- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvz2
tag
válasz
kaszaf #36041 üzenetére
Az utcsó legfrissebb van fent...Sima mezei BIOS van rajta, de látja a winyót és 4 TB-osnak, azt tudtam hogy 4 TB -nem kezel de gondoltam 2 részre osztom és azt már úgy jó lesz, mert eddig 2 TB os volt benne de behalt, azt kezelte élből. Az a baj hogy nem tudom 2 részre osztani a 4TB...nem engedi mert nincs inicializálva
-
King Unique
titán
válasz
kaszaf #32424 üzenetére
Sok ilyen rejtély van Windows esetében...
Amikor javítani akarja, mert szerinte hibás, aztán a végén kiírja, hogy mégsem volt hibás, az a legjobb...[link].
(#32425) pillowhead: nincs a 10-esben sem jobban eldugva, mint a többiben. Win+X ---> Lemezkezelés, vagy más módon.
Közvetlenül csatlakoztatva pedig fel kéne ismernie rendesen és a leválasztásnak is működnie kéne. Milyen port, 2.0/ 3.0, Win10 10240/ 10586? Van olyan gép, ahol a 3.0 portok megkergülnek néha. Illetve eszközillesztő újratelepítése is sokszor megold ezt-azt. -
King Unique
titán
válasz
kaszaf #32421 üzenetére
Igen, ez is okozhatja valóban, ha nem oszt ki neki betűjelet. Bár a fórumtárséhoz hasonló problémám már nekem is volt Win10 alatt és akkor nem ez okozta, hanem alapból volt a rendszerben egy ilyen bug.
(#32422) pillowhead: semmit csak ismerősek voltak, ennyi. OK, + ezt a meghajtó betűjel hozzárendelését. Nyilván nem mindenkinek, de sokkal kényelmesebbek és többet tudnak.
-
-
n42
tag
válasz
kaszaf #14660 üzenetére
Mondjuk speciel azt a gépet pont nem én frissítettem, csak a szívást-részét kaptam a nyakamba. De magamtól se gondoltam volna ellátogatni a hivatalos oldala, miután a Windows 7 tökéletesen futott rajta, s a MS-teszten is átment. Nem arról szólt az elmúlt fél év, hogy Windows 7-es gépeket nyugodtan lehet frissíteni? Biztosan magunknak is köszönhetjük, de én inkább az MS-féle nettó hazugságkampányt okolom.
Mellesleg igazán odaírhatta volna a Dell, hogy NEM MŰKÖDIK, nem pedig azt, hogy lehetnek problémák..
-és a p4-es gépre is mondhatnál valami okosat, mi a rák baja van? Bőven túltelesíti a követelményeket, W7 szépen fut rajta...
-T100-asnak van már driver, de azért elég ciki, hogy a PI-programban működött tapi, végleges verzióban meg nem...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kaszaf #11590 üzenetére
Az insideres az insider miatt lesz aktivált, míg ki nem lépsz az insiderből.
A másikat szerintem FRISSÍTSD. Így ez is aktiválódni fog. A frissítés után az alaplapod információi meg az MS accountod "összekapcsolódik" és ha nem elégszel meg a rendszer alaphelyzetbe állításával, akkor a következő újratelepítésnél (teljes celeannál is) aktiválja majd magát a rendszer.
De ELSŐ ALKALOMMAL -jelenleg- KÖTELEZŐ FRISSÍTENI. -
kerlas
tag
válasz
kaszaf #10344 üzenetére
Mint olvashatod, az enyém egy Windows Server 2012 R2 Essentials-al telepített NAS, amire gond nélkül be tudok lépni Windows XP / 7 / 8.1-es gépről, mindenféle trükközés nélkül, sőt Windows 10-el is, amennyiben jelszóval lépek be a fiókomba, a gond akkor van, amikor ugyanabba a fiókba nem jelszóval, hanem PIN kóddal, vagy ujjlenyomattal lépek be, és nem igazán értem, hogy ez most bug, vagy esetleg ilyenkor csökkentett jogokat ad a felhasználónak, és azért rinyál.
-
Nordekk
tag
Sajnos ennél is csak AC97-el van hang :/
De amúgy nekem valamiért úgy hogy kivan kapcsolva ,hogy töltsön drivereket az updateről ugyanúgy tölt. Még úgyis ha én azt felrakom manuálisan pl. a videokártya drivert és egy idő után ugyanúgy jelez h van frissítés ,nvidia driver. A legfrissebbet hova frissíti már?
-
azopi74
addikt
Azt nem lehet bug-nak nevezni, mivel a nagyközönség Win7-ről, 8-ról vagy 8.1-ről fog 10-re update-elni, azokban meg még nincs Windows Hello, így nincs mit megjegyezni. Az csak egy gáláns gesztus lenne a MS részéről az Insiderek felé , ha ilyen dolgokkal is foglalkozna.
Majd ha a GA utáni buildek is elfelejtik a Windows Hello adatokat, az viszont már bug lesz -
King Unique
titán
Az előbb kicsit elflegmáztam, de egy fontos kitétel kimaradt, olvasd el ezt a cikket:
"A Windows 10 upgrade licenc eszközhöz kötött, vagyis ez a licenc később nem mozgatható át másik PC-re - tudta meg a HWSW. Ennek akkor van jelentősége, ha az alapul szolgáló Windows 7 vagy Windows 8 licence hordozható volt, ilyenkor a frissítéssel ennek lehetősége elvész. Az eredeti rendszer licence persze nem csorbul, így ha töröljük a Windows 10-et, az előző rendszert tetszőlegesen újratelepíthetjük más eszközre - az egyszeri ingyenes upgrade lehetőség az új rendszeren viszont már nem lesz elérhető."
Tehát, ha lapot akarsz cserélni, akkor azt még az upgrade előtt tedd meg, a DS 7/ 8.1 alatt, mert ha 10-esre frissítesz, akkor elvész a retail kulcs előnye. Jó nagy szívás mondhatom... Vagy veszel egy önálló, dobozos WIn10-et, aztán azt kedvedre pakolgathatod ide-oda, illetve ezért lett volna jó a DS W10 lehetőség.
-
King Unique
titán
Mért feszegetné
A Dreamspark OS-t a jogviszony lejárta után "hivatalosan" újratelepíteni, vagy másik gépre átvinni nem szabad. Ez nem összekeverendő a pl. KMS szerveres campus licence megoldással, azt jogviszony lejárta után már nem lehet használni. Egy WU-s upgrade DS-nél mért jelentene problémát?? Amúgy meg retail kulcsokat ad és előbbi 2 felvetés első része minden további nélkül megvalósítható, ha hardveres dolgok miatt szükséges, nincs vele gond. De akár a második is. -
King Unique
titán
Én DS 8.0-át upgrade-eltem 8.1-re, minden ok volt és nem írt semmi korlátozást. WU-n keresztül szerintem egy 10-es is hasonlóan menne, mivel ingyenes, a gyártó által biztosított frissítési lehetőségről van szó.
DE DS-en fent van, fent lesz a végleges Win10 is, legbiztosabb lenne majd azt leszedni és feltenni a saját, hozzáadott kulcsával. Vagy már nincs jogosultságod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged