- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
válasz
cattus #22498 üzenetére
Szerintem az os ezt nem teszi lehetővé, mert, ha időjárás app-ban belövöd, hogy zárolási képernyő legyen, akkor azt az app-ban már nem tudod visszaállítani. Ezért gondoltam, hogy itt is igy van, mert ugyan azt a szöveget dobja fel a rendszer itt is, mint más zárolási képernyős appoknál, mikor be akarod állítani lockscreennek.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
cattus #22495 üzenetére
Nálam írja a naptár eseményt és lassúnak sem mondanám. Viszont így az időjárás sajnos nincs a zárolási képernyőn, mivel annak a helyére épül be ez az app. De amúgy nem rossz. Bár a feloldási metódus nem változik (nem mintha nekem kéne).
Egy jó kis parasztvakítás szerintem az egész. De a kukarobiról jövőknek ez kell. 😊cattus:
Beállítások-Zárolási képernyő és itt változtasd meg a háttér appot. 😉 -
cattus
addikt
válasz
xxSanchez #22494 üzenetére
Nem az, hogy szaggatna, hanem lassan tölt be a bekapcsológomb megnyomása után. De nem is várok tőle még sokat, erősen béta állapotban van még.
Fura, hogy a lock screen beállításoknál a részletes a naptárra van állítva, mégsem ír ki semmit a live lockscreen, pedig kellene
-
pzstm
titán
válasz
Воланд #22485 üzenetére
kit érdekel mikor HAMAROSAN JÖN A VLC BETA!!!!444
-
Воланд
titán
ummm, pentek van, kicsit reszeg vagyok es hol a lock screen app?
-
Barell
senior tag
Kérdés: Lumia 630, 8.1 jelenleg 8GB microSD van benne. Ezt én 32-esre cserélném de szeretném hogy megmaradjanak a játékok, alkalmazások, mentések. Tartalom átmásolása után megmarad minden a régiben?
-
zojjektum
senior tag
Bluetoothon kaptam egy videó fájlt. Megtudom nyitni, de csak a Molival a telefon nem is látja. Szeretném továbbküldeni, de sehol sem találom (géppel összekötve sem), hová menti a telefon (sd kártyára állítottam a mentett képeket, zenéket és videókat)?
-
Melack
veterán
A Molin kívül van olyan lejátszó, ami képes az srt filet megnyitni a videóhoz? Nekem az istennek sem akarja betenni a videóhoz. Pedig a név is egyezik...
-
-
zojjektum
senior tag
Végre kijött a Star Wars: Assault Team 512 mb-os telefonokra is.
-
Boonen007
őstag
Frissült a Facebook Beta.
-
batai15
félisten
Oi oi! Egy youtube music player kellene. Eddig mytube használtam, de mióta edzek rájöttem hogy :
Hoszabb mixbe nem tudok bele tekerni ha háttérbe megy.
plusszba meg elég hetikusan működik, tehát hiába be van állitva hogy automatán hattérbe fusson nem akaródzik.
Köszi! -
Clemi
veterán
válasz
stepboy #22467 üzenetére
Az a helyzet, hogy az MS pont le fogja szarni nagy ívben a felhasználók empéhármazását meg az ídéhárom tagelési nyűgöt. Ha valaki kicsit figyeli mi folyik a zenei fronton, az látja, hogy az online zene (hogy is van ez az MS saját szolgáltatásával az XBOX Music-al ?) szolgáltatás felé terelik a felhasználókat a kalóz empéhármazás helyett.
Én belekóstoltam a Spotify-be (csak úgy az ajándék 1 hónapot kihasználtam) és ott ragadtam. Azt a havi 5 Eurót megéri (a TMobilosok ráadásul még 500 Mb adatforgalmat is kapnak a havidíj mellé) hogy mondhatni azt és akkor hallagatok meg amit akarok (a Deezer is pont olyan jó). Tényleg nagyon kevés az az előadó, akit nem lehet megtalálni ezeken a szolgáltatókon. Van egyébként ebből ingyenes is (például a Music +) ami kicsit bonyolultabb, nem annyira nagy a választék de cserébe ingyenes.
Mondom mindezt úgy és annak ellenére, hogy majdnem 20 éves zenei gyűjteményem van nekem is, megvan a megfelelő lelőhelyem, hogy szinte napi frissítéssel bármilyen albumot a gépemre varázsoljak
De a lustaság nagy úrés marhára ráuntam én is az állandó ID3 töltögetéssel javítgatással, meg a másolgatásokkal az SD kártyára
Most csak a PC-n válogatok, a telefonon meg átbillentek egy kapcsolót, és máris a telón landol a kívánt album, vagy válogatás
Jaa és bocsi ez még véletlenül se reklám akart lenni, csak egy vélemény
-
Alexios
veterán
Wtf, elindítottam ma a creative studio-t, erre a color pop-ra meg azt irja pl. hogy coming soon. Eddig volt..
-
stepboy
csendes tag
válasz
Polllen #22465 üzenetére
Talán 10-12 éve gyűjtöm a zenéket, és eddig teljesen elvoltam a fájlneves rendezéssel. Egy hónapja van meg a Lumiám és a kevés bosszantó dolog egyike számomra a gyökér zenelejátszó (Sony Ericcson j20-ról váltottam...).
Egyébként most megnéztem és úgy látom, hogy például a beatportról vásárolt zenéimnek nincs ID3-ja míg a Google Playről vásároltaknak meg igen. -
marko1337
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #22449 üzenetére
jólvanna, offline appokra gondoltam
-
stepboy
csendes tag
válasz
#42308056 #22463 üzenetére
Érdemes kitöltögetni az ID3-at, vannak erre jó kis programok. Mindig kitöltöd azt amit felteszel telefonra és akkor végül is nem olyan sok idő.
Ez is egy megoldás, bár jobban szeretem azokat a programokat amik a felhasználó szempontjait helyezik előtérbe...Úgy tudom van olyan app ami direkt erre van kitalálva, de abszolút nem ez a jellemző.
Éppen találtam egyet, majd kipróbálom. A kérdésem arra vonatkozott, hogy a két említett program tudja-e ezt; de akkor ezek szerint nem. -
stepboy
csendes tag
válasz
#42308056 #22457 üzenetére
Azt jól gondolom, hogy egyik lejátszóval sem tudok közvetlenül a könyvtáramból zenéket hozzáadni a lejátszási listámhoz?
Eddig csak az ingyenes lejátszókat próbáltam ki, de mindig azt tapasztaltam, hogy az összes zene egyszerre betöltődik, és ha nincs ID3 tag, vagy releváns fájl információ akkor nagyon átláthatatlan az egész halmaz. -
törölt tag
válasz
ferrari1 #22456 üzenetére
Szerintem ezt nem azok csinálták akik a droid verziót. A képernyőképek rossz minőségűek és nincs kipróbálási lehetőség.
Te pénzed, te döntésed, de szerintem hanyagold. Fele ennyiért a MuzikPlayer vagy a OneMusic sokkal jobb döntés és azokat ki is próbálhatod vásárlás előtt. -
ferrari1
őstag
Próbálta már valaki a Poweramp zenelejátszót? Droidon a kedvencem volt. WP-n is hozza vajon azt a szintet?
-
Barell
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Barell
senior tag
Csak úgy egy csempét nem lehet kirakni amin választott kép van? Illetve olyan csempét is színessé tenné ami átlátszó? PL üzenetek, böngésző.
-
cattus
addikt
válasz
zsoltzsolt #22444 üzenetére
A fejlesztőtől függ, hogy rak-e bele reklámokat. Nem lehet megmondani, hogy mennyiben van (nem is lenne értelme, mivel kb. 0 információértéke van). Általában véve, ha van egy fizetős változa, akkor az ingyenes reklámokkal van felvértezve.
Nincsen reklámblokkoló.
-
marko1337
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #22444 üzenetére
ha játszol, kikapcsolod a netet és a legtöbben nem jönnek elő a reklámok
-
zsoltzsolt
addikt
No, már hamarosan átállok androidról.. a WP Store-n sok a reklámmal teletűzdelt alkamazás? Ezeket hogyan lehet szűrni, ill. van ezen a rendszeren reklám blokkoló?
Előre is köszi a válaszokat -
Integrale
veterán
savoo: pedig úgy megörültem
-
tisti1965
aktív tag
Hy van egy .avi ami pcn szinkronos.telora bemásolva angol nyelvű.mit rontottam el?
-
Jofi81
őstag
USA régiós fiókra tudok vásárolni itthonról? Amerikai számlázási címet várnának, de nekem az nincs, illetve a PayPal is magyar.
-
Воланд
titán
-
Boonen007
őstag
-
pzstm
titán
és a OneDrive is frissült:
In the latest update, which bumps the version number to 4.2.0.0, OneDrive now features the ability to download files to your phone and pick where to save them. There is also a new progress page for uploading and downloading. The update also features improvements to picking contacts when you share files, as well as the usual bug fixes and performance improvements.
-
Boonen007
őstag
WP 8.1 Battery Saver app frissult.
-
zuioch
aktív tag
Urak!
Az miért van, hogy felrakom a bing időjárás appot, Bemegyek beállításokba->zárolási képernyő, beállítom hogy időjárást mutassa, és ez fogad: http://1drv.ms/1k8xE4a -
zuioch
aktív tag
válasz
Apollo17hu #22414 üzenetére
Vagy használj rain alarm-ot
-
zojjektum
senior tag
válasz
Apollo17hu #22414 üzenetére
Lehet. Az oldalon rányomsz a 3pontra és kitűzés a kezdőképernyőre.
-
HKorn
veterán
Használjátok a Lockie-t, lockscreenre is ki lehet rakni és megbízható
-
Lall
veterán
válasz
Apollo17hu #22408 üzenetére
Tűzd ki csempének vagy rakd a kedvencekbe. Amúgy valóban ez a leghaszonosabb. A többi fabatkát nem ér, néha fel napra sem tudja megtippelni milyen idő lesz. Nemhiába hívják őket időjósoknak.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Rigormortiis #22406 üzenetére
Nekem pl. egy olyan app lenne ideális, ami a met.hu radar funkciójához hasonlót tudna (10 percenként mutatja a csapadékot az ország felett). Általában azért nézegetem, hogy tudjam, mikor érdemes kimenni sportolni. Egyébként a redőnyt húzogatni legalább félperces művelet, és fel is kell kászálódni hozzá. Inkább megnézem számítógépen/telefonon 5 másodperc alatt.
-
válasz
Rigormortiis #22406 üzenetére
Maradi vagy.
Tán még az asszonynak is átkiáltasz a másik szobába és nem facebook-on írsz neki.
De a viccet félretéve, ha már van rá app, akkor működjön, nem? Ha nem otthon vagyok, akkor tudjam, hogy esik, vagy fonnyad a paradicsom a kertben a napon.
-
Rigormortiis
veterán
Miért van mindenki ráizgulva arra, hogy a teló éppen kiírja, milyen az idö odakinnt? Csak fel kell húzni a redönyt és voila.
-
pzstm
titán
válasz
Apollo17hu #22401 üzenetére
nem.
Most amúgy van is felhő és nálam is partly cloudy-t ír
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 520-ast, letöltöttem rá ezt a Bing Weather alkalmazást, és nekem is felhős képet mutat. Szerintem sanszos, hogy pzstm ráhibázott, ugyanis én is magyarul használom. Át lehet valahol állítani, hogy csak a Weather alkalmazás angolul fusson? (Hol?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- Óvodások homokozója
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest