Új hozzászólás Aktív témák
-
tamass.szabo
tag
válasz
Bornie127 #12120 üzenetére
Lehetséges, hogy a tiéd hibás esetleg, mert máshol ilyen problémával nem találkoztam, pedig rendesen utánajártam a tabletnek.
A hangszóró helye nálam szerencsére nem lesz probléma. Egyrészt nem igazán játszok, másrész ha filmezek, akkor vagy prezentáció módban, vagy pedig bluetooth hangszóróval fogom használni.
-
tamass.szabo
tag
válasz
Bornie127 #12116 üzenetére
Király, nem tudtam, hogy van itt más, aki ezt a gépet vette.
Az SD dolog viszont furcsa, mert a sebesség, amit írsz, az nem szimplán lassú, hanem durván szar. Próbáltad esetleg más sd-vel?
A Remix OS azért jó lesz nekem pár androidos program miatt, de főleg a win10-et fogom használni.Használsz valamilyen kijelzővédőt? Ha nem, nem karcolja a kijelzőt a HiPen?
Rajzolni úgysem nagyon fogok vele (buktam rajzból
), de ha írni, jegyzetet készíteni lehet vele normálisan, az nagyon király lenne.
-
-
válasz
Bornie127 #11692 üzenetére
Elvileg a simara is fel lehet tenni a dual bootot csak a hw-nak megfelelo droid verziot kell meglelni ,mondjuk az se baj ha a bios is tamogatja a dual bootot de ebben nem vagyok biztos ... nekem dual boot tabom van amibol szimpla w10 tabot csinaltam ... nalam a bios tamogatja,kivalaszthato hogy mi legyen az alapertelmezett oprendszer...stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Ipad 10.generáció
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest