- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én iPad-en "tanulom" a nyelvet (PC-n kell és lehet effektíven, nameg nyelviskola/tanár), ott kb. minden nyelvre van valami minőségi szótár, ami sokszor még a PC-seket is bünteti. Mondjuk sok nyelvet nem néztem (csak német és japán), de azok nagyon tetszettek.
WP-re sajnos semmi ilyesmi nincs, azaz van, csak nem jók
-
WestBam
senior tag
Neked amúgy jelzett a trafinál? Mert nekem pl. egyáltalán nem pedig direkt belőttem még a városi módot is. M1-en csak úgy húztam el a telepített előtt de meg sem nyikkant. Az más tészta hogy kb. 400m késésben van a térképen jelzett telepített trafi a valós helyéhez képest. Váci úton sem pittyegett mikor elmentem a jelzett hely előtt hangorkán nélkül. Tény kékfogas kihangosítót használok de nehogy már bezavarja
Szóval nekem csalódás minden téren... -
consono
nagyúr
-
FruchT
tag
-
FruchT
tag
Beállítások / gyorsnézet . Ezen belül a "gyorsnézet képernyő információ" -nál ha hiányzik az az opció akkor nem tudja, de lehet hogy csak frissíteni kell a gyorsnézetet a legújabb verzióra (sysapp pusher alkalmazás segítségedre lehet) ,viszont frissítés után restart szükséges.
-
törölt tag
-
-
evo87
őstag
A Viber nekem sem működik tökéletesen, habár a telefonos résszel nincs gondom, időben jönnek az értesítések.
Viszont én asztali verziót is használok és a frissítés óta a szinkronizálás nem az igazi. Korábban ha telefonról töröltem egy beszélgetést, mindenütt törlődött, most viszont bárhonnan törlök, a másikon megmarad.
-
Lacus_84
senior tag
Frissítés után nálam is ugyanezt csinálta, majd egy reinstall megoldotta a problémát. Előfordul mostanában, hogy az értesítések is késnek, régebben ezzel nem volt gond. Lassan ott tartok, hogy nem fogom telepíteni a frissítéseket, mert szinte biztos, hogy az addig jól működő appokat sikeresen gallyra vágják.
-
Fkris
őstag
Na igen, pont most vagyok a 6. szinten, meg is kadtam annál a résznél.
De jófej, felajnálotta, hogy 11ezerért(!) vegyek 7 millió pénzt.Micsoda jó kis árfolyamon van a forint, 11ezer 7 milliót ér!
Sztem nem is erőltetem tovább, ha kicsit travianosabb lenne, akkor csinálnám, nembaj hogy mókusjáték, de hogy a 6. szinten már megakaszt így...Nem túl szimpatikus! -
ClintEastwoo
tag
Szia!
Tudnál nekem segíteni, hogy tudok xbox musicot varázsolni a telóra ? vagy 4-5 napja migráltam UK-be, a store-om is angol, de nem tudok rákeresni. A telefont most per pillanat magyarként használnom, magyar területen, de mikor mindent angolra állítottam, akkor se mutatta.MINDENKIHEZ:
Ha már UK lettem, mik azok az appok vagy játékok, amiket mindenképpen érdemes letöltenem?
Tehát amikért megérte ez az egész -
-
sutyesz96
őstag
-
legiaap
félisten
Van 8 season a karrier módban, ami összesen 900 csillagot jelent. Na én màr az utolsónál tartok. De lehet online is játszani vagy haverokkal akik ugyanazt a hálót használják. Egy-két kocsit nem tudom hogy fogok megszerezni mert baromi drágák, de ahhoz hogy az ember végigvigye a karrier módot (megszerezze az összes csillagot) ahhoz az összes autót meg kell venni.
-
Hammy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest