- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
Igen, a chuwi felbontása valóban jobb illetve a tabon van két teljes értékű usb (az egyik 3.0), míg a lenovon csak a billentyűzeten van teljes usb.
Gretzky77: Igen, ezért lett volna szerencsés élőben látni...
A pécsi MM-ben a miix 300 volt kirakva és az Asus illetve az Acer mellett messze az Asusnak volt a legjobb képe (mondjuk 25 ezerrel hosszabb is...)
-
kispusi017
csendes tag
Sajnos nekem nem volt rá módom, mivel a pécsi MM-ben kedden már nem volt egy darab sem.
Pedig kíváncsi lennék, mert ha azt veszem, hogy rendelek egy chuwi hi10-t és hozzá egy billentyűzetet, akkor majdnem ugyanennyi a vége...és a minőségben nem hiszem, hogy az jobb lenne...?!
-
kispusi017
csendes tag
válasz
gretzky77 #11733 üzenetére
Elvileg kedden lesz alkalmam megnézni (már ha a pécsi MM-ben ki van állítva) a Miix 310-et, akkor okosabb leszek az anyaghasználat terén és a tablet vásárlása kapcsán. Addig is kérdezném, hogy valakinek bármilyen tapasztalata ezzel??? A paraméterek alapján nagyon jónak tűnik...??!!
-
kispusi017
csendes tag
válasz
gretzky77 #11707 üzenetére
Igen, az Acer csak egy alternatív lehetőség, igazából a Lenovo és az Asus között vacillálok. Nem tudom, hogy a felhasználói igényemhez kell-e a 4 gb ram és elég a gyengébb proci vagy elég a 2 gb ram és inkább a proci legyen jobb. Mivel MM nincs a közelben így megnézni nem tudom őket. Amiket hallottam, illetve olvastam, hogy állitólag az Asus anyaghasználatban is lényegesen jobb a Lenovonál. Ezekben a kérdésekben várnám a segítséget.
-
kispusi017
csendes tag
válasz
kispusi017 #11705 üzenetére
Most néztem csak, hogy a 3. link nem jó, javítva, róla lenne szó...
-
kispusi017
csendes tag
Sziasztok! Tablet vásárlása előtt állok és ez ügyben szeretném a segítségeteket kérni. Windows 10-es tabletet szeretnék és ámbár kinéztem egy-két elég jó paraméterrel rendelkező kínai tabot, azonban a garanciális ügyintézés nehézségei miatt inkább itthon szereznék be egyet. Amire elsődlegesen használnám: netezés, pdf fájlok, fényképek kezelése, továbbítása illetve dokumentumok szerkesztése. Alapvetően három gépet néztem ki magamnak, de nem igazán tudok dönteni közöttük.
A kinézett gépek:
1./ [link]2./ [link]
illetve esetlegesen ő jönne számításba, bár a lenovo majdnem hasonló árban van és erősebb vas
Előre is köszönöm a segítő szándékot!!
(ami miatt nem tudok egyáltalán dönteni, hogy ugyebár az Asusban csak 2 gb ram van, míg a lenovoban 4 gb, azonban az Asusnak kicsit jobb a procija....
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest