Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz pendre54 #26344 üzenetére

    Eddig is egyértelmű volt, nem terjed eléggé a Windows 10... a szeptemberi adatok szerint 6,63 % a részesedése, Win8x 13,32 %, a Win7 pedig 56,53 %.

    Ha nem ment szép szóval, majd megy erővel, mint vmi diktatúrában... :U
    Azt hitték, hogy majd mki benyeli a nagy marketingrizsát és a megjelenést követően max. pár hét/ 1 hónapon belül már globálisan minden Win7/8.1 user gépén ott fog virítani a 10-es. De majd céges környezetben is a vártnál előbb átállnak rá. Csak ahhoz kicsit jobban össze kellett volna rakni ezt a 10240-es kezdőverziót, a különféle adatgyűjtési és egyéb botrányoktól mentesen és akkor talán többen váltanak.
    Illetve most már ott tartunk, hogy nem csak letölti a háttérben az ISO-t, hanem jóformán automatikusan az upgrade is megtörténik? Ilyet egy 7/ 8.1-re hivatalosan elő sem írhatnának, mert nem kötelező, hanem csak opcionális frissítés. Mindkét rendszernek önálló életciklusa van, ami ráadásul nagyon nem most fog lejárni.
    Arra leszek kíváncsi, mi lesz majd 1 év után? Kitolják 2 évre a kedvezményes időszakot, ha nem sikerül megtörni a Win7 dominanciáját, vagy akik letiltják a frissítést, azoknak inkább további kedvezményeket adnak külön, csak hogy mégis frissítsenek...? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák