- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Melyik az az EbookReader WP-re, amelyikben a margot ki lehet engedni teljesen a kijelző széléig, sorkizárás és az elválsztás megfelelően működik?
Magyarán az lenne a lényeg, hogy a lehetséges legtöbb betű jelenjen meg egy oldalon.
Ne legyenek fél sorok üresen a sorkizárás miatt, sem a sorok közben, sem a sorok végén. -
Steelers
senior tag
Használ valaki Simple Calendart? Nálam nem akar frissülni,engedélyezve van a háttérben futás és mégsem. Sem a lockscreenen,sem a csempén nem frissül.
-
törölt tag
Állítólag készül a Wunderlist WP-re is, de van nem hivatalos kliens app a store-ban. Én nem használom így nem tudom megmondani jó-e.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Esetleg tudnátok ajánlani egy olyan alkalmazást, mint a wunderlist? A lényege, hogy könnyen meg osztani listákat egymás között, tehát egyből szinkronizál a csoportba felvett felhasználók között. Pl. bevásárló lista, vagy más feljegyzések. Olyan érdekelne ami android és wp között is megy.
-
Lacus_84
senior tag
"BBM came officially to all Windows Phone users next week... We hope you all enjoy this application and in the following months we will be adding more features to all of you."
Ezt múlt hét pénteken írták a FB-on.
-
Clemi
veterán
válasz
viewdetails #22582 üzenetére
Nekem 3 féle headsetem van ebből az egyik Nokia WH-530 ami Coloud Boom néven is ismert, van egy egyszerű Hama mikrofonos felvevős és egy Urbanista Paris. Mindhárom korrekten vezérel minden zene lejátszót.
Neked melyik gyári van, mert nekem is volt egy WH-205 de az semmit nem vezérelt a telefonon. -
Clemi
veterán
válasz
viewdetails #22580 üzenetére
Nekem lépteti, illetve pont úgy vezérli a headset, mint az összes többi zenelejátszót. 1 katt pause, 2 katt következő szám, 3 katt az aktuális elejére ugrás.
Más lejátszót vezérel a headseted? -
viewdetails
addikt
A Spotify kliens a gyökér, vagy a készítői, hogy nem tudom headsetről léptetni, a'la Zenelejátszó?
-
cattus
addikt
Nokia Trailers app minden egyes telepítést követő második indítás után csak egy fekete hátteret és a feliratokat jeleníti meg. App és telefon újraindítás nem megoldás, csak az újratelepítés, de az is csak az első appindításig használ. Másnál előfordult már ilyen?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Telefonváltáson gondolkozom, és lehet, hogy windowsos mobil lesz. Eddig androidot használtam, egyáltalán nem ismerem a windowsos mobilokat. Alkalmazásokat pl ugyanúgy le lehet tölteni hozzá stb stb?
-
KunEmber
senior tag
Az miért van, hogy az új Facebook Beta frissítés óta nem jelez a Messenger? Eddig működött.
-
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #22564 üzenetére
Nagyon ne ringasd magad a dologba. A PC-n futó Runastic Gold member tagságnak és a Runastic Pro-nak a telefonon sajnos az égvilágon semmi köze egymáshoz. Mindezt csak azért tudom, mert a telóra megvettem, használom, egyszeri díjat fizettem, viszont a Runastic Gold-nak havi vagy éves díja van.
-
Воланд
titán
válasz
zsoltzsolt #22564 üzenetére
csak akkor, hogy ha az ms fiokod mar volt telefonhoz kotve.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
#42308056 #22557 üzenetére
8.1 van pc-n nekem, ott volt az oldalon, a Runtastic Prro, hogy letöltés, és letöltöttemegy runtastic-pro.xap fájlt, ennyi. de nem kért semmilyen bankkártyát vagy hasonló fizetést, pedig bejelentkzetem előtte.Azért ne értem, mert Google esetében bejelentkezem, ott megy pc-n is a vásárlás, itt nem?
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #22556 üzenetére
Ha univerzális app és van win8-ad akkor ha gépen megveszed meg lesz mobilra is elvileg. Más módszer nem igen van szerintem.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
viewdetails #22555 üzenetére
Köszi, de még nincs wp telóm, így is le tudom tölteni?
-
viewdetails
addikt
válasz
zsoltzsolt #22539 üzenetére
1000 volt, ha jól emlékszem.
-
xxSanchez
őstag
Ma már másodszorra szívtam meg, hogy nem ébresztett a telefon. Ha be van kapcsolva ez az új lock screen akkor nem riaszt lezárt képernyőnél...
-
törölt tag
válasz
martinkeet #22547 üzenetére
Mikrotranzakciós játékban nincs olyan hogy tisztességtelen. Olyan viszont szinte kivétel nélkül, hogy Pay to Win.
-
Barell
senior tag
WP 8.1, hogyan kell számokat menteni a simre?
Csak importot találok.
-
martinkeet
aktív tag
-
zojjektum
senior tag
válasz
martinkeet #22536 üzenetére
Ez gáz. Küldj egy levelet a Rovionak írd le nekik is mi a problémád, ők nagyobb eséllyel fognak tudni segíteni.
-
ghost364
senior tag
Moliplayerben hogyan tudok feliratot adni egy mp4 videóhoz?
-
btudos
nagyúr
válasz
martinkeet #22538 üzenetére
Nem, amit megvettel, azt utana barmikor letoltheted ujra a Store-bol.
Szerk.: Ja hogy jatekon belul. Azt passzolom.
-
Tewe013
őstag
válasz
martinkeet #22538 üzenetére
Inkább csöndben maradok, és iszok egy
sörtkávét. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
viewdetails #22533 üzenetére
ez most akciós vagy amúgy is ennyi volt?
-
törölt tag
válasz
martinkeet #22536 üzenetére
Szerintem ezekhez Rovio account kell meg az ehhez tartozó app. De wp-re még nem elérhető.
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Egy "a telefon alaphelyzetbe állítása" után, eltűnt az "Angry Birds Epic" mentésem, vagyis totál előröl kell kezdenem a játékot.Ez még nem is akkora gond (holott volt biztonsági mentésem felhőbe),
de azok is eltűntek amiket vásároltam!!
A játékban van valamiféle "store visszaállítás", de sajnos semmi sem történt.
Valaki találkozott már ilyesmivel? -
btudos
nagyúr
válasz
viewdetails #22533 üzenetére
Drága.
-
viewdetails
addikt
Runtastic PRO most csak 200 HUF a magyar Storeban.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
viewdetails #22531 üzenetére
Így van
-
polonic
félisten
válasz
Bandi8bácsi #22528 üzenetére
Melyik az?
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
Bandi8bácsi #22527 üzenetére
Közben találtam
-
Bandi8bácsi
tag
Létezik olyan program aminek ha rányomok a csempéjére, lezárja a kijelzőt?. Kényelmes lenne gombnyomásra lezárni, dupla kattra ébreszteni.
-
-
925, nem lassú, értesítések megjelennek, naptár holnapi eseménye nem. Az elsőt használom.
-
törölt tag
válasz
Boonen007 #22503 üzenetére
Én egyelőre nem panaszkodom a sebességre, sőt, meglep milyen jól megy ahhoz képest hogy pár hete még arról volt szó, nem biztos hogy kijön low memory device-okra.
Mondjuk fenn van vagy 10 perce, biztos fog vicces dolgokat produkálni majd. Én amúgy végigpróbálgattam az összessel és volt aminél én is tapasztaltam hogy kicsit megfekteti a telefont, végül az elsőt állítottam be, az nem tűnik vészesnek.
Lumia 620-am van amúgy. -
Sungoo
addikt
Frissült a 8.1 HD Tiles és a YouTube HD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest