- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SsPL711 #25309 üzenetére
A VLC-re én anno ezt írtam... ebből az a lényeg, hogy jelenleg még nincs meg az álom lejátszó. Ezért is kíséri nagy érdeklődés. Másrészről nem ez lenne az egyetlen rosszul sikerült WP-re való átültetés... Mert sajnos ez is benne van.
-
-
válasz
SsPL711 #24908 üzenetére
Nekem az L925-ön nincs ilyen. A takarékos üzemmód normálisan néz ki. Sem a Store, sem a telefonfrissítés menüpont nem talál frissítést. Tehát up-to-date a telefonom, de olyan rondaság nincs, amit küldtél.
Nem lehet, hogy neked már Denim-es telód van, vagy pfd-t használsz? -
-
shunter
aktív tag
-
-
confuser
senior tag
válasz
SsPL711 #21886 üzenetére
Hiába lesz a "te régiódban" Cyan, az nem a 8.1. Finnországban és Argentínában is "csak" a Cyan megy ki, a 8.1 még nem. De nem is baj, talán így beleverik az emberek fejébe, hogy a kettő nem ugyanaz. Bár erős a gyanúm, hogy mire ideér, addigra a kettő megint együtt jön, és így megint "tudatlanok" maradunk :/
-
BobTail
őstag
válasz
SsPL711 #21782 üzenetére
Ajj tudod mire gondolok
úgy veszi fel, aztán lelassítja, így 50%-os sebességgel kapunk 30 képkocka/másodperces videót...
(#21781) -westbam- , igen, ezt én is hiányolom, hogy olyan területeket nem fednek le, amik a másik kettőnél alap dolgok. Hiába van pár + funkció (manuális fókusz, záridő, eseteként RAW), de ha már fotózásban kiemelkedőt alkotnak, akkor ne legyen már hiányérzetem, na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest