Hirdetés
- Magisk
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #26377 üzenetére
Egy ilyen közleményt nem egy hivatalosan alig 3 hónapja megjelent termék esetén lett volna ildomos kiadni, hanem mondjuk 2018. októberében, amikor már csak 2 év van hátra a Win 7 támogatásából, akkor az már magától értetődő lenne, így meg csak arcoskodásnak tűnik. Egyébként is az emberi alaptermészet olyan, hogy ha valamit kötelező jelleggel tolnak az arcába, az reflexszerűen ellenérzést vált ki.
Mondom ezt úgy, hogy lassan én is 3 hónapja használom, és bár mint írtam, nálam semmi plusz hozadéka nincs a 7-eshez képest, amig az engem érdeklő dolgok működnek rajta, addig marad.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Magisk
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Yettel topik
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Proxmox VE
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest