- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
nekem most is van 10.1 és én nem szoktam egy kézzel lóbálni, hanyatt fekve használom a kanapén 2 kézzel fogva, az sanszos, hogy nem érem át a gépeléshez, winfoshoz lévő billentyűzetet is szét lehet húzni?
Nekem azét munkához is kellene (olyan programunk van ami böngészőn keresztül fut) és oda azért jól jönne egy kicsit nagyobb méret. Próbáltam asztalin 4GB-os laptopon a szokott programok megnyitva ~3,5GB-ot megkajolnak, szóval nem merek 2GB-ost venni.
Mondjuk, ha elmegy a laptopom és tabletem, akkor mindenképpen veszek valamit, ha addig nem találok t200/4GB/64GB-ot akkor a t100ha x5-8500 4GB/128GB lesz, mert hardveresen az nagyon szimpi csak a kijelző mérete aggaszt kicsit, bár a jelenlegi tabon is tudok dolgozni, ha nagyon akarok, csak 2-3 fülnél többet nem szabad megnyitni (ez nem a 10.1" hanem az 1GB RAM miatt van, ez androidos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest