- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
Nekem is ma jött meg a HI10,nekem sikerült mindent magyarra állítani,lépj be a microsoft fiókoddal,majd lépj be az áruházba,menj rá a nevedre/képedre,download and update,majd check for update,aztán update all,utána felfrissíti az összes alkalmazást,és már minden magyarul lesz.

-
törölt tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Úgy bootoltam usb-ről, hogy otg+elosztó+klavi+egér+pendrive csomagot összedugtam, és a bekapcsoláskor nyomtam a del gombot a klavin.
Lehet hogy a pendriveon lévő rendszert nem érzékeli, mert rosszul lett kiírva, azért nem jelent meg a lehetőségek között.Ha csak törölni akarsz mindent, akkor elég az alaphelyzetbe állítás.
-
törölt tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Az enyém 28-ért ment el, pár hete itt az aprón, de lehet hogy többet is kaphatsz érte.
Ha nem EU raktárból rendeled, és elkapják a vámon, akkor még a vámot (minimum egy tizest) rá kell fizetned.
Érdemes szétnézni az aprók között is, mert néha nagyon durva dolgokat ki lehet fogni pici pénzért.
Például a nejemnek ezt vettem 35-ért, csak mert a tulaja nem tudta párosítani a klavit a géppel.
-
joiner007
aktív tag
-
Mike88
senior tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Amelyiket választod! [link] már ha ez alapján telepítesz, s ezzel tudsz pendrive-os telepítőt is készíteni.
------------------------
Más!
Bárkinek van ötlete arra, hogy keltsem életre a Win gombot (win10 alatt)? Nem fogok bőgni ha nem megy, de ha már nagy nehezen mindent talpra tudtam állítani, nem ártana, ha ez is működne. Egyelőre csak Lenovo-hoz találtam telepítőt kimondottan a win gombhoz, no azzal nem sikerült... Egyáltalán milyen formában jelenhet ez meg eszközkezelőben? Már ha megjelenik... -
pengwin
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
A Win8-hoz legyen aktiválási kódod. Mielőtt nekiállsz telepíteni, nézd meg, milyen kóddal van aktiválva a tableten az előre telepített Win, azzal újra aktiválhatod telepítéskor.
Vagy vehetsz külön kódot is.
A tableten lehet hivatalos Mikorszoftos programmal telepítőlemezt csinálni. -
Bogyó bá'
nagyúr
Teljes mértékben vállalható, az ára is jó!

-
Bogyó bá'
nagyúr
Kivitelben minőségibb, viszont nincs rajta micro-HDMI csatlakozó. Ízlések és pofonok.... (viszont GPS van benne, ha jól tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

gondoltam rá törlöm a droidot de hiba lett volna így több,mint fél év elteltével.