- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Windows CE fórum
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
Nyugodtan cserélheted.
Arra figyelj,hogy ugyanazt a rendszert rakd fel /Home,Pro st/ Alaplap a lényeg. Automatikus felmegy a netre és aktivàlja. Amúgy microsoft fiokbol kilehetne törölni a gépet (Ha alaplap csere lenne) vagy telefonos segítség microsoft. A lényeg nem kell semmit tenned rakd fel a Win10et
Ui : Most latom,hogy vàlaszoltak. SORRY.[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Nem kell semmit aktiválni. Ha már volt rajta egy aktivált win10, akkor nyugodtan telepítsd újra szűzen, s amikor kéri a kulcsot, akkor nem kell megadni semmit. Skipelni tovább és majd amikor nethez jut , akkor majd beaktiválja Redmond.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Ispy
veterán
Én is megcsináltam, első körben felment 199 frissítés (sp1-re), majd még apránként legalább 50, utána megjelent az ikon, regisztráltam, pár perc múlva szólt az ablak, hogy lehet telepíteni a 10-et.
Ja és indítsd újra a gépet, majd menjél be a windows update-be és manuálisan futtasd a keresést, addig, amíg nem lesz naprakész.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
törölt tag
Lehet, valahol van egy update, amit telepítve a 8 jelezni fogja, hogy elérhető a 10 Insider Preview, amit onnan telepíteni lehet. Ezt most nem találom. A másik megoldás az ISO letöltése és a rendszerről futtatása, elvileg az pont ugyanezt csinálja (ha a frissítésre kattintasz).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sorozatok
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Külpolitika
- További aktív témák...