Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz TRob1 #27130 üzenetére

    Jól összegyűjtötted. :DDD

    Hát igen, azon a notebookon akadtak a kezdetekben gondok, de más gépen már kevésbé volt jellemző. Megjegyzem ugyanazon notin ezen hibák ((OFF)+újak(/OFF)) egy része a 10-es alatt is előjött, csak mivel már kitapasztaltam, így nem estem kétségbe. :D

    "Egyedül neked volt kb annyi - leginkább egyedi - hibád 2013-ban egy 2 éve létező OS-nél (win7), mint itt kb. összesen senkinek.)"
    Ez max viccnek szánhattad, mert akkor olvasd el a többi user hozzászólásait is. A kililult minialkalmazás is tipikus hiba, amit a 125%-os nagyításon az IE11 frissítés okozott sokaknál... USB 3.0 driver + W7 megint többeknél szívatófaktor szokott lenni.

    Viszont ez csak egy dolog. Amit ide naponta írnak be sokan hibaként és problémaként, hiába írogatod nekik, hogy nem a rendszer hibája, pont le fogják tojni és nem mindenkinek lesz türelme hónapokat, meg X db frissítőcsomagot kivárni.

    #27131) karak_22: ahogy az ellenkezőjét sem tudod bizonyítani...az meg megint érdekes, ha egy dolgot annyira felkapnak, akkor biztos 0% valóságalapja van, biztos...és mint mondtam, a másik topikban próbáld győzködni róla a ellenlábasakat. ;)

    (#27133) Tesla93: ezt nem fogod előírni... :N Én max csak megpendítem néha és röhögök rajta, hogy a hívei mennyire vehemensen védik. De hisz ez az jelemző. Ha bemennék valamelyik Linux topikba és kifogásolnám a hw / sw támogatottságot, hiába igaz/ nem, egyből jönne a lehurrogás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák