nézed élőben az adását akkor kapsz x perc után y banánt, ha éppen sikerül neki egy tankot gunmarkolni akkor szintén kapsz banánt. Ez a "banán" nála a fizetőeszköz, ezzel tudsz zászlót kérni egy tankra vagy ha tank request adás van akkor ezzel tudod megkérni, hogy azzal a tankkal játsszon amivel te szeretnéd. -
kchryss
veterán
válasz
Tarill #170407 üzenetére
Skill4ltu - Type 5 Heavy Techtree Showcase
37 perc 43 mp-nél beszél a gold lőszerről. -
kchryss
veterán
válasz
Tarill #170407 üzenetére
Nem tudom milyen alap lőszerrel, mert kis túlzással csak gold volt mindig betöltve.
Az a helyzet, hogy a wg ezt a két tankot úgy balanszolta, hogy csak a gold lőszert érdemes használni. Minden paramétere egyforma a kétféle HE lőszernek csak az egyik többet sebez, ezek után nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki a kisebbet sebzőt használja. Még SirFoch is full golddal használja ezt a két tankot pedig ő arról híres, hogy alig használ goldot. Itt nem arról van szó mint a többi ágyúnál, hogy átütést kapsz a drágább lőszerért és így kevesebb tudással is belövöd a tankokat, itt ugyanolyan átütés mellett sok extra sebzést kapsz, ezért nincs értelme az alap HE használatának.
Egyébként meglepő, de ahhoz képest, hogy milyen drága a prém lőszer, alap fiókkal játszva sem volt vészesen mínuszos a használata. Majdnem kijöttem vele nullára, mert a sok sebzés kompenzálja a lőszer árát. -
kchryss
veterán
válasz
Tarill #170403 üzenetére
Szerver statisztika szerint mondjuk jónak tűnik az oni. Ott úgy van a sorrend győzelmi arány szerint, hogy type5, oni, oi, oho, type4.
Azért emeltem ki, hogy szerintem, mert ez a saját tapasztalatom velük. Mindenkinek más áll kézre, más tank jön be. Nekem egyértelműen az oni-val ment a legkevésbé. Ennek a legrosszabb a páncélja a saját szintjén. Ami az oho-t illeti, ott nagy segítség volt nekem, hogy nagy részét frontline-ban és erődben húztam ki így ott mindig top tier voltam. A mostani 8-asokat szívató mm-ben lehet, hogy az oho-val rosszabb játszani, mint a oni-val, mert a 7-eseknek most kedvezőbb csapatokat szokott összeállítani az mm. Minden esetre ha választani kéne, hogy top tier oni-val vagy oho-val akkor az utóbbit erősebbnek érzem, csak a mostani mm-ben ritkábban top tier.
Ami a type4-et illeti azt mindenki szidni szokta, a szerver stat szerint is nagyon rossz tank nekem mégis azzal ment a legjobban a játék.
oni 1570 wn8, 51% wr
oho 1860 wn8, 60% wr
type4 2480 wn8, 56% wr
Ezeket mind idén húztam ki szóval elég friss a tapasztalatom velük.
A type 5-tel még nem mentem randomban, de rendszeresen használom erődben és sokkal jobbnak tűnik, mint a type 4. -
galervin93
addikt
válasz
Tarill #164165 üzenetére
Ne csinálj ekkora tragédiát belőle, tedd félre pár hétre, egy-két hónapra. Nekem is volt egy mélypont
sajnos nem vették meg az accot, azóta szemléletet váltottam, nem húzok"muszájból" tankokat-ágakat, akkor és azzal játszok, amivel épp kedvem van... Sokkal jobb így, ha érzem, hogy nincs kedvem, akkor leteszem, vagy el sem kezdem, van hogy egy hétig sem gurulok stb.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tarill #164165 üzenetére
Nem is értelek.
Csak az eventet írom le.
A játéknap nekem 3-5-8 loséval kezdődik.
Aztán elérem a csodás 25-30% wr-t. Addigra már szidok én mindenkit chaten.
Aztán mit ad isten lassan kúszunk fel 50% felé. Ha birom cérnával akkor megvan az 50. Ha nem kilépek.
Hidd el nem játszom jobban ha ideges vagyok. Sőt.
Na szóval ennyit a nem manipulált mm-ről.Ma is mentem egy laza + 1,7-1,8 tiert. Mert hát jó is az.
Azért az is süti hogy milyen szépen meg van komponálva a kredit bevétel. E50M-el mentem egy 36xx-s kört.
Vagy 3 kill, némi spot egy kis pattintás. Egy javitás és egy prém skuló. -1500 kredit. Egy lövés ment mellé, egy pattant.
Ki is léptem. Köszönjük wg.Mivel ilyen remek csaták voltak T25-el visszatermeltem a veszteséget. 3 csatából kettő t10. A maradék 1 meg t9-t8. persze sürübben t9.
-
törölt tag
-
notika77
senior tag
válasz
Tarill #161294 üzenetére
1. Ikv-t nem kellene kihagynod, jobb az UDES-nél
2. E-50 esetén ne felejtsd ki a számolásból a free-ből fullozást. A stock E-50 a legrosszabb emlékeim egyike. A Pantherekkel régen játszottam és csak arra emlékszem, hogy a P1-et szerettem és hogy a P2-t mennyivel rosszabbnak éreztem nála. Ez valószínűleg azért volt, mert más stílust igényelt volna.
3. még 1 hónap, mire elkezdenek csepegni az infók a T-10 utáni tankról. A mostani 3 új tankból kettő eléggé túl lett tolva, talán azt is így fogják balanszolni.
-
h1mpi
félisten
válasz
Tarill #159993 üzenetére
Lassan kiadhatnának valami "elérhető" és normális Orosz HT-ot ami prémium... Mert jó hogy kijött egy csomó új tank csak legénység nincs bele... Mondjuk lehet valami alacsonyabb tieressel kellene tolni a legénységet.
Lehet az IS4-et nyugdíjazom, ameddig nem kap valami buffot és nem lesz OP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest