- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a super speed hub lenne?
Ami meg ismeretlen usb eszköz, mivel a hardverazonosító nincs, elég nehéz így drivert keresni.
Átvittem a hubot 5 másik win10 gépbe, laptopba, azonnal működött csak az én pc-m utálja..King Unique,
egy usb eszköznél hogy érted hogy csak a fájlkezelőt nézem?
Semmit nem ismer meg a hubon keresztül, bármit beledugok nem pittyeg a Windows, nem ismeri meg,
volt egér, bill., webcam, pendrive, külső dac, nyomtató szkenner egy Sennheiser usb fejhallgató stb. Hogy jön ide a fájlkezelő?
Nem csinál semmit a win amikor bedugom, nem pittyeg, nem kezd el illesztőt keresni, telepíteni, nem ír ki hibaüzenetet, nem írja hogy sikertelen, egyáltalán mintha semmi nem történne.
6 darab usb luk van a gépemen, 2 usb2és 4 usb3, mindegyikbe ez a tünet. A semmi. -
Geth
veterán
Hát annál azért picit több.
Pl. kollégám a Plone-t WSL alatt próbálta ki, és csak később migrálta át egy linuxos szerverre.
A lényeg, hogy ha valami linuxos dolgot kell kipróbálni, megnézni hogy működik, akkor elég gyors alternatíva lehet, nem kell másik erőforrás (gép, server, stb), nem kell VM-et indítani, nem kell átbootolni. -
-
-
-
King Unique
titán
MBR lemezen max. 4 db elsődleges partíció lehet, vagy pl. 3 db elsődleges és egy kiterjesztetten belül több logikai. Tehát a leírtak alapján nem volt annyira létszükséglet törölni egyiket, másikat. A Windows által a Legacy BIOS és UEFI módban történő telepítésnél létrehozott kisebb partíciókat pedig pláne nem javasolt erővel megpiszkálni és törölni...! Max. akkor, ha már nem használja őket a rendszer és egy korábbi telepítésből maradtak ott. Egyébként az előbbi telepítésnél normál esetben nem 100, hanem 500 MB-os rejtett partíciónak kellene lennie a lemez elején.
(#73492) bazsimano:
Az MS Office elvileg minden magyar diáknak ingyen jár a tanulmányok ideje alatt. Valamint akár Windowst is lehet igényelni a tisztaszoftver program keretében, illetve a felsőoktatásban egyes intézményeknél és szakoknál a DreamSpark / Imagine is opció lehet. De, hogy náluk van-e ilyen lehetőség, jogosult-e rá stb., azt már az adott oktatási intézménynél kellene megérdeklődni. -
-
joker1220
őstag
Abszolút meg tudom érteni
Én is épp ezen gondolkodtam hogyha nem jön valami értelmes javitás ami megszünteti a fagyásokat akkor én is szanálom az összes patchet december végéig visszamenőleg, mert akkor még nem volt semmi probléma.. Most remélem hogy ez az update helyrerakja, ha megint lefagy akkor törlés és tiltás lesz
-
Hááát, a kérdésemre kapott válaszok alapján, egyelőre továbbra is bent vagyok a susnyásba, sajnos ideológiailag nem vagyok elég képzett.
Ami a lényeg, nálam inteles cucc van, és telepítve ez az ominózus KB4056892 frissítés, és szerencsére nincsenek fagyások. Akkor hogyan tovább?
TRob1, köszi a kiegészítést, nálam az ESET Internet Security van fent, és elvileg az is naprakész.(11.0.159.0)
-
törölt tag
Ahogy olvasom, ez a frissítés hibajavításokat tartalmaz, valamint az AMD procis gépek boot problémáját oldja meg, ami a múltkori biztonsági javítás miatt jelentkezett az AMD-s gépeknél. Csak azt nem tudom, hogy ha a rendszer nem bootol, akkor a tulajok hogy rakják fel a gépre ezt a frissítést.
-
quailstorm
félisten
Tényleg?
Akkor a fentebb felsorolt MIDI/multimédia menüponton kívül mutasd még meg, hogy hol van a kijelzők menüpont, a Windows update, a személyre szabás. Családbiztonság is átkerült, de azt nem ismerem.A felsoroltak helyett vagy butábbat kaptál a gépházban, vagy akár semmit lásd MIDI meg font size. Közben a beállítás még ott van, vagy a registryben, vagy kerülőúton.
Pl. az ablakszínt is úgy állítottam be egy időben, hogy 8.1-en megcsináltam és átszinkronizáltam 10-re, mert akkor nem csak a diszkrét lépcsőket lehet használni, amiről ők jól megmondták hogy nekem tetszik. Igen,
én sokáig témáztam, halványzöld+HL2 és Portal hangok, na startup shutdown hangot se keress már a 10-benWUMT is szégyen, hogy kötelező. Hogy a frissítésről, hogy mi, a linket gépházban csak telepítés UTÁN kapod meg.
És ez már csak fogyni fog, utána meg végképp hajamra kenhetem, ha lesz Control Panel a legacy cpleknek, és lesz benne 1 szem Realtek HD. legrosszabb eset
Hozzáteszem, nem zavarna ez a dolog, ha lenne reális alternatíva.De pl. az alapértelmezett alkalmazások, vagy a programok eltávolítása pont is a gépházban egy vicc a simához képest.
Tálca és start menü meg a gépházba visz a Control Panelből, de az talán rendben van.
-
pc360
addikt
De igen, egyszerűen a mappa végére kell tekerni. Mindig azoknak a képeknek a thumbnailjeit generálja le először, amik éppen láthatóak. Ha végiggörgetsz gyorsan rajtuk, akkor belekezd 1-1 kép generálásába, de ha azok megvannak, máris ugrik az éppen aktuálisan láthatóak feldolgozására. Persze, az egyedi működésű USB-s biszbaszoknál ez nem feltétlenül igaz, de a Win alapból így működik elég régóta.
Egyéb opciók: névsorrend megfordítása | lista-nézet alkalmazása | csak az utsó X kép átmásolása merevlemezre | valami külső fájlböngésző vagy képnézegető használata, ami gyorsabban generál stb.
• FastPictureViewer Professional
• FastStone Image Viewer
• XYPlorer Free -
mdraco
őstag
Először eltévesztettem, azt hittem, hogy pro de végül eszembe jutott, hogy home kell, de azzal se aktiválta be magát. A laptopon egy aktivált windows 7 volt és akarat nélkül felfrissült rá a windows 10. Azóta aktiválta magát tiszta telepítés után. Kivétel most. De nem működik a windows update se, hogy leszedje a .64-et, drivekeret se szedi le. Ezért fogom visszarakni a régebbit.
(#69280) King Unique és (#69279) ayden: Köszönöm!U.I. : A laptop nem az enyém.
-
hülyegyerek
addikt
-
TRob1
veterán
Ahol "elavult", az új OS-ekre nem aktualizált programokkal dolgoznak, ott az OS-t sem kellene frissíteni. Kb. ennyi. Ha folyamatos egy app aktualizálása, akkor meg azért ritkán vannak ilyen jellegű gondok. Ha driverek sincsenek egy új OS-re, akkor meg főleg nem érdemes kockáztatni, meg kell maradni a beváltnál. Szerintem.
Azért azt szerintem minden gondolkodó embernek illik legalább sejteni ha egy teljesen új OS-t használ, de régi drivereket és/vagy appokat, akkor bármilyen anomália előfordulhat.
Win10-nél meg ugye még úgy is, ha minden új.Tehát nem, nem képzelem el, mert ha egy munkahelyen nem adott minden feltétel (folyamatos driver és app frissítések/aktualizálások), akkor vétek új OS-t használni. Szintén szerintem. (Még közvetlen környezetemben is ismerek olyat aki friss win10-et használ, de állandóan előkerül ilyen-olyan kb. évezred körüli progi, és meglepődik hogy nem megy egyáltalán, vagy csak nagy nehezen lehet működésre bírni, pedig hű de jó volt annó - ekkor elkezdődnek a netről szedett okosságok próbálgatásai, aztán többször az lett a vége hogy win reinstall...)
ui: Amúgy meg pont jó hogy mondod a körzeti orvost.
szerdán lesz 2 hete hogy voltam körzeti dokimnál egy papírért, és olyan szitu volt hogy a rendszerben 2013-ig voltak dolgaim, holott pl. tavaly "sokszor" voltam nála, amit tudnak is. Telefonáltak is vkinek, aki hirtelen semmit nem tudott ezzel kezdeni. És nem win10 volt náluk... (Nekik nem volt meglepetés mert előttem is voltak, meg előző nap is így, de nekem eléggé)
-
King Unique
titán
Lehet ilyenből akár több is 1 lemezen. Volt, amikor multiboot megoldásnál több pingvines rendszer telepítése után több helyen is ott virított az X MB-os unallocated terület. Vagy, amikor az automatikus telepítésnél elcseszte az egyik az eltolást és utána már nem volt hajlandó a másik partícióra települni a következő... Na akkor...?
-
kezo0
addikt
Hát mit mondjak, szép varázslás, de végül is ha jól veszem ki, lemondtál az eredetileg tervezett frissítésről, és tiszta telepítés lett belőle. Én ezt szeretném elkerülni a végsőkig, mert semmi kedvem mindent újból felpakolni a Win alá, és egyenként beállítani a nulláról... Most minden működik, úgy, ahogy én akarom, és ezt eddig egyetlen frissítés sem kavarta meg.
-
kuyarashi
őstag
Nem szeretem az asztalon a parancsikonokat.
Plusz az már duplakattintásos módszer. Lehet őrültségnek tűnik, de szerintem van, aki érti. A harmadik az, hogy totál berögzült ez az elmúlt 8 év alatt.
Ha volna gyorsabb megoldás, könnyen átszokhatnék, de ez a legjobb és legelegánsabb eddig, ezért ragaszkodom ennyire hozzá. -
Angel2014
addikt
-
Igen, ezzel tisztában vagyok.
Közben találtam ezt. Én Media Cration Tool-al csináltam az USB-t, de akkor ezek szerint az NTFS-es lett, és Rufus-szal újra kell csinálnom FAT32-esre.
Szerk.: ellenőriztem, mégiscsak FAT32-re csinálta a Tool, szóval akkor nem kell újraraknom a pendrive-ot.
-
quailstorm
félisten
Mi klónoztunk suliban vele. meg még ezt használtuk Igaz az egyik se UEFI-s gép volt mikor ott voltam, legfeljebb i5-2400. Most nem tudom mivel csinálja a Tomi, de gondolom ugyanezzel.
-
kemotox
addikt
Nézetnél azt állítsd be, hogy részleteket is mutassa, és akkor lesz egy szép kis listád, ahol már tudsz név, dátum, meg mindenféle dolog szerint rendezni. View / Details angolul. Tod ahol lehet kis ikont, nagy ikon, listát, stb nézeteket beállítani.
-
cattus
addikt
Van ilyen képernyőkímélő , valószínűleg belefutottál valamilyen bugba.
-
King Unique
titán
Mármint Windows - Windows dual-boot megoldásra gondolsz?
Mert ott nem igazán, nálam jól megfér egymás mellett a 8.1 & 10.Ja, tudom, a másik platformra. Bár én is tudnék olyan sztorit mesélni, hogy pl. egy egzotikus laptopon a Linux telepítése után eltűnik a WBM és csak F12-vel lehet magát a meghajtót kiválasztva indítani a Windowst. Sőt, hiába kerül be a GRUB-ba egy hivatkozás, azt választva hibaüzenetet dob és nem indul a Windows... Szóval marad az F12, vagy pl. EasyUEFI-vel kell neki új bejegyzést kreálni.
-
jozsi252
veterán
Nálam ez a veszély nem áll fent mondjuk, mert csak a Win 10 van fent és kész.
Szóval végre eljutottam oda hogy felraktam a Win 10-et, jelentem minden simán ment! Köszönöm a segítséget mindenkinek, de hálisten nem kellett semmit állítgatni sehol. Telepítéskor alapból létrehozta a partíciókat még a Win installer-nél. És annyit csináltam csak hogy UEFI-re mentem rá bootoláskor, mármint a pendrive-nál amikor felhozta hogy miről akarok bootolni.
A CSM-et nem tiltottam le, minden további nélkül bebootolt a rendszer elsőre telepítés után, szóval nem szarakodott a beállítás miatt.Gondolom hogy most már fent a Win 10, az SSD partíciója GPT, akkor elvileg UEFI módba lett telepítve a rendszer nem? Gondolom ezért is hozta létre alapból GPT-re az SSD partícióját.
Ja még valami ami viszont jó nagy negatív dolog! Elkezdte felpakolni az illesztőprogramokat
. De mindegy nem foglalkoztam vele, ugyanúgy felraktam a chipset - rapid - audio - gpu legfrissebb drivert. Ezt még meg kell keresnem hogy hol tudom kilőni hogy ezeket a dolgokat ne rakja fel, vagy ne frissítse.
Nem tudom jó érték-e, de a bekapcs gomb megnyomása után 13 másodpercre már a bejelentkező ablak jön be. És a fast boot disabled-re van rakva.
-
-
törölt tag
A beállításainál a megjelenő mappáknál tudod újra bekapcsolni.
Tutivesztes: Esetleg próbáld ki, hogy kihúzol mindent az összes USB portból, törlöd az USB vezérlőket az Eszközkezelőből, és újraindítod a gépet. Ezután újratelepíti a drivereket. Neten több helyen írták, hogy ez megoldotta. Ettől még persze nem kizárt a hardveres hiba.
-
-
papeti01
senior tag
a matrica tokeletes allapotban van.
a kod teljesenmas, dewin 7 pro-nak van jelolve mindketto
az lehetseges, hogy mivel ez egy hasznalt uzleti gep, a ceg aki a "refurbished" csinalta, nem hasznalhatta azt a kodot, es feltette egy sajattal?mi az a korlatozott hasznalatu modszer? az miben kulonbozik a sima win 10 tol?
-
jeni
félisten
Már rájöttem mi a gond! Szoftveresen kiakad a bill 0 -s gomb és a Win START ha fel van telepítve a WinFast PVR2 tv progi ...257 verziója. Attól függetlenül még 1 gomb vagyis a Win logós START gomb továbbra sem megy miután a TV progit lecseréltem a ....260 kiadásra. Itt biztosan valamely más szoftvertől is kiakad. Korábban ilyet nem csinált. Hiszen előtte is a WIn 10 Pro volt felrakva és szintén az említett TV programok mentek. Ha csak egy az 1 nem meg most az a legkisebb gondom. A Win 7-n ott megy a START gomb.
Az is hozzá tartozik,hogy a Win10 és más egyéb programok,szoftverek frissülnek de maga a WinFast PVR2 már vagy 2 éve nem frissül! -
quailstorm
félisten
Az, hogy túlságosan flat és szögletes, nem elég kontrasztos, főleg az eredeti fehér címsor volt katasztrofális.
Univerzális appok default designja sem egy tökély, customizálni meg még a Sygic se ért ráMondjuk én se. Gépház meg Windows Update használhatósága, olvashatósága, kontrasztja rémes, és külön témák nélkül olyan lesz bármi más univ app.
A tálca rendben van, dual monitor is. Kis start menü is nagyjából, a teljes képernyős viszont a 8.1-ben jobban tetszett. 8.1-nél még elfogadhatóak voltak az ablakkezelő gombok (jobb felső), 10-nél már túl minimál és beleolvad a környezetébe.
Rühellem azt a tendenciájukat is, hogy minden fehér. Nézz meg egy Skype 4-et meg egy Skype 7-et. Vagy Office 2010-et és 2016-ot default témával. A szemem kifolyik.
Mondjuk a hetes skype-nál volt rosszabb is csak nem tudom melyik, 6.22 talán, nem tudom melyik volt totál fehér de még a régi UI, nem a facebook copy kerek kék cucc.Mellékesen a Google Material UI-ját is rühellem, ott is romlott az olvashatóság, meg sérti a közízlést. Persze vannak jó dolgok is benne, de az inkább funkció mintsem design. A 4.0.3-nál voltak csúcson a külön 4 sarkos tablet meg telefon Holo-val.
Angularos Materialok emészthetőbbek, ott csak a színek zavarnak. -
anorche1
őstag
Hirens boot mini xp legacy modban ment.
Holnap kiprobalom sata to usb vel, meg egy masiknaz asztali gepben is.
Egyszer mar sikerult javitanom egy halottnak hitt hddt, ami particionalas kozben kapott aramszunetet, es az osszes particionalo program (linuxos gparted is) csak egy 8mb os oarticiot latott semmi mast. Vegul egy mbr reset megoldotta. -
King Unique
titán
Ha tényleg az SSD szállt el, akkor kb. ugyan mindegy, hogy MBR / GPT partíciós tábla van-e rajta. Egyébként a GParted sem mindenható, illetve a windowsos külső particionáló programok eleve überelik tudás terén. Például egy ilyenhez is hiába ajánlgatták a cikkben, nyilván megoldható volt a művelet egy live Windows alatti AOMEI programmal is. Valamint a MiniTool bootolható változata szintén megcsinálja.
-
King Unique
titán
Az UEFI miatt még nem lesz erővel BitLocker titkosítás, legalábbis én eddig nem tapasztaltam. Azt utólag kellett beállítani. A drivereket a WIn10 eleve automatikusan letölti és telepíti pl. egy friss install esetén. Akit ez zavar, vagy gondokat okoz nála, akkor van lehetőség az átállítására is.
(#52958) Debilon:
Ha egy SATA HDD eltávolíthatóként jelenik meg a tray-en, akkor azt általában a BIOS-ban kell átállítani. De lehet akár a registry-ben is mókolni vele.
A CHKDSK-val meg nem árt vigyázni...! Jó esetben persze nem okoz gondot, nálam is futott már le pl. a konzisztencia ellenőrzése probléma nélkül. De azért inkább jobb felkészülni és megtenni a szükséges lépéseket (pl. adatmentés), mint utólag meglepődni. -
quailstorm
félisten
Ezt úgy mondod mintha nem kellene az összes XP utáni Windowsra ugyanúgy feltenni a DX9 SDK-kat meg a Visual C++ 2005-2015-ig összest. Vagy, ne használj olyan programot ami azt a runtime-ot használja. Fordíts Borland C-ben.
RAPR ami leszedi a felesleget.
Lényeg tömören:
felteszed az első nV drivert, minden szép és jó.
Ráfrissítesz.
Még 2 évig ráfrissítesz mindig mert támogatott kártyád van.
Káromkodsz hogy hol a picsába tűnt a hely.Először is nem szabad neki hagyni, hogy a C-re csomagoljon ki. Megmondod neki hogy hova. Aztán ha frissítesz, tiszta telepítés. Hogy miért? Mert ha nem, ott hagyja az előzőt a driver store-ban, hogy lehessen rollbackelni. Így 2 év alatt lesz neked 20GB szemét. Ha meg nem a C-re csomagol ki, kisebb eséllyel felejted és nagyobb eséllyel törlöd a régieket.
(#52693) Supernova555: nekem sose volt bajom az ajánlottakkal és vannak benne jó cuccok is (kompatibilitási főleg)
Az ajánlott driverfrissítések azok húzosabbak, azt tiltani kell, meg úgy egyáltalán ne szedjen winupdate-ről drivert ha nem muszáj. Általában az a jó aminél muszáj (régi vasak), ami meg új és támogatott azt meg hagyja békén.Más:
Autorunt is érdemes figyelni és gyomlálni. 8.1-nél és 10-nél ez már része a feladatkezelőnek is. Aztán a Revo Uninstaller kicsit többet tud. Meg ott van az indítópult és az ütemezett feladatok is ha nagyon ráérsz.
Abba meg bele kell törődni, hogy a frissen telepített rendszernél lassabb lesz (inkább lassabban jut el a parancskész állapotba) egy olyan, amin fenn van sok .NET verzió, Matlab, Droid4x, NOD32, Quick Time, Java, Skype. Nálam ez a helyzet kb...
Persze a teljesítménynek nem szabad csökkenni, az indítási idő nő meg a hely fogy. -
Winner_hun
félisten
Ha nem tudok PC-ről írni akkor alternatív segítségre van szükségem
-
Döglött Róka
veterán
Megteszi, csak baromsag amikor ket parancsbol megoldod.
Mindenestetre akinel elofordul, hogy nincs net mostanaban:
Cmd promt
Ipconfig, ha 169-el kezdodik az ip cime es nem rest, jelezze.
Ipconfig /release
Ipconfig /renewElviekben ceges halozatokon nem fordul elo, csak otthon.
@szór Artúr, a lehet hogy maskepp mukodik kezdetu okoskodasokat ne kerlek, inkabb olvass utana. Flushdns-nek ebben az esetben semmi ertelme, olvass utana es rajossz.
-
szőr Artúr
tag
Nem feltétlenül. Lehet, hogy a dhcp kliens másképp viselkedik, ha letiltod, majd engedélyezed a kártyát.
A release/renew jelzi a szerver felé, hogy elengedted a korábban kapott címet, majd kér egy újat. Az új címmel jön újra a dns címe, routing paraméterek stb.
Esetleg a renew előtt egy ipconfig /flushdns sem árthat. -
-
King Unique
titán
Mint ahogyan korábban említettem, a beépített WTG le van korlátozva az Enterprise ISO-ra. Az csak egy dolog, hogy tartalmazza a funkciót pl. a Pro | Education kiadás is, de maga a létrehozás más ISO-val nem fog működni. Persze külső programok megoldják ezt is.
Amúgy nem árt hozzá egy ≥ 32 GB pendrive, illetve lehetőleg egy gyorsabb USB 3.0-s változat. Bár én külső SSD-t használok ilyen célra, az az igazi. Amúgy a fentebb említett live rendszer csak 1 GB és egy átlag pendrive-ról is viszonylag gyorsan fut, akárcsak egy live Linux.
(#51210) netpeti98:
Szívesen! -
King Unique
titán
-
ot93
senior tag
nekem a chrome-ot sem engedte először beállítani, de most már jó (ha jól emlékszem úgy lett jó, hogy a chrome reklamált, hogy nem alapértelmezett és ott volt a gomb, hogy alapértelmezetté teszem. ezután a chrome tette magát alapértelmezett böngészővé, ez azóta is jó... a fényképnézegetőt nekem szintén nem lehetett beállítani, de nálam úgy működik, hogy fájltípusonként állítottam be a régi Windows fényképnézegetőt...
ehhez azt kell csinálni, hogy rámész pl. egy .jpg formátumú képre, majd jobb klikk --> társítás --> másik alkalmazás választása --> az ablakban kiválasztod a programot amivel meg akarod nyitni és bekattintod azt, hogy "mindig ez az alkalmazás nyissa meg ezt a fájltípust.". ezt fájltípusonként el kell végezni... ez igaz, hogy bonyolultabb, de ha van kb. 2-3 kiterjesztésű képem, akkor ez nem sok idő külön-külön... igaz, hogy ezt el lehet játszani zenével, videóval, pdf-el, stb. de csak 1x kell, utána már jó lesz mindig... persze van, amit ott a gépházban is enged beállítani, ez csak azokra vonatkozik ugye amit ott nem enged
böngésző esetén ez az eljárás nem járható, de mint írtam az máshogy jó lett.
(amúgy az évfordulós frissítés előtt ez a dolog még jól működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest