- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
ToniSoprano #30779 üzenetére
Arról van szó. Igazából nem érdekel, hogy hivatalos, vagy nem, és ezek szerint nem újdonság, sokkal jobban használható, mint a másik.
-
mrhitoshi
veterán
Király ez a W10M-es Máv alkalmazás. 8.1 után felüdülés az új alkalmazás.
Viszont azt nem hiszem el, hogy a Spotify ugyanolyan fos, lassú, és akadozó egy 950-en, mint 920-on. Ez az egyedüli alkalmazás ami egy rakás trágya. -
mrhitoshi
veterán
Nálam van létjogosultsága. Egyrészt Pc+házimozi, másrészt pedig most látom, hogy kijött ps4-re is. Ez így mégjobb. Egy- egy partin nem kell majd a buzi youtube-bal hülyéskedni, hanem összevágok egy lejátszási listát spotin vagy pedig (lehetne) telefonról nyomni a zenét. Sajnos az utolsóra még várni kell wp-n.
Szerencsére van tabletem.
-
mrhitoshi
veterán
A Spotify Connect-ről van valakinek valami infója, hogy mikor tehetik bele a telefonos appba ? [link] Jól hangzik egyébként.
-
mrhitoshi
veterán
Köszönöm a válaszokat!
-
mrhitoshi
veterán
Használ itt valaki Spotify-t prémium szolgáltatással ? Lenne pár kérdésem a fizetéssel kapcsolatban.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
kolosanyi #25699 üzenetére
Egyszerűen egy rosszul kivitelezett, lassú szar. Csupán csak ennyi a bajom vele, ráadásul fagyogat, és béna is.
De most már ott tartok, hogy nincs normális zene app WP. Eddig a valamennyire használható lumia zene appot használtam, ez is hót gagyi, és lassú szar, de egy fokkal jobb volt, mint az MS féle, de tegnap úgy beragadt, hogy fél napig nem lehetett megnyitni sem. Szóval még egyszer gratulálok az MS-nek az eddig normálisan működő zene app kinyírásához.
Most mehetek a falnak, mert nincs több lehetőségem, mindent kipróbáltam. -
mrhitoshi
veterán
Köszi a tippeket!
-
mrhitoshi
veterán
Tud valaki valami normális FB appot ? A gyári FB app most azt csinálja, hogy randomra bezár.
-
mrhitoshi
veterán
Nem tud valaki egy olyan időjárás alkalmazást, amit ki lehetne rakni a zárolt képernyőre ? Szóval hogy éppen hány fok van jelenleg.
-
mrhitoshi
veterán
Halo 4 'addiction' rewarded with MS points. Már akinek van Xbox-a.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
mukibuci #3592 üzenetére
Tisztelt szakértő Úr!
Jelentem, hogy a jelszavamat és felhasználónevemet, karakterhelyesen vittem be a megfelelő helyre, így ezzel nem merülhet fel probléma. Ha mégis, akkor lépéseket teszek meg annak érdekében, hogy ezt az emberi problémát kiküszöböljem.
Az ezután fennálló helyzetről, jelentést fogok megfogalmazni.További szép estét!
-
mrhitoshi
veterán
Akik használják a Paypal alkalmazást, azok be tudnak lépni a fiókjukba ?
Nekem állandóan azt írja, hogy valami hiba történt, pedig jól írom be a felhasználónevet és a jelszavamat.
Próbáltam Wifi-n és mobilneten keresztül is, egyik sem vált be. -
mrhitoshi
veterán
Ollé. Béta tesztelő lettem.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
legiaap #3330 üzenetére
A YT a Google keze alatt van, így azt csinál vele, amit akar.
A minap változtattak egy csomó mindent a YT-bon, mint pl.: nem lehet letölteni videót, így gondolom a HD lejátszást sem engedik.Szerk.: A durva ebben az egészben csupán annyi, hogy nem tudtunk az egészről semmit, mint arról sem, hogy megváltoztak a felhasználói feltételek. (legalább is gondolom)
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gainwardgs #3311 üzenetére
Azonnal töltsd le!!
-
mrhitoshi
veterán
Frissítés érkezett a Whatsapp-hoz.
Meglátjuk, mit javítottak benne.(#3259) mohotol: Passzolom. Lehet egy újratelepítés megoldaná a gondot.
(#3260) mukibuci : Feltételezzük, hogy igen.
-
mrhitoshi
veterán
Lumia tulajok figyelem!
-
mrhitoshi
veterán
Nem tűnik el a WhatsApp örökre.
Trapped Birds. Hasonló játéknak tűnik, mint a Little Monsters, vagy mint a Physi Bricks.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Gulyopapa #2949 üzenetére
Itt bejelntkezel (már ha van Windows Live ID-d), és ide tudsz feltölteni fájlokat. A könyveket, amik megfelelnek az alkalmazás elvárásainak ( uPub, fb2, txt fájlokat), feltöltöd, és gondolom lesz olyan opció az alkalmazásban, hogy bejelentkezel a skydrive fiókodba ( ahova feltöltötted a könyveket), és majd letöltöd a programba.
-
mrhitoshi
veterán
Akciós a ConnectMe (Market) alkalmazás. [link]
-
mrhitoshi
veterán
gMaps Pro update teases improved Streetview
Illetve ha valakit érdekel a béta, akkor [link] (vigyázat! Facebookra repít a link!
)
-
mrhitoshi
veterán
Egy kellemeset csalódtam most. Azt gondoltam, nincs wp7-re ssh vagy telnet kliens, de megnéztem és van, szóval egy kellemes csalódás volt számomra ez.
-
mrhitoshi
veterán
Soundrivin
Ez egy SoundCloud kliens, ami állítólag képes a háttérben futni, ja és reklám free. -
mrhitoshi
veterán
Tansport 2.0 Lumia tulajoknak ajánlott.
-
mrhitoshi
veterán
Ez elég korrekt játék, és ingyenes.
[link]
-
mrhitoshi
veterán
[link] WoW. Gondolom eddig is volt hasonló, de ez így elég korrekt.
-
mrhitoshi
veterán
Kijött volna a végleges Viber ? [link]
Mert itt már nem látok béta állapotot, illetve a verzió is 2.10(#1964) woland_y2k : Igen ez még mindig béta.
-
mrhitoshi
veterán
Third Party Paypal App
Elég jó lenne, ha lenne egy ingyenes, paypal által kiadott alkalmazás. -
mrhitoshi
veterán
Face Swap
Ez egy nagyon jó alkalmazás.Tegnap próbálgattam, majd besz@rtunk a röhögéstől.
-
mrhitoshi
veterán
Tudtok valamilyen jó Torrent remote programot ajánlani ?
Nem lenne rossz, ha távolról is elérném a gépen futó letöltéseket.
-
mrhitoshi
veterán
Kipróbáltam ezt a WhatsApp-ot, és tényleg elég pofás kis alkalmazás. Haverral beszéltem ma ezen keresztül, neki iPhone 3GS-e van, és kielégítő a szolgáltatás kínálat is, főleg a Push szolgáltatás.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Gorneck #1388 üzenetére
Igaz, nekem is minden megvan. Most amúgy is leginkább a netre vagyok felizgulva.
Volt "szerencsém" napi 24 órában nyomkodni a telefont ágyból, és úgy netezni, és egész jó élmény volt. Wifin jó gyors volt. Kellemesebb volt használni az IE böngészőt, mint Badán a dolphint. -
mrhitoshi
veterán
Nem is tudtam hogy van ilyen.
Szerk.: Így már mindent értek. Google app
-
mrhitoshi
veterán
Hajam égnek áll az alap Twitter alkalmazástól. Mikor belépek, és rábökök a frissítésre, majd ablakot váltok és kilép. Akkor ha sikerül vissza jutnom, úgy laggol, hogy görgetni nem lehet.
Szerk.: Most látom, már frissebb verzió van fent a Marketen. Hát ha...
(#1094) Gorneck23: Igen, ezaz.
-
mrhitoshi
veterán
Újra frissül a Facebook alkalmazás. Nekem már reggel le is jött a frissítés.
-
mrhitoshi
veterán
Úgy túlesve a meglepetés erején, azt kell mondjam, hogy elég sz@r még mindig a Facebook app.
Laggol az egész, majdnem hogy használhatatlan. Jó pont, hogy támogatja a csoportokat, de most úgy állunk, hogy 1-et előre 2-őt hátra léptek. -
mrhitoshi
veterán
"Az miért van, hogy a People hub-ban ha twitter bejegyzéseket olvasok, akkor egy adott db-szám után nem tölt be többet." -> erre.
-
mrhitoshi
veterán
Windows Live Messenger-t hol lehet elérni a telefonon ?
Vagy külön app kell hozzá ?Illetve miért van az, hogy a People hub-ban ha twitter bejegyzéseket olvasok, akkor egy adott db-szám után nem tölt be többet.
-
mrhitoshi
veterán
Csak közeleg az a Skype app.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ateszzero #733 üzenetére
Nintendo Nes Roms
Ha letöltöttél valamit, felrakod skydrive-ba, majd pedig publikussá teszed, és a linket amin keresztül letölthető bemásolod az emulátorba, oda ahol játékokat lehet hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest