- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Telepítsétek újra a touchscreen driverét. Ha az nem segít, és nem egy ismert, dokumentált típushibáról (lsd. feature) van szó, akkor szerviz.
(#5193) Gabis
Egyértelműen T200: 2 év garancia jár hozzá, a Lenovóra csak 1 (tudtommal a HP-re is).
Valamint a T200-nak van egyedül rendes, a tabletet netbookká alakító billentyűzete, a HP-é kitámasztós folio, a Lenovóé pedig a fix szügű vájatos megoldás... -
Ispy
nagyúr
Az acert nem ismerem, de ezzel az asus-szal nincsen baj, nem recseg, nem ropog, elég masszív a fogása, van benne anyag. A tab hátlapja szál-csiszolt szürke fém, nem kopogós műanyag. Nekem tetszik, nem régen vettem a családba egy Transformer Pad TF103c-t, annak műanyag a borítása, ez nekem sokkal jobban bejön.
Ja igen, ezt vettem
Most is erről írok, asszonynak vettem, de már látom, hogy nem csak ő fogja használni.
-
pengwin
addikt
A folio mennyivel rosszabb egy igazi billentyűzetnél? Sokkal.
Én az Asus-t venném: 2 év garancia, (hangyányit) erősebb hardver, jobb üzemidő.
Ha már laptopot is ki akarsz vele váltani akkor nézz rá 110-120 ezer körüli összegért az 500GB-os HDD-s billentyűzetes verzióra (utólag sajnos nem lehet beletenni a HDD-t, csak a nagyobb testvérébe).
T100-ból még hasonló áron kaphatóa notebook.hu-naz első generációs is, rendes MS Office 2013 Home & Studenttel, ha szükséged van rá.Az Acer-nek is van HDD-s verziója, ha jól tudom, de csak 32GB+500GB kiszerelésben. Valamint az Acerből is az első generáció ajánlottabb, ha még hozzá tudsz jutni (kicsit magasabb felbontás, hajszálnyival erősebb hardver, rendes Office 2013).
-
han_lev
senior tag
-
TedThomas
aktív tag
Én évek óta csak a win8 beépítettjét használom. Vírust nem kaptam, ha meg az Anonymus meg akarja hackelni a gépem akkor úgy se segít semmi
Természetesen AD Block fenn a böngészőn, nem kattintgatok össze-vissza, nem telepítek semmi kétes dolgot.
Amúgy is amivel az átlagember teleszemeteli a gépét az ellen nem véd a vírusirtó. Hülyeség elleni program kéne hogy ne legyenek ilyen esetek:
- "Fiam valamiért lassú a gépem, megnézed nekem?"
- És akkor ez a látvány fogad: [link] -
Necc
addikt
Egyesek mar-mar Acer ugynoknek fognak nezni, de sajnos a legjobb ar/ertek aranyu tabjuk meg mindig nekik van hazai forgalmazasban
A hasznalhatosag legalja itt kezdodik:
Acer W1-810 1/32 -es (RAM/ROM)Illetve ha az anyagiak megenegdik, akkor:
Acer W4-820 2/32 -es vagy ugyanez 2/64 -es kiadasban, meg egy picivel dragabban. -
Necc
addikt
Felhasznalastol fuggetlenul ezek a 30ezres tabok (direkt nem irtam hogy androidos vagy windowsos) elegge nyugosek, allandoan szenvednek a keves memoriatol es a keves tarhelytol, a kijelzo felbontasa es minosege se biztos hogy garancia a problemamentes hasznalhatosagra, akkor se ha csak egyszeru grafikat meg szoveget kell csak megjelenitenie.
Memoriakartya bovithetosege pedig itt se potolja az esetlegesen elegtelen mennyisegu belso tarhely hianyat.Bar egy halado felhasznalo mar urra tud lenni az ilyen 30ezer forintos abszolut belepokategorias windowsos tabletek nyugjein es bajain, az allando szivas ezekkel a tabokkal elegge az ember idegeire tud menni, egy hozza nem erto pedig allandoan masok problemamegoldasara lenne utalva.
Ha az ismerosod problemamentes tabletet szeretne, akkor sajnos meg kellene duplazni az osszeget.
-
r3dsnake
nagyúr
Így meg pláne az iPad tűnik ideálisnak, ha valószínűleg tényleg belefér az értékhatárba. Ráadásul lehet találni aprón jó árban, garancia az iPadeknél nem bolthoz szól úgysem. Ha bontatlant találsz, tökmindegy kitől veszed, mert első aktiválástól él a gari, serial alapján, bárhova a világon.
-
NGA
addikt
Nem tudom mekkora a nagy file. Én általában 2-300 megás pdf magazinokat nézek rajta. Ennél nagyobbat nem próbáltam. De ezt viszi a Lark 8I is, csak nekem pici a 8". A 10 coloson azt imádom, hogy fektetve pont oldalpárt ad, és elég nagy ahhoz, hogy így olvassam, mert FullHD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Vigneau interaktív lokálblogja
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest