Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Van egy ACER Iconia Tabom. Szeretném az sd kártyát kicserelni benne, de az os egy része azon van, és ha az újat teszem bele, akkor nem indul el. Hogyan tudnám működésre bírni? Csak simán átmásolok mindent? Vagy kell valami extra?
-
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Remelem, ez a video segit: [link]
A Security menuben van. -
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Ha jol emlekszem, addig nem hagyja az usb bootot, amig nem allitasz be bios jelszot.
Nekem is pont igy szokott kifagyni, kb. 1-2 hetente. -
tvamos
nagyúr
válasz
kkdesign
üzenetére
Nekem ketto van belole. Egyet a munkahelyen, meg egyet otthon tartok. Fel eve vannak meg, cserelni meg nem kellett csak egy hegyet, mert bedobtam tok nelkul a taskaba, mas cuccokkal egyutt, akkor elszakadt. Amugy nem latszik rajta a hasznalat, de vigyazok ra.
Azert kel tolteni, mert elektronika van benne az csinalja, hogy a sima kapacitiv kijelzot is becsapja.
Biztositek semmire sincs. Ott, a cikkben leirtam, mivel probaltam eddig. -
tvamos
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Pedig a Windows - Qualcomm páros a telefonokban már bizonyított, és a Windows 10-zel, ha jól értem, az a célja a pici puhának, hogy egy platform legyen, akár x86, akár ARM. Előbb-utóbb az Office, meg minden futni fog ARM-on uggyan úgy, mint most AMD-n.
-
tvamos
nagyúr
válasz
mcsontos
üzenetére
8.1 volt, reméltem, hogy 10-zel jobb lesz, de dettó. Nem mondom, hogy rossz, de nagyon hiányzik egy kis RAM. Főleg, ha mobilneten használom.
Persze, tudom, van aki 1GB RAM-mal szerelt géppel is jól el van...
Az ASUS-ban újabb a proci, nem? Vagy rosszul látom? Az újabb gpu szerintem sokat dobhat.
-
tvamos
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Nekem az Expansys-szal abszolut jo tapasztalataim vannak. A kinaiakkal meg felemas. Volt, amikor megsz..tam az ebay-en.
-
tvamos
nagyúr
Win 10 van a tabomon, (Acwe Iconia) es nemmtudom hasznalni a hangoutsot, mert a on-screen billentyuzet kitakarja, amit irok. Nem tudtok erre valami megoldast?
-
tvamos
nagyúr
Köszönöm a választ!
Véletlen volt, hogy megszólítottalak, bocs!
Ahogy látom, az igényeimhez legközelebb a Dell Venue 8 Pro áll, egy megfelelő MHL-es dokkolóval. Sajnos ilyet csak további 100 USD-ert latok, amivel együtt már 100 ezer fölött van a kis gép... Jól látom ezt? Vagy van jobb alternatíva?(#7156) csizi90 válasza tvamos (#7153) üzenetére
Azért az 500 USD + ÁFA árnál kevesebbre gondoltam. -
tvamos
nagyúr
Minap emlitettem, hogy elromlott az Acer W4, kicsit csalódottak vagyunk a markában. (Meg legkozelebb jól jonne + flash.) Ezt a Lenovot néztem ki helyette. Mi a véleményetek róla?
-
tvamos
nagyúr
Acer Iconia W4 tabletnak (nem az enyem, akollegame) elhagyta magat e kijelzoje. Ha sikerulne mas eszkozre cserelni, akkor mit ajanlanatok? A meret es a kepernyo felbontas jo, jo lenne egy kis + ROM, (64GB,) meg hogy menjen az USB host (OTG) toltes kozben.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanchez638
üzenetére
Bemesz, terelsz, hogy csak magatol tort el. Max. szerencsed lesz, es kicserelik...
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
blackmajesty
üzenetére
-
tvamos
nagyúr
válasz
zoltan6
üzenetére
Megint belelkesedtem, hogy veszek egy ilyet: Onda V820W Dual OS
De nem eri meg, azt hiszem...
Amugy tetszik ez a szulinapi akcio! -
tvamos
nagyúr
Jut is eszembe, ha mar munka... valahogy lehet ezeken a tableteken downgrade-elni a Windows-t 7-esre? Van par dolog a 8-ban, ami nem tetszik, meg nem mukodik, es 7-en meg franko.Kollegamnak van Acer Iconia W4-820, amin C#-ot, meg par Eclipse-es dolgot akarunk futtatni, es nem az igazi.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb valasztas?
- Acer Iconia W4-820-Z3742G03aii (NT.L31ED.010)
- Chuwi Vi8 Super Z3735F Quad Core 1.83GHz 8 Inch Dual Boot TabletIgazabol nem gerjedek a droidra, bar megvannak az elonyei annak is. (Linuxra gerjedek, remelem, majd megoldja valaki, hogy barmelyiken tudjak ilyet bootolni.)
Esetleg tudtok jobbat, ugy 50 ezerig? (1500 SEK) A Chuwi is 30 folott van egy kicsit, az Acer meg 45...
1 nap van donteni, utana a Chuwi nekem tuti ugrott, nem rendelek azert kinabol, hogy meg dragab is legyen
Koszi elore is! Udv, Tomi
-
tvamos
nagyúr
Sajnos mar csak 2 napig. (Ez igy fizetes elott nem franko.)
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Mennyire franko ez az Acer? Van valakinek ilyen? Tudna ez linuxot bootolni pendrive-rol? Van ennel jobb ajanlat, igy 50kHUF alatt? (Nem kell nagyobb! Esetleg kisebb erdekelne, ugy 6-7".)
// Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)