- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Én sem örültem neki, ha lejjebb görgetsz, akkor láthatod, hogy felraktam egy képet arról, hogy ennek ellenére is mozognak a microsoft szolgáltatásai és programjai a neten. (tűzfal jelentésről screenshot)
Azt is láthatod emellett, hogy rámtámadtak itt a fórumon, hogy mit képzelek, hogy nekem ez nem tetszik. xd -
törölt tag
-
JanR
addikt
1.Egyértelműen nincsen a 8-as szintjén. MÉG!
A sok adatlopós dologra meg (ez nem neked megy Zolar): Eddig is lopták és nem csak a microsoft, hanem mindenki más. Nem értem meg mit kell ezen rágódni. Húzzátok ki a hálózati kábelt, meg húzzátok le a redőnyt, úgy biztos jó lesz.
-
Beni97
őstag
Félrenyomás lehetséges. És nem értem hogy arra a hozzászólásomra válaszolt 1 ember (te), de amikor segítség vagy csak annyi hogy nem tud senki sem segíteni arra már nem ír senki semmit. Pedig nem veszem zokon ha azt írjátok hogy nincs megoldás vagy valami mert akkor nem nézegetném másodpercenként ezt a topikot.
-
vampire17
addikt
Igen, azt irjak h automatiksusan megtortenik, de nekem ez a hiba jon:
Hibakód: 0xC004C003
A hiba leírása: Az aktiválási kiszolgáló megállapította hogy a megadott termékkulcs blokkolva van.
De nem is adtam meg termekkulcsot... Az utan formáztam, miután lement a 8.1 rol 10 re frissites. (meg azt is megvartam hogy aktivalja)
-
Boonen007
őstag
Szomorú nálam semmi 8.1 32bit home verzió van a tableten, igaz 9GB hely van a C meghajtón amin a rendszer van meg van 40gb a benne lévő 64 gigás kártyán...
Elvileg arról volt szó, hogy ezt ő megfogja oldani oda tölti le és onnan telepíti amilyen "adattároló" van benne... Ugye?
Már várom nagyon mert akkor tableten laptopon és telefonon is 10 lesz. .)
-
törölt tag
-
szundybence
aktív tag
-
HaZse
őstag
-
-
törölt tag
"Starting on July 29, we will start rolling out Windows 10 to our Windows Insiders. From there, we will start notifying reserved systems in waves, slowly scaling up after July 29th. Each day of the roll-out, we will listen, learn and update the experience for all Windows 10 users." [link]
29-én az Insiderek kapják meg a rendszert, ezzel tesztelve, hogy minden rendben megy-e, és utána indul meg azoknak, akik lefoglalták. Mondjuk azóta sokaknak már fent van.
Azoknak lett aktivált, akiknek égetett kulcsuk van Dell gépen, vagy frissítettek korábbi buildről. Én is próbáltam másik gépen többféle módon, nem lehet semmilyen kulccsal aktiválni jelenleg.
-
Milestone2
nagyúr
Szerintem valahogy így lehet.
Akinek hivatalos szoftver van fenn, kapott értesítést, jelentkezhetett, jelentkezését fogadták, 29-én frissülhet, ha engedélyezi.
Aki Insider, az letöltötte anno a telepítõt, installálta, aktiválódott Insiderként, néhány napja frissült 10240-re. Aki marad Insideren belül, az majd kap frissítéseket.Az Insider telepítés lehetõségét egyenlõre befagyasztották.
Én így értelmezem.
-
-
skyli
senior tag
Én is sok hülye hibát látok benne. Meg a magyar nyelv se teljesen magyar, csomó helyen angol, vagy néha angol, néha magyar. Pl most rákeresek hogy képmetsző és kiadja úgy, hogy Snipping tool. Vagy ha arra kezdek el keresni, hogy "Eszk" akkor azt adja ki most, hogy Devices. Bekapcsoláskor, frissítéskor is angolul beszél, így meg olyan felemás az egész.
A tálca rejtett értesítési ikonjai is elég furán jelennek meg nálam -
-
Sotyks94
aktív tag
A háromból 1 kérdésemre kaptam választ
Still érdekel PL hogy akkor most megtehetem e azt hogy teljes unninstal win7-re, és win 10-et fel. Hogyan fogom akkor aktiválni? Mert ez a "jelentkezz, és várj a seggeden 2 hónapot amikor is updatelni fog" nekem nem megoldás, mert 1: mindenképp újra akarom rakni, mert tele van szarságokkal az SSD-m, nem csak upgradelni amostani szemétkupacra egy új rendszert, 2: nem akarok 2 hónapot várni mert már most kéne neki a reinstall.
Másrészt a stabilitásról itt 1-2 ember írt magánvéleményt, de szerintem bekockáztatom a dolgot így látatlanban, pláne ha azt vesszük figyelembe hogy milyen közel van a megjelenési dátum, csak nem lehet olyan rossz ...
OK lehet, de remélem csak nem annyira instabil
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux haladóknak
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- Logitech Z906
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest