- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz
King Unique #27322 üzenetére
Linux topicokban is ilyen aktív vagy?
De tényleg nem értem, kb egy értelmes hsz-ed se volt az utóbbi időben, csak azt kell olvasnom hogy hogy lop adatot a 10, hogy ez nincs benne, az nincs benne.
-
edari
őstag
válasz
King Unique #27314 üzenetére
Most komolyan: miért vagy itt? Felfogtuk hogy nem tetszik a rendszer. Fölösleges terjeszteni az általad helyesnek ítélt igét, aki itt van az már felrakta.
-
ux1
addikt
válasz
King Unique #27288 üzenetére
+1 neki még nem lett 1TB RAW. Ha majd bekövetkezik akkor meg majd sír mint a fürdősqrva...
-
Bodor
veterán
válasz
King Unique #27288 üzenetére
Nem akarok ebbe jobban belemenni, mert csak felesleges flame és off hozzászólás lesz belőle...
Én senkit sem akarok már meggyőzni semmiről, mindenki azt csinál amit akar, csak leírtam a véleményem, de már megyek is innen.
Egyébként meg persze, igazad van, sorolhatnám én is a hiányosságokat és a pluszokat, de minek. -
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #27245 üzenetére
Ha ipari kornyezetben megfelel a gyari particionalo, akkor otthon is. Nem tudom milyen hianyossagai vannak az usb kezelesnek, ha vege a feladatnak, lehuzom a vinyot, soha semmim nem veszett meg oda es nem kattintgattam biztonsagos eltavolitasra.
-
dokee78
félisten
válasz
King Unique #27227 üzenetére
Vicceltem nem tartom pozitívumnak.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #27230 üzenetére
Cuki hogy leteznek meg ilyen programok.
-
edari
őstag
válasz
King Unique #27227 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
King Unique #27190 üzenetére
10586 (csak került egy pont a végére meg egy szám, ha winver-t nyitsz meg, de 10586)
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #27190 üzenetére
10586
-
pzstm
titán
válasz
King Unique #27153 üzenetére
mondhatni igen, ennyire titkos. amíg nem publikus valami addig nyilván nem fogom elmondani
-
pzstm
titán
válasz
King Unique #27151 üzenetére
nekem utolsó hivatalos mondásból a még idén/utolsó negyedév és esetleg ősz rémlik.
Nyilván build számot sem mondhatok és pontos dátumot sem. Hivatalos Windows blogot kell figyelni
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #27132 üzenetére
Na látod, az utolsó bekezdésben lehet hogy igazad van, de attól még így van. Ha nincs türelme valakinek, akkor ne rinyáljon napi szinten, nézzen vissza 1-2 év múlva. Attól még sokan mások megelégedéssel használják. (De érdekes hogy a többi winnél ki tudták várni? Vagy ott is ment a rinya mindig? Mert szerintem az utóbbi.)
És pont ugyanúgy ahogy nálad (is) volt egy valagnyi probléma 7-tel és 8-cal is - leginkább nem az OS hibájából -, ugyanígy van ez most is a 10 esetében. Csak akkor a 7-es épp több mint 2 éves rendszer volt, a 10 meg alig múlt 3 hónapos. Szerintem van különbség. (Az XP-ről meg ne is beszéljünk, 2 csomag után lett valahogy használható, de sosem lett igazán jó, sztem egy kalap ... Na se előtte se utána nem utáltam annyira wint, pedig nyomom win95 óta... aminél anno eleve kijelentettem hogy sosem fogok win-t használni
)
ui: Jah, és a "mint itt kb. összesen senkinek"-et a 10-es topikjára írtam.
ui2: Ezen meg csak tök véletlen akadt meg a szemem, de pont illik karak_22-vel folytatott eszmecserétekhez: "[link]" "Sok program kommunikál a gyártójával, küld infókat használatról, v gépről, v "egyébről"...
" Természetesen tőled idéztem (2014-06-14)
-
edari
őstag
válasz
King Unique #27127 üzenetére
Szóval az rohadtul zavar hogy a 10 adatokat küld, de az nem hogy a többi mit csinál. Jó. És ne mondd hogy leszarod, különben nem hoznád fel.
Akkor ne használd, és ezzel együtt ne itt terjeszd a hülyeséget. Köszi.
-
törölt tag
válasz
King Unique #27129 üzenetére
Remélem érted is, amit írtam
Van adatgyűjtés, de nincs semmi bizonyíték "adatlopásra" meg "kémkedésre", ahogy logikus érv sincs mellettük (például hogy egy hatalmas botrány miért érné meg a Microsoftnak annak küszöbén, hogy minden eszközön egységes rendszer legyen). Felesleges ezt mindig felhozni.
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #27118 üzenetére
Írtam egy hsz-t, de meggondoltam magam... nem éri meg miattad a bünti.
szerk: De azért itt elolvashatod ha érdekel. (Pedig lehet érdemes lenne, mert nagyon gyorsan felejtesz
Egyedül neked volt kb annyi - leginkább egyedi - hibád 2013-ban egy 2 éve létező OS-nél (win7), mint itt kb. összesen senkinek.)
-
edari
őstag
válasz
King Unique #27121 üzenetére
Ne haragudj, de ez nagyon gyenge. Azért pörög most rajta az összes médium, mivel végre van min csámcsogni. Van telefonod? Add el, mert tök mind1 melyik platformot használod, mindegyik kémkedik utánad, és a telefonodon is van ugyebár elég sok privát cucc. Facebook is megy? Azt se használd. Internet? Köttesd ki. Szóval lehetne még sorolni.
Szokás szerint az MS a rossz, a google meg az fb a jó. Elszomorítalak, nem így van, de olyan jól a szátokba adták a cumit, hogy fel se tűnt.karldergroße: se a 7, se a 8 nem 5 hónapos. Majd 1-2 év múlva ez is lesz olyan szinten, 7 esetében 5.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #27121 üzenetére
Te még mindig a kémkedésen pörögsz?
Tudtad hogy egy tömeg véleményére hivatkozni érvelési hiba?
-
edari
őstag
válasz
King Unique #27118 üzenetére
Nem ezt mondtam. Lehet/van benne hiba. De amikor már azt mondják hogy a win10 miatt nem kék az ég, akkor remélem te is belátod hogy ott valami nem kerek (és az se a 10 miatt).
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #27100 üzenetére
En nem oltok le senkit, vegkepp nem oktatok ki senkit. Arrol nem tehetek hogy a gondolataimat egyesek szemelyes sertesnek veszik. Sohasem allitottam, hogy az OS tokeletes, mivel olyan nincs, nem is ertem miert hozod ezt fel, ha olyan jon szembe szeretek segiteni, ezzel is tanulok.
Ami engem mulattat az a laikus hiszti ami itt megy. Ami bosszant az a feleslegesen ismetlodo kerdesek, az onallosag hianya.
@bzoley: Amit allitasz a win7rol az szimplan nem igaz. Mindegyik windows produkal egyedi hibakat, eleg csak rosszul kell levegot venni a kozeleben. Ha ez nem igy lenne, akkor nem lenne munkam masreszrol mindig egyszerre allt volna le a vilag osszes gepe
-
daimonion
senior tag
válasz
King Unique #26760 üzenetére
Nem nagyon akarok beleszólni de amikor a megrögzött anti MS -esség defender utálat találkozik két embernél akkor jönnek az olyan posztok mint a TIED is meg a kollegáé is.
Azért tegyük már helyre egy kicsit a dolgokat jó ?
Szóval a kolléga belinkelt egy WINDOWS 7 teszteredményt és MSE tesztet annak bizonyítására, hogy milyen rossza Windows defender ..Azért vicces de érthetö .Ráadásul valami áprilisi vagy milyen tesztet .Akkor miért nem egy friss real World tesztet mutogat meg ahol 93% -os eredményt ért el ez a termék ?Ahol pl a McAffe Vipre és Lavasoft termékeit is megelőzte ? Ilyenkor benéz a ló az ablakon ?
ugye azért azt is jó lett volna megemlíteni, hogy az MS az ÖSSZES mintáját elküldi a többi vírusírtó gyártónak
Ezt ugye az általad említett vírusírtó topicból tudjuk szaki26 kollegának köszönhetően.Esetleg azt is megemlíthettétek volna hogynincs FP riasztása a MS termékén kívül az ESETnek és a Pandának azon kívül MINDEN vizsgált terméknek van FP-je.[link]
A tárgyilagosság kedvéért azért azt is illet volna megjegyezni, hogy heurisztikában gyenge [link]
De van nála még gyengébb a Vipre.DE talán azért azt is illet volna megjegyezni, hogy File detection tesztben már nincs lemaradása a többiekhez képest..[link]
Azért ezeket összevetve már kicsit árnyaltabb a kép azt ha mellé raksz egy jó hIPS -t pl Winpatrol akkor kielégítő védelmet kapsz pláne úgy, hogy a smárt screen is egy tűrhető kiegészítő védelem.
De akár még hozzá teheted az MS EMET cuccát is...Én nem azt állítom, hogy a világ legjobb védelem de a win 10es Defender nem egy "szemét" kategória. Csak hát ugye könnyebb valamit leszarozni alapból mert Ms mint egy kicsit utánajárni a dolgoknak.
Egfyébként amit a kollega belinkelt ott is azért meg kellett volna nézni bővebben a tesztet
Azért beraktam hogy talán jó lenne megnézni a dolgokat.
165 mintán vizsgálták..Gondolom ez egy igazán releváns mintaszám mint az a 21.000 minta is
Én mindig arra szoktam kérni mindenkit hogy próbáljon a reaslitás talaján maradni és Tényekkel alátámasztani azt hogy egy átlag felhasználónak tényleg miért rossz választás a Win 10 alatt a Windows defender ..
alapszintű védelmet megadja minden gond nélkül ..Nincs FP jelzése ha azt mondja hogy az a dolog nem odaillő akkor el lehet hinni neki .Ha mellé raksz egy jó HIPS -t akkor meg igen jó védelmet ad az átlag usernek .
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
King Unique #26408 üzenetére
A májkrószoft nem éppen a bárány üzletpolitikájáról híres. Piaci részesedésüket a kétségkívűl jó termékeik mellett kiemelkedően agresszív marketingjüknek köszönhetik.Nem csodálkoznék ha 2035-ben winfos 27 reklámja úgy ugorna fel a képernyőn,hogy jól a pofádba köpne mondjuk egy éppen csatlakoztatott pendrájvot és 110 decibeles üvöltéssel meg vakító stroboszkóppal kérne meg szépen vidd az ingyenes szoftverjüket ha nem akarod azonnal szétrobbanjon a géped.
-
törölt tag
válasz
King Unique #26408 üzenetére
A 7-ből és a 8-ból sem kérnek sokan a mai napig, az XP még mindig túl sok gépen fut. A 7-ben nincs Áruház, nincsenek appok, egy rakás dolog nincs benne, amit a Microsoft az egységes rendszerekkel tervez. A 8-ban nincsenek univerzális appok, és lehet, hogy most is sokan úgy használják, hogy 8.0 RTM, frissítések nélkül (mert az első lépés kikapcsolni a WU-t). A motorháztető alatti változtatásokról nem is beszélve.
Sokan azért nem frissítenek, mert nem tudnak róla, azt hiszik, hogy bonyolult folyamat, vagy hogy nem éri meg a befektetett időt. Automatikusra állítva a WU letölti a telepítőt, és akkor dobja fel a kérdést, hogy kell-e. Ha nem, akkor törölhető, ha igen, akkor akár azonnal frissülhet is. Egyébként a mai napig rengeteg gépen nem töltötte le a rendszer, mert a kis program szerint még nem 100%-ig kompatibilis. Van ilyen is.
Lehet, hogy nem kéne automatikusan letölteni, ezt aláírom, de a terjesztés módjával nekem nincs bajom.A 4K-s kijelzőn is ugyanaz a csúszka van állítva, ugyanúgy lehet 150%-ra nagyítani. Ami rondán néz ki, az azért van, mert nem vektoros a grafika, nem lett erre felkészítve a program (az OS X ebből a szempontból jobb helyzetben van). Ebben viszont a 8.1 sem volt jobb (direkt megnéztem anno), ugyanúgy homályos volt a vezérlőpult is. A gépház már például nem az. Ez van sajnos.
Sztlaci: A telepítés vagy a letöltés áll ott? Vagy futtatod a hibaelhárítót, vagy (mivel alapbeállítás szerint telepítés előtt készít) visszaállítod a frissítés előtti állapotra a rendszert, esetleg megvárod, míg települ (akár újraindítással is), vagy a macerás módon leállítod a szolgáltatásokat (wuauserv, bits), kézzel törlöd a SoftwareDistribution mappa tartalmát majd újraindítod őket. Ezzel óvatosan.
vlevi: Sosem voltak ilyen gondjai nálam az appnak, de újratelepítés után is kérte a fiókadatokat, magától csak az online fiók adatait írta be (értelemszerűen). A Guglis naptárat is szinkronizálja, még a W10Mobile is. Az élő csempe is működik (de tényleg várni kell, mire frissül, ha még nem tette meg).
Teljes képernyős start menü (kezdőképernyő) az most is van, a gépházban kapcsold be. -
törölt tag
válasz
King Unique #26403 üzenetére
Nem védem, én sem tartom tökéletesnek, egyszerűen ha valamivel nem értek egyet, akkor leírom. Ha szerinted ettől fanboy vagyok, az nem engem minősít.
Megjelent a Windows 10. Jelenleg ingyenes a frissítés, tehát nem kell megvenni és letölteni külön. Ott van a frissítések listájában. Ha nem akarod, akkor nem fog települni, de a lehetőség mindenkinek az orra elé van rakva, még azoknak is, akik azt sem tudják, hogy jelenleg 7 vagy 8 van telepítve (vagyis egyébként eszükbe sem jutna frissíteni). Magyarul el lehet olvasni mindent, ami ezzel kapcsolatos. "Véletlenül" nem lehet rányomni, már háromszor leírtam, hogy mi a folyamat. "Véletlenül" nem fog települni, azt akarni kell.
"koránt sem mindenkinél működik pöpecül"
A 7 sem volt olyan. A 8 sem. De még az OS X vagy a Linux sem, mindegyiknél előfordult már valami. A különbség, hogy picikét többen használnak Windowst, többféle hardverrel, így nagyobb a hibalehetőség is. Ennyi.Nem értem a kirohanásod a 4K-s kijelzőnél, azt csak azért írtam, mert akkora felbontáson már kell a skálázáson állítani, főleg, ha 21,5"-os a képernyő.
vlevi: Az upgrade és a tiszta telepítés (vagy HR) nem ugyanaz. Előbbi megörökli a korábbi rendszer beállításait, szemetét és bizonyos fájljait (olyanokat is, amikről nem is tudsz). Ha felrakod tisztán (a véglegeset), mindenféle egyéb dolog nélkül, és akkor sem jó, akkor az más kérdés.
-
törölt tag
válasz
King Unique #26393 üzenetére
Honnan tudod, hogy ők mit szeretnének meg mire számítottak eddig? Szerinted azt gondolták, hogy 3 hónap alatt minimálisra csökken az összes többi verzió részesedése? Ingyenes a frissítés, természetes, hogy erőltetik, nem pedig felugró reklámokkal hirdetik az Origón.
Az "így járt" az baromi jó mentség, ugyanis joggal feltételezik a felhasználóról, hogy egy ronda nagy kék ablakban nagy betűkkel írt "Windows 10 telepítése" feliratból rájön, hogy most mi történik, megtalálja az X gombot, vagy a kilépést, esetleg az EULA-t is felismeri, ha az orra elé kerül (még ha értelmezni nem is tudja, de a "nem fogadom el" szöveget már csak-csak). Akkor is, ha szerinted mindenki analfabéta.
Más rendszereken amúgy örülnek, ha egy új verziót ingyen kapnak (főleg, ha amúgy nem az), de ez a Microsoft, itt anyázni kell kötelezően.
"De persze ők megint jobban tudják, hogy mi kell a usereknek"
Igen, a cégek már csak így működnek, szeretnék, ha a legújabb terméküket használnád.Egyébként nem egy helyen olvasom, hogy 4K-s kijelzőn (iMac) használják a rendszert, de a skálázásra pont nem panaszkodnak. Szóval ez is csak egy szűkebb réteget érint.
Győzködni meg nem akarlak, arra válaszolok, amit írsz, felőlem azt használsz, amit akarsz.vlevi: Win10-hez is van program, ami megmondja, hogy mi lesz jó, meg mi nem. Ennél a korábbiak sem voltak megbízhatóbbak. Nem fog magától frissülni, csak annak, aki telepíti. A Posta appod meg addig nem lesz jó, amíg a hónapok óta görgetett X. builden használod. Rakd fel a végelegest tisztán. Másoknál is megoldás volt, nálam is ez kellett anno, hiába panaszkodsz állandóan, helyetted ezt senki sem fogja megtenni.
-
petya2012
őstag
válasz
King Unique #26397 üzenetére
köszi az infót
én sajnálom,mert villámgyors szerintem
a chrome eszi a memóriát a firefox meg állandóan befagy-összeomlikna mindegy-köszi mégegyszer
(#26400) King Unique
hát annyira nem értek hozzá,de sajna a mostani böngészők-höz képest jobb
-
netpeti98
addikt
válasz
King Unique #26393 üzenetére
Azért érdemes megjegyezni, hogy a változások idejében már a TH2 amit le fog tölteni. Attól, hogy nem dokumentálták, valószínűleg azért optimalizáltak a háttérben sokat, még ha nem is lesznek látványos változások. Majd kiderül.
A nagy erőltetésnek 3 oka van: UAP platform, közös ökoszisztéma, és hogy az emberek ne ragadjanak le 7-nél, mint az XP esetében.
Írom ezt úgy, hogy jelenleg nekem sincs még fent élesben, de a Th2-vel valószínűleg kap egy esélyt élesben is.
-
vlevi
nagyúr
válasz
King Unique #26385 üzenetére
Felskálázástól ne is várj megváltást. Meg úgy szerintem semmiben sem. A win10 viszi tovább a win8 vonalat, és amit a win8 megjelenése óta a win10 eddig nem tudott megoldani, azt a frissites utam se fogja. Szerintem.
A driveres dolog tényleg szopás. Képzelj el egy olyan felhasználót, akinek a laptopján van peldaul van valami usb-s hardveres banki bejelentkezős ketyere, és csak azzal tud bankolni. Fődhözfogjab....ni a lapost, ha egyszercsak megjelenik a win10, és nincs wifi, nem megy a banki beolvasó, nem tudja használni a szkennert, a nyomtatót, mert a win frissült tizesre, de driver nincs hozzájuk.
Annakidején a win7 update advisor tételesen felsorolta az összes progit, és drivert, és melléírta, hogy fog-e működni, vagy sem. De egy egyszer usert, aki nem tud róla, hogy melyik héten melyik 5 windows frissites kell uninstallni és elrejteni, hogy ne települjön a tizes, meg azt se tudja, hogy mi az, attól nem várható el, hogy előre felkészüljön mindenre.Mi, itt a ph-n a win10-el talán kicsit ovatzosabbak vagyunk, de elég csak egy firefox frisitésre gondolni, azt se olvassuk el bitről betűre, hogy mi van benne, nem telepitünk hozzá tesztkörnyezetet vortuálgépre kipróbálni, csak felfrissitjük, aztán siránkozunk, ha nem megy a jol megszokott régi kiegészitőnkA posta meg nálam is szar. Vagy megy, vagy nem. Inkabb az utobbi. Ez is egy olyan dolog, ami a win8 ota meglévő dolog (mármint a metro, vagy modern, vagy universal posta app), de lassan 3 éve nem bírták működőképesre megcsinálni. Mi wan az appok fejlesztőkörnyezetében, hoigy maga a microsoft sem képes normális alkalmazást írni rá? Az egyetlen, ami tetszik, az az időjárás.
-
törölt tag
válasz
King Unique #26385 üzenetére
Nekem például alapból blokkolja egy bővítményem a követős sütiket (a Statcounter-rel együtt), szóval benne sem vagyok a Netmarketshare adataiban. Ellenben a Microsoft pontosan látja, hogy hány egyedi aktiválás történt, de hát ugye alapból feltételezzük, hogy hazudnak.
"Bár, aki nincs teljesen tisztában a dolgokkal, lehet rányom egy ok-t, aztán utána meg csodálkozik majd."
Az így járt. Ha tud olvasni, akkor meg gyakorolja.Az a cél, hogy minél több gépen fusson ugyanaz a rendszer. El lehet kerülni, le lehet törölni, vissza lehet lépni, szóval felesleges műbalhé az egész. Majd jövő augusztusban meg megy a sírás, hogy "jajj, már 27 ezer forint a sima Home is, rablás, szemetek".
A 7 is kapja a frissítéseket 2020-ig, aki azon akar maradni, az marad.
A 8-nál is voltak idegesítő bugok, például mikor a csempék nem jól jelentek meg, nem frissültek vagy nem lehetett törölni némelyiket. Driver gondok is voltak. A 7 sem volt tökéletes, akkor ment igazán a "jó öreg XP" szöveg. De hát az idő elfeledtet mindent.Még egyszer: Senkinek sem fog akarata ellenére a 10 települni, amennyiben rendelkezik alapszintű szövegértési képességgel.
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #26377 üzenetére
Azért ahogy visszanéztem kb 1,5 perc erejéig, 2013 elején igencsak volt többféle problémád a win 7-tel is. Meg előtte másoknak is. Most meg az a király. Na látod? Így lesz majd a 10-es is valamikor. Csak neked később mint másoknak.
Az a 6,63% meg sztem azért nem olyan rossz a mai világban mikor már mindenkinek volt valamilyen többé-kevésbé jól működő rendszere, ráadásul egyre makacsabb, elégedetlenebb manapság a többség minden újdonsággal.
-
válasz
Egy ilyen közleményt nem egy hivatalosan alig 3 hónapja megjelent termék esetén lett volna ildomos kiadni, hanem mondjuk 2018. októberében, amikor már csak 2 év van hátra a Win 7 támogatásából, akkor az már magától értetődő lenne, így meg csak arcoskodásnak tűnik. Egyébként is az emberi alaptermészet olyan, hogy ha valamit kötelező jelleggel tolnak az arcába, az reflexszerűen ellenérzést vált ki.
Mondom ezt úgy, hogy lassan én is 3 hónapja használom, és bár mint írtam, nálam semmi plusz hozadéka nincs a 7-eshez képest, amig az engem érdeklő dolgok működnek rajta, addig marad. -
netpeti98
addikt
válasz
Early next year, we expect to be re-categorizing Windows 10 as a “Recommended Update”. Depending upon your Windows Update settings, this may cause the upgrade process to automatically initiate on your device. Before the upgrade changes the OS of your device, you will be clearly prompted to choose whether or not to continue. And of course, if you choose to upgrade (our recommendation!), then you will have 31 days to roll back to your previous Windows version if you don’t love it.
Ezek alapján nem fog a háttérben felkúszni, előtte mindig megkérdezi a felhasználót.
-
Warter
addikt
válasz
120 millió PC 3 hónap alatt, ez aztán a lassúság.
-
janos666
nagyúr
válasz
King Unique #26244 üzenetére
Én nem szeretek third-party kiegészítőket telepíteni az OS-hez (máshoz se nagyon, csak szükség esetén), inkább lenyelem ahogy kinéz (az nekem csak másodlagos, hogy a 10-es szerintem jobb ilyen szempontból, mint a 8-as, bár ebben a 7-es talán még mindig nyerne).
Gyorsult például a DirectX 11.x (ha valaki használja játékra vagy munkára) és megjött mellé a DX12 is (majd talán használja is lassan valami, először inkább játék), javult az WU driverkezelője (több mindenhez talál és nem kiherélt/elavult, hanem viszonylag friss és teljes értékű driver csomagokat telepít) és szerintem főleg hosszabb távon érződik majd meg a Commulative Update rendszer kellemes oldala (nem lesz a nagyvilágban 100 féle variáció, hogy kinek a gépén épp melyik frissítés van vagy nincs fent, hanem elég annyit megkövetelnie a programok fejlesztőinek, hogy "friss Windows 10").
Bár a TH2-től félek egy kicsit, hogy az gyakorlati szempontból egy update vagy upgrade lesz, de majd meglátjuk (utóbbi esetben sem borítékolt a gond, csak az aggály, szóval ez nagyon "ha és ha és ha..."), de egyelőre sokkal simábbnak tűnik nekem a WU, mint az eddigi Windows-okban (akár driver, akár system update kérdés).
-
prannk
őstag
válasz
King Unique #26073 üzenetére
Hiába kapcsolom meg tiltom le ezt aszart visszakapcsolódik magától köv inditásnál.
-
pvt.peter
őstag
válasz
King Unique #25998 üzenetére
Okés értem, téma körbejárva
@wjbhbdux: jogos
-
pvt.peter
őstag
válasz
King Unique #25992 üzenetére
Ott is körbekérdeztem, de mivel Windows 10 -es topikba is beillik ez a probléma, ezért itt is megpróbáltam, hátha.
-
cattus
addikt
válasz
King Unique #25850 üzenetére
De, nálam hiba nélkül megy a Virtualbox.
-
bazsee83
tag
válasz
King Unique #25850 üzenetére
A VMware-t nem ismerem, a virtualbox-ot meg feltettem de nem indult el valami miatt. Ráklikkeltem az iconra és semmi.
-
Warter
addikt
válasz
King Unique #25653 üzenetére
Túl sokat vársz attól a TH2-től. A jelenlegi IP-ket elnézve, minimális előrelépés lesz.
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #25499 üzenetére
Ugyan már. UX1 csak szeret gonoszkodni, mert Linyuksz fan!
-
ux1
addikt
válasz
King Unique #25482 üzenetére
M$ formátumokkal az ms$ se kompatibilis 100%.
-
SkyLaci
őstag
válasz
King Unique #25470 üzenetére
igen, olvasgattam, keresgettem. reménykedtem hogy valahogy előhozható mégis, vagy van valami alternatíva (igazából az óra az ami leginkább hiányzik), de eddig semmit nem találtam
-
válasz
King Unique #25315 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor lényegében jó volt a sejtésem: A sima windows 10 retail használható céges (mikróvállalkozás) környezetben, mind a sima 8.1 retail. (néhány talán fájó, de nem feltétlenül szükséges funkciót hiányát beleértve)
Köszönöm még egyszer.
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #25182 üzenetére
Oké, ez is közrejátszhat, de azért rengeteg egyedi hiba lelhető fel ami másoknál meg egyáltalán nem létezik más hardver, más driver alatt. És ha valami hibás egy rendszerbe (mint pl. az LG F6 telefonomon a KitKat-ban a led visszajelzés), akkor annak másnál is jelen kell lenni. Szerintem. Ha másik 100nál meg nem prudukálja, akkor nem lehet egyértelműen az OS-re fogni. Szerintem. Már mennyiszer kiderült ilyen esetekben hogy egy hardver vagy egy driver csere (akár régebbire) megoldotta a problémát. Előtte meg az illető az OS-t szidta, mert eddig jó volt.
(Öcsémnél pl. a win10-re frissítés után nem volt wifi, ami 8.1 alatt meg igen. Eltávolíttattam vele a wifi drivert, rebboot, feltett vmit a win és oké lett minden, lett wifi
Akkor lehet mondani hogy ebben az esetben a win10 volt a xar?
)
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #25180 üzenetére
Jah, addigra reméljük észhez kapnak a gyártók, és írnak mindenféle jó drivert a xarjaikhoz...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #24873 üzenetére
A switchable graphics-al van baja, a boot során átvált valamiért az egyik videokártyáról a másikra, az eredménye meg lekapcsolt monitor, ahonnan sleepbe rakással majd felébresztéssel tudom kihozni. A dolog többnyire random, de úgy nézem ha fixálom, hogy a boot alatt és a rendszer is a Radeont használja ne az Intelt, akkor nem jön elő. Ez nem túl jó dolog így, de legalább megy, a gépet meg elvileg ma elviszik tőlem.
Amúgy a telepítés erre a Core2Duo-s laptopra eltartott kb. 50 percig, közben töltögetett frissítéseket, aztán az első bejelentkezés után mikor a hálózat dolgaira kérdezett rá, ott merevre fagyott a Win10. Azóta nem jött elő a dolog, de ez gáz. Buta fatraktor lett ez, nem új generációs oprendszer...
-
edari
őstag
válasz
King Unique #24873 üzenetére
Akinek baja van vele, annak legtöbbször driver problémája van. Vagy szimpla user error.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #24867 üzenetére
Felraktam a Win8-as chipset drivert, azóta mennek a gombok. Emlékeim szerint ezt a Win7 még megcsinálta magától, mindegy.
Viszont váltottam témát, erre a start gomb üresen nyílt fel, semmi elemet nem jelentetett meg, nem töltött be. Mindegy, a gyárival megy.Viszont a másik gond, hogy ha újraindítom a gépet, akkor lekapcsolja a monitort és csak alvás kezdeményezésével majd megszüntetésével kapcsol vissza, míg ha kikapcsolás után indítom el, akkor nincs ilyen gond.
A leállítás folyamán amúgy villog is párat az alvást jelző led, más oprendszernél nem volt ilyen. Hibrid alvás nincs engedélyezve. -
lev258
veterán
válasz
King Unique #24516 üzenetére
Persze, csak mi tipikusan az első hozzászólásba gyűjtjük ezeket. És nem tűnt fel, hogy van egy külön gomb a topic tetején, ami oda vezet. Írtam is, hogy nem járok erre sűrűn.
-
lev258
veterán
válasz
King Unique #24514 üzenetére
Én a topic összefoglaló alatt GoodSpeed kolléga kezdő hozzászólását értettem (nem tudtam, hogy az nem az). Mindenesetre köszönöm a linkeket. A többi már rajtunk múlik.
-
Liliom86
csendes tag
válasz
King Unique #24416 üzenetére
Ez most két részes (nem tudtam egyre csinálni,nincs jelszavazva se,soha se volt..),de a többinél is ugyan így van amik nem két részesek.
Egyesével kell ezt leválasztanom ezen a rendszeren,mindegyiknél kiírja,hogy eltávolítható,de mégis így néz ki mint a 2.képen és persze Világit a LED ugyan úgy. -
Shodan
őstag
válasz
King Unique #24406 üzenetére
Köszi!
Ezek mind megvoltak diskpart is, nincs felkiáltójel, volt hogy RAW, de ujrapart után normálisan látszódott lemezkezelőben. Írtam emtecnek szerintem win10 alatt kuka lesz.... -
Abrion
senior tag
válasz
King Unique #23972 üzenetére
win 7 tökéletes
szóval az OEM és dobozos ugyan olyan mint win 7 es aktiválásnál, vagy már nem?
-
zoo8800
veterán
válasz
King Unique #23363 üzenetére
Azon kívül, hogy "buta", semmi bajom az Edge-zsel.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
King Unique #23268 üzenetére
Nem, csak mint írtam az ajánlott frissítéseket nem engedem. Persze Win7-ről van szó.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
King Unique #23253 üzenetére
Kivannak kapcsolva az ajánlott frissítések és több hónapra visszamenőleg sem találtam a fentebb írt számú frissítéseket. Szóval egyenlőre még van megoldás a korábbi rendszereken az MS ámokfutása ellen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #23054 üzenetére
Szarkazmusnak.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22898 üzenetére
tenyleg annyira nehez megerteni, hogy ez nagyvalallatoknak szant megoldas es az enterprise verzion kivul nem kell mast kezelnie, mert teljesen felesleges?
amugy kepzeld, probaltam. meg az mcsa vizsgan is volt belole egy par kerdes.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22895 üzenetére
akkor leirom harmadjara, hatha harmadjara felfogod: a windows to go enterprise feature, enterprise rendszer kell hozza. pont. a netes trukkozesek meg nem erdekelnek, olvasd el a hivatalos leirast, amit linkeltem.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22883 üzenetére
ertetlenkedes helyett olvasnivalo, mert lathatoan mar megint nem tudod, hogy mirol beszelsz.
-
raidx
őstag
válasz
King Unique #22851 üzenetére
Sok egyéb progi van amik csak a 8, 8.1-et fogadják el. A WinToUSB és egyéb cuccok nem pakolják fel a beállításokat. Nem tudom utólag mit lehetne velük kezdeni. A 8 és 8.1 korszakba ahogy olvasgatom egyszerűbb volt az élet.
-------
Igaz, egyre több dolog másként működik mint eddig. De tényleg jó lessz ez a rendszer remélem pár hónapon belül. Sajna a frissítésekkel a mai napomat kicsit megkavarta mert a beállítások ellenére telepített és erőszakoskodott az újraindításért.
Jelenleg csak a WS mappa van meg semmi tartalommal szinte, 135 KB. Valószínűnek tartom hogy oda töltötte le a Home verzió alapjait amiből megcsinálta az isot és utánna törölte. Szomszédasszony új laposa 8.1-el jött a mult héten és folyamatosan zaklatja a frissítésért pedig neki a 8.1 is nagyon megfelelne. Főleg az Angliába élő családtagokkali kapcsolattartás miatt használja. Ki fog akadni a 10-es rigolyáítól szerintem. A Skype és Facebuk kivételével nem sok mindent használ. Arra meg elég lenne egy akármi is.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #22841 üzenetére
Na ez a Windows To Go funkció is jó korlátolt... Education valóban tartalmazza, de egyrészt beadok neki egy 2,5" 1 TB (7200 RPM) USB 3.0 UASP funkciós (=gyors) külső vinyót, erre nyávog, hogy nem lesz ám az olyan gyors...
Mert gondolom nem hivatalosan hitelesített.
Másik, hogy utána ki kell választani a lemezképet, de csak és kizárólag Enterprise ISO-t enged kiválasztani, mást el sem fogad, az Educationt sem...hurrá.Tehát, aki Windows 7/ 8.1/ 10 Home/ Pro verziókat akar futtatni USB 3.0 pendrive-ról (min. 32 GB), vagy külső merevlemezről, az jobban jár a WinToUSB megoldással, ami természetesen simán működik.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22836 üzenetére
hogy modositani tud a wtg inditasi beallitasait....
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22834 üzenetére
wtg pendrive-ot nem tudsz letrehozni pro verzio alatt. az education meg ugyan az, mint az enterprise. wim fajl kell a pendrive elkeszitesehez, a fent levo rendszerrel nem csinal semmit.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22832 üzenetére
wtg csak enterprise valtozatban erheto el, ahol van mennyisegi licenc.
-
raidx
őstag
válasz
King Unique #22814 üzenetére
Az USB-n egy Win 10 Iso és a rendszered beállításai lesznek. Ezt bár milyen gépen használhatod ami képes lenne a Win 10 fogadására. Persze 32 bitesen nem megy a 64 bites. Az eredeti állapot mindenhol megmarad. A Win az USB kütyüről fut. Ezért kell valami gyorsabb eszköz ami lehet pen, kártya, HDD. A pennél ajánlott a Windows To Go emblémás (gyorsabb mint az átlag). Az így létrehozott rendszer terjesztése jogi következményekkel jár csak saját használatra! Több módszer is van a To Go létrehozására nem csak az időkorlátos Enterprise telepítése.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22814 üzenetére
a wtg egy szuz rendszert telepit a kulso meghajtora.
-
yodamester10
őstag
válasz
King Unique #22565 üzenetére
Azért itt kérdezem mert a win10-en a jól bevált 8-as nod nem megy.
-
hati
addikt
válasz
King Unique #22248 üzenetére
-
hati
addikt
válasz
King Unique #22227 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22220 üzenetére
a bennfentessegnek semmi koze nincs ahhoz, hogy a publikusan elerheto szakmai leirasokat elolvassa valaki...
-
yozsee11
aktív tag
válasz
King Unique #22227 üzenetére
Lehet halasztani, max 1 hét.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #22220 üzenetére
Direkt trukkoznek, hogy a nem "MS bennfentesek" ne ertsek meg.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #22216 üzenetére
"hogy mikor telepíted opció, még a Pro, Enterprise, Education kiadás esetében sem" - csak sikerult megint orbitalis ostobasagot irni
Gondolkozzal mar el egy picit ha a vallalati verzio is opt-in update-el operalna, kidobhatnad az SCCM-et es hovegi zaraskor indulnanak ujra a gepek.
Mi a budos francert nem lehet hivatalos uton tajekozodni a gyarto oldalarol hogy hogyan mukodik az a szajbatekert rendszer?
-
MrCsiT
addikt
válasz
King Unique #22022 üzenetére
Hogy ne legyél egyedül: jelenleg éppen azért nem használom a Win10-et otthoni környezetben, mert
sugárban hányok attólnagyon zavar, hogy a minimum, "basic" szinten is jelentgetné MS-nek a szoftver, hogy mi van telepítve a gépemen, és nincs kikapcsolási lehetőség.Ha gondom van, és support-ot kérek, és ilyenkor a support - teljesen jogosan - elkéri a gépről, amire szüksége van az elemzéshez, az rendben van, mert az az én saját döntésem.
A "kuss, adatot gyűjtök" hozzáállás morálisan megkérdőjelezhető, ha EULA, ha ilyen irányelv, ha franckarika, tőlem akármire hivatkozhatnak, ez - véleményem szerint - egyszerűen gusztustalan, és kész.Warter: mint láthatod, nincs egyedül King Unique azzal, hogy nem "érti meg", hogy az MS miért akarja a globális pók szerepét játszani, és az "ingyenes" Win-ért cserébe, miért prostituál azzal, hogy Te magad leszel az - illetve, az adataid - amivel kifizetteti az ingyenességet..
Ezzel együtt, szakmai kíváncsisággal olvasom a felmerülő hibatengert, és egyet tudok azokkal érteni, akik jelen formájában béta állapotúnak minősítik a terméket.
Mielőtt egy MS fan elkezdene itt cáfolgatni engem, a pár hete történt windows update hiba, ami userek sokaságának okozott problémát, kiválóan jellemzi az átgondolatlan, nem végleges folyamatokkal és működéssel tűzdelt Win10 jelenlegi állapotát. Nem érv az "új a rendszer", mert volt insider időszak, az alatt pedig frissítettek a felhasználók, tehát fel kellett/lehetett volna készülni egy ilyen hibára MS oldalról.
Gyick: Diablo 3 sem megy egy kötelező új Catalyst driver telepítéstől?
vg elkerülő megoldása, meg az ilyen, egyéb, áthidaló, elkerülő "megoldások" semmiképp sem jellemezhetnek egy átgondoltan működő rendszert.
-
Infinity70
tag
válasz
King Unique #22146 üzenetére
Nem hiszem mert a telóba teszem ,látszik rendesen. Bocsi nem pendrive hanem sd kártya kártyaolvasóba
-
válasz
King Unique #22142 üzenetére
OK
-
válasz
King Unique #22139 üzenetére
Hát elég instabilitás a bootolás közbeni megfagyás.
De már kezdek rájönni az okára (lásd a lenti hozzászlást) és szerintem megint a jogosultságok vannak a háttérben ( a régi rendszer csinálta s az új nem fér hozzá), tippelném, hogyha most visszatenném a SWAPet a D:\-re, akkor most már nem okozna hibát.
#22139) King Unique: Bocs , végül is nem messze leírtam . -
válasz
King Unique #22127 üzenetére
Nos , a munkaprogi bezárása után pár perccel sikerült mégis leválasztani a hurcolós vinyót.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #22127 üzenetére
Nekem általában a kérdéses progi kilövése taskmanagerrel meg szokta oldani a problémát.
-
raidx
őstag
válasz
King Unique #22044 üzenetére
Korábban beírtam az MS álltal kiadott progi elérhetőségét mit futtatva letilthatók a hibás driverek frissítések és utánna neked kell gondoskodni működőképes driverről. Nekem az MS Multimédiás billentynek rakott nem neki való drivert és sokszor csak a reset segített mert behalt a billentyűzet. Kitiltottam, azóta béke van. Van alapból Megfelelő MS driver hozzá de nincs szükségem rá. Win 7 óta alapból jó ami a rendszerbe van és a számomra szükséges multimédiás billentyűk is működnek.
-
Warter
addikt
válasz
King Unique #22030 üzenetére
Lefogadom, te Halloweenkor is telemetriával riogatod a gyerekeket.
-
emvy
félisten
válasz
King Unique #22049 üzenetére
Nem feltetlen, lehet teljesen veletlen is. Az egyik home szerverem Linux alatt hetente ketszer elhalt kernel paniccal, mert a softraid driver elhalalozott. Windowson ment. Az egyik HDD volt a hibas, csak kicsit mashogy hasznalta a ket szoftver.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #22043 üzenetére
Direkt trukkosen, ez egyre jobb...
-
válasz
... mint a plebs a Concorde téren szurkoltok, hogy a giotin jó éles legyen.
-
törölt tag
válasz
Azért írtam én is, hogy még lehetett volna még mit csiszolni rajta.Én elvagyok a dual boot rendszeremmel.
-
törölt tag
válasz
King Unique #22044 üzenetére
Nem tudom, mondjuk itt is azt írják ugye, hogy például azért nem látja a DVD olvasót sem némelyik gépen.
uninstall majd restart és jó lesz. [link]
Mondjuk ez szerintem nem a win 10 hibája, mondjuk lehetett volna még rajta mit csiszolni. De régen is ugye felraktuk az OS-t majd a hozzá tartozó drivereket letöltöttük az alaplap, videokártya, hangkártya stb drivereket.Persze mindenki azt szeretné, hogy egy OS kezeljen minden eszközt rögtön de az az idő még nem jött el. -
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #22009 üzenetére
Szerintem rakj fel egy xp-t, arra nincs mar frissites es nem zavarodsz bele abba amit amugy telibesz@rsz...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
King Unique #22030 üzenetére
Vazolj mar fel par hatranyos helyzetet pls.
-
Warter
addikt
válasz
King Unique #22024 üzenetére
Láttam a délutáni attrakciódat, rajtad kívül senki nem foglalkozott vele. Szóval még mindig nem látom azt a nagy tömeget. Paranoiások mindig vannak, meg összeesküvés gyártók is.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
King Unique #22024 üzenetére
Sokan azt hiszik hogy az adatgyujtes valami szemelyes tamadas ellenuk, mikozben csak a szoftver fejlesztesere hasznaljak.
A PC jatekok vilagban hatalmas fejlodes van pl. atlagos gepekre optimalizalas teren, miota a jatekosok gepeirol adatokat gyujt a Steam. -
Warter
addikt
válasz
King Unique #22022 üzenetére
Valahogy nem látom a nagy tömeget mögötted. De biztos csak jól elbújtak.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
King Unique #22009 üzenetére
semmi nem artalmas, nyugodjal mar meg.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22005 üzenetére
az elobb meg azt irtad, hogy nincs ott, nincs lista. most meg kiderult, hogy megis van?
es nem, meg mindig nem a tobbsegrol van szo, hanem arrol, hogy te sem olvasod el, hiaba van ra lehetoseged az altalad hasznalt rendszeren.
"Az se jó megoldás, hogy egy nagy adag frissítést folyamatosan nem tesz fel, vagy elrejt, mert épp lehet másfelől nem ártana felrakni"
ezzel meg megint nem tudok mit kezdeni. nulla konkret informacio, csak leirtal egy mondatot.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #21999 üzenetére
ne haragudj, de ez nem igy van. kezire allitott telepites eseteben szepen fel vannak sorolva a frissitesek, rakattintasz es ott lesz a link a kb cikkre. es nem kell semmit atbogaraszni, meg turni a netet.
a szemelyeskedest meg felejtsd mar el. nekem meg az sok, hogy mar megint valotlan dolgot allitottal.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #21996 üzenetére
"Mert minden egyes frissítést globális szinten áttanulmányoz telepítés előtt minden user? "
nem ez a lenyeg. hanem az a lenyeg, hogy vered az asztalt, hogy w10 eseteben nincs leiras mindegyik frissiteshez, win7 meg win8 eseteben meg van leiras, azt meg nem olvasod el.
a tobbihez: kar, hogy ervek helyett csak szemelyeskedni meg fanboyozni tudsz.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #21987 üzenetére
"Azért ne ragozzuk, nem is konyhanyelven van megírva és itt-ott kicsit ködösen fogalmaznak"
mar megint csak azok a franya tenyek hianyoznak. ezzel nem tudok mit kezdeni, hogy szerinted valami homalyosan van megfogalmazva, de semmi konkretumot nem mutatsz peldanak. csak beszelsz a levegobe megint.
"És nem csak a 3betűsökre gondoltam, olyan külső cégekre, akik fizetnek a felhasználói adatokért, hiszen milyen értékes is az manapság."
ez is le van irva, hogy milyen jellegu adatokat osztanak meg kulsos ceggel. ha nem hiszed el az pont nem erdekel senkit.
"cáfolni, ellenkezőjét bizonyítani nem tudod"
pontosan mit is kellene cafolni? mert azon tul, hogy te itt osszehordasz egy csomo blodseget en meg megprobalom kihamozni belole, hogy vajon mire gondolhattal mast nem tudok tenni. konkretumot meg semmit nem irtal, hogy mi is a problemad, csak a konteos szoveget hajtogatod folyamatosan.
kb cikk: nezd, a tenyek azt mutatjak, hogy meg te sem olvasod el az altalad telepitett frissitesek leirasat, hiaba van leiras, majd kesobb meglepodsz, meg felhaborodsz, hogy mit is telepitettel. innentol kezdve teljesen felesleges ilyenekkel jonni, hogy win10 eseteben nincs leiras.
"A kb cikk meg kb sz*rt sem ér"
ez hogy is van pontosan? a kb cikk szart sem er, de a kb cikkrol irt konteos cikk igen?
ha ezt a temat tovabbra is folytatni akarod, akkor azt tudom javasolni,, hogy az off topicban folytassuk. es ha allitasz valamit, akkor azt valami linkkel, idezettel, vagy normalis fogalmazassal tamaszd ala, mert az "itt-ott", a "multkor valaki valahol valamit linkelt" meg a hasonlo tartalmu mondatokkal, kodositessel nem tudok nagyon mit kezdeni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #21987 üzenetére
Szerintem meg tokmindegy, barmikor lekerdezheted az MS-nel mit tarolnak rolad. Csak egy urlapot kell kitoltened, de konteozz csak. Itt mar csak az latszik hogy inkabb kitartasz a hulyeseg mellett minthogy veletlenul is beismerned, hogy tulliheged ezt a kerdest es folyamatosan kodositesz csakhogy nagyon kemeny legyen a mondandod....
Es nem hanta, csak te nem fogod fel...
"A kb cikk meg kb sz*rt sem ér....Majd minden egyes frissítést egyenként külön kielemzünk." - Ha erdekel, elolvasod, ha nem, nem. En uzemeltetesbol elek, en elolvasom. Ha te nem fogod fel mi van a KB cikkben mert nem ertesz a windows-hoz, az nem az MS hibaja...
"Majd arra leszek kíváncsi globális szintén hogyan magyarázzák ki, milyen hatása lesz a jövőre nézve, mert a negatív hírek közbe csak gyűlnek..." - mert a bulvar mar csak ilyen, nyilvan a szakemberek leszarjak az egeszet, mert ismert volt, csak most az uborkaszezonban kellett a kattintas. Te meg jol felultel a hypevonatra.
-
tomp
félisten
válasz
King Unique #21976 üzenetére
Igen. Leválasztásra az USB Safely Remove-ot használom mert ez kiírja, hogy mi fogja és van kényszerített leállítás. Mindig a system fogta amit még kényszerítve sem tudta leállítani a program. 20-ból 1x engedte. Most szó nélkül kényszerítés nélkül leáll.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest