Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz King Unique #27132 üzenetére

    Na látod, az utolsó bekezdésben lehet hogy igazad van, de attól még így van. Ha nincs türelme valakinek, akkor ne rinyáljon napi szinten, nézzen vissza 1-2 év múlva. Attól még sokan mások megelégedéssel használják. (De érdekes hogy a többi winnél ki tudták várni? Vagy ott is ment a rinya mindig? Mert szerintem az utóbbi.)

    És pont ugyanúgy ahogy nálad (is) volt egy valagnyi probléma 7-tel és 8-cal is - leginkább nem az OS hibájából -, ugyanígy van ez most is a 10 esetében. Csak akkor a 7-es épp több mint 2 éves rendszer volt, a 10 meg alig múlt 3 hónapos. Szerintem van különbség. (Az XP-ről meg ne is beszéljünk, 2 csomag után lett valahogy használható, de sosem lett igazán jó, sztem egy kalap ... Na se előtte se utána nem utáltam annyira wint, pedig nyomom win95 óta... aminél anno eleve kijelentettem hogy sosem fogok win-t használni :DDD )

    ui: Jah, és a "mint itt kb. összesen senkinek"-et a 10-es topikjára írtam. ;] :DD

    ui2: Ezen meg csak tök véletlen akadt meg a szemem, de pont illik karak_22-vel folytatott eszmecserétekhez: "[link]" "Sok program kommunikál a gyártójával, küld infókat használatról, v gépről, v "egyébről"... :D" Természetesen tőled idéztem (2014-06-14) :))

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák