Új hozzászólás Aktív témák
-
WP7-tel az is a baj, hogy se az új Visual Studio, se a third party libek egyre nagyobb hányada nem támogatja már. Ahogy telik az idő, teljesen kiszalad az ember lába alól a talaj.
Egyébként a WP8 emulátorral elég sokáig el lehet jutni. Ha meg eszköz, akkor célszerű a konkrét projekt köré lőni: például NFC-s fejlesztésnél NFC-s telefon kellene. Másrészről célszerű egy kisebb (pl. HTC 8S, Lumia 520 mint legalja) és minimum egy nagyobb telefon. Az se baj, ha eltérő felbontásokat is meg tudsz nézni vason.
Windowst egyébként nem lehet cserélgetni.
-
Alexios
veterán
hát szerintem meglehet oldani hogy wp8-at felrakni később, ha nem brickeled, akkor úgyse tudják meg, nokiánál van lehetőség sw-t flashelni. Amúgy az emulátor arra jó, hogy leteszteld a program funkcionalitását, helyesen működik-e stb, viszont sebességben a valósághoz nem sok köze van. Bár most hirtelen nem kerestem utána a statisztikáknak, de biztos vagyok benne hogy az 512mb-os telefonok vannak nagyobb többségben(520 ugye elég nagy sláger/volt, most jön a 630, stb..)
-
Alexios
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest