- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
btudos #21092 üzenetére
Rápakoltam egy .xap fájlt az SD-re (a gyökérbe), továbbra sincs ott a lehetőség az Áruházban, újraindítás után sem.
Most nincs türelmem kikapkodni a kártyát meg vissza, máshol azt ajánlották formázzam, ami megint csak nonszensz, illetve hogy előbb validálni kell neki a telepítő fájlt, mielőtt engedélyezné a telepítést. Most erre várok, hátha.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nem találom a Helyi alkalmazások telepítése elemet az Áruházban, amivel elvileg tudok telepíteni alkalmazásokat az SD kártyáról (Lumia 520).
Én néztem el, vagy máshol kell keresni?
Az MS oldalán még itt írja.
-
trassher
addikt
Tudom, arra értettem hogy a gyári naptár van beállítva zárolási képernyőre. A gyári naptárral pedig az a hotmail fiók van sync-elve amit a chronos használ. Eddig tökéletesen működött, ma fogta magát és nem hajlandó kitenni a zárolási képernyőre. Nem nyúltam hozzá, ezért is nem értem mi a gondja.
-
polonic
félisten
és wp-re ilyen app sincsen
-
Clemi
veterán
válasz
trassher #21083 üzenetére
Szerintem álljunk meg ott, hogy a Chronos Calendar semmit nem jelenít meg a zárolási képernyőn. Az én telefonomon legalábbis csak a gyári naptár alkalmazás választható ki, Chronos sehol nincs a listában.
Na innen kéne nekifutni mégegyszer, és ellenőrizni a zárolási képernyő beállításokat.
Persze ha én tudok valamit rosszul akkor javítsatok ki. -
trassher
addikt
Chronos calendart használok, jó is volt a mai napig. Reggel még zárolási képernyőn mutatta a következő bejegyzést de utána már nem. Be van állítva a naptár sync, gyári naptárban is, zárolási képernyőhöz be van állítva de nem hajlandó kirakni most már a bejegyzést. Valakinek ötlet hogy mi lehet a gond?
-
starpeter
senior tag
A videó kattogás probléma megoldódott valakinek WP 8.1-en? (Lumia 520)
-
törölt tag
Másnak is megőrült egy ideje a Facebook Messenger? Hol jelez hol nem.
-
Bukk900
őstag
Web oldalt mivel tudok lefordítani telefonon? A bing translatorral nem megy.
Googleval már megy! -
WinPho
senior tag
De jó... A Music még mindig nem tudja leszedni a háttérképet, meg minden faszom, pedig az elején ezt még kifogástalanul tudta....
De valamivel azért jobb lett.
-
törölt tag
Frissült a zenelejátszó egy igen érdekes swipe megoldással. Nekem nem igazán tetszik és továbbra is varom hogy külön now playing képernyő legyen ne olyan amit el lehet lökni a helyéről.
+frissült a Videó és a OneDrive. -
spider80
őstag
Zedge
-
batai15
félisten
Tudnátok valami jó kis wallpaper appot ajánlani?
-
batai15
félisten
Elvileg nem tudom feldobni a nokia camera appot a 8x-re.
Van valami jó alternatívája? -
spoy
tag
Aki szereti a Frozen Free Fall-t az ezt is szeretni fogja...
Maleficent Free Fall
"Windows Phone-telefonokoz és windowsos PC-khez" -
batai15
félisten
Sziasztok,nekem egy diktafon progi kellene.
-
Bukk900
őstag
MovieJax házi filmkészítő videó vágáshoz, összefűzéshez, felirartozáshoz, zene hozzáadásához, WP 8.1-re, ma frissült is.
-
mrhitoshi
veterán
Köszi a tippeket!
-
cattus
addikt
válasz
mrhitoshi #21046 üzenetére
Próbáld meg a Facebook Beta-t.
-
mrhitoshi
veterán
Tud valaki valami normális FB appot ? A gyári FB app most azt csinálja, hogy randomra bezár.
-
croke
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék ami minden egész órakor lejátszik egy általam kiválasztott hangot...létezik ilyen 8.1-re?
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #21038 üzenetére
Igazad van, hogy rohaggyak meg.
-
Lall
veterán
Frissült a Zene. Ha eltekintünk attól a 8-10 mp-es betöltési időtől, már kezd egész használható lenni.
-
SsPL711
őstag
válasz
WestBam #21034 üzenetére
Nekem se jött be, már rég töröltem.
Ellenben EZ jelzi az M1/M7 közös szakaszán a telepített "dobozt".
Igaz ebben nincs se térkép, se más, csak gps alapú sebességmérő.
Adatbázisát nem tudom, hogy lehet e frissíteni....
Akit érdekel megnézheti, én nem járok most annyit kocsival, hogy teszteljem. -
WestBam
senior tag
Neked amúgy jelzett a trafinál? Mert nekem pl. egyáltalán nem pedig direkt belőttem még a városi módot is. M1-en csak úgy húztam el a telepített előtt de meg sem nyikkant. Az más tészta hogy kb. 400m késésben van a térképen jelzett telepített trafi a valós helyéhez képest. Váci úton sem pittyegett mikor elmentem a jelzett hely előtt hangorkán nélkül. Tény kékfogas kihangosítót használok de nehogy már bezavarja
Szóval nekem csalódás minden téren... -
Kasya
nagyúr
Ez a Traffi Hunter nekem nagyon nagyon jott be. Ma kiprobaltam Waze-vel es Here-vel parhuzamosan. Hozzateszem, egy nap utani velemeny...
Pozitivum:
- kellemes, gyors felhasznaloi felulet...aka Here
- Nagyon jo POI tamogatottságNegativum:
- nem koveti a poziciot a terkepen
- nem navigal
- ami Waze-bol hianyzik trafi, az itt sincs
- hatterben nem jelzi a trafit (ahogy pl. Waze se), es igy nem lehet navigacio mellett hasznalniIndulas elott erdemes esetleg rapillantani, mert jol atlathato. POI miatt marad, mert tobb MOL kutat lat, mint HERE es Waze egyutt.
-
válasz
Juhaszkaresz #21028 üzenetére
-
Rivaul
addikt
válasz
Juhaszkaresz #21028 üzenetére
unlock warez stb tiltott a fórumon, mivel többször szóltak így sztem a felhasználóddal játszol...
-
Integrale
veterán
válasz
Juhaszkaresz #21027 üzenetére
Szerintem mar megirtak, hogy itt nincs warezolas. Ami fizetos meg kell venni, ilyen egyszeru! Vagy te boltba is lopni jarsz?
-
Juhaszkaresz
csendes tag
válasz
Juhaszkaresz #21027 üzenetére
ha valaki otthon van a témába és hajlandó segíteni annak nagyon megköszöném.
-
Juhaszkaresz
csendes tag
válasz
karburátor #20994 üzenetére
Igen youtube videó alapján csináltam. nem vok nagy guru söt kifejezeten nem tudom, hogy mit csináltam...
egy youtube-s video segítségével csináltam amit csináltam:
[link],de a romcsere már nem ment és mikor alkalmazást telepitenék akkor egy pillanatra csatlakozva van a telom majd disconect... :/ azt irja a program " a kövtkezö úthoz való hozzáférés megtagadva...(a xap elérési utvonala)" öszinte legyek nagyon tudatlan vagyok ehez és már a 3ik napomat töltöm el, hogy végre tudjak telepíteni alkalmazásokat a lumia 710re. -
SpongyaBob
veterán
Bombcats SE. Szerintem jó játék. Igényes és ingyenes is.
WP8 és 8.1
-
saiyajin
senior tag
Az mitol lehet, hogy a people hubban total random modon osszekapcsolodik egy outlookos es egy fb-os kontaktom? Pedig nincs es nem is volt bekapcsolva a fb ismerosok megjelenitese, csak az outlookon levok vannak a people-ben. Es korabban sem kapcsoltam ossze soha senkit.
-
duo
addikt
[link]nem tudom ki hogy van vele de mikor 2011 körül az fb-t droidon is mindenki szapulta joggal hogy bloat meg megeszi a telefont reggelire, akkor elkezdtek feljönni az alternatív kliensek, pl seesmic, friendcaster, fast for facebook. ez utóbbi elég béta volt de a voda845-ön úgy ment mint a fene. na most megtaláltam wp-re. a free verziót próbáltam. nekem jó. lehet hogy nem tud annyit mint az fb official, de tényleg elég jó. érdemes megnézni.
-
Integrale
veterán
válasz
SpongyaBob #21013 üzenetére
Nem lassu, de szar. Irok egy hosszabb uzenetet (messengerben nem lehet, mert nyomok egy entert es el is kuldi) ha kozben lekapcsol a kepernyo, de folytatnam amit elkezdtem, akkor kivag a hirfolyamba, es kezdhetem ujra az elejetol irni.
Egy rossz vicc ez az app. -
Воланд
titán
válasz
SpongyaBob #21013 üzenetére
Joe irta reddit ama-n, majd az is jon valamikor a nyaron.
-
Воланд
titán
válasz
SpongyaBob #21009 üzenetére
jo, ezt hallgatom mar mango ota, hogy mikor mi fog jonni. ami most van, az szar. ennyi.
-
pzstm
titán
válasz
robesz25 #21003 üzenetére
FB szerintem nagyonis normális...legalábbis ha a notificationokre gondolsz, akkor nekem sokszor hamarabb sikít mint a weblap.
Viber homály? a mostani kimaradások egységesen minden platformot érintettek, amúgy oda is megkapom mindig az üzenetet, öcsém meg barátnőjével rendszeresen telefonál is Viberen
-
robesz25
csendes tag
Sziasztok ! Hát nem tudom ,de a microsoft rá gyúrhatna az alkalmazásokra WP alkalmazások gyatrák .. Meg lehet kövezni most ,de mint lumia tulajdonos meg a barátnőm is azt kell mindanom alap alkalmazásokkal baj van. Normális facebook alkalmazás nincs pl . Nem vagyok függő ,de Androidra jó IO-sra jó ezek meg még mindig kilódnak . Sok alkalmazás van vannak alternatìvák ,de akkor is Viber is homály ,ami tényleg úgy mond használható az 500 ft pl ..
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest