- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Köszi srácok a segítséget,délután csinálok egy usb telepítőt és megpróbálom azzal frissíteni.(Mindenképpen clean instal kell mivel minden sz**al tele van már a gép)
Vagy keresek egy x86 telepítőt amivel Windows alól tudom frissíteni a gépet(de akkor sem tartok meg semmilyen adatot) -
ToBeY
nagyúr
Hali
Egy régebbi gépet próbálok lefrissíteni win10(még win7 van rajta),de ezt a hibaüzenet kapom [kép]
Mi lehet a baj -
ToBeY
nagyúr
Csak mondom tegnap este óta megy és nem történik semmi.
Lehet újra telepíteni a win-t mert F8 se reagál - gondoltam benyomást a legutolsó működő verzíót (úgy rémlik van ilyen opció)Talán pendriveró előjön ez a lehetőség -
ToBeY
nagyúr
válasz
King Unique #139162 üzenetére
Ok én vagyok hibás,amiért feltelepített egy olyan frissítést,amit MS jónak ítélt meg és kiadta.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
King Unique #139148 üzenetére
Én nyomtam rá mert azt hittem pár perc alatt felrakja és utána tudom tovább használni a gépet.De ahogy kiveszem a szabadból,nem marad más mint a várakozás (már cirka 50perce csinálja)
Dumi86 Most kinyomtam megint power gombal,várok picit hátha jó lesz.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Jött ma este egy frissítés winh-ez és most fél órája ezt írja ki a win. [kép]
Próbáltam kinyomni power gomb-al,de ugyanez jön be - a gép meg kéne... -
ToBeY
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #138722 üzenetére
Ez egy Dell E6440 és ki van kötve egy 4k display-re (nem tudom ez fontos info-e:)
Megoldott az automatikus indításnál kilőttem valamit és már nem írja ki
Microsoft Windows Based Script host volt volt a ludas szerintem -
ToBeY
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #138720 üzenetére
Nincs nyomtatóm,így max valami előre telepített nyomtató driver lehet...
Legjobb lenne kikapcsolni,hogy ne keresse indulásnál.tordaitibi: De előszőr odatette,de mivel kiírta hogy valami trojan, megijedtem és töröltem onnan is
-
ToBeY
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #138716 üzenetére
Szia köszönöm választ!
És hogyan tudom pótolni a filet vagy kikapcsolni?Van valami weboldal ahol ez le van írva,vagy le tudom tölteni újra a file-t? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Ma reggel ez az üzenet fogadott amikor bekapcsoltam a windowst. [kép]
Tegnap a nod vírusosnak gondolta ezt a file-t és letörölte.
Hogyan lehetne pótolni vajon ezt a filet? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Vajon lehet majd frissíteni win10-ről win11-re vagy ez egy különálló dolog lesz amit meg kell venni? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehet feltenni Windows 10 21H1 ha a windows magától nem dobja fel? -
ToBeY
nagyúr
válasz
King Unique #134354 üzenetére
Bocsi figyelmetlen voltam.
De MCT sikerült repair instal és most minden szuper!
Szerencsére legújabb 20H2 volt fent,csak megakadt a fentebb említett frissítés valamiért. -
ToBeY
nagyúr
válasz
King Unique #134313 üzenetére
Köszi a segítséget.
Amúgy a media creation tool-t letöltve és futtatva nem lehetne egy ilyen javító telepítést csinálni,amikor minden cuccom megmarad?
Kicsit egyszerűbbnek tűnik számomra,mert iso-t készíteni és azt futtatni. -
ToBeY
nagyúr
Jött ma egy frissítés ami az istennek se akar települni,0x800f0922 hibakód
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Nem települ egy frissítés (KB5001649) ezt a hibakódot dobja 0x80070541
Valami ötlet hogy mi lehet a baj? -
ToBeY
nagyúr
Jó látom,hogy nem vagyok egyedül akinek nem megy fel a KB4571756 frssítés Megpróbáltam manuális úgy se jó.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Ha vga driverben 32bit színmélység van bekapcsolva,akkor a win10 a kijelzőnél miért csak 8bit ír ki? Vagy a két dolog nem ugyanaz? (10bit-es monitorom van) -
ToBeY
nagyúr
Hello
Valaki tud egy metódust az edge eltávolítására?Már elég sokat végigpróbáltam,de nem tudom leszedni sehogy sem. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Ma reggel a win update feltette nekem a edge csodálatos böngészőt,ezt hogyan tudnám leszedni?Programoknál az uninstal ikon inaktív!mpo: Végül is engem sem zavar,csak gondoltam minek legyen fent,ha évekóta a Chrome-t használom,de akkor mind1 hagyom fent.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Valaki esetleg tudja,hogy egyik napról a másikra miért nem megy a windows update? [kép] -
ToBeY
nagyúr
válasz
King Unique #121573 üzenetére
Ok köszi akkor készítek egy pendrive-ot amivel tudom majd telepíteni a wint
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Egy ismerős hozott egy linux-al szerelt laptopot,hogy tegyek rá win10-et neki.
Kérdés,erre simán rá lehet-e telepíteni a win10-et mintha csak egy régi win lenne rajta,vagy kell valamit "bűvészkedni" vele?!Még soha nem volt dolgom linuxal ezért kérdem! -
ToBeY
nagyúr
válasz
King Unique #119528 üzenetére
úgy úgy ahogy mondod
-
ToBeY
nagyúr
válasz
King Unique #119516 üzenetére
19041.264-t és nem szerettem volna ha frissítési segéd (vagy mi volt az) együtt eltávolítom.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A 20h1 frissítés elérhető már? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Windowsnál az inditásnál hogyan lehet a programokat átrakni pl magasról alacsonyra?
(nem fontos programokról van szó) -
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehetne megmondani a winupdate-nek,hogy az általam telepített drivereket ne piszkálja?Folyton régebbieket tesz fel,az általam telepített legfrissebbektől! -
ToBeY
nagyúr
Esetleg a parancsikonok szövegét az asztalon fehérről át lehet állítani valami más színre?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A tálcán lévő keresősávot hogyan lehet eltüntetni/kikapcsolni?
thx -
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehet kikapcsolni,hogy a win10 ne jegyezze meg az előzményeket pl mpc-hc-nál vagy jegyzettömbnél?(gondolom más program is megjegyzi,de ezeknél vettem észre...) -
ToBeY
nagyúr
A win update miért tesz vissza egy 2015 hálókártya drivert amikor én feltettem a legújabb 2019-t?
Hogyan lehet megmondani,hogy ezt hanyagolja? -
ToBeY
nagyúr
Amióta frissítettem a win-t,nem mutatja rendesen az értesítésiteket jobb sarokban képpel,profilképpel,piktogrammal stb...
Csak megjelenik egy fehér boríték és ennyi,ha rákattintok akkor mutatja rendesen. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Win7 régi hátterét hol találom update után?(sötétkék) -
ToBeY
nagyúr
Hello
Az eddig teljesen jól működő weather gadget-m azt írta ki ma,hogy "service not available"
Valami ötlet hogyan lehetne ismét működére bírni? -
ToBeY
nagyúr
Hello
A scroll megnyomására bejön egyfajta tevékenységnapló féle,ezt valahogy ki lehet kapcsolni win10 alatt? -
ToBeY
nagyúr
hello
A legutóbbi fájlok-at hogyan lehet kikapcsolni,hogy ne mutassa? -
ToBeY
nagyúr
Hello
A ma reggeli update-től elszállt a windows update-m.Valakinek van ötlete hogy lehetne megjavítani?Így néz ki (hiába nyomkodom az újraindítást nem megy) -
ToBeY
nagyúr
Hello
Belefutottam egy ilyen frissítési hibába, valaki esetleg tudja rá a megoldást?[kép] -
ToBeY
nagyúr
1709 felrakása után youtube videók sötét részei fullra kiégtek,ezzel mit lehet kezdeni?valahogy így (remélem látszik a probléma)
-
ToBeY
nagyúr
Másnak rendesen települ a defender KB2267602 -updateje?
-
ToBeY
nagyúr
Manuálisan fel lehet tenni a 1607 updatet valahogyan?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Mi lehet az oka,hogy windowsom 1511 bulid-ről nem frissíti magát?(win10pro 32bit)
A notimon frissültt,de azon 64bites win van -
ToBeY
nagyúr
Hol lehet beállítani,hogy nod32 ikonja folyamatosan látszódjon a tálcán?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
újrahúztam a win10 és telepítésnél megadtam neki egy ~55GB rendszerpartíciót(53GB lett),viszont a maradék területet nem látom win alól.(egy 500GB hdd van a notiban) Hogyan lehetne a maradék területet megformázni D meghajtónak? -
ToBeY
nagyúr
válasz
idegen lény #41241 üzenetére
Köszi de ezzel nem vagyok beljebb! Mert a weboldalt és róla letöltött is full vírusosnak látja a nod,és mivel most írtottam le egy komoly malewert így inkább ezt kihagynám...
-
ToBeY
nagyúr
Mi az a ISUSPM?Csak mert elég sok GB adatot forgalmazott,remélem nem valami vírus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest