Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
Nem, ez teljesen ugyanaz mint a tiéd + 4g, core m5 procival. Latitude 11 5175, gari is van rá, házhoz hozta a tulaj. Év vétele volt

Bár mindegy is, az akkor egy nagyon jó vétel volt, de már nincs.
Viszont az továbbra is igaz hogy nézni kell az aprót mert nagyon jók vannak. -
zsocy
őstag
Akkor én ne is mondjam hogy szinte ugyanilyen gépet vettem itt az aprón pár hónapja, csak ebben 4g és gps is van, 90ért... Szóval tényleg ki lehet itt fogni nagyon jó vételeket, csak figyelni kell.
Billentyűzetet kérdeztem a delltől, de azt írták hogy itthon nem forgalmazzák. Vagy béna volt az ügyintéző, vagy külföldről kell rendelnem,mert azt már most látom hogy jó lenne ha lenne. -
zsocy
őstag
Itt vettem a PH-n nagyon jó áron, működik mindene szépen. Ez csak a tablet, nincs hozzá a billentyűzet sajnos, de eleve ilyen volt, nem a volt tulaj tartotta meg

Én sem találtam hozzá kiegészítőt, még a a Dell-nél sem tudtak mit mondani, pedig vevő lennék pár dologra.
Valószínű külföldi rendelés lesz belőle, ha egyszer ráveszem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest