- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
marion1
tag
válasz
-atesz- #16480 üzenetére
Valóban nehezen frissíti magát a beállításokban az élőcsempe frissítéseknél kell beállítani a élőcsempe frissítést.Nekem így frissült.Most néztem nekem is 26-án frissült utoljára.eddig fel sem tűnt.Ráadásul most már reklám is "reklám dukál hozzá harmadik napja vagyok 100000 látogató
ha rá kattintok akkor a jó ég tudja mi a nyeremény" az időjárás appból van plusz pro verzió
-
lehet nekem alacsonyak az elvárásaim, de kb 2 hónapja beállítottam, hogy melyik nap mikor kelek és azóta csak reggelente lenyomom
Bár egy olyan funkciónak örülnék, hogy ha hamarabb kelek fel, akkor ki tudjam úgy kapcsolni az ébresztést, hogy másnapra ne kelljen újra bekapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 7
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tippmix
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest