- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mrhitoshi #30781 üzenetére
+1
Láttam én is, hogy a Vonatinfó névjegyében ott van, hogy MÁV-Start fejlesztés. De a MÁV Menetrend nekem is jobban bejön. Azt használom. Mindenesetre fenn van mind a kettő, mert ha változik az adatbázis vagy a hozzáférés és emiatt elérhető, akkor ez nem szabadna, hogy érintse a hivatalost... elvileg.Más:
Van tehát jó alkalmazás, ez esetben minimum kettő és az egyik jobb, mint a másik... az, hogy melyik... azt döntse el mindenki maga.Inkább az alkalmazások választéka a baj, illetve az, hogy a droidos megoldáshoz képest funkció szegényebb az alternatíva... Ennek ellenére én maradok a WP mellett, miközben másod telefonom egy JB-s droid fut és látom a különbséget a mindennapok során. A WP nagy előnye, hogy olcsón kínál megbízható okostelefont, a droid meg drágán kínál még jobbat... de olyat, amilyet a WP nem tud... sem hardver külcsínben... sem funkcionalitásban(alkalmazások). Egy felső kategóriás droid telefon szépségével és tudásával messze nem ér fel a WP... a gagyi 950-es sem! Ezt a szaksajtó is megírta... és kézbe fogva érezni igazán... Ezért a WP marad az alsóbb ligában... 2016-ban mindenképpen.
Nem azért mondom, de nekem pl. van pénzem 950-re... látszólag tehát szerencsés vagyok. De talán érthető, hogy nem veszek ennyi pénzért egy gagyin épített telefont. Az L925/930 sem egy szép modell, főleg egy droidos felső kategóriás mellett, de a 950 messze gagyi, még WP-n belül is. Tehát nekem ilyen bajom van... miközben a WP-t, mint szoft-ot imádom!!!
-
Clemi
veterán
válasz
mrhitoshi #28100 üzenetére
Jaaa tök jó, nekem az Androidos táblán már működik, csak pont semmi értelme, amíg a TV-n (amiről ki tudom küldeni a hangot az erősítőre) nincs Spotify kliens. Így most tök buli, hogy a táblagépről (később majd a telefonról) a PC-n lévő klienset tudom vezérelni, csak épp semmi értelme.
-
cattus
addikt
válasz
mrhitoshi #21046 üzenetére
Próbáld meg a Facebook Beta-t.
-
Fkris
őstag
válasz
mrhitoshi #3262 üzenetére
Azkell hát, hogy ráüljön a pacal-pofámra!
Szóval egy olyan, aminél beállítok egy időtartaomot pl 8:00-8:30 és nézi, hogy miylen méyly álomban vagyok.mivel betetem apárna alá, azért érzi h mocorgok, nyögök ilyesmi, és ebből megállíptja, miilyne mélyen alszom.majd amikor a legkevésbé, akkor felkelt.
így tudotam legjobban leírni:Sha nincs meg mi a lényege, akkor sincs semmi, marad a sonkapofa reggelre
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
mrhitoshi #1722 üzenetére
Amugyis, azt figyeltem meg, nallunk lassan allig hasznalnak Yahoo messengert (nallunk ez az leterjedt IM szolgaltatas) hanem mindeki FB messen ir, ott lerheto.
Lassan hetek telnek el, hogy a Y! messet hasznalnam vagy valaki ott ramirna..E szempontbol nagyon jo huzas volt az MS reszerol az integralasa
-
Gorneck
legenda
válasz
mrhitoshi #1093 üzenetére
Erre gondolsz? Nálam hibátlan...és valóban frissíti magát...sajna a live alá befűzött nem volt nagyon hajlandó...
-
törölt tag
-
Ateszzero
őstag
-
Воланд
titán
válasz
mrhitoshi #408 üzenetére
nem. se a people hub, se az fb app. a vicc az, hogy ha egy csoportba hozzaszolok valamihez, akkor a me lapkan jon az ertesites, hogy ha utanam irtak es akkor meg tudom nezni az egesz posztot. mig ha fb appban jon a figyelmeztetes akkor megnezni mar nem tudom az adott oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest