- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
lev258 #53655 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy a fast startup miatt van ez. Nálam pl. a multiboot miatt alapból ki van kapcsolva, mégis néha felébred alvó állapotból a gép. Az energiagazdálkodási beállításoknál lehet ennek más oka is. De például az alábbi beállításokat szintén érdemes átnézni
—►
[link], [link]. -
válasz
lev258 #52434 üzenetére
Utoljára még a Win 7 alatt volt felrakva az Office, de abból is a 2003-as, jó másfél éve meg már Win 10-et használok, ráadásul a jelenlegi, augusztusi tiszta telepítés. Ja, és ha már Office-val erölködik, akkor mér pont a 2010-es változattal szórakozik, legyen már nagyvonalú, és adja a legújabb verziót.
-
mefistofeles
veterán
válasz
lev258 #47674 üzenetére
Nem tudtam, hogy a windows a biosból olvassa ki az időt.
Egyébként most megnéztem, a biosban tökéletes mutatja az időt. Azt meg ne mondjátok, hogy oda-vissza játszik a dolog és azért pontos a biosban az idő mert a Windowsban manuálisan átállítottam.Hmm pedig de... megpróbáltam és egy órával előre állítottam az időt és valóban a biosban is így módosult a dolog...... ez érdekes......
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest