Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mexel
veterán
Onnan is a gépház-as biztonsági oldalra visz
A Firefox valóban úgy tűnik hogy nem akad meg. Csak fura hogy a napokban több gépet is telepítettem + operát és ott nem volt késlekedés és akadás.
Újra kellene raknom már a 10-esemet mert soksok éves, de nagyon belaktam, nem visz rá a lélek. -
Buckey
őstag
Hát, akkor elég béna voltam, mert nekem sem sikerült.
Ha átírtam a régit, létrehozott egy újat. Törölni egyiket sem tudtam! És, természetesen nem az új lett a rendszergazda, jogot sem tudtam adni az újnak, hiába léptem be a régibe, ami rendszergazdai jogokkal bírt. Ezért lett újratelepítés!
[#132890Geth] , neked lehet, hogy tökéletes, de sok embernek, köztük nekem sem (és a cégnél is vannak vele bajok, nem is kevés).
Az, hogy az automatikus bejelntkezés mit, hova, hogyan szinkronizál, az nem érdekel, csak az, hogyha átnevezem a gép nevét, akkor megmarad a régi is és az újjal nem tudok mit kezdeni, mint rendszergazda. Nem tudok neki jogot adni, nem jelentkezik be automatikusan, a régit nem tudom lepucolni a gépről.
De inkább hagyjuk ezt az egészet, mert felesleges.
Bocs, hogy megint nem istenítettem a windowst. -
Geth
veterán
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
A NoScript-hez túl lusta vagyok. a PDF Exchange Viewer nem rossz, de a legsallangmentesebb a Sumatra - amúgy nem úgy volt, hogy befejezik a PDF EV fejlesztését, és az PDF Exchange Editor lesz helyette?
AVG Free = Avast
nem rossz, de - Avast Free-ről tudok nyilatkozni - nem szeretem amikor egy manuális vizsgálat után kiírja, hogy nem vagyok teljes biztonságban mert még ezt meg azt vegyem meg. Vagy a program főablakbn megy alul a "nyisd ki az ajándékot"
A legutóbbi kedvencem az volt, amikor nem engedte 20 perc tétlenség után alvóba menni a HDD-t.
Jó nekem a Defender.Az éjszakai fény módot próbáltam - beépített Windows 10 - de elfelejtette, vagy nem kapcsolt be stb. az f.lux jobban testre szabható, amúgy nálam mindig megy: napkeltétől napnyugtáig is használom 5500K értéken naplemente után pedig 3400K-n. Szeretem, ha kicsit tompább.
-
Cs1csó
titán
Konkrétan én HoneyView-t használok, de gondoltam a legismertebbet, legnépszerűbbet írom.
Sose értettem azokat aki szívatják magukat a beépített programokkal. Az sem indok, hogy "az már ott van a külsőt le kell tölteni telepíteni stb." kb. rákereséssel, letöltéssel, telepítéssel, beállítással együtt 5 perc. Mindegyik beállítása lehet megvan egy óra alatt.
Amúgy filmre VLC, zenére Foobar, pdf-re Sumatra, fájkezelésre Total Commander, számológépnek Qalculate!, böngészésre Firefox, képkivágásra PicPick, keresésre Everything, éjszakai fény beállításra f.lux, távoli elérésre AnyDesk, irodai programnak LibreOffice
Gyakorlatilag MS-től maga az oprendszer, és néha a saját fájlkezelő a TC mellett, és persze egy jó ideje már a beépített Defender.
-
nihill
őstag
Eszerint az ntrtscan.exe olvas mindent is, folyamatosan.
Viszont akkor is 100% az SSD használat, amikor a legnagyobb olvasás 3,5kB/s, kicsit tovább figyelve utána meg akkor is alig pár % amikor a legnagyobb olvasás 90kB/s.
Az írás részen nem látok semmi kiugrót.(#124876) tordaitibi
már eleve aszerint van rendezve a képen -
SunMount3r
nagyúr
Hát, nem is épp pont tőled kérdeztem, de mind1.
Amúgy: ha felül húzogatom oldalra a Chrome tab-okat, akkor az sokkal darabosabb, mint a notebook-omon, ahol szinte vaj sima a mozgás. És akkor vettem észre ezt a monitor tulajdonságokkal. A kettőt nem nehéz össze kötni. Lehet semmi köze hozzá és ez a monitor egyszerűen ilyen, de honnan tudjam, amíg meg nem kérdezem? Most már remélem eleget írtam arról, hogy miért kérdezem, akkor most már talán semmi akadálya, hogy választ is kapjak rá?
-
-
Csk kötözködik, mint általában. Nyilván nem fogom leírni, mint egy hülyegyereknek ha havonta, vagy 2 havonta 1x végzel pénzügyi tranzakciót, akkor arra lehet elég.....
Világosan le van írva az is, ha (sok) RENDSZERESEN bankolsz, ami mindegy hány alkalom. Értelmezés még mindig -
-
Kiskokó
veterán
A régi gép egy win7, az nem játszik.
Ezen az újon van csak 2004.Most nagy nehezen nem is értem hogy és miért de most bejelentkezett a profilba.
De persze a gombok vagy működnek vagy nem, de legalább már nem ugrál a kép.egszerűen felfoghataltan ez az egész, a csuklóm már lehet megrepedt... eddig annyira jutottam
AZt se értem hogy ennek a logitech programank futnia kéne mindig nem? a feladatkezelőben ott is van hogy fut, de ha rámegyek a program inditására akkor meg rákrédez hogy elindítja ?
Lassan nem érdkel és ujra rakom a wint 2004 nélkül vagy é nnem tudom, de most itt elegem lett az egészből. Remélem ne mtört el a csuklóm.
-
-
Cs1csó
titán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mini PC
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest