- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Paulo81 #11398 üzenetére
azért írtam hogy nem értem a kérdést.
egérgörgetőt nem tudsz szimulálni fizikailag. ha a programba nem implementáltak touch vezérlést akkor az a program nem fog rendesen menni csak érintőkijelzővel, meg kell támogatnod egérrel a tabletet.
nincs más lehetőség. esetleg a programnak, ha van újabb verziója, amit optimalizáltak érintőkijelzőre. -
mtade
aktív tag
válasz
Paulo81 #11163 üzenetére
MicroUSB azthiszem mindegyiken van, egy OTG kábellel akaszthatsz rá bármilyen kisfogyasztású USB perifériát.
Én most vettem egy HP Stream 7 tabletet, eddig jónak gondolom, bár alapdolgokra használom csak, majdnem elég lenne egy droidos is. Egy windowsos autódiagnosztikai programhoz kellett, azzal frankón működik.
Olcsóbb alternatíváknak az Allview és Lark tabokat gondolom, bár a 16GB háttértár szűkös és általában annyival vannak szerelve. Win 10nél ha jól tudom, lehet telepíteni MicroSD kártyára is, de én tuti nem tennék oda semmit.
Kezdő vagyok, majd a profik kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest