- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PitLee
őstag
válasz
Nimda #136742 üzenetére
A miértre Microsoftos fiúk lehet tudják a választ, tippre lehet hiányzik vagy még nem települt valami frissítés és ez miatt a win az ajánlott drivert akarja visszarakni.
Pl az én HD7870-nek most júniusban ért véget a támogatása
https://community.amd.com/t5/blogs/product-and-os-support-update-for-radeon-software-adrenalin-21-6/ba-p/477423 -
King Unique
titán
válasz
Nimda #136742 üzenetére
Pedig beállítható az eszközillesztők automatikus frissítésének/telepítésének tiltása, szükség esetén elrejthetők az egyes frissítések stb., lásd egy másik válaszban linkelt útmutatókat.
-
Eszerint 4db file kivételével minden mást sikerült törölni a könyvtárakból?
Igazából arra lettem volna kíváncsi hogy a törölhetetlen fileok jogosultságai közt a "system" usernek van-e rw joga, mert ha van akkor egy live linuxal bootolva ki tudod törölni*. (ellenkező esetben a linux képtelen törölni) - *így törölheted még ha egy vírus fogja is win alatt.
-
-
bgabi1
aktív tag
Ezt akartam elkerülni éppen, mert egyszer már kiszereltem, utána meg nem akarta felismerni, amikor visszatettem, szóval körülményes volt eléggé mire újra látta a kiszerelt hdd-t visszatéve a helyére.
Nem usb-s a hdd, hanem gépen belül van 2 tárhely és abban van az ssd és a hdd. -
-
BullZeye
veterán
Hát de bakker, amikor az átlagos mobiltelefonban olyan erő rejlik, amit 10 éves csúcsgépek megirigyelnének, akkor nehogy már ilyen "erőforrás zabáló" effekteket hagyjunk ki. Szeretem a letisztult felületeket, de bazki, egy 0.0.0 és egy 255.255.255 nem leegyszerűsített hanem gagyi.
-
Imi1981
veterán
Én először tiszta telepítést próbáltam de akkor nekem is akadozós és lassúcska volt,ma a 8.1-re frissítéssel csináltam és így sokkal fürgébb jobb(pedig elvileg a tiszta teleopítésnek kéne jobbnak lenni) és stabilabb .Tetszik a rendszer de az új böngésző nekem majnem lassabbnak tűnik mint az ie11 volt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest