- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válasz
Viktoár #11499 üzenetére
Nekem is ma jött meg a HI10,nekem sikerült mindent magyarra állítani,lépj be a microsoft fiókoddal,majd lépj be az áruházba,menj rá a nevedre/képedre,download and update,majd check for update,aztán update all,utána felfrissíti az összes alkalmazást,és már minden magyarul lesz.
-
törölt tag
válasz
Viktoár #11379 üzenetére
Úgy bootoltam usb-ről, hogy otg+elosztó+klavi+egér+pendrive csomagot összedugtam, és a bekapcsoláskor nyomtam a del gombot a klavin.
Lehet hogy a pendriveon lévő rendszert nem érzékeli, mert rosszul lett kiírva, azért nem jelent meg a lehetőségek között.Ha csak törölni akarsz mindent, akkor elég az alaphelyzetbe állítás.
-
törölt tag
válasz
Viktoár #11361 üzenetére
Az enyém 28-ért ment el, pár hete itt az aprón, de lehet hogy többet is kaphatsz érte.
Ha nem EU raktárból rendeled, és elkapják a vámon, akkor még a vámot (minimum egy tizest) rá kell fizetned.
Érdemes szétnézni az aprók között is, mert néha nagyon durva dolgokat ki lehet fogni pici pénzért.
Például a nejemnek ezt vettem 35-ért, csak mert a tulaja nem tudta párosítani a klavit a géppel. -
joiner007
aktív tag
-
Mike88
senior tag
válasz
Viktoár #7039 üzenetére
Amelyiket választod! [link] már ha ez alapján telepítesz, s ezzel tudsz pendrive-os telepítőt is készíteni.
------------------------
Más!
Bárkinek van ötlete arra, hogy keltsem életre a Win gombot (win10 alatt)? Nem fogok bőgni ha nem megy, de ha már nagy nehezen mindent talpra tudtam állítani, nem ártana, ha ez is működne. Egyelőre csak Lenovo-hoz találtam telepítőt kimondottan a win gombhoz, no azzal nem sikerült... Egyáltalán milyen formában jelenhet ez meg eszközkezelőben? Már ha megjelenik... -
pengwin
addikt
válasz
Viktoár #1934 üzenetére
A Win8-hoz legyen aktiválási kódod. Mielőtt nekiállsz telepíteni, nézd meg, milyen kóddal van aktiválva a tableten az előre telepített Win, azzal újra aktiválhatod telepítéskor.
Vagy vehetsz külön kódot is.
A tableten lehet hivatalos Mikorszoftos programmal telepítőlemezt csinálni. -
Bogyó bá'
nagyúr
Teljes mértékben vállalható, az ára is jó!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Kivitelben minőségibb, viszont nincs rajta micro-HDMI csatlakozó. Ízlések és pofonok.... (viszont GPS van benne, ha jól tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest