Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
Nekem is ma jött meg a HI10,nekem sikerült mindent magyarra állítani,lépj be a microsoft fiókoddal,majd lépj be az áruházba,menj rá a nevedre/képedre,download and update,majd check for update,aztán update all,utána felfrissíti az összes alkalmazást,és már minden magyarul lesz.

-
törölt tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Úgy bootoltam usb-ről, hogy otg+elosztó+klavi+egér+pendrive csomagot összedugtam, és a bekapcsoláskor nyomtam a del gombot a klavin.
Lehet hogy a pendriveon lévő rendszert nem érzékeli, mert rosszul lett kiírva, azért nem jelent meg a lehetőségek között.Ha csak törölni akarsz mindent, akkor elég az alaphelyzetbe állítás.
-
törölt tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Az enyém 28-ért ment el, pár hete itt az aprón, de lehet hogy többet is kaphatsz érte.
Ha nem EU raktárból rendeled, és elkapják a vámon, akkor még a vámot (minimum egy tizest) rá kell fizetned.
Érdemes szétnézni az aprók között is, mert néha nagyon durva dolgokat ki lehet fogni pici pénzért.
Például a nejemnek ezt vettem 35-ért, csak mert a tulaja nem tudta párosítani a klavit a géppel.
-
joiner007
aktív tag
-
Mike88
senior tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Amelyiket választod! [link] már ha ez alapján telepítesz, s ezzel tudsz pendrive-os telepítőt is készíteni.
------------------------
Más!
Bárkinek van ötlete arra, hogy keltsem életre a Win gombot (win10 alatt)? Nem fogok bőgni ha nem megy, de ha már nagy nehezen mindent talpra tudtam állítani, nem ártana, ha ez is működne. Egyelőre csak Lenovo-hoz találtam telepítőt kimondottan a win gombhoz, no azzal nem sikerült... Egyáltalán milyen formában jelenhet ez meg eszközkezelőben? Már ha megjelenik... -
pengwin
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
A Win8-hoz legyen aktiválási kódod. Mielőtt nekiállsz telepíteni, nézd meg, milyen kóddal van aktiválva a tableten az előre telepített Win, azzal újra aktiválhatod telepítéskor.
Vagy vehetsz külön kódot is.
A tableten lehet hivatalos Mikorszoftos programmal telepítőlemezt csinálni. -
Bogyó bá'
nagyúr
Teljes mértékben vállalható, az ára is jó!

-
Bogyó bá'
nagyúr
Kivitelben minőségibb, viszont nincs rajta micro-HDMI csatlakozó. Ízlések és pofonok.... (viszont GPS van benne, ha jól tudom).
-
AxBattler
félisten
70k-ért már van Acer Iconia W4 820.
Ennél olcsóbban csak aprón fogsz találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gondoltam rá törlöm a droidot de hiba lett volna így több,mint fél év elteltével.