- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIstvan4
tag
válasz
Pisztillus #51195 üzenetére
Sok"k" Köszönet a válaszért!
-
válasz
Pisztillus #18777 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
Pisztillus #18711 üzenetére
Szia! A linkelt verziónál a felajánlott letöltési lehetőséggel dobozos termékként kapom meg a home verziót?
-
Joshi
titán
válasz
Pisztillus #18699 üzenetére
Igen, már tudom szóval nekem az nem jó. Erre esetleg?
-
Boonen007
őstag
válasz
Pisztillus #8019 üzenetére
Vicc azért ez a Eurosport Player, hogy miért erőltetik a Silverlight-ot Google Chrome sem támogatja úgy kell külön bekapcsolni benne, Edge sem, csak Firefox, Opera, IE11....
IE11 megmarad a véglegesben?
-
King Unique
titán
válasz
Pisztillus #1917 üzenetére
Értem, én csak arra gondoltam, h ez a build másoknak VB, WMw alatt tökéletesen futott stabil host rendszerrel és nálad vsz az alfa verziós host is bekavar.
De nálad, ha jól vettem ki, az a gond, h ez a 2 progi xy oprendszerrel, alapból nem megy jól, fagy, hát ez az, ami "benne van" egy ilyen verziónál. Sok program, AV sem működik még rajta normálisan, van akinek drivergondjai is akadnak.
De, az előzetesek alapján valóban jónak ígérkezik. -
King Unique
titán
válasz
Pisztillus #1915 üzenetére
Virtulabox-szal mostanság Windows alatt volt több hiba is, még a stabil 7 és 8.1 hostok alatt is. Az újabb 4.3.18 és 4.3.20 már stabilabb. De, ha a stabil, végleges Windowsnál is néha jelentkezik hiba, akkor ha a félkész, tesztverziós rendszeren előjön, azon mit csodálkozol
Talán normális host alól kéne futtatni és akkor nem lenne gond, esetleg felrakni egy normális virtualizációs szoftvert, mint pl. a VMware...
Ja, ha esetleg kijön egy stabilabb Win10 build, akkor megoldják, de lehet csak akkor lesz megoldva, ha elkészül a végleges RTM változat. -
worxland
addikt
válasz
Pisztillus #1913 üzenetére
64 bites 9879-es build nekem rendesen működik VMware Player 6.0.4-en (host: 8.1 x64)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest