Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Djsaba
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #5458 üzenetére
Azt nem mondta, szóval térjünk vissza az eredeti tárgyra.
A kedves kolléga ezt ajánlotta, ez lehet a legjobb választás ebben az árkatben?
-
pengwin
addikt
válasz
Pikkolo^^ #5229 üzenetére
Szerintem ez a cikk csak újabb ékes példája annak, hogy az Indexnek és az Origónak nem kéne technológiával foglalkoznia...
Az Atomot ekézi végig a cikkben, hogy az milyen gyenge...Odáig már nem jut el a "szagértő" úr, hogy valószínűleg az egycsatornás 1GB RAM a szűk keresztmetszet a gép hardverében.
(#5228) premete
Köszi a kiegészítést!
Annyira szokatlan, hogy szóba kerül a Dell... kicsit "egzotikus" márka Mo.-n tabletek terén, ráadásul mivel sok ember, akinek Venue Pro tablete van, külföldről szerzi be, nem mertem ajánlani... nem tudom, mit forgalmaznak Mo.-n is. Pedig nekem is Dellem van...(#5232) premete
Jó ez a billentyűzet, de nekem asztalon sose jön elő magától (ez gondolom feature), és egyszer egy rendszerfrissítés után teljesen elszállt, nem lehetett előhozni sehogy, vissza kellett állítani a frissítés előtti állapotba a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged